Eindelijk dubbel gepenetreerd

Eindelijk dubbel gepenetreerd.

Gistermorgen werd ik al geil wakker. Ik weet dan gelijk dat het niet eerder over is dan dat ik eens goed geneukt wordt. Helaas was mijn man weg voor zaken en hij zou pas 's avonds laat door een collega thuisgebracht worden. Ik probeerde de brand met mijn tarzan te blussen. Het was heerlijk, maar het geile gevoel bleef.

‘s Avond dook ik lekker onder de douche, scheerde mijn kutje even bij en ging onder de zonnebank. Daarna ging ik zonder ondergoed in mijn kimono naar beneden, daar ben ik maar eens lekker aan de wijn gegaan. Terwijl ik wijn zat te drinken, kwam het geile gevoel in alle hevigheid terug en begon ik mijzelf te vingeren. Heerlijk gevoelig zo’n kaal kutje. Toen ik mijn hoogtepunt bijna had bereikt, hoorde ik een sleutel in de voordeur. Dat was Herman, mijn man. Ik fatsoeneerde mijzelf een beetje en ik hoorde dat hij zijn collega André uitnodigde voor een pilsje. Shit, daar zat ik nou niet echt op te wachten. Ik wilde maar een ding, Herman zo snel mogelijk met zijn hoofd tussen mijn benen voelen!

Maar goed, ik had mij maar bij de situatie neer te leggen. Onder het genot van een drankje hadden we al snel een leuk gesprek. Herman had natuurlijk al lang door hoe bij mij de vlag er voor stond, hij knipoogde eens naar André. Hij vroeg of ik nog wat wilde drinken en schonk voor mij weer een heel groot glas wijn in. Toen ik het glas pakte, had ik niet in de gaten dat mijn kimono open viel. De heren hadden het allebei wel in de gaten. André zat tegenover me en keek rechtstreeks in mijn kale grotje. Herman gaf André een seintje. Herman kwam naar me toe en noemde me een geil hoertje. Ik was inmiddels zo aangeschoten en geil dat ik dat gelijk beaamde. Hij gaf me het bevel zijn broek te openen en zijn al heel stijve lul eruit te halen. Ik nam hem in mijn mond en begon te pijpen. Mijn kutje werd nat en ik genoot. Daar had ik de hele dag al op gewacht.

Ik was André helemaal vergeten, maar plotseling voelde ik een tong tegen mijn kut. André zat me heerlijk te beffen en te vingeren. Het was zo onverwacht en zo verschrikkelijk geil om zo met twee mannen bezig te zijn, dat ik direct klaar kwam. We gingen naar de slaapkamer en de mannen kleden zich ook uit. Herman wist dat ik al jaren een fantasie had om het met twee mannen te doen en hij gaf mij nu de kans. Ik nam de harde lul van André in mijn mond. Hij kreunde, dat gebeurde hem duidelijk niet vaak. Terwijl ik zijn ballen met mijn handen aan het bewerken was en met mijn mond zijn lul, voelde ik Herman’s lul in mijn natte, hete kut glijden. Hij begon heel langzaam te stoten en ik begon op het zelfde tempo André te pijpen. André kreunde nog eens en riep dat hij al klaar kwam. Hij spoot zijn zaad in mijn mond, ik kon het niet allemaal doorslikken. Straaltjes sperma liepen langs mijn mond. André trilde helemaal en zei dat hij nog nooit zo was klaargekomen.

Herman was doorgegaan met stoten en ik voelde dat ik weer klaar kwam. Herman voelde dat ook en op het moment dat het zou gebeuren, trok hij zich terug. Daar lag ik met een wijd openstaande kut, wel een beetje boos. Ik was er zo dicht bij geweest. Herman zei tegen mij dat ik niet moest denken dat het alleen voor mijn plezier was. Hij stak zijn lul in mijn mond en ik proefde mijzelf. Ik begon ook hem heerlijk te pijpen. André werd weer behoorlijk opgewonden van het aanzicht en zijn lul was snel weer hard. Hij wilde ook wel eens lekker neuken en begon mijn kut met zijn eikel te strelen. Over mijn klit naar achteren naar mijn anus. Ik kreeg er kippenvel van en begon nog harder aan Herman’s leuter te zuigen. Herman stond ook op het punt van klaarkomen en ik probeerde, om hem te straffen door mijn hoofd terug te trekken. Maar hij had het helaas in de gaten en duwde zijn lul ver in mijn keel. Hij begon mijn mond te neuken en kwam toen heel snel klaar.

Weer zat mijn hele gezicht en mijn borsten onder de sperma. André had mij inmiddels helemaal gek geplaagd en drukte zijn pik ineens in mijn anus. Ik gilde het uit, dat deed even pijn. Maar terwijl Herman mijn borsten begon te kneden en in mijn tepel begon te knijpen en bijten, bewoog André zijn lul langzaam heen en weer in mijn anus. Mijn kut begon te jeuken en ik smeekte Herman mij daar te gaan neuken. En toen gebeurde het. Ik begon te trillen van genot. Twee van die stijve lullen die mij allebei neukten. Doordat ze net klaargekomen waren, konden ze het heel lang volhouden.

Ik kreeg het ene orgasme na het andere, ik stond op het punt hen te smeken op te houden, toen ze allebei nog een keer klaar kwamen. André spoot zijn zaad in mijn darmen terwijl Herman het zijne in mijn kut spoot.

Toen vielen ze allebei ook uitgeput op het bed. Het was een overweldigende ervaring geweest. De warme afscheidskus van André bewees dat ook hij had genoten. Herman vroeg aan mij of ik nu mijn zin had gehad. Dat kon ik alleen maar beamen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb