Even iets anders.

Ze had net de was in de wasmachine gedaan, toen er werd aangebeld. Het was nog vroeg, ze had niet eens koffie gedronken.... Toen ze opendeed zag ze een netjes geklede man staan met een tas onder zijn arm. ‘ Goedemorgen mevrouw, mag ik u een paar vragen stellen over uw wekelijkse boodschappen?, Zuiver een wetenschappelijk onderzoek.’ De man lachte met een innemende glimlach. ‘Mag ik binnenkomen?’

Aangezien ze het een keurige heer vond, liet ze hem binnen. Gezellig, koffiedrinken met gezelschap! Eric, haar man hield niet van koffie, die dronk alleen maar groene smoothies, bah. De man haalde een tablet tevoorschijn en begon met vragen. Ze zette de koppen koffie op tafel en gaf antwoord op vragen als, hoeveel keer boodschappen, welke winkels er bezocht werden en wie de boodschappen deed. Hij sloeg alles op in zijn tablet.

‘ Hoeveel keer neukt U met uw man? ‘ vroeg hij ineens. Ze keek op van haar inmiddels lege kopje koffie. ‘Twee keer per week?’ Ze was even stom verbaasd, maar omdat hij niet raar lachte maar serieus deed ging ze er eens goed voor zitten. ‘ Nou’, zei ze,’ eigenlijk niet eens twee keer’ Ze dacht eens goed na.... Het was verdorie al twee maanden geleden! Eric ging iedere avond hardlopen en dan naar bed. En zijzelf? Nou ja, eigenlijk dacht ze daar niet zo over na. Ze keek eens naar de man die haar glimlachend aankeek. ‘Doet U het wel eens met uzelf?, vroeg hij. Ze kreeg het warm. Ze had wel het een en ander in haar la liggen.... ‘Met een vibrator?’ ging hij onverstoorbaar door. Ze schoof wat heen en weer. Werd ze nu heet van een vreemde man? Dat kon toch niet, ze was keurig getrouwd!

‘Wilt U nog koffie’, vroeg ze, kon ze afkoelen in de pas verbouwde keuken. Wat Eric ook prima kon, hij had twee rechterhanden. Toen ze koffie stond in te schenken kwam de man achter haar staan. Was die man geruisloos haar achterna gelopen? Ze werd rusteloos en , verdraaid, geil! Hij drukte zich stevig tegen haar aan, tilde haar rok op en stak een vinger in haar kutje. ‘Zo, al nat? Dat belooft wat’ bromde hij in haar oor. ‘Ik ga je volspuiten in dat hete kutje’.

Ze dacht niet aan Eric, of aan koffie. Ook niet aan de was, trouwens. De man trok aan haar slipje, wat scheurde en op de grond viel. Hij deed zijn gulp open en drukte zijn stijve lul zachtjes in haar kutje. ‘Oohhhhh’kreunde ze, ‘ dat voelt goed!’ Hij stootte nu door en ze voelde zijn ballen tegen haar kont stoten. Hij ramde nu echt, en ze kwam steunend klaar. Hij neukte flink door en ze voelde dat hij klaarkwam, zijn warme zaad spoot in haar spleetje. Even bleven ze zo staan, toen gleed hij uit haar. Ze veegde zich schoon met haar gescheurde slipje.

‘Zo’, zei ze, ‘ eindelijk weer goed geneukt’. De man lachte, pakte zijn tablet, sloot deze af, en zei ‘ Bedankt voor de koffie’.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Geile SM sexdates