Even bijpraten.

Het was op een zaterdag ergens in maart dat ik mijn vriendin Jolanda vertelde dat een oude kameraad (Leo) van mij die avond op bezoek zou komen om weer eens wat bij te praten. We hadden elkaar al bijna anderhalf jaar niet meer gezien. Leo en Jolanda kende elkaar al wel, omdat Leo al mijn kameraad was toen ik Jolanda leerde kennen een jaar of vijf geleden. Toen we vroeger met elkaar gingen stappen, Jolanda en ik en Leo met zijn vriendin, was er altijd al wel een soort van erotische spanning waar te nemen. Leo had me wel eens verteld dat hij Jolanda zeer aantrekkelijk vond en dat stak hij niet onder stoelen of banken. Af en toe een prikkelende opmerking en Jo ging daar altijd lekker op in. Gewoon een soort spanning die ik wel kon waarderen en menigmaal ook wel eens lekker voedde door een beetje te stoken.

Even voor de beleving; Jolanda is een mooie vrouw van 32, een brunette met golvend haar tot aan haar schouders, 1.73m, slank, blauwe ogen en een heerlijk figuur. Cup 75B, smalle taille en ronde brede dijen en prachtig lange slanke benen. Je begrijpt het al, ik kom niets tekort. Echter op het gebied van seks had ik nog wel een wens en die zou ik met dit bezoek wel eens uit willen laten komen. Leo is een stoere jonge kerel van 34, 1.80, blonde krulletjes, blauwe ogen en niet slank maar ook zeker niet dik. Ikzelf ben 33, 1.90, blond kort haar, blauwe ogen en slank. Jolanda vond het leuk dat hij weer eens kwam bijpraten en zou wat lekkere dingen in huis halen voor een gezellig avondje. Leo zou er tegen een uur of acht zijn dus s’avonds bijtijds alles klaarzetten, douchen en omkleden. Jolanda had zich leuk aangekleed met een iets doorzichtige donkerblauwe jurk waarin haar taille, heupen en borsten goed werden geaccentueerd. Een lage snede van haar hals gaf een mooie blik op haar welvingen. Toen ze bij mij in de keuken stond vroeg ik aan haar of ze naar een galabal ging vanavond. Zij antwoordde daarop uitdagend dat ik best wel wist dat zij zich altijd speciaal kleedde als er bezoek kwam en dat in dit geval Leo ook een leuk uitzicht mocht hebben. Benadrukkend met een speels glimlachje om haar mond. Ik begreep de boodschap en kon niet laten even haar heerlijke billen vast te pakken. Ik voelde direct dat ze ook een veter string had aangedaan wat bij haar meestal meer inhield dan alleen maar leuk gekleed zijn.

Zo tegen acht uur ging de bel en stond Leo voor de deur. Ik deed open en we stapten even later samen de kamer in waar Jolanda en Leo elkaar begroeten, zoals gewoonlijk met een zoen op de mond. Na wat koffie en flink te hebben bijgepraat over de afgelopen tijd, Leo was helaas weer even zonder een relatie, vroeg ik wat Leo en Jolanda wilden drinken. Leo ging voor een biertje en Jo had wel zin in een cola tik. Dit kwam voor mij goed uit, want ik was niet helemaal zeker van Jo haar reactie op de door mij bedachte voortzetting van de avond, dus enige verneveling door alcohol kon geen kwaad. Ik schonk haar dan ook een glas in met een stevige tik die direct een reactie bij haar losmaakte, of ik wat van plan met haar was die avond. Normaal is die tik een stuk minder zei ze, maar ik liet het bij het uitschieten van de fles en de opmerking “wie weet”. De reactie van beiden was weer enigszins erotisch getint en konden mijn avond alleen maar maken. Tegen een uur of 22.00 stelde ik voor om te gaan kaarten om niet op de bank te blijven hangen en de geest even een beetje op te frissen. Er waren al wat alcoholische versnaperingen genuttigd dus dat kon geen kwaad. Laten we gaan pokeren stelde ik voor, want een potje poker speelden we vroeger ook altijd en dat hadden we al een tijdje niet meer gedaan. Kunnen we er altijd nog strippoker van maken zei Leo met een knipoog naar mij, waarop ik direct inhaakte en zei of we daar niet direct mee zouden beginnen. We hadden toch nog een hele avond voor de boeg en het was door het branden van de haard toch enigszins warm geworden, dus konden er wel wat kledingstukken uit worden getrokken. Jo keek mij eerst even verschrikt aan maar bedacht zich snel en onder de afspraak dat, als een van ons het te ver vond gaan, dat we het spel altijd zouden kunnen stoppen, pakte ik de kaarten.

De eerste ronden waren niet echt spectaculair. Leo zijn schoenen, kousen en trui waren gesneuveld. Jolanda haar pumps en pantykousen, die reikten tot halverwege haar bovenbenen, waren uit en ik had alleen mijn schoenen en kousen verloren. Maar de alcohol begon al aardig zijn werk te doen en de volgende ronde verloor Jolanda dus er moest weer wat uit. “Dan de jurk maar” zei ze. Ze stond op en trok in een beweging haar jurk over haar hoofd. Daar stond ze dan in haar zwarte push-up BH, die haar borsten een heerlijke volle dimensie gaven en haar zwarte veter string. “Geen probleem hoor” zei ze en ging weer zitten. Leo keek aandachtig naar haar verschijning en kon een opmerking niet onderdrukken. “Ziet er goed uit, Jolanda!” zei hij, waarop Jo hem bedankte voor het compliment en ook aangaf benieuwd te zijn wat hij onder zijn blouse verborgen hield. Dit ging de goede kant op, dacht ik, en in mijn broek begon zich al iets te roeren. Ik kon aan Leo merken dat het spel ook hem niet geheel onbetuigd liet. Hij focuste de volgende potjes namelijk nogal op verliezen wat hem na drie rondes op alleen nog maar een boxershort als kledingstuk kwam te staan. Geen van ons drieën gaf aan dat het spel moest worden afgebroken en ik vroeg of we er niet een extra spelregel bij moesten hanteren. Gezien de vergaande staat van ontkleding (en aangeschoten stemming) stelde ik voor dat de mannelijk speler, die als eerste totaal uitgekleed is, met Jolanda naar boven mag gaan en de overblijvende persoon minimaal 10 minuten moest wachten alvorens ook naar boven te komen. Leo en Jolanda stemden gelijk in en we speelden gespannen verder.

Bij de volgende ronde was het al meteen raak. Leo moest zijn boxer laten zakken tot grote hilariteit en spanning bij Jolanda. Leo stond dan ook op en kon zijn reeds gezwollen lid niet geheel meer verborgen houden. Hij gaf aan dat hij de boxer boven wel zou laten zakken. Jo keek mij aan en ik gaf haar een goedkeurende knik. Leo liep alvast naar de gang en voordat Jo volgde kwam zij bij me staan en fluisterde ze snel in mijn oor dat ik niet te lang moest wachten om te komen. Ik pakte haar bij haar dijen en zei dat ik dat ook zeker niet zou doen, maar dat zij zich niet in hoefde te houden. Bij het weglopen zag ik nog snel dat voor in haar stingetje zich een vochtige streep had gevormd wat genoeg betekende. Na goed 5 minuten vond ik het wel genoeg en ik liep naar de gang en zachtjes de trap op. Boven gekomen hoorde ik al grommende geluiden uit de slaapkamer komen waarvan de deur op een kier stond. Ik liep, alleen nog in mijn boxer (de rest had ik beneden al uitgedaan) zachtjes naar de deur en ging langzaam naar binnen. Het was donker in de kamer maar door het raam kwam genoeg licht naar binnen om te kunnen zien wat er gebeurde. Jolanda lag op haar rug op het bed met haar knieën omhoog en Leo zat met zijn hoofd tussen haar benen en was ongetwijfeld het klitje van Jo aan het bewerken, want de blik in haar ogen was wazig, ze ademde zwaar en ze had niet echt in de gaten dat ik was gearriveerd.

Mijn God wat was dit een geil gezicht, beter nog dan ik mij had voorgesteld en gefantaseerd. Een andere man tussen de benen van mijn Jo die haar heerlijke, tot een streepje geschoren kutje, aan het bewerken was en zij, die haar genot met heerlijke kreuntjes en gilletjes liet blijken. Mijn pik nam zijn grootste formaat aan en mijn ballen begonnen aardig te borrelen. Zo te zien had Leo het ook naar zijn zin, want tussen zijn benen hing eveneens een stevige paal. Hij begroef zijn hoofd diep tussen de dijen van Jolanda en likte en zoog grommend aan haar vochtige iets openstaande lippen. Jo begon met haar buik te schokken en een orgasme kon niet lang meer uitblijven. Leo merkte dat en trok haar plotseling wild omhoog en zette haar op handen en knieën. Hij bracht zijn pik voor haar vochtige grot en ramde hem niet al te zacht naar binnen. Jolanda uitte een kreet van genot en begon direct haar billen tegen de heupen van Leo te stoten, in tegengesteld ritme van het pompen van de pik van Leo. Goeie genade wat een geil gezicht. Ik kroop snel op mijn knieën voor Jo en bood haar mijn stevige pik aan. Zij nam hem direct in haar mond en begon wild en hard te zuigen. Leo begon steeds harder te grommen en stootte steeds heftiger in Jo haar soppende kut. Jo begreep dat Leo bijna ging komen, ze liet mijn pik los en draaide zich snel om waarbij de pik van Leo uit haar kut gleed en nam Leo’s pik in haar mond. Nog geen tien tellen later spoot Leo zijn ballen schokkend en kreunend leeg, diep in het doorzuigende mondje van Jo. Dit had ze bij mij nog nooit gedaan.

Ze bleef maar zuigen en ontving alle schokkende lozingen uit Leo’s pik in haar mond. Na ongeveer een halve minuut liet Leo zich achterover vallen, waarbij Jo nog steeds met haar mond zijn pik omsloot. Op het moment dat Leo op zijn rug lag zoog zij nog even zijn pik vacuüm en liet hem met een slurp los, kroop iets omhoog naar Leo’s buik en liet zijn eigen zaad uit haar mond lopen op zijn buik en begon het uit te wrijven met haar heerlijke volle borsten en harde tepels. Haar kutje stond nu fier omhoog en mijn ballen waren zo aan het borrelen dat ik achter haar kroop en met een beweging hard mijn pik in haar natte gleuf duwde. Jo kreunde van genot en ontving mijn pik met heerlijk vaginale knijpende pulsen. Om precies te zijn kon ik nauwelijks vijf keer stoten voordat mijn zaad diep in haar kut tegen haar baarmoederwand spoot. Schokkend en schuddend leegde ik mijn ballen diep in haar. Ook Jo kwam op dat moment schokkend klaar en liet zich daarbij geheel voorover op Leo vallen. Haar borsten waren nog nat van het sperma van Leo en plakten op zijn borst. Daar lagen we dan in een soort sandwich. Na enkele minuten uithijgen en nagenieten stond ik langzaam op en hielp Jolanda overeind. Zij keek naar beneden en zag dat Leo’s pik al weer wat tot leven aan het komen was. Half stijf hing die tussen zijn benen. Jolanda liet zich snel zakken en nam het half slappe lid in haar mond en begon er weer flink aan te zuigen. Het duurde niet lang of zijn pik stond alweer fier omhoog. Jo liet er geen gras over groeien, en terwijl ik van opzij toekeek zette zij zich met haar knieën naast zijn heupen en liet zich langzaam zakken op zijn pik, waarbij zij hem met een hand langzaam in haar nog steeds natte vagina manoeuvreerde.

Ze begon zijn pik te berijden als een ware ruitster. Met flinke opwaartse en naar voren stotende bewegingen om haar klitje optimaal te bevredigen. Leo pakte ondertussen haar meedeinende borsten en begon zachtjes in haar tepels te knijpen. Iets wat Jo zeker niet onberoerd liet, want ze begon heftige kreten uit te slaan en te kreunen dat hij harder moest knijpen. Enkele seconden later stopte zij abrupt haar berijding en boog diep voorover. “Kom op” zei ze tegen mij, “stop die heerlijk pik van jou in mijn strakke kontje.” Ondertussen maakte ze met haar vingers haar kontje nat met haar eigen kutvocht. Ik liet mij dit geen twee keer zeggen en liet wat slijm uit mijn mond in haar bilspeet lopen en bracht mijn eikel naar de ingang van haar kontje. Heel langzaam duwde ik eerst alleen de eikel voorzichtig naar binnen. Haar kringspier was al aardig ontspannen en ook haar rug spande zich niet echt. Wel slaakte ze een diepe zucht van genot en gooide ze haar hoofd in haar nek. Heerlijk zoals ik in haar strakke kontje gleed en daarbij door het dunne vlies de keiharde pik van mijn kameraad voelde. Ik pakte Jolanda bij haar haren en zij begon zelf het tempo aan te geven. Het duurde niet lang of ze was als een wilde aan het kronkelen en stoten. Ze bereed beide pikken in haar kut en haar kont alsof ze nooit anders had gedaan. Nog geen minuut later voelde ik een rilling door haar rug gaan en begon ze te kreunen van genot. Leo hield het niet meer en ik voelde zijn pik zwellen en even later schokkend spuiten in de kut van Jo. Ook ik hield het niet meer en spoot hard en diep in de darmen van mijn Jo en het leek wel minuten te duren. Zeer tevreden vielen we minuten later van elkaar af en Jo liet al haar en onze sappen lekker lopen. Wat een geil gezicht en wat een geile ervaring was dit. Het was nog beter dan ik me had voorgesteld.

Na een kwartiertje te zijn bijgekomen stapten we lekker met z’n drieën onder de douche. Leo en ik hebben Jolanda heerlijk gewassen en gemasseerd met douchegel, omdat vooral ik ervan bewust was dat ik zuinig op haar moest zijn, wilde ik in de toekomst nog meer van dit soort erotische uitspattingen met haar gaan beleven.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb