Een zwarte paal in het hotel.

Als mijn vrouw Trudy maar even de gelegenheid krijgt dan laat ze zich graag neuken door andere mannen. Dat komt omdat ze echt de hele dag geil is en met een natte kut loopt. Daarbij heeft ze veel meer nodig dan dat ik haar kan geven en ik wordt er zelf ook ontzettend geil van, wanneer ik weet of zie hoe ze flink geneukt wordt en dat gebeurde laatst ook weer.

Wij waren in een hotel in Limburg, een mooi hotel compleet met zwembad en sauna en daar gebeurde het. Wij hadden kennis gemaakt met een man uit Ghana, een grote zwarte man, die al jaren in Nederland woonde en perfect Nederlands sprak. Hij stelde zich voor als Josh en vertelde ons dat hij met wat collega’s in het hotel verbleef vanwege zijn werk.

Wij zagen hem later regelmatig in het zwembad en daarom wisten wij dat hij een mooi strak lijf had en dat hij ook flink wat in zijn zwembroek had. Na de eerste keer dat wij hem in het zwembad zagen zei Trudy “die zal een mooie zwarte paal hebben”. “Ja, en die zou jij wel eens in je geile kutje willen voelen” lachte ik. Ze keek me geil aan en zei “dan mag jij kijken hoe zijn zwarte paal glimmend in en uit mijn natte kut gaat en me lekker volspuit”.

De derde dag zaten wij met hem aan de bar en op een gegeven moment zei ik dat wij nog lekker naar de sauna gingen. “Zo laat nog” zei hij. “Ja dan is het zwembad gesloten voor publiek en kunnen wij daar lekker naakt gebruik van maken”. Eigenlijk een goed idee, vond hij, “ik geloof dat ik dat ook maar doe, of vinden jullie het vervelend als ik mee ga”. “Nee natuurlijk niet, dat lijkt me gezellig” was gelijk de reactie van Trudy.

Wij gingen naar onze kamer en kleden ons uit, toen ik haar zag staan begon mijn paal ook overeind te komen, zij zag het en kwam naar mij toe. “Waar sta jij aan te denken, geile beer” zei ze en ze pakte mijn lul beet. “Dat jij een zwarte paal in je kutje gaat krijgen” zei ik en ik pakte haar tussen haar benen, ik voelde dat ze drijfnat was. “Het liefst zou ik je nu nog neuken, maar ik wacht tot hij je kut flink vol heeft gespoten” vervolgde ik.

Wij trokken onze badjassen aan en gingen naar de lift, op de volgende etage stapte Josh er bij in en ik zag hem gelijk naar haar borsten kijken, die aardig te zien waren doordat haar badjas wat open stond. Toen de lift weer in beweging kwam, maakte Trudy de ceintuur van haar badjas los om hem zogenaamd strakker te doen, maar in de spiegel liet ze Josh haar naakte lijf zien.

Toen wij bij de sauna kwamen en Josh zijn badjas ook uit deed, stond zijn zwarte paal al flink overeind. “Daar heb jij voor gezorgd” zei hij tegen Trudy. Wij spoelden ons af en gingen de sauna in, Josh ging zo zitten dat hij, wanneer Trudy haar benen wat uit elkaar deed een goed zicht op haar kutje had en natuurlijk gunde ze hem dat zicht. Het was flink heet in de sauna, maar de lul van Josh bleef aardig stijf. Na de eerste ronde lekker het zwembad in nadat wij ons hadden afgespoeld en Josh zwom vaak naar haar toe. Op een gegeven ogenblik stond hij achter haar en hield hij zijn handen langs haar lichaam, hij drukte haar tegen de wand. Daarbij moest zijn lul wel tegen haar kontje aan drukken en ik zag dat zij haar kontje achteruit duwde, ze stonden elkaar flink geil te maken. Ineens zag ik dat hij zijn handen om haar heen sloeg en haar borsten beet pakte. Het was duidelijk er geneukt zou gaan worden, zij had haar zin.

Toen ze uit het zwembad kwamen, zat ik in een stoel en ik zag zijn dikke paal staan en het was maar goed dat wij alleen waren. Toen wij weer in de sauna lagen vroeg Trudy op een gegeven ogenblik aan Josh “zullen wij zo naar onze kamer gaan”. “Ja, heel graag” zei hij, “jij vindt het ook goed Richard” vroeg hij. Ik zei “ja hoor, gaan jullie er maar vast heen, ik kom straks wel” en dat ze zin hadden was wel duidelijk te merken, want ze waren zo weg.

Ik vindt het altijd geil om de kamer binnen te komen wanneer Trudy al flink geneukt wordt, dat doen wij ook wanneer wij met de caravan weg zijn en daar geile stellen of mannen tegen komen. Ik nam de tijd voor de tweede ronde en zwom nog even door, maar mijn lul was ook flink dik, want in gedachten zag ik haar liggen en ik besloot ook naar de kamer te gaan. Ik spoelde mij af en trok mijn badjas aan en ging naar de lift waar ik een mooi stuk tegen kwam en ik dacht je moest eens weten dat ik hier met een stijve lul sta. Daar zou ze nooit achter komen want op de volgende verdieping stapte ik de lift uit en liep ik naar onze hotelkamer.

Ik opende voorzichtig de kamerdeur en ik hoorde mijn sletje al flink tekeer gaan, via de spiegel van de kaptafel zag ik haar liggen en ik zag Josh tussen haar blanke dijen liggen beuken. Ik ging naar het bed, “ga maar door, ze heeft het nodig” zei ik tegen hem. “Ze was ook drijfnat” zei hij. “O schat, het is zo lekker” kreunde Trudy “wat een paal heeft hij, ja ga door neuk mijn kut open”. Ik zag zijn pikzwarte paal steeds glimmend van hun geil in en uit haar kut komen en Trudy zei, “ik ben al heerlijk klaar gekomen schat en ik ga zo weer komen”, ze kreunde het hard uit. Wat was ze geil en wat genoot ze, dat gunde ik haar en daarom mag zij zich ook door anderen laten neuken. Nu duurde het niet zo lang of Josh kwam ook klaar, maar hij trok zijn paal uit haar kut, kroop naar boven en zei “open je zaadmond” en ze kreeg zijn volle lading haar mond in en ook nog aardig wat over haar gezicht.

“Zo neem jij haar nu maar even” zei hij “want jij zal ook wel geil zijn”. Dat was ik inderdaad en ik dook in haar vette kut. Ineens voelde ik de hand van Josh aan mijn ballen en hij speelde er mee. Een vinger van hem ging even Trudy’s kut in en hij zette hem daarna tegen mijn kont aan en schoof hem naar binnen. “Wat geil, wat geil is dit” kreunde ik en ik spoot mijn lading in haar kut. “Wat was dat super geil” zei ik toen ik weer plaats had gemaakt voor Josh die Trudy op haar zij legde, haar been optrok en mij liet zien hoe hij zijn zwarte paal voorzichtig in haar kontje drukte. Ik keek toe en zag aan haar gezicht dat zij het wilde en voorzichtig kreeg zij hem er in en toen neukte hij haar lekker in haar kontje, kneedde haar borsten en trok aan haar tepels. Trudy speelde met haar klit en ik drukte nu een vinger in de kont van Josh en zo genoten wij alle drie van deze ronde

Nadat hij nu zijn lading zaad in haar kont had gespoten en zij het laatste uit zijn lul had gezogen bleven wij nog even liggen. Josh zag wel dat mijn lul al weer hard was en zei tegen Trudy “pijp je man nog maar een keer” en zij deed dat en toen hij naar zijn kamer ging waren wij alle drie voldaan over hetgeen wij mee hadden gemaakt.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten