Een stukje fietsen.

Ze keek nog eventjes om, daar aan de overkant liep hij, haar baas. Directeur van een florerende multinational..... Mooi pak, dure schoenen. Ze zuchtte, dat was nou niet iemand die naar haar om zou kijken. Nee, ze was braaf getrouwd met Bas, een doodnormale kantoorman. Niks opzienbarends. Hoewel hij af en toe rare wensen had in bed... Vorige week had hij voorgesteld om naar een parenclub te gaan! Nou, zoiets was niets voor haar, ze was volkomen tevreden met één keer in de week sex. Bas wilde ook buitensex, nou ja!

Ze giechelde even, en dacht aan die ene keer dat ze een stelletje had gezien in een bos toen ze daar fietste. Prachtig weer was het, zomer. Ze genoot van de zon en de geur van het bos. Even later stapte ze af om even uit te rusten toen ze zacht gelach hoorde. Ze liep naar wat struiken en hoorde luider gelach en gehijg..... Ze keek door het struikgewas en zag een stelletje flink neuken. De man ging er flink overheen, zijn billen gingen op en neer... Na nog een paar stoten kwamen ze klaar en ze ging vlug terug naar haar fiets.

Even later fietste ze weg. Ze was toch wel geil geworden en schoof met haar kutje over het zadel.... Hmmm, dat was lekker, zo met haar clitje, gevoelig ook. Ze stapte af, even vingeren, daar had ze nu wel behoefte aan hihi.....!

Ze ging op een bankje zitten, en streelde haar kutje... Een getrouwde vrouw, eigenlijk te gek! Ze sloot haar ogen en ging met drie vingers in haar natte spleetje. Plotseling hoorde ze iets, er stond een man voor haar. ‘Zo, heet geworden van onze neukpartij? Ik heb nog wel zin hoor’

Ze kon geen woord uitbrengen, maar zat wel met haar kutje wijdopen. Hij deed zijn gulp open en haalde zijn stijve pik eruit.... Ze pijpte hem lekker, hij had een grote lul. Hij ging zitten op het bankje en ze ging bovenop hem zitten. ‘ Zo geile slet, lekker he, om geneukt te worden door een vreemde lul? Paalzitten en daarna volgespoten worden’. Ze voelde zich opgevuld en kreeg al snel een orgasme, waarna hij klaarkwam met veel gekreun....

Toen was ze naar huis gefietst, ze had Bas nooit iets verteld hierover.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb