Een spel voor drie.

Ik ben Nicole, een jonge vouw van 36. Mijn man Eddy en ik hebben een uitstekende relatie ook op seksgebied. Daar we dezelfde fantasieën hebben en af en toe wat experimenteren, wil ik jullie een verhaal vertellen. Het gebeurde een paar maanden geleden. We hadden afgesproken om er een gezellige avond van te maken. Met een drankje en wat relaxte muziek speelden we ons favoriete spel, een seksspel. Ik had de laatste dagen lopen denken om het spel te spelen met een derde persoon. Natuurlijk had ik dat niet verklapt aan mijn man om het spannend te houden. Ik was die middag een oude klasgenoot tegen het lijf gelopen, die mij voor mijn huwelijk met Eddy wel een paar keer had geneukt. Na een praatje vroeg ik of hij misschien zin had om eens langs te komen. We hadden gelijk afgesproken dat hij die avond op visite zou komen. Ik had hem ook verteld over mijn plannetje en hij vond het een goed idee. Ik was verbaasd dat het me zo snel was gelukt, maar hij was blijkbaar nog steeds geil op me.

Er werd gebeld en ik zei dat ik wel even ging kijken. Dat het waarschijnlijk colporteurs waren. Niets vermoedend knikte Eddy. Daar stond Ruurd voor de deur. Hij begroette me en gaf me een zoen. “Kom toch binnen” zei ik. “En, weet hij er al van?” vroeg hij. “Nee hoor.”  antwoordde ik vlug. We gingen naar binnen en Eddy keek me verwonderd aan. “Ah, hebben we bezoek?” vroeg hij. “Ja, dit is Ruurd een oude klasgenoot van mij, Ik ontmoette hem in de stad en heb hem meteen maar uitgenodigd.” “Waarom wist ik daar niks van?” vroeg Eddy. “Dat is een verrassing schat” zei ik. “We hebben nu een extra man om ons spelletje te spelen.” Eddy knikte ontdeugend naar me en ging nog een extra glas halen terwijl wij ons rond het uitgestalde spel nestelde. Gezellig was het in elk geval wel. We begonnen aan het spel en al snel was ik de verliezende partij, niet dat ik dat erg vond. Ik liet me graag uitkleden door deze twee mannen. We gingen zo op in het spel, dat ik al vlug in mijn slipje en bh zat, samen met twee mannen in hun boxershort. Mmhh, Ruurd had toch wel een mooi lichaam, ik was erg benieuwd wat er in zijn broek zat! Het was mijn beurt om te gooien. Een opdracht! Ja, hoor! Ik moest de twee mannen verleiden. Omdat ik dit niet zo gewend was, begon ik bij Eddy. Ik streelde mezelf, eerst mijn borsten en toen mijn kutje die nog verstopt zat in mijn slipje. Toen gleden mijn handen over zijn gezicht en over zijn tepels, waar ik even werk van maakte omdat ik weet dat hij dat lekker vind, daarna zakte ik af naar de bobbel in zijn boxer. Ik bleef met mijn gezicht dicht bij zijn lichaam en hoorde hem zachtjes kreunen.

Ruurd was al naast Eddy gaan staan en durfde mijn lichaam nu aan te raken. Ik ging over naar Ruurd en ook mijn Eddy liet dit niet onberoerd. Ik vond het zalig te strelen en gestreeld te worden door twee mannen. Terwijl ik Ruurd verleidde wist Eddy mij te plagen door tussen mijn slip een vinger in mijn druipende kutje te steken. De zandloper gaf de tijd aan en ik moest stoppen. Jammer, maar met nog wel wat in petto gingen we verder met het spel. We vertelden elkaar onze wildste fantasieën en maar goed ook, want dat brak het ijs voor het verdere verloop van de avond. De volgende opdracht was voor Ruurd in samenwerking met Eddy. Ik moest op de grond gaan liggen en terwijl Eddy mijn handen vasthield, mocht Ruurd mijn hele lichaam strelen en likken, kortom hij mocht doen waar hij zin in had. En of hij dat deed! Ik kronkelde van genot en Eddy kuste me passioneel en fluisterde geile, lieve woordjes in mijn oor. Ik wist dat ik hem aangenaam verrast had. Het deed me goed zo te genieten en mijn man te zien genieten. Weer was de zandloper spelbreker, maar er kwam zeker nog meer, ik voelde het! In het volgende deel van het spel waren we alle drie naakt. De volgende opdracht was weer voor mij. Ik moest hartstochtelijk met Ruurd vrijen en we moesten het zo goed doen dat Eddy bijna klaar kwam door zichzelf af te trekken. Het was een geil gezicht hoor. Ik met een andere man terwijl mijn man zich aftrok. Helaas de zandloper was meedogenloos, ik moest alweer stoppen.

Het laatste deel van het spel was om met ons drieën klaar te komen. Ieder op zijn gewenste manier. Al vlug werden de rollen verdeeld door Eddy. Ik, gehoorzaam als ik ben, protesteerde niet! Van mij werd verwacht dat ik op mijn knieën deze twee, ondertussen flink stijf geworden, geile lullen van de mannen tegelijk in mijn mond nam en pijpte! Het lukte me, en het was een geil gevoel hoor! Eddy trok zijn lul terug en legde me op mijn rug, terwijl ik Ruurd bleef pijpen. Ik werd lekker gelikt door mijn man en kwam schokkend klaar. Direct daarna ging Ruurd op mij liggen en ik voelde zijn forse lul in mijn grotje glijden die nog samentrok van genot. Drie à vier stoten had hij slechts nodig en toen voelde ik het warme zaad in mijn kutje spuiten. Ondertussen was Eddy voor ons gaan staan en niet veel later spoot zijn sperma over mijn gezicht en borsten. Wat een avond zeg. Een om nooit te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar voor ons alle drie!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten