Eerste keer Dogging.

Ik zie niet vaak dat vrouwen hun verhaal op sites zetten, maar hier kwam ik een aantal verhalen tegen die geplaatst zijn door vrouwen dus heb ik besloten om mijn waargebeurde belevenis ook maar met een ieder te delen.

Ik heb een tijdje geleden het fenomeen dogging eens uit geprobeerd, voor degene die niet weten wat dat inhoud even in het kort. Dogging is met een partner of alleen sex te hebben en dat vreemden je dan bekijken, dit vind meestal plaats op openbare plekken. Dat het soms ook iets anders kan lopen blijkt wel uit mijn verhaal.

Mijn vriend kwam namelijk opeens met het idee aanzetten om eens te kijken hoe mannen zouden reageren als wij s’avonds naar een bos of parkeerplaats bij ons in de buurt zouden rijden en ik dan mijzelf zou gaan masturberen zodat men mij kon zien. Ik voelde daar echt helemaal niets voor, maar na lang aandringen en regelmatig mij er van overtuigen dat ik het wel geil zou vinden besloot ik het dan toch maar eens te doen. We hadden afgesproken dat we in het weekend in de auto zouden stappen om naar enkele plekken te rijden waarvan wij wisten dat daar ook sex werd bedreven.

Toen het dan ook eenmaal zaterdagavond was geworden was ik best wel nerveus, ik dronk een paar flinke borrels en we keken ook nog wat doggingfilmpjes die mijn vriend van het internet had gehaald. In die filmpjes zag ik dat het vaak genoeg niet alleen bij kijken bleef maar mijn vriend was immers ook in de buurt, dus wat kon mij gebeuren. Tegen elf uur die avond besloten wij te vertrekken, ik was licht aangeschoten en door die filmpjes best geil geworden en mijn vriend had dit duidelijk in de gaten. Onderweg begon hij al dat ik mijzelf maar een beetje op moest warmen en dat ik maar een beetje met mijn kutje moest gaan spelen. Ik was toch al behoorlijk geil en als je dan ook nog eens tegen mij zegt dat ik met mijn kutje moet gaan spelen, dan heb ik daar weinig problemen mee. Dus even later zat ik met mijn rokje omhoog heerlijk te masturberen naast mijn vriend in de auto, het duurde dan ook niet lang of ik zat schokkend en kreunend naast hem klaar te komen. Even later reden wij een bospad op en iets verder was een parkeerplaats waar wel enkele auto’s stonden geparkeerd maar verder was er geen mens te zien.

Mijn vriend stapte uit en vroeg mij hem te volgen, we liepen door wat struiken heen en kwamen toen op een open vlakte waar een paar picknicktafels stonden. “Hier is wel een mooi plekje voor je om eens lekker met je kutje te gaan spelen, dan kijk ik vanuit de struiken wel wat er gebeurd” zei mijn vriend. Ik vond het nog steeds een vreemde zaak, maar was nog steeds zo geil dat ik best wel zin had om nog eens flink klaar te komen en ik zag toch geen mens. Ik liep naar een van de picknicktafels toe en trok mijn rokje omhoog, het maanlicht zorgde ervoor dat mijn kale kutje mooi glom op deze zomerse avond. Langzaam begon ik over mijn kutje te wrijven en ik beroerde mijn klitje zachtjes met mijn vingertoppen, ik werd daar nog geiler van dan ik al was op dat moment. Ik keek nog even naar mijn vriend die zich tussen wat bosjes had verstopt en ik zag dat hij zijn lul uit zijn broek haalde en langzaam begon te masturberen. Toen drong het pad tot mij door dat er misschien wel meer kerels op die manier tussen de bosjes verstopt zaten en dat die misschien nu ook wel stonden te masturberen.

Die gedachte zweepte mij nog meer op en ik voelde dat mijn kutje behoorlijk nat werd, ik gleed met mijn vingers door mijn spleetje heen en voelde de geile sappen tussen mijn vingers door komen. Nu was ik dus pas echt goed geil en ik begon mijn natte kutje heerlijk te vingeren, ik kreunde behoorlijk en in de stilte van de nacht moest dat wel ver door klinken maar daar dacht ik geen moment over na. Met mijn ogen gesloten stond ik mijzelf daar naar een ongelooflijk hoogtepunt toe te vingeren en de geilste ideeën schoten door mijn hoofd heen. Tot ik opeens wat geritsel van struiken hoorde en ik zag opeens een man uit de bosjes tevoorschijn komen, hij had zijn stijve lul in zijn hand en liep al trekkend aan zijn lul op mij af. Ik schrok wel maar wist dat mijn vriend een oogje in het zeil hield dus bleef ik gewoon doorgaan met het verwennen van mijn geile spleetje. De man liep tot op een paar passen afstand naar mij toe en ik zag dat hij een behoorlijk flinke lul had, de aders van zijn lul waren duidelijk te zien in het maanlicht. Hij zag er best vriendelijk uit en hij glimlachte naar me, dat stelde mij helemaal gerust en ik spreidde mijn benen iets zodat ik nog dieper met mijn vingers in mijn natte kutje kon komen. “Wil je even pijpen” vroeg hij opeens. Ik keek hem met geile ogen aan en voordat ik er erg in had zakte ik door mijn knieën en nam zijn harde paal in mijn mond en begon er heerlijk aan te zuigen. Ik was zo geil dat het mij allemaal niet zoveel kon schelen, als hij had gevraagd of die me zou mogen neuken had ik het waarschijnlijk ook goed gevonden.

Al vingerend en zuigend aan die heerlijke lul hoorde ik weer voetstappen en nu kwamen er maar liefst drie andere kerels uit de struiken vandaan, ook deze drie hadden hun palen al in de aanslag en zo had ik opeens vier lullen om mijzelf mee te vermaken. Ik ging weer overeind staan en keek op die vier geile palen neer die door deze mannen langzaam naar een hoogtepunt werden gebracht. De eerste kon het nu al niet meer houden en want die kwam nu al trekkend aan zijn lul iets verder naar voren en spoot een behoorlijke lading sperma tegen mijn kale kutje aan. Het sperma kwam op mijn hand terecht, want ik stond mijzelf ook nog steeds te vingeren en door die geile lading sperma tegen mijn kutje en over mijn hand kreeg ik een daverend orgasme. Ik stond op mijn benen te trillen van genot, dit was wel zo geil om mee te maken. Zijn zaad sijpelde langs mijn kutje naar beneden en ik weet zeker dat er wat van zijn sperma in mijn kutje terecht moet zijn gekomen, want mijn vingers zaten er ook onder en ik duwde mijn met sperma besmeurde vingers nog dieper in mijn natte spleet. Hij deed nu een paar stappen achteruit, maar bleef langzaam aan zijn lul trekken, waarschijnlijk was hij van plan om nog een lading over mijn kutje te gaan spuiten.

Ik ging lekker door met mijn kutje te vingeren en ik voelde nu een paar handen over mijn buik heen strelen, de mannen wilden natuurlijk ook even mijn natte spleetje voelen en ik gunde ze dat dan ook. Ik stopte even met vingeren en haalde pakte een van die heerlijke warme lullen in mijn hand en begon er langzaam aan te trekken, dit had tot gevolg dat ik gelijk een paar vreemde vingers in mijn kletsnatte kutje voelde glijden. Ik werd nu gewoon langzaam klaar gevingerd door een wildvreemde kerel en hij deed het nog geweldig goed ook, mijn benen waren nu echt zo wijd mogelijk gespreid als het maar kon om die vingers goed zijn werk te laten doen. Hij wist precies mijn g-spot te vinden ook want het duurde niet lang of weer stond ik te trillen op mijn benen en het volgende orgasme sidderde door mijn geile lichaam heen. De man die ik aan het aftrekken was spoot nu ook zijn lading zaad tegen mij aan, nu tegen mijn benen en ik zag de slierten sperma langs mijn benen naar beneden druipen. De man die mij net zo heerlijk klaar had gevingerd trok zijn met mijn sappen besmeurde vingers uit mijn spleetje en likte zijn vingers af. Nu spoot de volgende man zijn lading naar buiten en die belande weer tegen mijn buik aan, wat een flinke lading sperma produceerde deze kerel zeg, het schoot er echt met stralen uit.

Ik had inmiddels wel wat last gekregen van de drank die ik naar binnen had gegooid toen ik nog thuis was en ik voelde dat ik nu toch wel heel erg moest plassen. Waarschijnlijk door mijn geiligheid besloot ik om het gewoon maar te laten lopen en daar stond ik dan, wijdbeens onder gespoten met sperma liet ik mijn pis uit mijn geile natte kutje lopen, het kletterde op de grond en spatte omhoog tegen mijn benen. De man die als eerst klaar was gekomen keek gelijk ontzetten geil uit zijn ogen en stapte naar voren en richtte zijn lul op mijn kutje en begon er tegen aan te plassen. Dit was zo’n apart gevoel die warme straal plas tegen mijn kutje dat ik al plassend stond klaar te komen. Het sperma werd op die manier wel mooi van mijn kutje en ook van mijn buik afgespoeld. Toen de man zijn blaas had geledigd trok hij zichzelf gelijk weer naar een hoogtepunt en toen ik merkte dat hij elk moment weer zou gaan spuiten ging ik weer door mijn knieën. Al vingerend in mijn nu echt zeiknatte kutje nam ik zijn lul in mijn mond en hij spoot mijn mond vol met het nog overgebleven sperma wat hij in zijn ballen had zitten. Ook de vierde man kondigde nu aan dat hij klaar ging komen en nog druk doende met de eerste lading sperma weg te slikken nam ik ook deze spuitende lul snel in mijn mond. Het sperma spoot eerst in mijn gezicht en ik kreeg gelukkig snel de nog steeds spuitende lul in mijn mond en slikte de hele lading verder door. Nu de mannen zich echt heerlijk hadden leeg gespoten waren ze ook weer net zo snel verdwenen als dat ze gekomen waren en ze lieten mij daar achter, nadruipend van de pis en sperma.

Toen kwam mijn vriend uit de bosjes tevoorschijn, hij tilde mij op en zette mij met mijn blote kont op de picknicktafel waar hij mij nog een flinke beurt gaf in mijn zeiknatte kutje, hij spoot mij heerlijk vol en daarna zijn we weer rustig richting huis gegaan. Later hebben we dit nog eens dunnetjes over gedaan, want het is toch wel een ontzettend opwindende manier van sex beleven. Ik zou het zeker eens proberen als vrouw zijnde, dan maak je echt geile en opwindende sex mee.

Tot zover mijn verhaal en ik hoop ook eens ervaringen van andere vrouwen te kunnen lezen.

Groetjes van anoniem.  

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten