Een vers volgespoten kutje.

Mijn vrouw José en ik hebben al 14 jaar een open huwelijk en we hebben besloten een van onze avonturen met jullie te delen.

José ziet er fantastisch uit. We wandelen of fietsen bijna elke dag, ze geeft les in aerobics bij ons in het buurthuis. Haar lichaam is nu steviger en strakker dan toen ik haar ontmoette. Ze is mooi slank, heeft diep groene ogen en lang blond haar. In een bikini op het strand kwijlt elke man als ze langsloopt. Vanwege haar lichaam en uiterlijk krijgt José veel aandacht van mannen die wel een keer van haar lichaam willen genieten. José houdt van de aandacht en houdt van neuken. Ik geniet ervan en moedig haar regelmatig aan om met een van die mannen te daten omdat ik het vooral geil vind om met haar te neuken nadat ze bij een andere man is geweest. Ik geniet ervan dat ze me vertelt wat zij en de desbetreffende man hebben gedaan om hun seksuele opwinding te bevredigen. José date met meerdere mannen op een enigszins regelmatige basis, twee of drie dagen per week. Een van deze mannen is Mark, hij is een fotograaf en de persoon waar dit verhaal over gaat.

José sprak al ongeveer vier maanden lang een keer of twee keer per week met Mark af. Ze had Mark ook op verschillende weekendtrips vergezeld om hun seksuele verlangens te bevredigen. José had me zo ook verteld dat ze tijdens hun eerste reis naar de kust het hele weekend niet de hotelkamer hadden verlaten. Ze bedreven op elke denkbare manier de liefde met elkaar totdat ze op de derde dag zo uitgeput waren dat Mark zelfs met José's deskundige orale stimulatie geen erectie meer kon krijgen.

Ongeveer 2 maanden nadat ze al meerdere afspraken hadden gehad ontmoette ik Mark voor de eerste keer. José nodigde hem op een vrijdagavond bij ons uit voor een etentje en hij bracht het weekend met ons door. Dat weekend ben ik gaan begrijpen waarom José zo graag met Mark af wilde spreken. Hoewel Mark vrij slank is, is zijn pik erg dik en minstens twintig centimeter lang. Als hij klaar komt spuit zijn sperma met de kracht van een tiener en zijn sperma is erg dik, zelfs na drie of vier hoogtepunten.

Die eerste vrijdagavond terwijl we met ons drieën naar een pornofilm keken, zag ik hoe José Mark naar zijn eerste orale hoogtepunt bracht. We zaten met ons drieën op de bank, volledig gekleed, terwijl we naar de film keken. José begon over Mark’s pik en been te wrijven. Ik deed alsof ik naar de film keek, maar keek meer naar José om te zien hoe ze Mark aan het verleiden was. Al snel had ze zijn broek open gemaakt en was ze zijn pik langzaam naar een volledige erectie aan het trekken. Ze keek mij met een geile blik in haar ogen aan en vroeg. “Schat, wil je zien hoe Mark en ik onze dates altijd beginnen?”

Ze kende mijn antwoord natuurlijk al, maar ik zei het toch. “Dat wil ik zeker zien. Live-actie is altijd beter dan een film.” “Dat is het zeker.” Antwoordde ze en ze liet haar hoofd zakken tot Mark’s kruis. José nam Mark's volledig stijve pik in haar mond en begon haar magie. Binnen een paar minuten ging het hoofd van Mark liggen en hij kreunde zachtjes. “Ik, ik ga klaar komen.” Hijgde hij. José zat nu op haar knieën voor Mark en verhoogde met haar magische tong de bewegingen rond Mark’s eikel.

Mark kwam schokkend klaar en José probeerde zijn lading door te slikken, maar het was veel te veel en het kwam ook veel te snel. Ze stikte bijna en een dikke witte klodder sperma stroomde uit haar mond over Mark’s pik. Hij gleed langzaam langs zijn schacht terwijl hij zijn sappen in de mond van José bleef spuiten. Toen het orgasme van Mark minder werd, likte José de dikke witte klodder weg die nu op zijn buik lag. José was mooier dan ooit toen ze naar me opkeek en zei. “Mmmm, dat smaakte goed tot de laatste druppel.”

José stond op, haar lippen waren nog nat van Mark's sperma en ze liet haar jurk op de grond vallen. Ze was voorbereid op de avond omdat ze geen ondergoed droeg en nu volledig naakt voor Mark en mij stond. Ze keek mij aan en zei: “Kijk maar goed hoe Mark en ik jou laten zien wat we nu gaan doen.” Toen ging ze op de vloer voor ons liggen en zei ze tegen Mark. “Neuk me grote jongen. Neuk me hard.”

Mark stond op en trok zijn kleren uit. Zijn lul was nog steeds stijf en stond recht vooruit. Het was duidelijk dat José er klaar voor was om hard geneukt te worden. Zonder een woord te zeggen nam Mark plaats tussen de wijd gespreide benen van José en zonder dat er door beiden een hand werd gebruikt gleed zijn stijve pik het kutje van mijn vrouw binnen. Met zijn eerste stoot begroef hij zijn pik diep in José en ze kreunde van opwinding toen haar heupen zich kromden om zijn geslacht te accepteren. Ik ging weer op de bank liggen, zo had ik een uitstekend zicht op Mark’s pik die hij nu in en uit mijn vrouw pompte. Mijn hoofd steunend op één hand nam ik mijn pik in de andere en trok ik me langzaam af terwijl ik naar de show op de vloer keek.

Al snel kreeg José haar eerste orgasme. “Oh God, ik ga klaarkomen. Ik kom, ik ga klaarkomen.” Ze kreunde. “Neuk me Mark, neuk me.” “Kijk hoe Mark me neukt schat. Kijk hoe Mark’s pik me neukt.” Ik keek met opwinding toe terwijl de twee geliefden zich vermaakten voor mij. Binnen een minuut bereikte José weer een hoogtepunt. “Ik ga weer komen. Oh God, neuk me hard. Ik kom weer, ik ga weer klaarkomen.” José begon nu echt mee te neuken, ik zag hoe ze haar heupen en haar kutje heftig tegen Mark’s pik duwde. Mark’s ballen maakten een kletsend geluid als ze tegen José’s billen sloegen.

Binnen enkele seconden na het tweede orgasme van José was ze alweer aan het klaarkomen. Haar benen hield ze hoog boven Mark’s rug terwijl ze haar handen om zijn billen had geslagen. Ze trok hem zo dicht mogelijk tegen haar aan om te proberen zoveel mogelijk van zijn pik in zich te krijgen. Plotseling boog Mark zijn rug om zijn pik te forceren om zo diep als hij maar kon in José’s kutje te gaan. José kreunde zachtjes. “Oh ja! Kom maar lekker in me! Spuit je hete lading in mijn kutje!” Mark begon zijn zaad diep in haar kutje te pompen en smeerde zo het binnenste van haar kutje op een langzame maar grondige manier tot hij het laatste restje zaad uit zijn ballen had geloosd.

Toen het langdurige orgasme van Mark afnam, gleed zijn pik uit José’s poesje. Hij rolde van José af en ging naast haar op de vloer liggen. Een dikke klodder van zijn sperma stroomde uit José en liep langzaam langs haar kont op het tapijt. “Schat, zou je me de handdoek van de bank willen geven? Het lijkt erop dat Mark me overvol heeft gespoten.” Ik had niet gemerkt dat José eerder een handdoek op de bank had gelegd, maar het verbaasde me nu niet, omdat ze wist dat ze hier in de kamer zou worden geneukt. Ik pakte de handdoek waar ze om vroeg en gaf die aan haar. Ik zei: “Zal ik het lekken even voor je stoppen?” Ze spreidde haar benen wijd, keek me aan en zei. “Nu ben ik van jou, vul mijn poesje maar met jouw lul en stop het lekken maar.”

Ik nam plaats tussen de benen van José. Mark's sperma druppelde nog steeds uit haar kut terwijl ik mijn pik tussen haar schaamlippen drukte. Mijn pik gleed gemakkelijk in haar nog steeds uitgerekte en grondig met sperma gevulde natte kut. Ik hou van het gevoel dat ik krijg van sloppy secconds. Wetende dat ik mijn mooie vrouw neuk, net nadat een andere man zijn zaad in haar heeft gespoten, het windt me zo op dat ik na slechts enkele stoten mijn eigen lading er bij spuit. “Ik denk dat ik weer een lekkere warme verrassing ga krijgen.” Zei José terwijl ze voelde hoe mijn zaad in haar stroomde. Ik bleef mijn lading in haar lozen. “Kom maar lieverd, spuit het er maar bij, meng je hete sperma maar met Mark’s hete zaad.” José wist dat het mij alleen nog maar meer opwond om over Mark te praten hoe die haar kutje had volgespoten. “Twee ladingen van dat heerlijke geile mannen sap en ik wil nog meer.” Kreunde José.

Toen mijn eigen orgasme was afgezakt, rolde ik van José af. Ze lag nu tussen Mark en mij in. Ik merkte dat ze Mark's pik langzaam met een hand weer aftrok. Ze moet hem hebben gepakt toen ik mijn lading in haar spoot. De lul van Mark was nu nog maar half stijf, terwijl mijn lul helemaal uitgeblust was. “Ik heb nog meer lul nodig.” Zei José. “Nou, ik ben bang dat ik je nu niet kan helpen, dus ik denk dat je bij Mark moet zijn.” Zei ik. “Zo graag als ik het ook zou willen, ik ben ook uitgespoten.” Zei Mark. “Dat is niet eerlijk.” Zei José. “Ik heb nu meer lul nodig.” Ze keek me aan en zei, “je moet iemand bellen. Ik wil de hele nacht neuken.” Ik dacht even na. “Ik weet niet wie ik zou moeten bellen. Waarom bel je Johnny niet?” zei ik. (Johnny is een van de vaste dates van José). “Johnny is de stad uit. Bovendien wil ik met iemand neuken die ik nog nooit ontmoet heb.” Zei José. “Ik heb een vriend die ik zou kunnen bellen.” Zei Mark. “Bel hem.” Zei ik. José sprong op van de grond en stopte de handdoek tussen haar benen, om de twee ladingen sperma op te vangen, ze zei. “Super, dat is goed. Zeg hem dat hij op moet schieten. Ik ben in de slaapkamer aan het wachten.” José liep weg en ging de trap op naar onze slaapkamer.

Mark keek mij aan en zei. “Misschien moet ik je eerst iets vertellen voordat ik bel.” “Wat is er dan?” Vroeg ik. “Mijn vriend, hij is zwart.” “Fantastisch, José zal het te gek vinden om met een zwarte man te neuken.” Zei ik. “Dus dat vind je niet erg?” Vroeg Mark. “Ben je gek, natuurlijk vind ik het niet erg en José zal het echt geweldig vinden.” Mark pakte zijn telefoon en sprak een paar minuten met zijn vriend. Hij hield zijn hand even op de telefoon en zei tegen mij. “We hebben misschien pech. Patrick heeft nu iemand op visite.” “Man of vrouw?” Vroeg ik. “Man.” zei Mark. “Vraag aan hem of die mee wil komen. José zal het geweldig vinden.” Mark besprak dit via telefoon op en gaf hem aanwijzingen hoe hij bij ons huis kon komen, toen hij ophing zei hij. “Ze zijn onderweg. Ik hoop dat José niet boos gaat worden.” “Boos worden, ben je gek. Ze zal het te gek vinden met twee pikken.” “Maak daar maar drie van.” Zei Mark. Ik keek naar zijn pik. Die stond weer recht overeind. Mijn pik was nu ook weer langzaam op krachten aan het komen.

“Waarom ga je nu niet naar boven en hou je José gezelschap. Ik wacht hier op onze gasten.” zei ik. Toen voegde ik eraan toe. “Vertel José niet dat je vriend zwart is of hoeveel er komen. Laten we haar echt verrassen.” “Afgesproken.” Zei Mark terwijl hij zich omdraaide en naar boven ging. Ik wachtte een paar minuten en ging toen stilletjes de trap op. Dicht bij de slaapkamer gekomen hoorde ik de onmiskenbare geluiden van ons bed. Mark hield José duidelijk gezelschap. Ik liep terug naar beneden om op onze gasten te wachten.

Ik had net een biertje uit de koelkast gepakt toen ik een auto hoorde parkeren. Ik wikkelde een handdoek om mijn middel en liep naar de deur. Ik liet de deur openstaan ​​toen de twee zwarte mannen uit de auto kwamen. De mannen liepen naar de deur en de eerste stelde zich voor. “Ik ben Patrick, Mark’s vriend.” “Goed je te ontmoeten. Ik ben Nico.” Antwoordde ik. “Is dit echt man, wij mogen je vrouw neuken.” “Ja, ze houdt soms wel van meer dan één man.” Zei ik. “Kom binnen.”

De mannen kwamen binnen en liepen door de gang naar de woonkamer. Ik had ze net een biertje gegeven toen Mark de kamer binnenkwam. Hij stond daar naakt voor ons, zijn pik was slap, maar nog steeds nat van het neuken met mijn vrouw. Mark gaf Patrick de hand. “Man, ze is zo geil vanavond.” Zei hij. Mark keek mij aan en zei. “En ze wil nog meer.” Ik lachte. “Ja, soms heeft ze van die dagen. Het is maar goed dat ik niet jaloers ben.” We moesten er allemaal om lachen. Van boven klonk de stem van José. “Is mijn verse pik er al?” “Wees even geduldig schat. Je krijgt snel genoeg wat je wilt.” Riep ik naar José en zei toen tegen Patrick. “Waarom ga je niet even naar haar toe en kijk alvast maar of je haar kunt helpen, maar zeg nog niets over je vriend.” Patrick stormde de trap op. Patrick's vriend zei. “Ik denk dat hij een nat poesje wil.” “Ik wed dat jij straks ook wel een geil kutje wilt.” Zei ik. “Zeker weten.” Antwoordde de zwarte man.

“Drinken jullie je bier maar rustig op, ik ga die geile meid en haar stralende ridder halen.” Ik stopte bij de slaapkamerdeur en zag José en haar nieuwe vriend. José zat bovenop de pik van Patrick met haar rug naar mij toe. Ik had een duidelijk zicht op Patrick's zwarte lul die in en uit mijn vrouw's kutje gleed terwijl ze omhoog kwam en zichzelf weer liet zakken op zijn mannelijkheid. Ze waren nu ongeveer tien minuten aan het neuken, maar ik dacht niet dat Patrick al klaar was gekomen omdat zijn lul nog steeds keihard was. Ik besloot om mee te doen voor de finale. Ik liep naar het bed en liet mijn handdoek op de grond vallen. José's ogen waren gesloten, dus ze had me nog niet opgemerkt. Ze kreunde zacht toen ze deze zwarte vreemdeling neukte. Ze kwam nu wat verder omhoog en liet zijn pik uit haar kutje glijden. “Neuk me van achteren.” Zei ze haar ogen openend. José merkte nu dat ik naast haar stond. “Ik hou van jou.” Zei ze tegen me. “Ik hou ook van jou.” Zei ik.

José ging nu op haar knieën zitten, steunend op haar handen en Patrick bereidde zich voor om haar op zijn hondjes te nemen. “Lik mijn kutje terwijl Patrick me neukt.” Zei José. Ik lag op mijn rug en werkte mijn weg naar José's kut terwijl Patrick zijn pik van achteren in haar pompte. Terwijl ik met mijn tong haar klitje bewerkte voelde ik de ballen van Patrick op mijn voorhoofd. Ze voelden warm en zacht aan terwijl ze zachtjes over mijn hoofd en gezicht rolden. Ik begon het kutje van José nog sneller te likken. “Ik ga komen! Oh God, ik kom klaar!” Kreunde José. Ik ging nu nog sneller met mijn tong over haar klit heen, om haar zo hard mogelijk klaar te laten komen. Patrick ramde zijn pik diep in haar, waardoor hetzelfde resultaat werd bereikt. Net toen José haar hoogtepunt bereikte, drukte Patrick zijn pik diep in José. Ik wist dat hij zich in haar kutje leegde. Ik bleef het kutje van José likken en nu liet ik ook mijn tong over Patrick's ballen glijden.

Patrick's sperma, samen met een lading van mij en minstens twee ladingen van Mark lekten uit José's poesje in mijn mond telkens wanneer Patrick zijn lul terugtrok. Zodra zijn pik uit José's kut gleed viel er een klodder sperma in mijn mond. Patrick probeerde zijn pik terug in José te krijgen, maar het was meer in mijn mond dan in haar kut, dus ik besloot hem te pijpen. Ik had vaak mijn eigen en het zaad van andere mannen geproefd als ik het kutje van José likte, maar ik had nog nooit aan een man's pik gezogen. Ik moet toegeven dat ik het gevoel van de zijdezachte lul van Patrick in mijn mond wel geil vond. Ik zoog er maar een paar keer aan, maar ik wist dat ik dit vaker zou doen.

Ik pakte zijn pik beet en hielp Patrick zijn pik opnieuw in het kutje van José. Na slechts een paar stoten trok José zich weg van Patrick en ging ze naast me op bed liggen. Patrick stond nu op de grond. “Vond je het lekker, Patrick's pik in je mond?” Vroeg José. Ze wilde al zo lang dat ik een lul zou pijpen terwijl ze toekeek, maar ik had nooit gedacht dat ik dat ook wilde. Het feit dat ik er nu over nadacht, maakte me behoorlijk van slag, hoewel ik het erg geil vond als José een andere lul pijpte en ik had het ook geil gevonden toen ik haar in een parenclub een keer het kutje van een ander meisje had zien likken. Maar ik beantwoordde de vraag van José. “Ik vond het lekker. Ja, het was echt geil om aan zijn pik te zuigen.” “Laten we hem samen afzuigen.” Zei José enthousiast. Ik ging akkoord.

Patrick ging op zijn rug liggen en José en ik lagen elk aan een kant van hem. We begonnen samen aan zijn pik te werken. Het duurde niet lang voordat we allebei wisten dat Patrick op het punt stond om klaar te komen. José zei tegen mij. “Maak het af. Pijp hem klaar en slik zijn zaad door.” Ik geef toe dat ik het graag wilde. Ik nam Patrick's pik zo diep als ik kon. Ik begon met mijn tong over zijn dikke eikel te rollen terwijl ik hem in en uit mijn mond zoog. José hielp door hem af te trekken en ondertussen ook zijn ballen te masseren. Opeens gebeurde het. Voor de eerste keer schoot een man zijn lading in mijn mond. Nu begreep ik gelijk waarom José ervan hield dat een man zijn lading in haar mond spoot. Patrick's sperma was helemaal niet zout. In feite was het bijna zoet met een lichte maar grote branderige sensatie terwijl het door mijn keel stroomde. Ja, ik heb alles door geslikt en ik vond het geweldig.

Met ons drieën lagen we rustig op het bed en dachten we niet aan onze gasten beneden. We sliepen bijna toen de twee vrienden bij ons op het bed kwamen. Zowel Mark als Patrick's vriend hadden stijve pikken en waren op zoek naar iets om te neuken. “Het lijkt erop dat we worden vervangen. Laten we een biertje gaan pakken.” Zei ik tegen Patrick. Terwijl we de kamer verlieten, keek ik nog even naar José die al druk bezig was met Mark’s pik in haar mond en Patrick's vriend pompte zijn pik al woest in José's kutje. Ik wist dat ze het leuk vond.

In de woonkamer zette ik een muziekje op en Patrick en ik leunden achterover op de bank en dronken een biertje, terwijl mijn vrouw met twee mannen boven ons lag te neuken. “Wil je echt zo graag dat je vrouw met andere mannen neukt?” Vroeg Patrick. “Ja, eigenlijk date ze bijna elke week andere mannen. Ze is nu al ongeveer vier maanden met Mark aan het daten.” Heeft ze al eerder dan vanavond iets met een zwarte man gehad?” Vroeg Patrick. “Ja, ze deed het ongeveer acht of negen maanden lang regelmatig met een zwarte man.” “En je vindt het echt niet erg?” “Hé, nee, ik vind het vooral geil om haar te neuken nadat ze bij een andere man is geweest. Ze vertelt me ​​dan precies hoe het gegaan is als we neuken.” “Vind je het erg als ik het haar eens vraag?” “Ga je gang. Ik denk dat ze het geweldig zal vinden.” Antwoordde ik met daaraan toegevoegd. “Stuur haar dan gewoon vers geneukt en met een kutje vol zaad terug naar huis.”

Die nacht hebben we José nog vele keren vol gespoten, ze lag de volgende ochtend met haar billen gewoon in een plas zaad. Ze had genoten en we hebben dit soort avonden nog regelmatig herhaald.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten