Eindelijk door een ander geneukt.

Regelmatig valt mijn vrouw in slaap op de bank. Ik neem haar dan mee naar boven en slaapdronken loopt ze dan met me mee. Als ik haar de volgende ochtend vraag of ze dat nog weet, is het antwoord steevast nee. Ik grapte in het begin al eens dat ik volgens mij alles met haar zou kunnen doen wat ik wilde en dat ze het zich nooit zou herinneren. Een enkele keer grapte ze dan wel eens terug met “nou wat let je?” vaak met een knipoog erbij. Dat voelde steeds meer als een uitnodiging aan om er daadwerkelijk wat mee te doen, maar het duurde lang voor ik dat ook echt durfde.

Het was op een avond dat mijn beste vriend Arno bij ons op visite was. Ik zat aan de eetkamertafel met hem te praten onder het genot van een biertje en we hadden de tijd gewoon niet in de gaten. Tot ik op de klok keek en zag dat het al tegen 01.00 uur aanliep. Ik keek naar mijn vrouw en zag dat ze op de bank ik slaap was gevallen. Tijd om haar naar boven te brengen dacht ik. Toen ik mijn slaapdronken vrouw zo de trap op begeleidde en haar ronde billen zo voor mijn ogen zag, besloot ik ter plekke eindelijk te kijken hoe ver ik zou kunnen gaan met haar. Bij het bed draaide ik haar om en hielp haar uit haar kleding. Ze had haar ogen stijf dicht en mompelde alleen wat als reactie op mijn aanwijzingen. Ik deed ook haar slipje uit en dirigeerde haar het bed in, daar lag ze heerlijk naakt op de lakens. Normaal gesproken zou ik haar nu nog een zoen geven, het licht uitdoen en beneden nog even TV gaan kijken of naast haar in slaap vallen.

Maar Arno zat nog beneden en toen kreeg ik een idee, mijn fantasie sloeg compleet op hol. Misschien zou Arno haar kunnen neuken zonder dat ze er iets van zou merken, schoot er door mijn hoofd heen. Ik wist dat hij mijn vrouw een lekker ding vond en hij had wel eens gekscherend gezegd dat hij haar best wel eens een beurt zou willen geven. Ik besloot de gok te wagen en liep weer naar beneden en stelde mijn plan aan Arno voor. In eerste instantie was hij wat terughoudend, maar toen ik hem voorstelde om even mee naar boven te lopen om te kijken hoe lekker ze er bij lag, ging hij akkoord. In onze slaapkamer aangekomen zag hij mijn vrouw spiernaakt op het bed liggen, ze lag op haar zij met haar kontje iets naar achteren. Ik keek hem aan en zag aan zijn gezicht dat hij diep onder de indruk was van haar naakte lichaam. Ik fluisterde zachtjes of hij toch niet op mijn aanbod in wilde gaan om haar even te neuken en dat ik op de stoel zou kijken hoe hij dat ging doen. Hij was verkocht en binnen een paar tellen had hij zich uitgekleed en stond hij voor me met een behoorlijk formaat lul die hij spoedig in het kutje van mijn vrouw zou gaan duwen. Ik nam plaats op de stoel en hij ging voorzichtig achter haar in het bed liggen.

Hij begon haar te knuffelen en zoende haar nek, wat alleen wat gemompel veroorzaakte. Ik zag hoe hij aan haar billen voelde en zijn handen zochten hun weg tussen haar dijen en bilnaad, de heerlijke rondingen van haar kontje volgend. Als ik ergens op geilde waren het inderdaad wel haar billen, al was eigenlijk alles aan haar gewoon enorm lekker. Ik voelde mijn lul stijf worden. Arno duwde zijn lul tegen haar kontje en zo begon hij haar een beetje te droog neuken. Ze bewoog en duwde haar billen wat omhoog richting zijn lul, zoals ze ook bij mij zou doen als ze wakker was, ten teken dat ze ook wel zin had. Mijn hart sloeg over toen ik zag dat hij aanstalten maakte om haar te gaan beffen. Mijn lul sprong op toen ik zag hoe hij een been voorzichtig optilde en ik haar natte kutje zag.

Hij liet zich langzaam naar beneden glijden totdat zijn gezicht bij haar kontje zat en toen begon hij haar billen te zoenen. Hij likte haar billen en als reactie liet ze, wederom met wat onverstaanbaar gemompel, haar linkerbeen naar buiten glijden zodat haar kutje helemaal vrij toegankelijk werd. Toen liet hij zijn tong tussen haar schaamlipjes doorgaan wat haar dit keer een langgerekte kreun ontlokte. Ik was wel benieuwd wat voor dromen hij haar hiermee bezorgde. Hij likte haar kutje en ik hoorde hoe ze zwaarder begon te ademen. Ik was zo ongehoord geil geworden dat mijn lul klopte in mijn broek en ik haalde hem te voorschijn en begon mezelf af te trekken. Ik zou binnen no-time kunnen klaarkomen dacht ik, maar ik hield me in, ik wilde zijn lul haar kutje zien gaan. Die gedachte bezorgde me kippenvel.

Hij hield op met beffen en kroop weer omhoog, met zijn stijve lul tegen haar kutje bleef hij een tijdje achter haar liggen. Met zijn hoofd in haar nek hoorde ik haar ademhaling weer tot rust komen. Toen duwde hij voorzichtig zijn lul in haar kutje en begon heen en weer te bewegen. Haar ademhaling nam meteen weer toe en ze begon eerst zachtjes en toen steeds luider te kreunen. Mijn pik stond op knappen en ik voelde mijn ballen verkrampen en heel langzaam kwam mijn orgasme op zetten. Ook Arno kon zich niet meer inhouden en begon sneller en dieper in haar te bewegen. Ik wist dat hij zich terug had moeten trekken uit haar kutje, maar ik was te laat om hem tegen te houden omdat ik voelde hoe een geweldig orgasme me overspoelde. Ik wist dat het definitief te laat was toen hij zijn zaad in haar kutje spoot en vanuit het diepste puntje van mijn zak begon ik mijn zaad ook te spuiten. Arno kon zijn eigen geluid ook niet meer beheersen en kreunde terwijl hij straal na straal heet zaad in haar kutje loosde.

Toen hij weer wat van zijn zelfbeheersing terug had trok hij langzaam zijn lul uit haar kutje. Zijn lul floepte uit haar kutje en ik zag dat er meteen een hele kwak sperma mee kwam. Nou lag ze ook nog in een natte plek dacht ik, waar was ik aan begonnen. Ineens begon ze te bewegen, ik zag hoe ze haar hand onder haar kutje hield en maakte dat ze in de badkamer kwam, ons vertwijfeld achterlatend. Was ze wakker geweest, had hij haar soms toch wakker gemaakt? Ik snapte het niet en had geen idee wat ik als reactie van haar kon verwachten.

Ik zweefde een paar minuten tussen hoop en vrees. Toen ze weer uit de badkamer kwam kroop ze naast Arno in het bed en zei ze “Eindelijk”. Ik keek haar aan en zag een gelukzalige glimlach op haar gezicht. “Was je al wakker?” vroeg ik haar met een beginnend gevoel van opluchting. “Ik werd wakker toen Arno me aan het likken was” zei ze met een ondeugend lachje en ze gaf hem een zoen. “En wat bedoel je dan met eindelijk?” vroeg ik haar en ze legde me daarna uit dat ze al jarenlang had gefantaseerd om geneukt te worden terwijl ze half of helemaal in slaap was. Het was voor haar een milde verkrachtingsfantasie, legde ze uit, om overgeleverd te worden aan iemand anders, alleen voor die persoon zijn lusten gebruikt te worden. Hem voelen spuiten zonder zelf klaar te mogen of zullen komen, of de volgende dag te ontdekken dat hij haar had geneukt. Ze had blosjes op haar wangen toen ze erover vertelde en ik kon zien dat het diep zat bij haar.

Ze lag wel een half uur te vertellen over wat deze fantasie met haar deed. En hoe het eindelijk meemaken heerlijk had gevoeld en naar meer smaakte. Daarna vertelde ze ook wat ze nog meer zou willen. We spraken af dat hij dit vaker zou mogen doen met haar, wanneer ze maar zin had. Sindsdien neukt hij haar regelmatig zo. Soms is ze wakker en soms weet ze het niet eens meer. Ik vind het heerlijk, het is dan net alsof ik mijn eigen geile seksshow heb. Natuurlijk hebben we ook nog seks met ons tweeën, liefdevol, erotisch en soms wild en altijd ongeremd geil. We fantaseren inmiddels ook samen over nieuwe manieren om haar fantasieën uit te laten komen. Als we dat binnenkort in de praktijk gaan brengen wil ik daar hier ook wel wat over schrijven.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten