Eerst kijken en dan meedoen.

Hoe zou ik het eigenlijk vinden als mijn vrouw het een keer met een ander zou doen. Die vraag speelde al een lange tijd door mijn hoofd. Het leek mij namelijk ergens wel geil om eens toe te kijken wanneer zij het met een ander zou doen. Aan de andere kant was ik ook wel bang dat ik erg jaloers zou worden. Ik vroeg mij af waar die jaloezie vandaan kwam. Ik denk dat het een beetje de angst was dat zij het misschien wel veel lekkerder zou vinden met een ander, dan met mij. Bijvoorbeeld wanneer die andere man veel beter is, het langer volhoudt, of haar misschien zelfs wel kan laten klaarkomen tijdens het neuken. Ik bedacht aan de andere kant dat ik die angst waarschijnlijk niet zo zou hebben, wanneer ze het met een man zou doen die nog niet zo veel ervaring heeft. Ik heb dit op een avond met mijn vrouw besproken en zij wilde het best eens doen, als ik er zeker van was dat ik het ook wilde.

Nu was de vraag nog wie vragen we daarvoor. We besloten een oproep via een datingsite op internet te plaatsen, we zochten een man met weinig ervaring. Hierdoor kwamen we in contact met Emiel. Hij was 19 jaar en had het nog nooit gedaan. We spraken ergens op neutraal terrein met hem af. Het klikte vrij goed en hij ging met ons mee naar huis. Eenmaal thuisgekomen ging mijn vrouw zich even omkleden. Ik ging met Emiel wat drinken. Hij vond het best wel spannend en ik eigenlijk ook wel. Ik vertelde hem dat hij niet veel hoefde te doen want mijn vrouw zou het initiatief wel nemen.

Na enige tijd kwam ze de woonkamer binnen. Ze had een kort rokje aan en terwijl ze bukte was haar string goed zichtbaar. Ik zette wat muziek op en mijn vrouw begon sexy voor hem te dansen. Ze streelde af en toe lang de binnenkant van zijn benen, maar raakte zijn lul nog niet aan. Langzaam ging haar rokje en bovenstukje uit. Ze had eronder geen bh aan, waardoor ze alleen nog in haar string voor hem stond. Nu voelde ze ook af en toe aan zijn kruis en maakte ze even later zijn broek open. Hij had al een behoorlijke stijve lul gekregen. Voorzichtig kuste en likte ze zijn stijve lul, om hem daarna in haar mond te nemen. Hij genoot ervan. Alhoewel hij van tevoren twijfelde of hij het niet bij een keer pijpen zou laten, trok ze zich daar niets van aan. Zonder ook maar iets te zeggen of te vragen pakte ze een condoom en deed die bij hem om. Ze ging bovenop hem zitten, pakte zijn stijve lul en haalde die langzaam langs haar kutje. Ze liet zijn eikel steeds iets meer naar binnen glijden, tot zijn hele lul er uiteindelijk in gleed. Ze ging wat op en neer maar al heel snel kreunde Emiel dat hij bijna klaar ging komen. Ze stopte en zei dat het beter was om even te pauzeren, zodat hij er nog iets langer van kon genieten. Ze vroeg mij hoe ik het vond.

Ik was inmiddels ook ontzettend geil geworden van het toekijken en had ook al een flinke stijve gekregen. Ze maakte nu ook mijn broek los en begon me te pijpen. Nu kon Emiel even lekker toekijken. Ze was lekker op dreef en ik kreeg behoorlijk zin om nu mijn lul in haar kutje te steken. Maar toen ik dat zei stopte ze en zei ze, nee hij was eerst, als ik met hem klaar ben, dan mag jij. Ze ging naar hem toe en vroeg of hij klaar was om verder te gaan. Hij knikte bedeesd van ‘ja’. Nu ging mijn vrouw andersom op hem zitten, namelijk met haar kont naar hem toe. Ze pakte zijn lul en liet die weer langzaam naar binnen glijden. Ondertussen zat ik met mijn stijve lul in mijn hand toe te kijken. Ze glimlachte en begon hem weer lekker te berijden. Al vrij snel gaf hij aan bijna klaar te komen. Ze verminderde nog een keer het tempo. Toen begon hij opeens sneller te ademen en te kreunen. Ze voerde het tempo weer op en met een paar ongecontroleerde schokken kwam hij klaar.

Nu was het mijn beurt. Ik zei tegen hem dat hij nu mocht toekijken. Ze kwam ook bovenop mij zitten en begon mijn stijve pik te berijden. Het tempo waarmee ze hem op het laatst liet klaarkomen zette ze voort bij mij. Voor mij was er dus ook al vrij snel geen houden meer aan. Ook ik kwam al vrij snel hevig kreunend klaar.

Emiel zat ondertussen nog bij te komen van zijn ervaring met mijn vrouw. Ze vroeg aan hem of hij wel eens had gezien hoe een vrouw zich vingerde. Hij stamelde wat, maar dat had hij nog nooit in het echt gezien. Kom maar eens kijken dan, zei ze, terwijl ze op de eettafel ging zitten. Ze begon zich te vingeren en hij keek toe. Na een tijdje vroeg ze of hij wilde helpen. Dat wilde hij wel, maar hij wist niet goed wat te doen. Ze pakte zijn handen en legde die op haar borsten. Verwen ze maar, zei ze. Hij begon wat onwennig aan haar borsten te friemelen. Ze pakte een hand van hem en leidde die naar haar kutje. Ze liet hem met twee vingers haar kletsnatte kutje in glijden. Hij kreeg door wat de bedoeling was en begon ritmisch in en uit haar kutje te glijden terwijl zij zich verder vingerde. Even later vroeg ze: wil je weten waar de g-spot zit? Maak met je wijsvinger maar het gebaar van kom naar me toe, vervolgde ze. Hij deed dit en had al vrij snel haar sponzige plekje ontdekt. Ohh, ja daar inderdaad, lekker ga maar door, kreunde ze. Dit deed hij. Ondertussen viel het mij al op dat hij van dit hele schouwspel alweer een redelijke stijve had gekregen. Veel tijd om daarover na te denken was er niet, want nu kwam ze met heftige kreunen hard spuitend klaar. Daaruit bleek wel dat ze behoorlijk geil was. Ze keek even naar mij en liet vervolgens haar blik afzakken naar zijn lul.

Zo te zien vond je het wel geil hè? Vroeg ze hem. Ja, best wel, antwoordde hij. Ze pakte zijn lul weer beet en liet hem langzaam door haar hand glijden. Ze keek me weer aan en ik vroeg haar hoe ze het vond. Lekker en ik ben behoorlijk geil zei ze. Daarna keek ze weer naar Emiel. Hij was alweer behoorlijk opgewonden. Ze draaide zich naar hem toe zodat hij met zijn lul tussen haar gespreide benen stond. Nu pakte ze zijn lul weer vast en haalde die langzaam langs haar zeiknatte schaamlippen. Dit deed ze een paar keer en daarbij gleed zijn eikel steeds verder naar binnen tussen haar natte schaamlippen. Ondertussen vroeg ik me af wat ze nu verder ging doen. Hij had alweer een behoorlijke stijve en zat er al bijna in, terwijl we toch hadden afgesproken dat ze hem alleen zou berijden en het met een condoom zou doen. Maar de tijd om daar goed over na te denken was er niet bij haar. Zijn hele eikel zat er inmiddels al in. Plagerig haalde ze zijn lul eruit en vroeg wil je nog een keer? Dat was eigenlijk niet zoals we het hadden afgesproken. Maar Emiel knikte al instemmend. En geef hem eens ongelijk. Welke man zou in deze situatie zo’n uitnodiging nog kunnen weigeren.

Ze liet zijn lul naar binnen glijden en nog voordat ik er wat van kon zeggen was hij haar al zonder condoom aan het neuken. Het ging eerst nog wat onwennig en ik liet het maar gaan. Maar al snel ging het beter en hij hield het deze keer langer vol dan de eerste keer. Toch werd de positie voor hun beide wat vermoeiend. Ze zei tegen hem dat ze op de stoel met hem verder zou gaan. Hij stopte en stond daar met een glimmende stijve lul wat onwennig te kijken. Ze duwde hem op de stoel, ging op zijn schoot zitten en liet zijn stijve lul weer in haar natte kutje glijden. Ze begon hem te berijden. Met haar hand achter haar rug streelde ze zijn ballen waardoor nog geiler werd. Aan zijn gekreun te horen ging hij bijna klaarkomen. Dat merkte ze ook en ze kneep hem zachtjes in zijn ballen. Een heftig gekreun van Emiel volgde en toen kwam hij klaar. Hij spoot het geile kutje van mijn vrouw helemaal vol. Al snel liep zijn sperma uit haar kutje zo over zijn ballen heen. Ze gaf hem een kus en zei: lekker hè?

Daarna stapte ze van hem af en draaide zich om. Ze keek mij met een wat onschuldige blik aan. Tot mijn verbazing was ik zelf ook weer behoorlijk geil geworden. Dat zag zij ook. Zo te zien wil jij ook nog wel een keer, ik zal me even wassen dan mag jij ook nog even, zei ze tegen me. Niks daarvan, riep ik tegen haar. Ik ging achter haar staan, duwde haar naar voren en hield haar zo met een hand vast. Met mijn lul in mijn andere hand zocht ik haar geile met sperma gevulde kutje op en begon haar te neuken. Ze hield zich ondertussen aan de eettafel vast, zodat ik haar heupen kon beet houden en in een lekker tempo mijn geile lusten op haar kon botvieren. In mijn geilheid begon ik haar een beetje te domineren. Zo durf je wel, tegen onze afspraken in twee keer met een ander neuken, ik zal het je betaald zetten, zei ik. En ik gaf haar een paar ferme tikken op haar billen. Haar enige reactie was een licht gekreun, want ik zat blijkbaar tegen haar g-spot aan. Dat maakte dat ik nog geiler werd en al snel kwam ik ook in haar klaar. Toen ze weer rechtop ging staan liep er nog meer sperma uit haar kutje zo langs haar benen, het druppelde op de vloer. Ze draaide zich om en gaf me een korte tongzoen. Volgens mij vond je het helemaal niet zo erg dat ik het nog een keer met hem deed. En ik heb net gezien hoe geil je het toekijken vond. En daar had ze helemaal gelijk in.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb