Eindelijk een zwarte kerst.

Als ik mijn Vicky een verhaaltje vertelde, dan fluisterde ik in haar oor hoe ze versierd zou worden door een jonge, gespierde donkere jongen. Ze vond het heerlijk als ik het verhaal langzaam opbouwde. Ik gaf daarbij een goede omschrijving waar we ons bevonden, sauna, bar, hotel of een andere locatie. Hoe ze gekleed was, bijvoorbeeld in een korte rok met hoge hakken of laarzen en zonder slipje. En hoe de contacten werden gelegd en uiteindelijk hoe het sexspel zich ontwikkelde. Botergeil werd ze hiervan!

Vicky deed meestal verslag hoe ze zo’n fantasie had ervaren. Ze vertelde als het ware het verhaal na, vanuit haar beleving. Zo kreunde ze vaak in mijn oor wat ze voelde als zo’n grote zwarte pik in haar schoof. Of ze fluisterde, “heb je gezien hoe ik ben geneukt door die mooie zwarte pik”? “Kom maar gauw in mijn geneukte kutje”. Talloze keren waren we samen op een dergelijke geile fantasie klaargekomen. Als we dan lagen uit te puffen en nog na te genieten zeiden we vaak tegen elkaar “Ook al komt het er waarschijnlijk nooit van, de fantasie is heerlijk”.

Tot er deze kerst het onwaarschijnlijke gebeurde. Wij hadden een hotel geboekt in Amsterdam om daar het kerstweekend door te brengen en gezellig op stap te gaan. Na aankomst waren we beide behoorlijk moe van de reis, maar we besloten om toch nog even een bar op te zoeken voor een snel drankje. Vicky had snel een strak zwart jurkje aangetrokken in combinatie met haar hoge hakken. We zaten net aan een koel glas wijn toen twee imposante donkere mannen naast ons aan een tafeltje kwamen zitten. Op de een of andere manier raakten wij met deze twee mannen, Stanley en Orlando, in een leuk gesprek verwikkeld. De twee kwamen uit Rotterdam en waren naar Amsterdam gekomen omdat ze de volgende dag een kerstparty hadden georganiseerd met optredens van bekende dj's.

De mannen konden hun ogen niet van mijn mooie blonde Vicky afhouden. En door alle aandacht voelde Vicky blijkbaar geen vermoeidheid meer. Na haar tweede glas excuseerde zij zich om even naar het toilet te gaan. Stanley keek haar nadrukkelijk na en complimenteerde mij met Vicky die hij een “mooie sexy vrouw” vond. Ik lachte en bevestigde dat hij een goed oog voor schoonheid had. Een vette knipoog was mijn deel. Vicky kwam terug en ik loste haar af. Voordat ik na mijn bezoek aan het toilet terug liep bleef ik even staan. Ik zag mijn Vicky lachen en zag ook de grote donkere hand van Orlando op haar dijbeen. Het leek haar niet op te vallen of te deren. Weer bij ons tafeltje aangekomen, trok Orlando schielijk zijn hand weg. Ik deed of ik niets had gezien. Vicky gaf aan nu toch echt naar ons hotel te willen. Stanley nodigde ons uit om de volgende avond naar hun hotel te komen en ook de party mee te maken. “We zien wel”, zei Vicky. Toen ze Stanley en Orlando twee kussen op hun wang gaf, zag ik dat Stanley even subtiel over haar bil streelde.

Eenmaal op onze kamer spraken wij geen woord over de ontmoeting. Vicky ging douchen en dook voor een uurtje het bed in. Ik ging met een boek op een stoel zitten. Ik las echter geen letter. Vicky tussen die twee grote donkere mannen, de zwarte hand op haar dijbeen en later die andere hand op haar billen, bleven op mijn netvlies hangen.

‘S avonds na het diner gingen wij snel naar onze hotelkamer. Terwijl wij ineengestrengeld op bed lagen begon ik over de ontmoeting met Stanley en Orlando. Al strelend over haar bosten, benen en buik fluisterde ik in haar oor wat ik had gezien, donkere handen op de witte huid van Vicky. Vicky kreunde en toen ik haar kutje bereikte voelde ik hoe ontzettend nat ze was. “Jij denkt ook aan onze fantasie hé”?, zei Vicky. “Ik kon mijn ogen niet van jullie afhouden”, zei ik. “Wat mij betreft hadden ze wel wat verder mogen gaan”. “Dat kon toch niet”, zei Vicky. “Nee, dat begrijp ik”, antwoordde ik, “maar wel morgen in hun hotel. Daar zijn we anoniem en er is niemand die ons kent”. Het bleef even stil. “Lieverd, wil je echt dat ik het met hun ga doen”, vroeg ze met een wat benepen stemmetje. “Alleen als jij het ook echt wilt”, zei ik, terwijl ik diep in haar natte kutje schoof. Mmmmmm, kreunde Vicky. Na slechts enkele diepe stoten van me kwam ze hijgend klaar.

De volgende dag bezochten we het Rijksmuseum en het Anne Frank huis. Er heerste tussen ons een prikkelende spanning. De ontmoeting van gisteren werd als gespreksonderwerp gemeden en ook over ons avondprogramma werd geen woord gerept. Tot acht uur s’ avonds. “Wat doen we schat”, vroeg ik plompverloren. “Gaan we een restaurant opzoeken of eten we op de kerstparty bij Stanley en Orlando”? Ik omhelsde Vicky en streelde haar benen en billen. Ik voelde een lichte rilling door haar lekkere lijf heen gaan. “Waarom doe je je witte korte jurkje niet aan? Dat staat je zo sexy vooral met je rode schoenen met die mooie hoge hakken”? Vicky, draaide zich om en gaf me een diepe tongzoen. “Je weet dat als we gaan, dat het er dan van gaat komen hé”?, zei Vicky. “Ja, die kans is groot”, antwoordde ik. “Als ik het met hun doe, dan blijf je wel steeds bij me hé”? “Natuurlijk, lieverd “, kuste ik haar terug. “Ik hou je vast en zal er geen seconde van missen”.

Toen we het hotel binnen kwamen werden we direct opgevangen door Stanley. Het leek wel of hij op wacht had gestaan. Nadat ik een ferme handdruk ontving omhelsde hij Vicky alsof hij haar al jaren kende. Zijn strelende hand ging via haar onderrug over haar bil. In hun begroetingskusjes zat een belofte opgesloten. Vrolijk en druk pratend liet Stanley ons zien dat er binnen behoorlijk feest gevierd kon worden. In een schimmig verlichte zaal waren diverse stelletjes aan het dansen op de muziek van een dj. Hij nam ons mee via een lange gang naar een andere zaal, hier speelde een live bandje waarop massaal werd gedanst. Iedereen was behoorlijk luchtig gekleed. Luchtig, de dames waren ronduit schaars en sexy gekleed. Er liepen prachtige dames rond. Orlando stond met een aantal mensen te praten, maar zodra hij ons in het vizier kreeg kwam hij breed grijnzend naar ons toe. Hij omarmde Vicky en gaf haar twee kussen op haar wang. Toen keek hij haar doordringend aan en kuste haar op haar lippen. Daarna liet hij Vicky los en gaf mij joviaal een high five. Stanley liep naar de bar en bestelde vier glazen champagne. Al proostend genoten we van de sensuele atmosfeer. Na ons tweede glas champagne werd ik door Stanley voorgesteld aan de manager van het hotel. Ondertussen nam Orlando mijn Vicky mee naar de dansvloer. Al pratende hield ik Vicky en Orlando in het oog.

Het duurde nog geen vijf minuten voordat Orlando Vicky dicht tegen zich aan trok. Zijn hand die eerst werkeloos op haar heup had gelegen begon een voorzichtige ontdekkingsreis. Stanley zag het ook en keek mij aan. Een paar seconden vonden onze ogen elkaar en toen ik knipoogde lachte hij zijn tanden bloot. Een paar minuten later kon Stanley zich niet meer bedwingen en ging hij Orlando aflossen. Vicky danste nog geen minuut met hem of haar billen kregen een ware massage. Ik zag dat Stanley Vicky dicht tegen zich aan trok en zijn onderlichaam tegen de schaamstreek van haar duwde. Vicky keek me met haar mooie ogen aan en lachte. Terwijl ze mij nog aankeek zag ik haar hand naar de billen van Stanley gaan en dat ze volledig meeging in die sensuele cadans. Ik liep naar hun toe. Ging achter haar staan en wiegde in hun ritme mee. Vicky stond in een soort sandwich. Ik kuste haar in haar nek en schoof mijn hand onder haar korte rokje. Jee, die lekkere meid van me had geen slipje aangedaan! Ik haalde mijn vinger even snel door haar spleetje en constateerde dat ze drijfnat was, Mmm. Orlando kwam naar ons toe lopen en vroeg of we mee gingen naar de bar, want daar had hij een nis gereserveerd. Met mijn arm om de schouder van Vicky en de arm van Stanley om haar heup liepen we achter Orlando aan naar de bar. Het leek wel of het licht daar nog verder was gedempt. De nis lag achterin de ruimte en was uit het zicht van de bar en de dansvloer. Voordat ik ging zitten liep ik naar de bar om een fles champagne te bestellen. Het duurde even voordat ik deze in een mooie ijsemmer in ontvangst kon nemen. Toen ik terug de nis in liep moest ik even slikken.

Mijn mooie blonde Vicky zat tussen Stanley en Orlando ingeklemd. Haar beide blote benen werden gestreeld door grote zwarte handen. Vicky was heftig aan het tongzoenen met Orlando. Terwijl ik de ijsemmer neerzette verwisselde ze de lippen en tong van Orlando voor die van Stanley. Orlando ging met zijn hand omhoog en schoof onder het jurkje van Vicky. Ik hoorde Vicky licht kreunen. Ongetwijfeld had Orlando haar lekkere kutje bereikt. Vicky spreidde licht haar benen en ik zag de donkere hand haar kutje bewerken. “Zullen we maar naar jullie kamer gaan”, stelde ik voor. “Dat is een uitstekend idee”, reageerde Orlando. We stonden op. Stanley pakte de champagne en de glazen, ik omarmde Vicky en we liepen achter Stanley en Orlando aan naar de lift. Wachtend op de lift kusten we elkaar. Haar tong danste hitsig om die van mij. We keken elkaar nog even aan en stapten achter de twee mannen de lift in. Gelukkig waren we snel op de juiste verdieping, want in de lift was even een onwennige stilte gevallen. Het leek of we allen even opgelaten waren dat het opgeilen in de nis was onderbroken en vervangen was door sfeerloos licht in de lift.

Toen we binnen in de kamer van Stanley waren nam ik Vicky gelijk in mijn armen. “Lieve schat, ga er van genieten”, fluisterde ik in haar oor. Terwijl mijn tong die van Vicky vond streelde ik haar borsten. Vicky’s hand ging tussen mijn benen. Ze vond mijn keiharde erectie. "Mmmmm" kreunde ze terwijl ze even in mijn lul kneep. Ik leidde haar richting het bed. Voor het bed trok ik het jurkje over haar hoofd uit. Op haar hoge hakjes stond ze naakt en ik zag haar harde tepels. Ik draaide haar om en duwde haar zachtjes richting Stanley. Stanley omarmde haar en gaf een paar kusjes in haar nek. Terwijl hij met zijn grote handen Vicky's borsten omvatte en begon te kneden vonden ze elkaars lippen. Ik zag Vicky met haar ogen dicht haar mond openen om de volle tong van Stanley toe te laten. Orlando kwam achter haar staan en streelde haar benen en haar billen. Na de heftige tongzoen met Stanley, draaide Vicky zich om en kuste ze Orlando. Hun tongen dansten om elkaar heen. Stanley ging met zijn hand tussen de billen van Vicky en vond haar kutje. Door de tongzoen met Orlando heen hoorde ik Vicky licht kreunen. Toen ik goed keek zag ik twee zwarte vingers diep in het heerlijke spleetje van Vicky heen en weer gaan. Vicky spreidde haar benen licht om Stanley ruimte te geven. Met haar vrije handen begon Vicky het overhemd van Orlando open te knopen.

Nadat ze zijn hemd open had gekregen en even over zijn gespierde borstkas had gestreeld knoopte ze zijn broek los. Zijn broek zakte in een keer op zijn enkels. Orlando's erectie stond in vol ornaat en wat voor een. Een grote inktzwarte pik waarop dikke aderen zichtbaar waren met daaronder een echte hangzak. Ik zag de rechterhand van Vicky Orlando’s pik vastpakken en ze begon hem zachtjes af te trekken. Haar witte hand kon die zwarte dikke pik nauwelijks omvatten. Mijn ogen waren gefocust op mijn mooie slanke vriendin die tussen twee grote zwarte mannen stond. Vicky zakte langzaam door haar knieën. Ze keek me met een lichte glimlach aan en likte aan de bijna paarse eikel van Orlando. Terwijl ze me bleef aankijken liet ze de zwarte pik in haar mond glijden. “Oh Vicky, wat een geil gezicht”, riep ik. Vicky moest haar mond echt open sperren om de eikel van Orlando naar binnen te kunnen laten. Ik moest mijn broek openen om mijn staalharde lul te bevrijden. Ook Stanley ontdeed zich van zijn kleding. Hoewel ik prima geschapen ben zag ik dat ik qua lengte en dikte niet kon wedijveren met deze jonge viriele kerels. Vicky likte inmiddels ook de ballen van Orlando en nam zijn pik nog eens zo diep mogelijk in haar mond. Om de aandacht goed te verdelen, pakte ze nu ook de pik van Stanley. Na een paar trek bewegingen nam zij ook deze pik in haar mond. Zeker vijf minuten lang pijpte ze beide mannen om de beurt. Uit de genotkreetjes en een spontane high five die ze elkaar gaven, bleek eenvoudig vast stellen hoe lekker ze het vonden.

Ineens stopte Vicky, stond op en liep naar mij toe. Ze pakte mij bij de hand en leidde mij naar het bed. Direct nadat ik was gaan liggen gaf ze mij een heerlijk tongzoen. Ik voelde aan haar kutje. Goh, wat was ze nat en wat waren haar lipjes opgezwollen. Ik zei dan ook “schat, ik heb je nog nooit zo nat gevoeld”. “Ik vind het wel een beetje eng, maar ik ben ook ontzettend geil”, antwoordde ze. Vicky nam mijn pik in haar mond. Terwijl ze dat deed kwam haar kontje omhoog. Daar wist Stanley wel raad mee want hij begon het kutje van Vicky achterlangs te likken. Al pijpend kreunde ze en ze duwde haar kutje tegen de dikke lippen en tong aan van Stanley. Na een paar minuten duwde ik Vicky zachtjes wat van mij af. Ik ging met mijn rug tegen het hoofdeinde liggen. Ik trok Vicky naar mij toe en zorgde dat zij met haar rug tegen mijn borst kwam te liggen. Haar hoofd lag op mijn schouder.

Terwijl ik haar haar streelde en haar nek kuste kwam Orlando ook op het bed. Hij streelde de borsten van Vicky en haar buik. Vervolgens streelde hij haar benen en liezen. “Laat je maar lekker neuken lieverd”, lispelde ik in haar oor. Het leek alsof ze deze bevestiging nog even nodig had want nu spreidde Vicky gastvrij haar dijen en stelde ze zo haar heerlijke kutje beschikbaar. Orlando kwam tussen haar benen en haalde zijn staalharde pik zachtjes door Vicky’s lipjes. “Oh, ze is zo ontzettend nat”, zei Orlando. Vicky pakte mijn hand en kneep die bijna fijn toen Orlando langzaam naar binnen schoof. Er ging een soort stroomschok door mij heen. Geen vlaag van jaloersheid, maar van totale geilheid. Mijn mooie lieve vriendin die geneukt werd door een ander. Orlando stootte zacht en diep en zijn pik veranderde in een natte zwarte aal. Zo nat was Vicky. Wat een prachtig contrast die grote zwarte lul in het roomblanke kutje van Vicky.

“O, lieverd, Orlando neukt me”, kreunde Vicky. “Ik zie het, wat geil, wat een prachtig gezicht”. Ze ontspande zich blijkbaar, want ze liet mijn hand los en met twee handen op de billen van Orlando trok ze hem nog dieper in haar. Ze spreidde haar benen maximaal. Haar hoge hakken wezen naar het plafond. De grote zwarte lul van Orlando gleed moeiteloos heen en weer tussen de geopende schaamlippen van Vicky. Die schaamlipjes stonden strak gespannen om de dikke pik van Orlando. Het was duidelijk dat die grote donkere pik alle wanden raakte in het kutje van Vicky. Vicky begon zacht te kreunen en zwaarder te ademen. Ze moest echt haar best doen om de langzame, maar diepe stoten van Orlando in haar buik, te verwerken. “Oh, wat lekker”, kreunde Vicky “ik voel hem zo goed”. Stanley stond er een beetje beteuterd bij, hij stond even buitenspel. Orlando neukte met krachtige langzame stoten diep door en ik streelde Vicky door haar lange blonde haar. Maar nu nam Stanley initiatief. Hij kwam naast het neukende stel zitten en begon met beide handen Vicky’s borsten te kneedden. Kreunend pakte Vicky de pik van Stanley en trok die naar haar mond. Haar tong dartelde over zijn eikel en ze liet hem vervolgens in haar mond zakken. Man, oh man, twee grote zwarte pikken in Vicky ! De mannen riepen zinnen als ”Jij bent een geluksvogel met zo'n lekkere meid” en “Ze is zo lekker geil” enz. Mijn pik stond op springen. Maar blijkbaar die van Orlando ook. Die verhoogde de druk van zijn stoten. De aderen op zijn armspieren zwollen op. Zijn pik zat helemaal in het kutje van Vicky en zijn zware volle ballen zwiepten tegen Vicky’s billen aan. Hun schaamstreken schuurden tegen elkaar en zo werd het klitje van Vicky maximaal gestimuleerd. Aan haar kreunen hoorde ik dat ze dicht tegen klaarkomen aan zat. Na een minuutje begon ze zwaar te hijgen en liet ze de pik van Stanley uit haar mond glijden. Ze fluisterde bijna in haar zelf gekeerd “Oh, Simon, ik laat me neuken door een neger” en even later “ik ga op een zwarte pik klaar komen”. Daarna was ze even stil en toen kwam ze met in een soort ingehouden, langgerekte kreun. Ze had mijn hand weer vastgepakt en aan de druk van het knijpen kon ik haar golvend orgasme als het ware volgen. Ik keek naar Orlando.

Zijn ogen waren stijf gesloten. Ik zag zijn been en bilspieren nog meer aanspannen. De aderen in zijn nek werden dikke kabels. Het was bijna een dierlijk gezicht. Een gewillig vrouwtjes dier dat genomen werd door een krachtige, sterke leider. "ik ga komen", kreunde hij. Vier, vijf diepe stoten lang spoot hij zijn sperma in mijn Vicky. Orlando zakte op Vicky en hun tongen vonden elkaar. Hun ademhaling was sterk versneld. Na enige tijd wentelde Orlando zich van Vicky af. Ik zag dik wit negerzaad uit het mooie kutje van haar lopen. “Oh, het loopt er helemaal uit lieverd”, zei ik zacht. Ik wilde net aan het volgespoten kutje van Vicky voelen. Maar Stanley was me voor. Hij bedacht zich geen moment en kwam tussen de nog steeds wijd gespreide benen van Vicky. Zijn pik wist moeiteloos het kutje van Vicky te vinden en gleed zonder enige weerstand diep naar binnen. Stanley was meer van het soort 'door rammen'. Waarschijnlijk ook omdat hij zo ontzettend geil was. Met ferme stoten neukte hij Vicky. Zijn dikke pik ging in een razend tempo heen en weer. Ik kroop nu naast Vicky, die direct mijn pik begon te zuigen. Stanley stootte zo hard dat het haar moeite kostte om mij te pijpen. Ze schoof als het ware heen en weer op het bed. Ik voelde de stoten van Stanley door haar mond heen. Stanley hield het niet meer, kreunde als een gewond dier en zonder verdere aankondiging spoot hij zich in Vicky leeg. Toen Stanley zijn pik uit Vicky trok gutste het dikke witte sperma eruit, zo haar bilnaad in. Haar kutje bleef als een rijpe bloem open staan. “Oh, Vicky kreunde ik. Wat geil. Je kutje is helemaal open geneukt“. “Dit is toch wat je altijd zo graag wilde”, antwoordde Vicky. Het was even of de mannen er helemaal niet meer waren. “Lieverd, kom gauw in me en spuit me ook maar lekker vol”. Ik kwam tussen de benen van Vicky en gaf haar eerst liefdevol een tongzoen. Ze pakte mijn pik en haalde die door haar schaamlippen. Wat een natte boel was dat. “Kom in mijn geneukte kutje”, zei Vicky liefdevol. Ik stootte naar voren en ervoer een sensatie zoals ik die nog nooit had beleefd. Mijn pik gleed naar binnen en ik voelde het sperma aan alle kanten langs mijn pik naar buiten stromen.

Wat was Vicky wijd! Helemaal opgerekt door die twee grote zwarte pikken. Vicky spreidde maximaal haar dijen om me goed in haar toe te laten. Ik wist natuurlijk precies hoe ik Vicky het beste kon neuken. Ik schoof maximaal in haar drijfnatte kutje en stootte tegen haar baarmoedermond. Onze schaamstreken schoven tegen elkaar aan. Onze monden vonden elkaar en een diepe, liefdevolle tongzoen volgde. Het leek wel of we door deze waargemaakte fantasie nog meer een waren. Nota bene, net nadat Vicky zich zo had laten neuken. Mijn hoofd barstte bijna van geilheid. Terwijl ik langzaam en diep in haar stootte zag ik nog steeds voor me hoe die zwarte pikken in Vicky heen en weer gleden. “Oh schat, ik hou het niet langer, fluisterde ik in haar oor. “Geeft niet, ik kom met je, kreunde Vicky”. Ze drukte haar bekken omhoog. Stanley pakte haar benen en hield ze geopend. Het leek wel of mijn hoofd explodeerde. Een super genotgevoel stroomde door mijn lijf. Mijn pik leek het middelpunt van de wereld. Mijn mooie, lieve, geile Vicky geneukt door twee vreemde zwarte pikken. Nu explodeerde ook mijn ballen. Mijn sperma spoot in stralen uit mijn pik, diep in de neukspleet van mijn Vicky. Ze ontving mijn zaad met een soort oerkreun. Met haar armen stijf om mijn nek kwam ze langgerekt klaar. Vicky’s kutje was nu zo wijd dat haar lipjes ook mijn sperma niet konden vasthouden. Het liep uit haar kutje, langs haar billen. “Ik hou van je”, fluisterde Vicky zacht “dat je mij dit genot gunt”. “Je bent mijn grote liefde”, lispelde ik zacht in haar oor.

Stanley en Orlando waren stil alsof ze dit moment voor ons samen wilde laten. Ik schoof uit Vicky. Orlando hield zich niet meer in en riep kraaiend van plezier “Oh man, wat een avond” en “wat ben jij een heerlijk geil neukbeest”!! De uitbundige uitroep bracht ons allemaal aan het lachen.

Onze fantasie is werkelijkheid geworden in Amsterdam. 2 fantastische, respectvolle kerels hebben deze bewaarheid. Het terugdenken bezorgt ons nog steeds veel orgastische momenten.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb