Een verrassing voor haar.

Astrid, een geile blonde vrouw, heeft een prima seksleven met Jaap, haar man. Ze staan open voor elkaars fantasieën en ze zijn niet jaloers op elkaar. Voordat ze met elkaar trouwden hadden ze besloten dat het een open huwelijk zou worden, waarbij elk van de partners seks met een andere man of vrouw mocht hebben. De enige regel was dat ze het niet stil zouden houden voor elkaar, maar er gewoon over praten. Dat zorgde voor nog meer opwinding in bed, want als Astrid aan Jaap aan het vertellen was hoe ze door een andere man geneukt werd, duurde het niet lang of ze had weer een grote pik in haar geile kut zitten.

Visa versa was dat ook het geval. Vertelde Jaap over de seks die hij had met een vrouw die hij in de kroeg opgepikt had, dan duurde het niet lang of Astrid was hem aan het pijpen terwijl hij haar in geuren en kleuren uit de doeken deed hoe hij over haar grote tieten klaarkwam. Voelde één van de twee zich om wat voor reden dan ook niet prettig bij de seksuele activiteiten van de ander of ging een fantasie net even te ver, dan stopten ze er gelijk mee.

Astrid had al vaker tijdens het neuken verteld dat ze seks met meerdere mannen wilde hebben en dat ze haar kut moesten volspuiten of over haar heen klaar moesten komen. Jaap stond in het begin sceptisch tegenover deze fantasie van zijn vrouw, maar hij begon steeds enthousiaster te worden als zij passievol over een gangbang aan het vertellen was. Hij liet dat echter niet aan haar merken en het leek alsof hij de boot aan het afhouden was. Niets was echter minder waar, want hij had alles al tot in de puntjes geregeld en zijn vrouw zou aangenaam verrast zijn.

Hij had op een zaterdagavond twee van zijn beste vrienden uitgenodigd en aan zijn vrouw verteld dat ze zouden gaan gamen op de hobbykamer. Astrid vond het allang best, want dan kon ze lekker de hele avond naar vrouwenfilms kijken, zonder dat ze gestoord werd. Het enige dat ze deed was af en toe wat biertjes naar de mannen brengen, want ze wist dat als ze eenmaal bezig waren met een game, ze niet zomaar konden stoppen. De eerste twee keer zag ze een bekend fenomeen, haar man en zijn twee vrienden waren geconcentreerd aan het gamen en er kwam een kort dankjewel uit ze, als ze de biertjes voor hun neus neerzette.

Er volgde echter een grote verrassing voor haar toen ze voor de derde keer bier ging brengen. De drie mannen zaten naakt voor de computer en ze waren porno aan het kijken. Op het moment dat Astrid binnen kwam lopen draaide ze hun bureaustoelen om en bleek het dat ze alle drie een grote stijve pik hadden. Astrid liet het bier bijna uit haar handen vallen en keek met open mond een volle minuut naar het naakte spektakel dat ze te zien kreeg. Haar man keek haar geil aan en zei niets anders dan: ‘verrassing!‘

Eindelijk begreep Astrid de bedoeling en ze had zichzelf nog nooit zo snel uitgekleed. Haar fantasie van seks met meerdere mannen zou gaan uitkomen en ze was vast van plan om er optimaal van te gaan genieten. Ze ging bij één van de vrienden van haar man op haar knieën voor hem zitten en begon hem uitgebreid te pijpen. De twee andere mannen wachten keurig hun beurt af en trokken zich langzaam af terwijl ze toekeken hoe Astrid hun vriend geil aan het pijpen was. Nadat ze allemaal aan de beurt waren geweest en ze de eerste drie ladingen sperma keurig had doorgeslikt ging het los.

Astrid lag naakt op de grond en werd geneukt door Maarten, één van de vrienden, terwijl ze met haar mond en haar handen druk in de weer was met de grote pikken van de andere twee mannen. Het duurde niet lang of ze werd keihard volgespoten, de start van haar eerste orgasme. Maarten haalde zijn pik uit haar kut en ze dacht even rust te krijgen om van haar orgasme te genieten, maar dat bleek een ijdele hoop te zijn. Timo stond al klaar achter Maarten en voordat ze het doorhad, zat er een nieuwe pik in haar kut en begon het neuken weer van vooraf aan. Ondertussen was ze haar man aan het pijpen en had ze de pik van Maarten in haar hand en was ze druk bezig om hem af te trekken. Nadat Timo over haar buik was klaargekomen voelde ze de vertrouwde pik van haar man in haar geile natte kut en was ze Timo zijn pik aan het schoon likken.

Ze raakte de tel kwijt van het aantal orgasmen dat ze had tijdens de gangbang en ze wist ook niet meer wie zijn zaad waar over haar lichaam gespoten had. Haar mooie stevige tieten zaten helemaal onder en het droop van haar buik af op de grond. Astrid was elk begrip van tijd kwijt en het leek wel alsof ze urenlang geneukt werd en zaad aan het slikken was. In werkelijkheid waren ze een bijna anderhalf uur lang bezig geweest en werd er een pauze ingelast. Nadat Astrid een beetje was bijgekomen, stond ze op en liep naar de keuken om drie biertjes en een fles wijn te pakken. Ze ging niet even snel onder de douche om het plakkerige zaad van zich af te wassen. Nadat ze haar wijntje ophad en de mannen hun bier naar binnen hadden geklokt, ging ze weer op haar knieën zitten en pijpte alle drie de grote pikken weer helemaal stijf.

Daarna ging ze verder met de uitwerking van haar grote fantasie. Haar echtgenoot ging op de grond liggen en ze liet zich over zijn grote pik zakken. Ze zei tegen Maarten dat hij haar in haar lekkere kontje moest neuken en ze gebaarde dat Timo voor haar moesten komen staan, zodat ze hem kon pijpen terwijl ze in alle twee haar gaatjes gevuld werd. Echt veel beter kon het niet worden, dacht ze bij zichzelf toen ze in haar eerste multipele orgasme terechtkwam. Op dat moment voelde ze ook het warme zaad van de drie mannen in haar lichaam spuiten, haar kut, kont en mond werden rijkelijk gevuld en dat was wat ze al zolang wilde beleven.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten