Eindelijk toch een trio

Trudy, mijn geile vriendin, lag naast mij in bed na een heerlijke neukpartij. Met haar ogen dicht zei ze “heerlijk, ik wou dat er nog iemand bij ons was, dan kan ik lekker tussen jullie in liggen”. Verbaasd als ik was vroeg ik haar “een man of een vrouw?”. Waarop ze antwoordde dat ze het nooit met een andere vrouw zou willen doen, maar wel graag met een andere man erbij. Aangezien ik 100% hetero ben, schrok dit idee mij wat af, aan de andere kant leek het mij ook wel lekker om Trudy eens bezig te zien met een andere man.

Het plan werd gemaakt, Trudy zou het idee voorleggen aan een kennis van haar en polsen of hij er ook voor in was. Twee dagen later vertelde Trudy mij dat die kennis ons zaterdagavond in een kroeg zou ontmoeten. Die avond zouden Trudy en ik om 20.30 uur naar die kroeg gaan en ik zag dat ze er al helemaal klaar voor was. Ze droeg een uitdagende blouse, waarin haar stevige borsten goed tot hun recht kwamen, verder een kort rokje en haar lange leren laarzen met hoge hakken. Ik moest mij inhouden om haar niet direct het bed in te sleuren, maar het was haar feestje, dus op naar de kroeg. Die kennis zou er om 21.00 uur zijn, maar om 21.30 uur was er nog geen kennis te zien. Om 22.00 uur was hij er nog niet, Trudy belde hem op en toen kwam het hoge woord eruit, hij durfde niet! We zijn direct maar weer terug naar huis gegaan. De seks was die avond niet bijzonder, het was meer plichtmatig, neuken en elkaar klaar laten komen. Voor Trudy was het een enorme teleurstelling, deze gemiste kans op haar ons eerste triootje.

We spraken er daarna een tijdje niet meer over, totdat Trudy mij op een vrijdagmiddag op mijn werk belde en zei dat ze die avond een verrassing had. Ik had wel een idee wat dat zou zijn en na het werk red ik dan ook iets sneller dan normaal naar huis. Met een grote glimlach op haar gezicht en net zo geil gekleed als die bewuste avond opende ze de deur voor mij. Op de bank zat een man met een grote glimlach op zijn gezicht. De man stelde zich aan mij voor, Herman was zijn naam en ik ging naast hem op de bank zitten. Trudy haalde wat te drinken en ging tussen ons in zitten. Ze liet er geen gras over groeien en begon Herman gelijk te zoenen. Ik ging op mijn knieën voor de bank zitten en stroopte haar rokje omlaag. Onder het rokje had ze geen slip aan getrokken, zodat ik direct goed bij haar kutje kon. Ze spreidde haar benen en ik begon haar te zoenen en te likken, afwisselend spelend met mijn vingers in haar kletsnatte kut. Ondertussen had Herman zich uitgekleed en hield hij zijn stijve lul voor de mond van Trudy. Ze begon hem als een bezetene te pijpen, terwijl ik nog druk bezig was haar kutje te bewerken. “Ik wil jouw lul ook pijpen” kreunde ze. Dit liet ik mij geen tweede zeggen, snel trok ook ik mijn kleren uit en knielde voor haar op de bank met mijn lul richting haar mond. Trudy lag onderuitgezakt op de bank, Met Herman aan de ene kant en ik aan de andere kant. Ze had het er maar druk mee, afwisselend pijpen en trekken. Herman gaf aan dat hij bijna klaar ging komen, waarop Trudy hem even met rust liet en mij wat meer aandacht schonk. Het duurde niet lang voordat ik haar zei dat ze haar mond wijd open moest doen en haar ogen dicht te houden. Verschillende dikke stralen zaad spoot ik in haar open mond, over haar wangen en kin. Herman hield het ook niet meer en spoot haar nog een enorme extra lading over haar gezicht heen. Het gezicht van Trudy zat helemaal onder het zaad, met haar vingers veegde ze het van haar wangen, waarna ze alles aflikte. “Mmm, wat een geil begin” zei ze “zullen we nu naar de slaapkamer gaan?”.

Herman en ik gingen naar de slaapkamer, terwijl Trudy naar de badkamer ging om haar gezicht te wassen. “Wat een geile meid is dat zeg” zegt Herman tegen mij als we in de slaapkamer zijn. “Ja, ze is in voor alles” vertrouw ik hem toe “maar daar kom je nog wel achter”. Trudy komt naakt de slaapkamer binnen en duwt Herman op zijn rug op het bed. Op haar knieën begint ze Herman weer te pijpen en ik kijk zo tegen haar heerlijke kontje aan, ik weet wat mijn taak is. Haar Herman zien pijpen was zo geil om te zien, mijn lul was direct weer stijf. Van achteren neem ik haar met langzame halen. Ze stopt met pijpen en vraagt mij om haar harder te neuken. Zo neuk ik haar al snel naar haar eerste orgasme. Ik weet dat Trudy ook van anaal houd, dat was dan ook mijn volgende doel. Ik ga even van het bed af en pak een tube glijmiddel uit het nachtkastje gepakt, Trudy ziet dit vanuit haar ooghoeken terwijl ze nog steeds Herman zijn lul met haar mond verwend. Ik bewerk haar kontgaatje met wat glijmiddel en langzaam duw ik mijn pik bij haar naar binnen. Ze stopt met pijpen, ze moet te veel kreunen. “Wat doe je toch met haar?” vraagt Herman. “Mmm, hij neukt me in mijn kontje”, kreunt Trudy “straks kom ik op jou zitten en dan nemen jullie mij tegelijkertijd”.

Ik haal mijn lul uit haar kontje en Trudy gaat omhoog en leidt Herman zijn lul in haar natte kut. Dit was voor ons een totaal nieuwe ervaring, maar de sandwich lukte goed. Trudy gilde het uit toen ik haar kontgaatje weer binnen ging, om beurten stoten we in haar. Haar tweede orgasme was ook een stuk heftiger, het leek het wel of ze er in bleef. Ze kwam een paar keer achter elkaar gillend en kreunend klaar. “Ik wil jullie zaad straks weer over mij heen” zegt Trudy. Ik voel het alweer opkomen en stop met neuken. Ze berijdt Herman zijn lul nog een tijdje, tot hij aangeeft dat hij ook bijna klaarkomt. Trudy gaat van hem af en gaat op haar rug liggen. Ik schuif over haar heen, ter hoogte van haar borsten en trek mij af boven haar gezicht. Vervolgens neemt Herman mijn plaats in en ook hij trekt zich boven haar gezicht af. Voor de tweede keer die avond werd haar gezicht voorzien van een geile hoeveelheid zaad. Trudy staat op en gaat al neuriënd naar de badkamer om haar gezicht weer te wassen. Met een grote glimlach op haar gezicht komt ze weer de slaapkamer binnen en bedankt ons voor de geweldige neukbeurt die ze zojuist heeft gehad. We kruipen met ons drieën onder het dekbed, Trudy ligt tussen ons in.

Die nacht word ik om half vier wakker van een hoop gesteun en gezucht, ik zie dat Herman op Trudy ligt en haar hard en diep neukt. “Als Herman klaar is, neem jij het dan over” kreunt ze mijn kant op. Nou, dat was een overbodige vraag. Herman verhoogt het tempo waarin hij haar neukt en begint steeds harder te kreunen. Trudy slaat haar benen rond hem heen en drukt hem op die manier nog dieper haar kut in. “Ik wil je klaar voelen komen, spuit mijn kut maar vol” kreunt ze. Zo geil heb ik mijn Trudy nog nooit gezien en mijn lul is nu keihard, ik voel het vocht er gewoon uit komen. Ik pak mijn lul beet en trek er langzaam aan en lig hier naast mijn vriendin te kijken hoe ze overheerlijk ligt te neuken met een ander. Herman stoot nog een paar keer diep in haar kut en kreunt het dan uit, schokkend komt hij in de kut van mijn Trudy klaar. Ik kan duidelijk zien dat hij een behoorlijke lading zaad in haar kut ligt te pompen en Trudy kust hem al kreunend en ondertussen draait ze geil met haar kontje op het bed. Na een minuut of twee blijft Herman uitgeput op haar liggen om daarna zijn nog nadruppelende lul uit haar wijd openstaande en zaad lekkende kut te halen.

Herman gaat weer naast haar liggen en mag nu toekijken hoe ik Trudy ga neuken. Ik kruip op haar en moeiteloos schuif ik mijn stijve lul in haar gesmeerde kut. Het geeft een heel apart gevoel als ik in haar begin te stoten, ik voel hoe ik het zaad van Herman uit haar kut neuk. Eerst neuk ik haar langzaam en daarna begin ik steeds sneller en harder in haar te stoten. Ik neuk haar zo hard en wild dat ik de spetters zaad van Herman tegen mijn buik en ballen aan voel komen, wat is dat geil zeg. Trudy komt keer op keer klaar en als ze dan ook nog tegen mij zegt dat ik mijn zaad erbij moet spuiten dan houd ik het niet meer. Ik kom klaar en hoe, ik weet zeker dat ik nog nooit zo geil ben klaar gekomen als die nacht. Ik begin haar kut vol te spuiten en het lijkt wel of er geen einde aan komt. Ik beleef het orgasme van mijn leven. Als ik mezelf helemaal in haar heb leeg gespoten blijf ik nog even zachtjes in haar soppende kut bewegen en zo voel ik het zaad van Herman en mij langs mijn ballen uit haar kut sijpelen. Dan ga ik van haar af en ga ik ook weer naast haar liggen. Met aan beide kanten van haar naakte lichaam een man en een zaad lekkende kut valt Trudy in slaap en Herman en ik ook.

Die ochtend om 10.00 uur brengt Trudy ons ontbijt op bed en de agenda wordt er direct bij gepakt. Wanneer kunnen we dit weer doen?

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten