Een zwarte lul in haar kontje.

Ik ben Jeroen 40 jaar en getrouwd met Thea 38 jaar. Een lieve vrouw waar ik erg veel van houdt maar op seksgebied is het al jaren niets meer. Een vlugge wip is alles in 2 a 3 weken maar dat is dan ook alles. Thea is een knappe blonde vrouw met een grote D cup mooi figuur en leuk om te zien.

Een aantal maanden geleden had ik het vermoeden dat ze vreemd ging. Opeens begon ze haar kutje te scheren en ze droeg steeds vaker leuke lingeriesetjes. Alleen ik had er weinig aan, terwijl ik dit wel spannend en geil vond. Ik besloot haar toch wat meer in de gaten te houden, ze was vaak op skype en als ik binnenkwam schakelde ze deze gelijk uit. Er hing een luchtje aan. Ik zag haar vaak achter de pc en als ik er dan aankwam drukte ze iets weg alleen wist ik niet wat. Op een geven moment kwam ik erachter toen ze per ongelijk skype open had laten staan en dat ze met een zekere Stefano aan het chatten was. En zijn laatste zin was “ik zie je vrijdag rond 12.00 uur geile kanjer van me, doe wat spannends aan”.

Die bewuste dag ging ik rond 08.00 uur zoals gebruikelijk naar mijn werk, maar melde me vanuit de auto ziek. Een aantal straten verderop parkeerde ik de auto en liep ik terug naar huis. Stiekem sloop ik naar binnen waar ik mijn vrouw onder de douche hoorde zingen. Ze had een goed humeur, waarschijnlijk omdat ze wist wat er ging gebeuren. De komende uren leken wel weken te duren, ik had mij verschanst in de logeerkamer en wist nog geen eens of ze hier wel hadden afgesproken. Toen het eenmaal 11.45 uur was wist ik dat Stefano hierheen zou komen want mij vrouw liep nu zingend door de woonkamer in een heel mooi jurkje, dat kon ik zien door de deur die op een kier stond, ze zette koffie. Nog geen 5 minuten later hoorde ik de bel en ik keek door de spleet van de deur die nog steeds een klein beetje open stond, wie er naar binnen zou komen. De deur ging open en daar zag ik een grote neger van wel bijna twee meter lang. De deur was maar net dicht en de grote neger Stefano, dat was hem dus van skype, drukte zijn mond op die van mijn vrouw. Aan de bewegingen te zien gingen hun tongen als een gek door elkaars mond. Stefano omvatte mijn vrouw haar grote tieten en pijnigde deze meer dan hij ze masseerde.

“Zo geile slet van me ben je klaar om de komende uren heftig te keer te gaan”. Mijn vrouw antwoordde, alleen voor jou ben ik je negersletje. Alles viel op dat moment al een beetje op een rijtje, waarom ik de laatste tien jaar ongeveer geen reactie meer kreeg op seksgebied met mijn vrouw. Dit moest al veel langer gaande zijn. Eenmaal in de woonkamer aangekomen waren Thea en Stefano al snel naakt. Zwoele muziek speelde op de achtergrond en zij speelde een soort paringsdans. Ik zag voor het eerst een naakte vent die met mijn vrouw danste. Een grote neger, gespierd en zijn pik hing nog slap naar beneden, maar deze had een omvang die ik in stijve toestand wel zou willen hebben. Het paringdansen, het ophitsen, lichamen tegen elkaar aanwrijven duurde een half uur lang denk ik en Stefano vleide zich in mijn stoel. Mijn vrouw knielde tussen zijn machtige benen en duwde zijn pik in haar mond. Pijpen bij mij deed ze maar zo af en toe en niet lang, met als excuus dat ze pijn in haar kaken kreeg. Maar nu maakte ze deze man met zijn grote lul behoorlijk geil en duwde ze zijn pik steeds dieper in haar mondje. Ze begon hem met lange halen te pijpen. Ze nam zijn, nu intussen stijve lul van groot formaat steeds dieper in haar mondje, en ik wist dat ze mij in het ooitje nam, zo pijpte ze deze kerel nu. Mijn vrouw pijpte zoals ik alleen maar kon dromen, terwijl ze gewoonlijk naast me lag.

Aan de ene kant zat ik vol met woede, waarom bij hem wel en bij mij niet, maar het geile schouwspel besloot mij niets te doen. Dat zou later wel komen. Na een half uurtje ongeveer begon Stefano heftig te schokken en zei “ik kom sletje, ik kom en laat niets verloren gaan, slik mijn zaad op geile negerslet van me”. Mijn vrouw die een man klaarmaakte met haar mond dat kon ik niet geloven, wat deed ik verkeerd? Stefano kwam heftig klaar in mijn vrouw haar mond, die moeite had om al zijn zaad te verwerken. Toen Stefano weer een beetje was bijgekomen hield hij zijn, nog steeds harde pik voor Thea's mond en beviel haar deze schoon te likken. Thea likte zijn donkere grote lul helemaal schoon en Stefano vroeg haar nu om plaats te nemen op de bank. Stefano begon haar nu als een gek te likken en sloeg ook haar kontje niet over. Dat heeft ze altijd vies gevonden maar deze kerel had daar geen boodschap aan en hij likte haar naar een hoogtepunt op het moment dat hij twee vingers in haar kontje had zitten. Nu draaide Thea zich om en vroeg Stefano om haar te neuken, het was nu genoeg en ze wilde geneukt worden. Stefano plaatste zijn grote pik voor het kutje van mijn vrouw en drukte hem zonder enige bescherming bijna moeiteloos naar binnen. Rustige bewegingen namen al snel plaats voor het ruigere werk, ik zag zijn pik diep in en uit mijn vrouw schuiven. Deze kreeg het steeds moeilijker en ze kwam een aantal keren heftig klaar.

Stefano draaide haar om en zette haar op handen en knieën en begon haar opnieuw te berijden. Haar grote tieten die nu onder haar bungelden streelde ze zelf en ze kneep hard in haar tepels. Stefano dreef zijn pik diep in mijn vrouw en vroeg haar op gegeven moment. “Zeg me wat vind je lekkerder, mijn grote zwarte pik of die van Jeroen”. “Oh neuk me, Stefano neuk me, jij neukt zoals Jeroen nog nooit geneukt heeft met zijn pikkie”. Stefano beukte op mijn vrouw in alsof zijn leven ervan af hing en drukte zijn twee vingers nog dieper in haar kontje en mijn vrouw werd zowaar nog geiler. “Oh Stefano neuk me, neuk me”. Maar Stefano haalde nu zijn lul uit haar en hield zijn eikel tegen het kontje van mijn vrouw. “Oh ik ben zo geil Stefano maar dit gaat niet hoor” hoorde ik haar nog zeggen. Mijn vrouw was voorzover ik wist daar nog maagd maar Stefano drukte door. “Nu gaat het echt gebeuren hoor, je bent er klaar voor, ontspan je dit ga je geweldig vinden”. Mijn vrouw probeerde te ontspannen en ik zag de dikke eikel van Stefano naar binnen schuiven, mijn vrouw pufte alsof ze moest bevallen en Stefano hield even stil. “Ontspan je Thea” vroeg hij haar en op dat moment drukte hij zijn grote pik weer iets verder het lichaam van mijn vrouw in. Weer hield hij stil en beetje bij beetje zag ik die pik het kontje van mijn vrouw inschuiven.

Ik kon mijn vrouw niet zien, maar hoorde ze een beetje huilen en kreunen. Stefano probeerde haar weer gerust te stellen, maar elke keer drukte die geniepig zijn lul weer een stukje verder. Ik zag dat zijn pik nu al aardig in haar kontje stak, die hij nu met rustige bewegingen heen en weer haalde. Haar kutje stond open en ik wenste er tussen te liggen en haar te likken om vanaf dichtbij te kunnen kijken hoe ze ontmaagd werd in haar kontje. Stefano begon steeds meer heen en weer te schuiven en haar nu echt in haar kontje te neuken. Steeds een stukje verder en mijn vrouw hoorde ik nu hijgen en ze drukte haar billen nu zelf ook naar achter. Ik zag nu die grote pik diep in haar kontje in en uit gaan en zijn ballen tegen haar openstaande kutje kletsen. Mijn vrouw begon nu zowaar echt te genieten van die lul in haar kontje. Het duurde niet lang voor mijn vrouw weer kwam en nu had Stefano het ook niet meer. Hij kwam voor mijn vrouw haar mond, trok zelf zijn grote lul af en spoot met meerdere grote stralen het gezicht van mijn vrouw onder.

Mijn vrouw deed dingen met een andere man die ze bij mij nog nooit had gedaan. Ik moest en zou hier mijn voordeel uit gaan halen en dat heb ik uiteindelijk ook gedaan.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Social Style

Maak jouw eigen website met JouwWeb