Een vriend mee op vakantie

 

Een vriend mee op vakantie.

Gedrieën liepen we door een dicht woud ergens in Frankrijk; mijn vriendin Tina, mijn beste vriend Steven en ik. We volgden het smalle pad, dat langs een snelstromend beekje liep. Gaandeweg raakte het paadje steeds meer overgroeid en werd het steeds moeilijker begaanbaar. Het was duidelijk, dat hier al lang geen andere wandelaars meer geweest waren.

Tina had in haar korte broekje, met haar blote benen, nog het meeste last van de prikstruiken, die het paadje nu volledig overwoekerden. Ze wilde eigenlijk liever teruggaan, maar Steven en ik drongen erop aan nog wat verder te lopen. Obstinaat sloeg Tina haar armen om onze schouders en trok haar benen op. Zo tilden Steven en ik haar over de lage struiken. Onze moeite werd beloond, want even later kwamen we bij een klein, kristalhelder meertje aan. Het smalle beekje had hier een soort natuurlijk stuwmeertje laten ontstaan. Het was een betoverend mooi, idyllisch plekje, als uit een sprookje, diep verscholen in het woud, waar overduidelijk nooit iemand kwam.

Wat was ik gek op mijn kleine, donkere, enigszins mollige prinsesje! Tina had borsten als meloenen, een volle, heerlijk zachte, bolle buik en nauwelijks taille, maar vreemd genoeg ook tamelijk lange, slanke benen en smalle heupen. Haar bovenlijf was dus heel wat voller dan haar onderlijf, waardoor het leek alsof de verschillende onderdelen van haar lichaam niet helemaal op elkaar afgestemd waren. Ofschoon ze dus volgens geldende normen zeker geen perfect figuur had, vond ik haar ontzettend mooi. God, wat was ik geil op haar!

Ze had een enorme bos ravenzwarte krullen, die haar knappe, ronde gezichtje omlijstten en ogen, zo donker als de nacht, waarmee ze me volledig deed smelten, telkens als ze me lief glimlachend aankeek. Een lichte overbeet zorgde ervoor, dat haar bovenlip een beetje vooruitstak. Haar parmantige pruilmondje verleende haar lieve gezichtje iets heel vertederends, waar ik als een blok voor gevallen was. Met een vriendin als Tina prees ik mezelf de gelukkigste jongen op aarde!

Steven kende ik al sinds de lagere school. We waren boezemvrienden en deden alles samen, inclusief elkaar aftrekken en pijpen. Dat was in onze vroege jeugd begonnen en toen we allebei een vriendinnetje kregen, zijn we daar gewoon mee door gegaan, tot volle tevredenheid van ons beiden. Hoewel ik toch qua seks niets tekort kwam bij Tina, gaf het een extra dimensie aan mijn seksleven, waar ik enorm van genoot. Ik vermoed, dat dat voor Steven ook het geval was.

Kort tevoren was het uitgeraakt tussen hem en zijn vriendin. Tina en ik vonden het een beetje sneu voor hem dat hij nu weer alleen was en vroegen hem, of hij niet met ons op vakantie wilde, op rondreis door Frankrijk. En zo waren we dus met zijn drietjes in dit Franse woud verzeild geraakt. Het was een warme, zonovergoten dag en Steven en ik waren allebei flink bezweet, nadat we Tina dat hele eind gedragen hadden. Het zweet gutste langs mijn rug en ik snakte naar een verfrissende duik. Het kristalheldere water van het meertje lonkte verleidelijk. Steven wiste met de rug van zijn hand het zweet van zijn voorhoofd en zei: “Zullen we er even in springen?” “Ik heb geen zwembroek bij me”, stamelde ik. “Die hebben we hier niet nodig”, lachte hij en hij begon zich uit te kleden. Ik volgde zijn voorbeeld en al snel stonden we samen spiernaakt aan de rand van het meertje.

Het water was koud, steenkoud en Steven en ik briesten hevig toen we achter elkaar het meertje in stapten. Ik zag, hoe zijn ballen, die eerst nog zwaar naar beneden hingen, omhoog kropen toen ze met het ijskoude water in aanraking kwamen. Ook mijn balzak schrompelde ineen, toch was het een heerlijk gevoel het koude water langs je lul en ballen te voelen stromen. Ik werd er zowaar een beetje geil van! Vlak boven het wateroppervlak van het ondiepe meertje, richtte mijn penis zich een stukje op. Mijn vriend werd er blijkbaar net zo geil van als ik, want ik zag, dat ook hij een stijve kreeg.

Mijn prinsesje zat vanaf een grote, platte rots aan de oever geamuseerd toe te kijken, hoe Steven en ik elkaar nat spatten. “Kom er ook in!” riep ik. Maar Tina, die wel door had hoe koud het water was, schudde haar hoofd. “Trek dan tenminste ook iets uit!” lachte Steven naar haar. “Niemand kan ons hier zien, hoor!” “Oké, dan”, mompelde ze na enige aarzeling en langzaam trok ze haar schoenen, haar bloesje, haar beha en haar korte broekje uit. Maar haar slipje hield ze nog aan. Ik zag, hoe Steven met een glazig geile blik in zijn ogen naar haar keek, terwijl ze zich, slechts gekleed in een minuscuul slipje, op een rotsblok koesterde in de zon. Uit het verder verstijven van zijn lul, leidde ik af, dat ook hij enorm op haar geilde!

Enkele dagen eerder, toen Steven en ik elkaar pijpten in de herendouche op de camping, had een plannetje post gevat in mijn hoofd. Een plannetje, dat me sindsdien niet meer losliet. Ik besloot, dat nu het moment aangebroken was om het ten uitvoer te brengen. Tussen het pijpen door had Steven me toevertrouwd, dat hij altijd zo vreselijk geil werd van de neukgeluiden die elke avond vanuit ons tentje te horen waren, terwijl hij alleen in zijn eigen tentje lag. Hij rukte zich helemaal suf, terwijl hij zich voorstelde, hoe Tina en ik met elkaar lagen te vrijen. Hij zou willen, dat hij in mijn plaats was!

Op dat moment had het idee zich in mijn hoofd genesteld: Zou het niet geweldig zijn, om gelijktijdig seks te hebben met de twee mensen om wie ik het meeste gaf en op wie ik het meest geilde? Het idee maakte me zo hitsig, dat ik uiteindelijk klaarkwam als een paard! Steven verslikte zich haast in de hoeveelheid sperma, die ik in zijn keel spoot! Dat Steven maar al te graag zou willen, leed geen twijfel. Het was alleen nog de vraag, hoe Tina er tegenover stond. Ze mocht Steven heel erg graag, maar mocht ze hem ook graag genoeg om met hem te willen neuken...?

Steven en ik stonden nu tot aan ons middel vlak voor Tina in het water. Onze halfstijve lullen werden net onder het wateroppervlak aan het oog onttrokken. We wisselden een blik van verstandhouding en spetterden haar toen gelijktijdig nat. Tina kromp ineen onder het ijskoude water en gilde: “Hou daar mee op, rotzakken!” Meteen stopten Steven en ik met water spetteren en klauterden op de kant. We gingen aan weerszijden van Tina op het rotsblok zitten. Onze halfstijve lullen hingen zwaar naar beneden tussen onze benen. Tina zat wat beteuterd voor zich uit te kijken, terwijl ze de waterdruppels van haar buik en haar grote borsten veegde. Haar forse tepels, hard van het koude water, staken fier recht vooruit. “Je broekje is ook helemaal nat”, glimlachte Steven. “Ja, je kunt het beter uitdoen en te drogen hangen”, vulde ik aan. Hier moest ze even over nadenken. “Vooruit, dan”, mompelde ze. Ze stond op, trok aarzelend haar slipje uit en hing het over een tak.

“Dat was gemeen van jullie!” siste ze, toen ze weer tussen ons in kwam zitten. “We zullen het goedmaken”, zei ik op mijn allerliefste toontje. Ik sloeg een arm om haar heen en kuste haar teder op haar wang. Ondertussen greep ik haar hand en leidde hem naar mijn lul. Ze omvatte hem stevig. In haar hand groeide mijn pik direct tot maximale stijfheid. Steven keek haar met een smachtende blik aan. “Pak die van Steven ook maar, hoor”, fluisterde ik opgewonden in haar oor. Ze twijfelde even, voordat ze haar hand langzaam tussen de benen van mijn vriend liet glijden. Aarzelend greep ze zijn lul. Ik zag, hoe zijn pik zich verder oprichtte en trots omhoog wees vanuit Tina’s ranke hand. “Lekker, hè? Twee van die harde pikken!” hijgde ik tegen haar. “Uh huh...”, mompelde ze bevestigend, terwijl ze met beide handen voorzichtige aftrekbewegingen begon te maken. Toen wist ik, dat mijn fantasie wel eens werkelijkheid zou kunnen gaan worden!

Vanaf dat ogenblik ging het als het ware vanzelf, veel makkelijker dan ik van tevoren had durven hopen. Steven en ik bogen ons naar haar en kusten haar gelijktijdig. We grepen beiden een van haar enorme borsten en kneedden deze stevig. Haar tepels waren minstens zo hard als onze pikken! Onze vrije hand lieten we tussen haar benen verdwijnen en zo duo vingerden we haar. Tina liet ons met een gelukzalige uitdrukking op haar gezicht begaan. Wat was ze al nat, zeg! Nadat we elkaar met zijn drieën een hele poos geil geliefkoosd hadden, dwongen Steven en ik haar met zachte hand op haar rug op het rotsblok. Ik spreidde haar benen en stortte me op haar kutje. Terwijl ik haar likte, boog Steven zich over haar heen en sabbelde afwisselend aan haar beide tepels. Tina genoot zichtbaar van al die aandacht van haar twee geile kerels en kreunde en kronkelde dat het een lieve lust was.

“Nu mag ik even!” hijgde Steven. We wisselden van plaats en hij viel haar kutje aan, terwijl ik haar borsten tegen elkaar duwde en haar beide tepels tegelijkertijd in mijn mond nam. Ze waren nog nooit zo hard geweest! Ik hoorde de smakkende geluidjes die Steven maakte, terwijl hij haar befte. Tina hield het nu niet meer en ze kreunde luid: “Ooohh... Ik komm... Ik komm... Ik komm...!!” Ze bleef het maar herhalen, terwijl het orgasme door haar lijf denderde!

Toen ze weer een beetje bijgekomen was, richtten Steven en zij zich op. Ondertussen vleide ik me op mijn rug op de platte rots en gebaarde naar Tina, dat ze in de 69-stand over me heen moest komen zitten. Meteen sloeg ze haar been over me heen en drukte haar poesje stevig op mijn gezicht. Ik hapte in haar schaamlippen en in haar klitje. Wellustig slurpte ik haar liefdessappen op. Ik genoot van de licht zilte en tegelijk zacht zoete smaak van haar kutgeil. Het smaakte zoet als vermouth en een tikkeltje anijsachtig als pastis, maar dan vele malen beter. Het was absoluut verrukkelijk! Ik werd haast waanzinnig van geilheid! Ik hijgde met hese stem tegen Steven: “Neuk haar! Neuk haar van achteren!” Dat was niet tegen dovemansoren gesproken en hij posteerde zich vlak achter haar omhooggestoken kontje. Tina pijpte me ondertussen alsof haar leven er vanaf hing!

Stevens stijve lul zwiepte heen en weer vlak boven mijn gezicht. Zijn ballen raakten mijn neus. Meteen hapte ik wild in zijn balzak en zoog afwisselend zijn beide ballen naar binnen. Zijn paarsglanzende eikel bewoog langzaam op en neer tussen Tina’s vochtig glinsterende schaamlippen. “Stop hem er in, Steven!” kreunde ik. Zijn lul gleed in een keer in Tina’s kutje en hij begon haar met wilde, ongecontroleerde, snelle bewegingen te neuken, alsof hij zich niet langer kon beheersen, nu hij eindelijk de kans kreeg! Godallemachtig! Wat een geil gezicht was dit, zeg! Tina bewoog haar kontje ritmisch op en neer met de wilde neukbewegingen die Steven maakte, terwijl ze ondertussen verwoed aan mijn lul bleef zuigen. Bij iedere stoot sloegen Stevens ballen tegen mijn neus en mijn lippen en ik hapte steeds, haast gek van geilheid, in zijn balzak! Steeds wanneer Steven zijn lul een stukje terug trok, om kort daarna weer keihard toe te stoten, likte ik langs de vochtig glanzende schacht van zijn pik! Wanneer zijn lul er tot aan zijn ballen in zat, zoog ik op Tina’s kittelaar, mijn neus tegen Stevens scrotum!

Met Tina’s slanke dijen aan weerszijden tegen mijn oren gedrukt, kon ik haar luide kreten van genot maar nauwelijks horen. Ik merkte, dat ze mijn lul uit haar mond liet floepen en ik hoorde haar, als vanuit de verte, kreunen: “Aahh... Kut! Jaahh... Jaaahhh... Ik kom nog een keer... Ik komm klaaarrr...!!!” Ze trilde hevig over haar hele lijf, terwijl het orgasme door haar lichaam zinderde! Ook Steven kon het blijkbaar niet meer houden, want ik hoorde hem schreeuwen: “Ooohh... Godverdomme! Ik kom ook...! Ik spuitttt...!!!” Hij stootte zijn lul nog eenmaal diep in Tina’s kutje en toen kwam hij klaar!

Steven bleef zo een poosje zitten, zijn lul nog in Tina’s poes, terwijl ik beurtelings op zijn ballen en op haar klitje zoog! Toen floepte zijn verslappende lul uit haar kutje. Een eerste golfje sperma gulpte er achteraan. Ik ving de klodders zaad op met mijn uitgestoken tong en in mijn geopende mond! Op dat moment kon ik me niet voorstellen, dat er ook maar iets ter wereld was, dat lekkerder smaakte dan dit sperma vermengd met kutgeil! Ik genoot van de combinatie van het licht bittere zaad en het zacht zilte, maar tegelijk ook lichtzoete kutvocht! Het rook en smaakte naar vanille, marmelade, kaviaar en oesters tegelijkertijd, maar dan oneindig veel beter! Ik nam Stevens lul nog even in mijn mond, om ook de laatste kloddertjes er uit te zuigen!

Tina zat nog steeds op handen en knieën na te hijgen op het rotsblok, toen ik even later achter haar plaats nam en mijn knoertharde lul in een keer keihard tot aan mijn ballen in haar kutje ramde. Vanwege Stevens spermaresten, die zich nog in haar kutje bevonden, gleed hij er gemakkelijk in. Ik klauwde mijn vingers in het vlees van haar billen en neukte haar met keiharde, razendsnelle stoten. Harde, soppende geluiden waren duidelijk hoorbaar. Ik was zo onnoemelijk geil geworden van het voorgaande, dat ik nu nog maar een ding wilde, Klaarkomen! Spuiten! Haar volpompen met sperma! Tegen Steven, die op een afstandje stond toe te kijken, hoe ik haar als een bezetene neukte, gromde ik: “Kom hier, ik wil je pijpen!” Hij ging wijdbeens over Tina’s rug heen staan, zijn verslapte lul bungelde voor mijn gezicht heen en weer. Toen ik hem in mijn mond nam en er verwoed aan zoog, werd hij snel weer hard. Er is bijna niets lekkerder dan een slappe lul stijf te voelen worden in je mond!

Ik wist, dat Tina het heerlijk vond als ik haar klitje wreef tijdens het neuken. Dus sloeg ik mijn rechterhand om haar been heen en greep haar in haar natte kruis. Terwijl ik mijn lul maar als een wildeman in haar bleef beuken, masseerde ik haar gezwollen kittelaartje stevig met mijn vingers. Het duurde nu niet lang meer, voor Tina krijste: “Oooh God! Ik kom alweer! Ik komm...! Ik kommm...!!” Zoveel stimulatie, met mijn lul in Tina’s kutje, mijn vingers op haar klitje en Stevens pik in mijn mond, kon ik ook niet veel langer meer aan en ik voelde een alles overweldigend orgasme naderen. Hevige rillingen schoten langs mijn ruggengraat omhoog. Mijn billen begonnen te trillen en mijn ballen trokken samen, toen ik het sperma met kracht door de schacht van mijn lul voelde schieten! Met een rauwe schreeuw spoot ik Tina’s kutje vol! Ik had het gevoel, dat ik minstens een liter zaad in mijn prinsesje pompte! Ik brulde: “Ik spuitt...! Ik spuittt...!!”, terwijl het sperma in meerdere krachtige stralen diep in Tina’s kutje spoot! Steven kwam ongeveer tegelijk ook weer klaar. Ik voelde het licht bittere sperma in mijn keel sproeien, terwijl ik zelf mijn ballen leegde in Tina’s poesje! Genietend slikte ik alles tot de laatste druppel door!

Even later zaten we samen in innige omhelzing met zijn drieën op de rots. We kusten en streelden elkaar teder. Heel even voelde ik een lichte steek van jaloezie, toen Tina en Steven elkaar hartstochtelijk zoenden, maar ik wuifde het weg en weet het aan de intense verbondenheid die we onvermijdelijk met elkaar voelden na deze geweldige sekspartij. Ik zei: “Ik maak even een foto. Dit moment is te mooi om niet vast te leggen.” Dus ik haalde mijn camera uit mijn rugzak, zette hem op een rotsblok en stelde de zelfontspanner in. Toen ging ik snel weer bij de andere twee zitten. We sloegen onze armen om elkaar heen en lachten breeduit naar de camera. De mechanische zelfontspanner ratelde zachtjes tot de camera klikte. Voor de zekerheid maakte ik nog enkele foto’s.

Ik zou ze later zelf ontwikkelen en afdrukken (digitale fotografie bestond nog niet), dus we hoefden ons niet druk te maken om het feit, dat er blote tieten en lullen op de foto’s te zien zouden zijn. We hebben die middag nog heel wat afgegeild. Het was voor ons alle drie ongetwijfeld de fijnste, de mooiste en aller, allergeilste dag van ons leven! Op het laatst liet Tina ons zelfs in haar gezicht spuiten, nadat ze ons afwisselend gepijpt had. (Gelijktijdig lukte niet zo goed met haar kleine pruilmondje). Toen ik het sperma langs haar wangen zag druipen, realiseerde ik me pas echt, hoe Godsgruwelijk veel ik van mijn prinsesje hield! Ik nam haar in mijn armen en kuste het sperma van haar gezicht. En ook mijn vriend liet zich niet onbetuigd.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten