Een wereld van verschil.

Al jaren vertellen mijn vrouw en ik elkaar regelmatig onze fantasieën. Zo zou zij best eens met een andere man seks willen hebben en ik heb soms bi gevoelens. Nog nooit hebben we deze fantasie werkelijkheid laten worden, want tussen fantasie en werkelijkheid ligt vaak een wereld van verschil, maar soms.

Het gebeurde afgelopen week. Onze vriend Leo, kwam bij ons eten. Zijn vrouw was een weekje met haar moeder op vakantie en het is natuurlijk gezelliger om bij vrienden te eten dan alleen. Het werd een gezellige avond, waarbij veel werd gelachen, goed gegeten en behoorlijk veel werd gedronken. Tegen middernacht wilde Leo naar huis gaan, maar mijn vrouw Annelies wilde dat niet hebben. “Je hebt veel te veel gedronken om in de auto te stappen, je kunt beter bij ons blijven slapen”. Leo stemde in met haar voorstel. Wij hebben een logeerkamer, daarnaast een badkamer en dan onze slaapkamer. Annelies ging alvast naar boven om zijn bed op te maken en daarna zou ze zelf gaan slapen. Leo en ik dronken nog een stevige borrel ter afsluiting. Toen ging ook hij naar boven om te gaan slapen. Ik wilde beneden nog even het een en ander opruimen.

Na ongeveer 10 minuten ging ik ook naar boven. Bovenaan de trap hoorde ik allerlei geluiden tussen twee mensen die je normaal alleen in een slaapkamer hoort. Zachtjes liep ik richting het geluid, de badkamer. Ik zag Annelies met alleen haar string aan voor Leo staan. Ze stonden heftig te vrijen met elkaar en hadden totaal geen belangstelling voor de omgeving. Het schouwspel wond me heel erg op en ik was niet van plan om hun nu te storen. Annelies knoopte de blouse en broek van Leo los. Hij had zijn handen om haar billen geslagen en streelde haar zacht. Ze kuste zijn mond en gleed daarna naar beneden naar zijn tepels. Die werden flink bewerkt door haar en ik zag aan de zwellende bobbel in de broek van Leo dat hij dat erg lekker vond. Haar rechterhand schoof langzaam tussen zijn benen richting zijn kruis. Toen trok ze zijn slip uit. Zijn mooi geschapen pik stond recht vooruit met een mooie kop er op. Ze ging op haar knieën voor hem zitten en begon hem te pijpen. Leo sloot zijn ogen van genot, ik weet hoe het is om door haar gepijpt te worden. Ik had het gevoel dat ze wist dat ik toekeek. Na een poosje stopte ze. “We gaan maar eens naar de slaapkamer”. Ze trok Leo mee naar onze slaapkamer. Toen ze mij zag staan zei ze: “Jij mag voorlopig even toekijken totdat ik zeg dat je mee mag doen”. Leo knipoogde naar me.

Ze legde Leo op ons bed en begon hem overal te strelen. Ik deed vlug mijn kleren uit en ging aan het voeteneind staan toekijken hoe zij met hem bezig was. Ze streelde hem langs de binnenkant van zijn benen, masseerde zijn ballen en pik en beet op zijn tepels. Toen ging ze op haar knieën boven hem zitten, met haar natte kutje boven zijn mond. Hij begon haar te likken langs haar vochtige schaamlippen en daarna haar clitoris te bewerken. Toen draaide ze zich even om naar mij en zei “Kom hier en ga hem maar eens goed pijpen, dat wilde je toch altijd. Grijp je kans, want dit is eenmalig”. Ik schoof de benen van Leo uit elkaar en ging er op mijn knieën tussen zitten. Toen begon ik voor het eerst van mijn leven een lul te likken en te betasten. Hij smaakte verrukkelijk. Met mijn tong ging ik langs het randje van zijn eikel, daarna verdween deze helemaal in mijn mond. Ik hoorde Annelies steeds harder hijgen. Ze stond, net als Leo, op het punt om klaar te komen. Plotseling stopte ze. “Nu wil ik van jullie beide een beurt”.

Ze ging op haar knieën op het bed zitten met haar openstaande kutje naar achteren. “Leo moet mij eerst volspuiten en dan jij”! Leo nam achter haar plaats en liet behendig zijn grote paal in haar verdwijnen. Daarna begon hij haar steeds harder te neuken totdat hij met een zacht gekreun in haar klaar kwam. Het wond me heel erg op om te zien hoe een andere man mijn vrouw goed en liefdevol neukte en zeker toen ik hem haar kutje vol zag spuiten. Hij haalde hijgend zijn lul uit haar kutje en daarbij zag ik slierten sperma mee naar buiten komen. Ik likte haar kutje helemaal schoon, want ook dat was een fantasie van mij, het sperma van een andere man uit haar kutje te likken. Daarna knielde ik achter haar en duwde ik mijn pik in haar kutje. Het voelde heel erg vochtig. Leo was opgestaan en stond nu achter mij. Met zijn handen duwde hij mijn bilspleet open, terwijl ik Annelies aan het neuken was. Die wreef ondertussen met haar vingers hard over haar eigen clitoris. Ik hing helemaal over haar heen. Toen voelde ik een vinger van Leo in mijn kont. Dat was te veel voor me. Ik kwam ongelooflijk hard klaar in Annelies. Niet veel later volgde Annelies die de avond van haar leven had gekregen. Ze liet zich op haar buik vallen en Leo en ik keken hoe al het sperma van ons uit haar afgeneukte kutje sijpelde.

Toen Annelies weer enigszins op adem was gekomen moest ik van haar de lul van Leo schoon likken en zij deed hetzelfde bij mij. Leo werd hierdoor weer zo geil dat hij het niet kon laten om mijn mond ook nog even vol te spuiten. Ik slikte die avond voor de eerste keer sperma en het smaakte best wel lekker. Annelies bleef door zuigen aan mijn lul totdat ik ook haar mondje vol spoot.

De volgende dag vroeg Annelies aan mij hoe ik het had gevonden en ik vertelde haar eerlijk dat ik er van had genoten om te zien hoe haar kutje vol werd gespoten door Leo. Ik bekende haar ook dat ik het erg geil had gevonden om Leo klaar te pijpen en dat ik de smaak van sperma best wel lekker had gevonden. Daarop pakte ze de telefoon en belde ze Leo met de vraag of hij nog even langs wilde komen. Binnen enkele minuten was Leo al bij ons en Annelies vertelde hem dat ik zijn sperma lekker had gevonden en dat ik nog meer wilde proeven. Leo moest op de bank gaan zitten en ik moest hem klaar pijpen en al zijn sperma door slikken. Terwijl ik daar mee bezig was keek Annelies toe en vingerde ze zichzelf lekker klaar. Leo spoot een flinke lading sperma diep in mijn keel en ik slikte het weer allemaal door. Daarna likte Annelies de lul van Leo schoon en door het likken en zuigen aan zijn lul had Leo al snel weer een flinke paal staan.

Annelies kon het dan ook niet laten om met haar natte kutje over zijn lul heen te zakken. Ze reed zichzelf naar een behoorlijk orgasme toe en Leo spoot haar kutje ook nu weer vol. Ik zag het allemaal voor me gebeuren en toen ze van hem afging droop zijn sperma uit haar kutje op zijn lul en ballen. Annelies plofte op de bank naast Leo neer en ging wijdbeens zitten, ze zei me dat ik haar nu ook vol mocht spuiten, maar eerst moest ik haar kutje schoon likken. Met mijn tong ging ik nu echt diep in haar kutje om zoveel mogelijk sperma uit haar te likken en ik genoot volop. Toen ik daar mee klaar was mocht ik mijn geile Annelies neuken en binnen een paar tellen spoot ik haar kutje nu ook vol. Ik trok mijn lul langzaam uit haar spleetje en toen moest ik mijn eigen sperma ook uit haar kutje likken. Dat smaakte wel anders maar ook niet slecht.

Nadat we ons weer wat hadden opgefrist dronken we nog een kop koffie en Leo is die avond weer gewoon naar huis gegaan. We hopen dat zijn vrouw binnenkort weer een weekje weg gaat, dan gaan we het zeker weer een keer opnieuw beleven.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Social Style