Radar Desktop

Even kennis maken met zijn vrouw.

Totaal onverwacht werd ik uitgenodigd door een collega van mij om met hem mee naar huis te gaan en kennis te maken met zijn vrouw. Hij had me al zo vaak verteld hoe lekker ze eruit zag met haar grote borsten en haar kale kutje dat ik al een stijve pik kreeg bij het idee dat ik haar zou ontmoeten. “Wacht even, dan bel ik haar even dat ik eraan kom” zei hij toen we over de parkeerplaats naar onze auto’s liepen. Hij pakte zijn mobieltje en even later had hij haar aan de lijn. “Ja, over een halfuurtje ben ik er” hoorde ik hem zeggen, maar op geen enkele manier liet hij doorschermen dat ik met hem mee zou komen. “O ja, schat, trek wat spannends aan wil je?” vroeg hij haar vervolgens. “Nou gewoon iets geils. Je weet vast wel wat te bedenken, ja doe het nou maar.” Drong hij aan en pas toen het antwoord van zijn vrouw bevredigend was verbrak hij de verbinding. “Ze vindt het toch wel goed hè?” vroeg ik nog voor de zekerheid omdat ik niet wilde dat hij er thuis ruzie over zou krijgen met zijn vrouw. “Ja joh, geen probleem hoor” verzekerde hij me. “Bovendien, wie is er nou eigenlijk de baas in huis?” zei hij op een laconieke toon tegen me. “Ze is als boter in mijn handen als ze eenmaal in zo’n bui is, vooral als ze een paar wijntjes op heeft.” Vervolgde hij en ik was zo onderhand wel nieuwsgierig geworden hoe “zo’n bui” er bij zijn vrouwtje uit zou zien dus ging ik toch maar met hem mee.

Een half uurtje later opende hij de voordeur en stapte we naar binnen. “Schat, ik ben thuis hoor.” Riep hij en ik hoorde haar naaldhakjes al over de vloer tikken terwijl ze naar ons toe kwam en voor ik het wist had ik zicht op een heerlijke vrouw die er precies zo uitzag als hij me had beschreven. Ze had een doorzichtig bloesje aangetrokken, maar van haar grootte volle borsten was alleen maar een veel belovende decolleté te zien omdat de rest verborgen ging achter een sexy beha. Verder droeg ze een rokje dat zo kort was dat het haar billen maar net bedekte en er was een stukje bloot been te zien tussen het rokje en de zwarte zelf ophoudende netkousen die haar sexy outfit compleet maakte. Ze schrok even toen ze mij zag staan en was even in verlegenheid gebracht van de onverwachte visite. “He, verdorie Bert, had even gezegd dat je iemand mee zou brengen” mopperde zijn vrouw, maar of ze het echt erg vond dat ik haar zo zag, dat betwijfelde ik, want ze keek wel heel verlekkerd naar de bobbel in mijn broek. “Zeg schat, mijn vriend hier heeft al een tijdje geen vrouw meer, dus wees alsjeblieft een beetje lief voor hem” zei hij, nadat hij haar een kus had gegeven. Ze keek hem vreemd aan “Hoe bedoel je, een beetje lief? Moet ik, nee, dat doe ik niet hoor, ik ben geen hoer” protesteerde ze. “Nou, zo zie je er anders wel uit.” zei hij tegen haar en hij streelde even haar nek.

Hij liet het voor nu maar even gaan en we gingen naar de woonkamer waar ik naast hem op de bank ging zitten. Zijn vrouw pakte wat te drinken voor ons en toen ze voorover bukte om mijn biertje neer te zetten had ik een mooie inkijk, ik kon haar borsten zien bungelen in haar beha. Nadat ze ons had voorzien van een biertje ging ze tegenover mij zitten en was ze zich ervan bewust dat ze een behoorlijke inkijk onder haar rokje gaf. Ze zat er wat ongemakkelijk bij omdat ze niet wist hoe ze moest gaan zitten, om te voorkomen dat ik onder haar rokje kon kijken. Ze probeerde haar rokje wat naar beneden te trekken maar het ding was te kort en ze kon niet voorkomen dat ik haar slipje kon zien. Hij gooide nog wat olie op het vuur door te vragen waarom ze zo met haar kont zat te draaien, maar antwoord kregen we niet. Terwijl ze zich steeds ongemakkelijker voelde, omdat ik steeds opvallender naar haar zat te kijken nam ze een flinke slok van haar wijn om een beetje tot zichzelf te komen. Het zorgde er alleen maar voor dat haar remmingen verdwenen, want nadat we een tijdje gezellig hadden zitten kletsen en ze een paar glazen had gedronken liet ze me zonder terughoudendheid onder haar rokje kijken. Zo te zien had de wijn niet alleen haar remmingen laten verdwijnen maar begon ze langzamerhand ook geil te worden, want ik meende al een nat plekje in haar slipje te zien. Bovendien gluurde ze zelf ook steeds naar de bobbel in mijn broek en zat ze zenuwachtig heen en weer te schuiven op haar stoel. Door de drank werden we allemaal een beetje losser en toen zijn vrouw naast me stond liet ik mijn hand even over haar been glijden en ging die langzaam omhoog tot onder haar rokje. Omdat ze zich toch een beetje voor haar geile gedrag schaamde duwde ze mijn hand weg en was ze verward en geil tegelijk. Toen ging hij zich ermee bemoeien. ”Laat hem aan je kut voelen” commandeerde hij haar. “Nee, dat wil ik niet” protesteerde ze nog. Maar die protesten werden steeds zwakker, omdat haar geilheid het won van haar schaamte om zich door een vreemde man te laten betasten en misschien nog wel meer. Hij stond op en ging voor haar staan. Hij begon door haar bloes en beha heen haar borsten te betasten, iets wat ze niet heel erg vervelend vond aan haar gekreun te horen. “Laat je kut zien schat” zei hij en het laatste beetje schaamte verdween als sneeuw voor de zon toen hij met zijn hand in haar bloes ging om de bovenkant van haar borsten te strelen.

Ze trok haar rokje omhoog en toch nog enigszins aarzelend schoof ze haar slipje over haar heupen heen zodat ik tegen haar kale kutje aan kon kijken. “Uitkleden” was zijn volgende opdracht voor haar en ze was nu zelf zo geil geworden dat ze gewoon deed wat hij haar opdroeg. Ze begon haar bloes los te knopen en bewoog haar handen achter haar rug om haar beha los te maken. Haar heerlijke borsten hingen omlaag toen ze moest bukken om haar rokje over haar heupen heen te schuiven en er uit te stappen. Ze wilde haar schoenen en kousen ook uittrekken, maar hij hield haar tegen. “Hou die maar aan, zo lijk je tenminste op een echt hoertje” zei hij tegen haar. Kennelijk wond het haar op om gecommandeerd te worden, want ik zag dat haar tepels al stijf waren geworden. ”Handen in je nek en benen uit elkaar” commandeerde hij haar en onmiddellijk deed ze wat hij haar vroeg.” Goed zo sletje” prees hij haar toen ze voor me stond. “Je mag wel aan haar zitten hoor” hij moedigde me gewoon aan om haar aan te raken op haar meest intieme lichaamsdelen. Ik liet me dat natuurlijk geen twee keer zeggen en stond ook op, liep rond haar heen en bekeek haar aan alle kanten. Uiteindelijk begon ik haar te betasten. Ze huiverde even toen ik haar schouders aanraakte en ik zag hem geamuseerd toekijken hoe mijn handen naar beneden gingen om haar borsten aan te raken. Ik gleed met mijn hand naar haar tepels toe en ze kreunde toen ik die aanraakte met mijn vingers. Ik voelde de stijve knoppen nog stijver worden toen ik ze tussen mijn duim en wijsvinger nam en ze heen en weer rolde. “Aaahhhhhh, hmmmmmmm” kreunde ze toen ik ze beet pakte en er zachtjes aan trok. Het moest voor haar best vernederend zijn om naakt te zijn terwijl wij onze kleren nog aan hadden, maar daar trok ik me natuurlijk niks van aan en volgens mij maakte het zijn vrouw alleen maar geiler.

Met mijn hand gleed ik naar beneden naar haar buik toe. Even bleef ik bij haar navel hangen, maar langzaam ging ik verder naar beneden, op zoek naar het centrum van haar lust. Ze kreunde van geilheid toen ik met mijn vinger tussen haar schaamlipjes ging, ik voelde dat haar kutje al behoorlijk nat was. Ik duwde mijn vinger naar binnen en voelde de warmte van haar natte kutje. Hij keek toe hoe ik haar begon te vingeren. Ik hoorde haar kutje gewoon soppen, zo nat was ze van de hele behandeling die ze kreeg. “Ohhhh, hmmm, jaaahhhh, ga door” kreunde ze toen ik mijn vinger in en uit haar kutje bewoog en ondertussen met mijn duim over haar klitje wreef. “Hmmmm, zo te voelen kan je wel een scheerbeurt gebruiken.” zei ik toen ik voelde dat haar venusheuvel niet meer zo glad was als hij moest zijn. “Nou, dan zullen we daar wat aan moeten doen“ zei hij nadat hij zelf ook gecontroleerd had dat het wel weer eens tijd werd om haar kutje te scheren.”Vooruit, haal de scheerspullen” zei hij tegen haar en ze ging naar de badkamer om de benodigde spullen te halen. Terwijl zijn vrouwtje de spullen haalde die nodig waren om haar kut weer super glad te maken kleedden wij ons voor het gemak ook maar uit. Mijn pik was al stijf van opwinding toen ik mijn broek uittrok en ik zag dat het bij hem ook het geval was. Even later kwam zijn vrouw weer terug met de scheerspullen. We legden een paar handdoeken op tafel en lieten haar daar plaats op nemen. Ze moest natuurlijk met haar benen uit elkaar gaan liggen en ik kon het niet nalaten om even over haar kutje te wrijven. Hij pakte de bus met scheerschuim en spoot een beetje op haar venusheuvel en met een scheerkwast smeerde ik het uit over haar kutje. Ze kreunde van geilheid toen ze de haartjes van de kwast in haar kutje voelde prikken. Om haar nog een beetje te plagen draaide ik de kwast nog even lekker in haar kutje heen en weer zodat ze bijna van geilheid tegen het plafond vloog. Ze schokte met haar heupen toen ik het schuim over haar kutje uitsmeerde en ze begon met haar eigen borsten te spelen terwijl ze lag te genieten van de scheerkwast die haar geile kutje tergde. Ze slaakte een gilletje toen ik met de kwast tussen haar billen ging en over haar sterretje ging. “Aaahahh, hmmm, jaaa, lekkerrrrr” kreunde ze toen ik bezig was om haar op te geilen met de kwast. Toen ik alles goed ingesmeerd had was het zijn beurt om met een scheermesje elk stoppeltje zorgvuldig weg te scheren. Het koste haar moeite om stil te blijven liggen omdat ik met haar borsten begon te spelen terwijl hij de huid strak trok en met het mesje over haar huid schraapte. Toen ik lekker met haar borsten aan het spelen was, voelde ik hoe ze met haar hand naar mijn pik greep en me zalig begon af te trekken. Ze schoof mijn voorhuid op en neer en het voorvocht kwam uit mijn pisgaatje. Even liet ze mijn pik los en ging ze met haar hand onder mijn ballen en kneep er toen zachtjes in om vervolgens mijn paal weer beet te pakken om me weer zachtjes af te trekken. Ondertussen speelde ik met haar heerlijke borsten en kneedde ze, kneep er in en trok aan haar tepels. Ondertussen had hij haar kutje lekker kaal geschoren en ingesmeerd met wat olie zodat haar neukgleufje lekker soepel aan voelde. “Kom, laten we naar de slaapkamer gaan” zei hij toen hij klaar was met zijn karweitje. We hielpen zijn vrouw overeind en liepen richting slaapkamer.

Onderweg streelde ik even haar billen en toen ze bleef staan om me mijn gang te laten gaan duwde ik mijn vinger even in haar kutje en maakte ik mijn vinger nat met haar kutgeil om hem er uit te trekken en over haar kontgaatje te wrijven. “Ik heb gehoord dat je dit ook lekker vind” zei ik terwijl ik mijn vinger naar binnen duwde, en inderdaad gleed hij lekker soepel haar kontje binnen. Toen ik in de slaapkamer aangekomen op bed ging liggen kwam zijn vrouw naast me liggen en begon ze me te zoenen. Langzaam aan was ze bloedgeil geworden en wreef ze lekker met haar borsten over mijn lichaam heen. Terwijl ze haar tong in mijn mond duwde voelde ik ook een paar lippen over mijn eikel glijden. Dat kon maar een ding betekenen en dat was dat hij aan mijn pik aan het zuigen was. Kennelijk was dit een wens van hun en hoewel hij waarschijnlijk voor het eerst van zijn leven een echte pik in zijn mond had, zoog hij fantastisch aan mijn paal. Ik voelde zijn tong over mijn eikel glijden en hij likte het voorvocht van mijn eikel af en slikte het smakkend door. In het begin aarzelde hij nog maar hoe langer hij op mijn pik sabbelde, hoe beter hij het deed. Langzaam verdween mijn paal verder in zijn mond. “Hmmmmm ja, toe maar Bert, zuig lekker aan zijn pik” kreunde zijn vrouw toen ze zag dat hij me lekker aan het pijpen was. Dieper en dieper verdween mijn pik in zijn mond. Zijn geile vrouwtje boog naar mijn pik toe en begon hem te helpen met het afzuigen van mijn paal. Hij liet mijn pik uit zijn mond glijden en meteen nam zijn vrouw het over. Ze hapte mijn paal tussen haar lippen en schoof mijn voorhuid met haar lippen naar achteren terwijl hij zijn tong over mijn ballen liet glijden. Hmmmmm, zalig was dat, om twee geile monden om mijn pik te voelen. Om beurten namen ze mijn paal in hun mond en zogen ze me zalig af. Ondertussen had ik het fris geschoren kutje van zijn vrouw voor mijn gezicht en stak ik mijn tong uit om die eens lekker te gaan likken. Met mijn vingers duwde ik haar schaamlipjes uit elkaar en begon ik de binnenkant van haar kutje te likken. “Oeeehhhhhh, hmmmm, jaaahhhhhhh” kreunde ze, toen ik met het puntje van mijn tong over haar klitje gleed, ze beet zachtjes in mijn eikel toen ik een vinger bij haar naar binnen drukte. “Aaahhh, jaaaaaaa, lekker, nu wil ik een pik in mijn geile kutje voelen” kreunde ze. Die taak nam hij op zich en even later zag ik hoe hij zijn pik tegen haar kutje aan zette en langzaam haar natte kutje in schoof. Ik likte beurtelings haar kutje en zijn ballen. Met mijn tong likte ik haar kutsap van zijn pik af wanneer hij zijn pik terug haalde om hem opnieuw diep in haar natte kutje te duwen. Ik lag eerste rang om te zien hoe hij zijn geile vrouwtje lekker aan het neuken was. Ondertussen werd mijn harde pik zalig door haar afgezogen.

Nadat we een tijdje lekker met elkaar bezig waren geweest was het tijd om de rollen om te draaien en was het mijn beurt om zijn vrouwtje te neuken. Ze ging op haar rug liggen en opende haar benen. Ze keek me geil aan toen ik op haar ging liggen en mijn paal voor haar kutje zette. Even wreef ik heen en weer met mijn eikel tussen haar schaamlipjes en duwde hem toen naar binnen. “Ohhhhh, hmmm, jaaaa neuk me met je geile pik” kreunde ze toen ze mijn paal haar natte kutje voelde binnendringen. Even hield ik stil toen ik mijn pik helemaal in haar had geschoven en ik voelde de fluweel zachte kut om mijn paal heen klemmen. Ik begon haar zachtjes te neuken, maar voerde het tempo al snel op zodat ik lekker met mijn pik in haar zalige kutje lag te stoten. Bij elke stoot die ik in haar deed kwam er een kreet van genot uit haar keel. Ik steunde met mijn handen naast haar lichaam en terwijl ik haar lekker neukte boog ik naar haar toe en zoog ik haar harde tepels in mijn mond, waardoor ze nog harde begon te kreunen. Ik had mezelf makkelijk in haar heerlijke kut klaar kunnen neuken, maar ik wilde wat anders. Dus trok ik mijn pik uit haar kutje terug. Lang wachten op een nieuwe kut vulling hoefde ze niet, want meteen ging hij tussen haar benen zitten en duwde hij zijn harde paal weer naar binnen. Ik ging boven haar zitten en wreef even met mijn eikel over haar tepels heen. Met twee handen duwde ik haar borsten tegen elkaar aan met mijn pik ertussen. Ik begon neukbewegingen te maken en neukte haar tussen haar borsten terwijl hij op zijn knieën tussen haar benen zat en zijn paal diep haar kut in boorde. Ze werd steeds geiler en geiler en lag te kreunen van geil genot toen hij zijn paal diep naar binnen duwde “Hmmm jaahh, oohhh wat geil” kreunde ze. Zo neukten we haar een tijdje, maar het was niet de meest ideale situatie voor ons drieën om klaar te komen, dus na een tijdje veranderde we weer van positie.

Zijn vrouwtje ging op handen en knieën zitten en hij ging weer achter haar zitten, om zijn pik weer in haar kutje te duwen. Ik ging voor haar liggen en meteen voelde ik haar geile mond weer over mijn eikel glijden. “Jaaaaaaa, oooohh, hmmmm, neuk me klaar” kermde zijn geile vrouwtje toen hij haar lekker begon te neuken en ik mijn paal haar mond in duwde. Ik kon niet zien wat hij aan het doen was, maar aan het gekreun van zijn vrouw te horen was hij haar wel heel lekker aan het neuken. “Hmmmm, jaaaahhhhhhh, nu mijn kontje” hoorde ik haar zeggen toen ze mijn paal even tussen haar lippen vandaan had laten glijden en me even aan het aftrekken was. Aan dat verzoek wilde hij graag voldoen en hij trok zijn met kutvocht besmeurde pik uit haar terug en zette hem voor haar sterretje. Door haar kutgeil was zijn eikel glad en glibberig genoeg om zonder problemen in haar endeldarm te verdwijnen. Ik zag hoe ze haar ogen dicht deed toen hij met zijn paal haar kontje penetreerde. Ik zag het genot in haar ogen toen hij haar daar begon te neuken. “Ohhhhhhh, jaaahhhhhh, toe maar, neuk je maar lekker klaar in mijn geile kontje” kreunde ze en ze nam mijn paal weer tussen haar lippen. Ze gilde het uit van genot toen ze door twee pikken werd opgevuld en hij neukte haar vol passie in haar geile kontje. “Ohhhhhh, jaaaah, wat voelt dat lekker strak aan” hoorde ik hem kreunen, zo te horen was haar kontje lekker strak. Terwijl hij het kontje van zijn vrouw neukte, lag ze mij lekker af te zuigen en dat deed ze zo lekker dat ik het niet lang meer kon houden. “Aahhhhhh, god, jaaahhh, ik ga je geile mondje vol spuiten” kreunde ik toen ik mijn sperma naar boven voelde komen. Met een kreun van genot begon ik te spuiten toen zijn geile sletje mijn pik weer had beet gepakt en me als een razende begon af te rukken. Met kracht spoot ik mijn zaad in haar gezicht en het droop van haar hoofd af langs haar wangen. Ondertussen zat hij nog steeds lekker in haar kontje te raggen. Toen ze mij lekker had klaar gerukt ging ze met haar hand tussen haar benen en vingerde ze haar eigen kutje terwijl hij haar kontje neukte. “Ohhhhhh, god, jaaaahhhhh, zalig jaaahhhhhh, ik kom ookkkkkkk” hoorde ik zijn geile vrouwtje kreunen. Ik zag haar gezicht verkrampen en haar lichaam trillen van genot toen haar orgasme door haar lichaam raasde. Ze kneep lekker met haar kontspieren om zijn paal heen zodat het bij hem ook niet meer lang duurde voor hij brullend van genot zijn zaad in haar heerlijke kontje spoot, terwijl zijn vrouw nog aan het na rillen was van haar orgasme.

Uitgeput van het langdurig neuken gingen we op ons rug liggen om wat te rusten. Zijn geile vrouwtje ging op haar knieën zitten om mijn met sperma besmeurde pik uitgebreid schoon te likken. Toen ze de laatste zaadrestjes zorgvuldig en smakkend van mijn pik had gelikt was het tijd voor een warme douche, waarna het tijd was om op te stappen. “Hmmmm, dat moeten we vaker doen.” zei ze nog voordat ik de deur uit liep en er een einde kwam aan een heerlijke neukpartij.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten