Even een afzakkertje nemen

Even een afzakkertje nemen.

Na een avondje bioscoop liepen we terug naar de auto. Nog wat na kletsend over alles wat we hadden gezien besloten we een afzakkertje te nemen. We liepen er toch langs en de oppas zou blijven slapen dus we hadden alle tijd. De traditionele pindadoppen lagen op de grond, het was gezellig druk en rechts naast ons was een ander stel ook druk met elkaar aan het converseren over ditjes en datjes. Links naast ons stonden twee vrienden die zich ook best vermaakte en Kitty liet zich het eerste rode portje goed smaken.

Na ongeveer drie kwartier en 4 rode wijntjes later ging onze conversatie wat meer op de geile tour en zoals gewoonlijk maakte ik wat opmerkingen over haar heerlijke billen en anale sex, iets waar we allebei gek op waren maar het eigenlijk te weinig deden. Althans volgens mij. Omdat het wat druk was aan de bar stond ik eigenlijk iets gedraaid ten opzichte van Kitty en kon met mijn hand op haar heerlijke billen rusten. Na een slokje vroeg ze me of ik wat zachter kon doen, waarop ik niet reageerde maar gewoon verder praatte. Na een tijdje zei ze dat ik nu echt op moest houden omdat ze anders een gilletje zou slaken als ik nog harder aan haar kutlippen zou trekken. Verbaasd als ik was toonde ik haar beide handen en zei dat ik niet goed begreep wat ze bedoelde. Met een ruk keek ze achterom in het glimlachende gelaat van een van de “vrienden” die naast ons iets stonden te drinken. Ik begreep al snel dat een van hun op onderzoek moest zijn gegaan onder haar rok en in plaats van mij aan de grote kutlippen van Kitty stond te trekken. Ik had verwacht dat ze dit absoluut niet liet gebeuren en er onmiddellijk wat van zou zeggen maar blijkbaar maakte de alcohol haar wat rozig, ze keek mij aan en zei dat er blijkbaar iemand anders met haar kut aan het spelen was.

Ondanks dat we hier vaak over hadden gefantaseerd was het toch wel even slikken maar ik zij zacht tegen haar dat het idee me wel opwond. Kitty duwde haar kont iets verder naar achter en zij tegen me dat ze ontzettend nat aan het worden was. Ruud (bleek later) liet zich niet onbetuigd en zonder dat het opviel liet hij soepel twee vingers in haar sappige poes glijden. Kitty die dit toch wel ontzettend geil begon te vinden fluisterde de details zachtjes in mijn oor en het bleek dat Ruud inmiddels probeerde om drie vingers bij haar naar binnen te krijgen. Bij een blik op het stel naast ons bleek dat ook hier de conversatie was overgegaan in een iets intiemer gedrag en toen ik Kitty erop attendeerde zat de vent naast ons inmiddels met zijn volle hand in het kruisje van zijn vriendin. We zijn hier wel op een goed moment terecht gekomen konden we nog tegen elkaar zeggen. 

Ruud was door al het gedraai iets meer achter Kitty gekomen en Kitty kon voelen dat al het gevinger aan haar kut ook bij Ruud een behoorlijke bult had achtergelaten. Met subtiele neukbewegingen wreef hij zijn harde paal tegen haar linkerbil zonder zijn vingers uit haar scheur te halen. Toen we elkaar een tongzoen gaven voelde Kitty nog een hand op haar kontje en een vinger die richting haar kontgaatje ging. Drie vingers in haar kut, een tongzoen van mij, een vinger in haar kontje en een dikke lul die tegen haar billen werd gewreven dat hadden we ongeveer een uur geleden niet kunnen denken. Ruud trok zijn vingers uit Kitty’s pruim en kwam bij ons staan. Hij stelde voor om de Skihut de Skihut te laten en samen met zijn vrienden naar zijn appartement te gaan dat een paar honderd meter verder langs de Schiekade lag. We keken elkaar aan en het zal wel door de drank gekomen zijn maar Kitty knikte naar mij dat we dat maar moesten doen. Ruud stelde ons nog kort voor aan Tim, een knappe 30’er van ongeveer 1.90 en zei dat we dan maar moesten gaan. Op de weg naar buiten wenkte hij ook nog naar een neger, die zich voorstelde als Roy en zei en passant dat we nu wel kompleet waren. Kitty voelde zich wat oncomfortabel worden met al die vreemde mannen om haar heen maar Ruud zei dat ze zich geen zorgen hoefde te maken en dat ze zeker niets zouden doen wat ze niet wilde en onmiddellijk op zouden houden als er iets niet naar wens was.

Onderweg ging het gesprek wat over koetjes en kalfjes en inderdaad na een kleine 8 minuten stonden we voor een oud herenhuis met diverse appartementen. Eenmaal binnen schonk Ruud als gastheer nog een drankje in en je raad het al Kitty nam voor de zenuwen nog een wijntje en ik een cola. Ik vroeg of Ruud een camera had zodat ik alles op video vast kon leggen want dat leek met toch wel beregeil. Toen ik als een cameraman was uitgerust stelde Ruud voor dat Kitty dan eindelijk maar eens wat knellende kleding los moest doen. Drie mannen op een bank die naar het welgevormde lijf van mijn vrouw kijken en wachten tot ze haar mooie stevige tieten en dikke volwassen kut laat zien. Hoe geiler kan iets zijn. Kitty stond op en trok langzaam haar kleren uit. Daar ging haar BH en haar tieten bungelde vrij in de woonkamer. Er werd goedkeurend geknikt en Tim maakte een verraste opmerking dat ze nog zo stevig waren. De tepels van Kitty waren hard en stonden fier overeind. Ze werd door alledrie aangespoord om nu ook haar slipje maar eens uit te trekken en een blik te gunnen op het gat waar daarstraks nog 3 vingers in hadden gezeten. Kitty ging in een stoel zitten, schoof het zwarte slipje van haar mooie kont en deed langzaam haar benen van elkaar. Trok ze hoog op en gaf ze alle drie een rechte inkijk in haar riante kutgat. Dat was toch wel erg heavy en nog voor ik goed en wel de camera op haar scheur had gericht zat Ruud al aan haar kut te likken en had Tim haar harde tepels tussen zijn vingers. Roy stond nog steeds toe te kijken maar de blik in zijn ogen vertelde iedereen dat ook hij erg geil aan het worden was. Soepel gleden de drie vingers van Ruud weer in de natte scheur van Kitty en Tim deed zijn best om de punten van Kitty ongeveer van haar tieten af te trekken. Wat hij nog niet wist was dat dit Kitty onwijs opgeilde. Ruud pompte zijn vingers in en uit terwijl zijn tong als een bezetene de klit van Kitty likte.

Ik probeerde zo goed en zo kwaad als ik kon het hele gebeuren vast te leggen en zei tegen Kitty dat ze haar kont iets verder omhoog moest schuiven. Dit was het teken voor Ruud om met zijn andere hand een vinger in haar reet te persen. Tjonge wat een geil gezicht en ik genoot van de kreunen en steunen van Kitty. Toen werd ze plots rechtop gezet en Ruud en Tim zeiden dat het nu tijd was om hun ook te verlossen van iets knellends en ze kwamen recht voor Kitty staan. Duidelijk waar ze op wachten dacht ik zo en ook Kitty wist wat ze geacht werd te doen. De bulten die in de broeken voor haar zaten spraken overigens boekdelen en na enig geklooi met de ritsen en riemen haalde ze geroutineerd 2 mooie stevige en redelijk dikke lullen te voorschijn. Nog voor ze goed en wel een hand rond een van de pikken had kunnen leggen trok een hand haar aan haar haar over de paarse knop van Ruud en haar hele mond zat plots vol lul. Ze was op zich niet zo’n pijpertje maar blijkbaar maakte de wijn en de situatie dit meer dan goed. Tim leidde haar hand naar zijn harde lul en daar lag ze dan, vreemde lul in haar hand en een vreemde lul in haar mond die neukbewegingen maakte alsof hij al een tijdje in haar sappige kut aan het pompen was. 

Ik vroeg waarom Roy eigenlijk nog niet meedeed en zowel Ruud als Tim begonnen te glimlachen. Ruud trok zijn lul uit de mond van Kitty en zei dat ze de broek van Roy maar eens naar beneden moest trekken. Kitty die altijd al van een dikke negerlul had gedroomd wist ik, liet zich dat niet nog een keer zeggen en trok broek en slip onder de glimlachende blikken van Ruud en Tim naar beneden. En toen wisten zowel Kitty als ik waarom de twee zo hadden staan te lachen. Uit de slip van Roy viel, of misschien kan ik beter zeggen rolde, een lul van zeker 22 centimeter en hij was nog niet eens echt stijf. Roy pakte de zwarte leuter in zijn hand en slingerde ermee voor Kitty’s gezicht. Nou kom lekkere teef maak mijn lul maar eens lekker stijf met je geile pijpbekkie. Kitty keek nogmaals enigszins huiverend naar de grote dikke zwarte lul en liet hem toen naar binnen glijden. Haar tong ging om de eikel en haar zuigende bewegingen deden de rest van het stijfmaakwerk. Ondertussen was Tim achter haar gaan zitten en terwijl de dikke lul van Roy werd bewerkt werd de eikel van Tim zacht tegen haar kutlippen aangezet. Na enige voorzichtige bewegingen voelde mijn slet hem er tot aan zijn ballen ingaan en met langzame krachtige halen haar volle rijpe kut neuken. Roy kwam ondertussen op oorlogssterkte en toen Kitty hem uit haar mond liet glijden en in haar hand nam was “ie” inmiddels zeker 25 centimeter met een eikel die de vorm en maat begon te krijgen van een soort tennisbal. Alleen wel een glimmende roodpaarse tennisbal. Roy sloeg zijn lul op haar wang en dwong haar om verder te pijpen. Het viel niet mee om zo’n neukende paardenlul in je mond goed te verwerken en af en toe moest Kitty kokhalzen maar het idee van deze immense lul wond haar zichtbaar op. Tim trok zijn glimmende lul uit de zeiknatte neukgleuf van Kitty en zei tegen Ruud dat hij nog niet wilde spuiten maar eerst nog een wat verder met haar scheur wilde spelen. Dat leek Ruud ook een goed idee en terwijl Kitty pijpte en trok aan de zwarte leuter dat het een lieve lust was begonnen Ruud en Tim aan iets wat ik niet beter kon omschrijven dan het betere oprekwerk van kut en kont.

Ruud zat snel weer met 3 vingers in haar geile scheur en probeerde vier en langzaam zijn hele hand. Na wat aandringen en persen zaten 5 vingers in de spleet van mijn vrouw, iets wat mij ook al eens was gelukt. Maar Tim liet zich niet onbetuigd en duwde 2 vingers in haar kont. Dat ging was lastiger en met wat hulp uit het flesje Eros dat Ruud gemakshalve had klaargezet zaten de 2 vingers in no time tot aan zijn handpalm in de reet van Kitty, die zichtbaar genoot van alle aandacht. Zo opgevuld te worden was altijd al haar wens en ze werd nu echt gepakt. Terwijl Ruud zacht zijn 5 vingers ronddraaide bracht Tim er een en toen twee vingers bij. Het zou toch niet waar zijn dat ze 2 handen in allebei haar gaten kon krijgen dacht ik nog, me met moeite op de camera concentrerend, maar voordat ik het had gedacht zag ik door de lens dat Tim zijn hand in haar lekkere kont pompte. En nu mijn zak even anaal legen Ruud hoorde ik Tim zeggen, dat lijkt me wel wat. De teef is er nu wel klaar voor denk ik zo. Roy knikte van voor en trok zijn dikke knuppel uit de mond van Kitty. Zei dat ze nog even zijn zak moest likken en kwam daarna eens kijken naar de riante uitblik op de 2 openstaande gaten van Kitty.

Laten we maar verhuizen naar de slaapkamer zei Ruud en de drie tilde Kitty op en droegen haar naar de slaapkamer. Een hemelbed dacht ik nog naïef waar Kitty werd opgelegd maar al gauw hadden wij beiden door waarvoor. Aan beide enkels deden de heren een laken en terwijl Ruud en Roy haar onderlijf optilde werden haar benen door Tim vakkundig aan de hemel vastgebonden. Daar lag de teef met haar benen wijd hangend op pikhoogte. Roy kwam goedkeurend tussen haar benen staan en pakte haar vol in haar kruis. Lekker nat nog en gewillig. Kitty die zei dat ze dit toch wel wat eng begon te vinden werd gerustgesteld. Immers zei Ruud hadden ze gezegd dat ze niets zouden doen wat ze niet wilde en als ze ergens in het spelletje op wilde houden dan deden ze dat. Maar hij dacht dat ze dit wel prettig zou vinden. Daarna verdween hij voor 30 seconden naar de badkamer en voordat Kitty het wist zat haar neukgleuf al onder het scheerschuim en 5 minuten later was ze zo kaal als een biljartbal. Allemaal onder luid gegrinnik van ons. Een prachtig gezicht die lange kutlippen die uit haar kale scheur hingen en niet meer werden gehinderd door een sprietje haar. Roy ging goedkeurend tussen haar benen staan, pakte zijn paardenlul en bracht die voor de zeiknatte scheur van Kitty. 

Voorzichtig haalde hij de dikke paarse knop een paar keer door het kutgeil en perste toen langzaam de eikel tegen haar kut. Met enige persen gleed de dikke paarse knop in haar lijf en Roy begon zijn zwarte dropstaaf ritmisch in en uit haar gleuf te bewegen. Ruud en Tim waren aan beide kanten van Kitty gaan zitten en waren met elkaar in overleg wie het eerst haar mond mocht neuken. Tim won blijkbaar en stak zijn leuter in haar mond en de hand van Kitty werd om de pik van Ruud gelegd. Roy was ondertussen op snelheid gekomen en ramde zijn harde paal stevig in en uit het sappige kutgat. De kutlippen van Kitty waren inmiddels opgezwollen tot flinke proporties en ik vroeg me af hoelang ze dit nog ging volhouden. Toen werd de leuter van Roy plots uit haar scheur getrokken en een verdieping lager gebracht. Nog voor ze het goed en wel door had zat de paarse eikel al tegen haar kontgaatje aan dat door de hand van Tim al behoorlijk was opgerekt. De zwarte paal glom nog van het kutgeil en samen met het glijmiddel moest dit toch wel een aantrekkelijk schouwspel worden. Ik filmde alles en kon door de positie van Kitty alles open en duidelijk zien.

Tim en Ruud kwamen nu naast het ligbed staan en trokken de billen van Kitty helemaal uit elkaar. Onwijs geil gezicht als je eigen teef helemaal open ligt met 3 harde pikken in afwachtende houding om die gaten uit te neuken. De knop van Roy werd goed in stelling gebracht en daar gleed hij tot de eikelrand in haar reet. Terug en nog een keer en toen zat de zwarte paardenlul erin. Eerst wat verkennende bewegingen en langzaam in en uit dan harder en tenslotte op echte neuksnelheid werd er in Kitty’s kont geragd. Ik heb ze nog nooit zo geil meegemaakt en ze neukte met haar kont ritmisch mee. Roy had het niet meer en zei dat ie ging komen. Hij trok zijn lul langzaam uit haar reet, pakte hem vast, trok een paar keer en spoot toen het dikke witte geil in forse stralen over de kut en kont van Kitty. Je zou overdrijven als je zou zeggen dat het was of er een halve liter yoghurt over iemand werd leeggegoten maar het leek wel of er geil uit de dikke joekel bleef komen. De hele kut en kont van Kitty zaten vol en het droop tussen haar benen door op de lakens. Roy haalde zijn knop een paar keer goed door de dikke geilklodders en perste zijn knop en het sperma terug in de reet van mijn slet. Extra gesmeerd door het sap ging dat redelijk soepel.

Ruud en Tim die zichtbaar genoten van het schouwspel stonden ongegeneerd aan hun harde lullen te trekken en toen Roy eindelijk zijn paal weer uit de kont van Kitty trok vond Tim dat hij die kont ook nog wel eens mocht gebruiken. Ruud en Tim wisselde snel een blik uit en terwijl Tim onder haar schoof en zijn leuter in haar volgespoten kont stak kwam Ruud tussen haar benen staan en schoof zijn dikke knuppel met een ram tot aan zijn zak in haar natte kutgat. Ik had het niet meer en had inmiddels mijn keiharde lul; uit mijn broek gehaald om er zo nu en dan aan te trekken. Daar lag mijn teef nu echt helemaal vol met pik en ze liet zich gewillig helemaal plat neuken. Ruud en Tim hadden niet zo erg lang meer nodig en explodeerde ongeveer gelijktijdig in haar kut en kont. Ze lieten hun pikken zitten en aan hun schokkende bewegingen kon ik zien dat ze Kitty helemaal volspoten. Roy was volop de klit van Kitty aan het vingeren en ook die kwam in een orgasme dat ik nog nauwelijks ooit van haar had gezien. Toen Kitty wat was bijgekomen van haar eigen orgasme vroeg ze of de lullen nu uit haar kut en kont konden en prompt werden de palen uit de gaten gehaald. Stromen dik geil liepen uit haar kut en kont op de lakens maar niemand scheen zich daar wat van aan te trekken. De lakens waarmee ze was vastgebonden werden voorzichtig verwijderd en daar lag ze dan volledig plat geneukt tussen 3 dekhengsten op een vreemd bed nog na te genieten van deze onwijze beurt. Ruud vroeg Kitty of ze zich wat op wilde frissen en nam haar mee naar de badkamer. 

Aan het eind van deze avond namen we afscheid van de drie en Ruud gaf ons nog zijn telefoonnummer mee. Mochten we nog een keer een avontuur willen dan waren zij in. Het was ook voor hun super geweest. Opgewonden liepen we terug naar de auto en Kitty zei dat het geil nog steeds in haar slip voelde lopen. In de auto onderweg naar huis heeft ze me nog eens een blik gegund op haar afgeneukte gaten. Dikke rode schaamlippen en een rauwe kont. Op een parkeerplaats dicht bij huis heb ik me voor haar af staan trekken en heb mijn kwak over haar kut gespoten.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten