Een speciale vriend

Een speciale vriend.

Hans is in de loop van de twee jaar dat we hem kennen een speciale vriend van ons geworden. Ik zal jullie uitleggen hoe dat zo is gekomen. Op een dag kwam Hans vroeg langs, want we hadden hem gevraagd om ons te helpen met onze jaarlijkse braderie. We hadden hier altijd erg veel werk voor te doen en omdat hij niet in onze stad woont zou hij een paar nachten blijven logeren.

En wat verwacht je anders van mij, meteen de eerste avond was het al raak. Hans was net onder de douche geweest, dus ik wilde nog even lekker in bad gaan en kleedde mezelf uit, terwijl hij zich aan het afdrogen was. Toen zag ik, dat hij vanuit zijn ooghoeken naar me keek en dat zijn handdoek een flinke bobbel begon te vertonen? Dat kon nog wel eens leuk worden dacht ik, en liep naar hem toe. Tijdje zonder geweest? Vroeg ik met een zachte stem en streelde de bobbel. Ehhh, ja best wel, zei hij. Mijn man Ton, had me al eens verteld dat hij er wel eens over fantaseerde dat ik het met zijn vriend deed, dus ik wist, dat als er iets zou gebeuren, Ton dit niet erg zou vinden. Nee integendeel zelfs, hij zou er erg geil van worden en de gedachte hieraan maakte, dat ik ineens zin kreeg in beide mannen tegelijk. Ik heb eigenlijk wel een beetje zin in jullie alle twee, vertelde ik Hans en pakte zijn paal wat vaster beet. Ik wil jullie allebei lekker in me voelen en ik begon zijn lul te kneden en zachtjes in zijn balzak te knijpen, hem verlangend aankijkend. Oeps, zei Hans, dat is nogal wat. Wat je nu zegt, meen je dat ook of plaag je maar wat? Nee hoor ik meen het echt. Het lijkt me bloedgeil om eens lekker door mijn twee mannen verwend te worden en ik weet dat Ton dat ook wel geil vind. Als jij nu eens naar beneden gaat en tegen Ton zegt, dat ik heb gevraagd om onze Turkije film aan jou te laten zien, dan weet hij denk ik wel waar ik zin in heb.

Een tijdje later kwam ik zwaar opgemaakt en in mijn strakke mini jurkje, kousen en hoge pumps naar beneden waar mijn beide kerels op de bank zaten te kijken naar onze homemade pornovideo. Ik ging lekker tussen hen in zitten. Aan de kleur op Hans zijn gezicht zag ik dat hij het erg geil vond, om de video te bekijken! Speciaal het stuk, waarin ik behoorlijk aan de gang was met allerlei groentes en fruit wond hem aardig op! Bij het zien van de komkommer, welke ik diep in mijn kutje schoof, merkte hij op dat hij me wel een ontzettend lekker geil ding vond. Ik gaf hem een zoen op zijn mond en bedankte hem voor het compliment. Maar ik vind jou ook wel een lekker ding hoor. Zei ik hem, ondertussen schuin naar mijn man Ton kijkend. Die glimlachte naar me met geile pretogen, hij had denk ik wel zo’n idee waar dit naar toe ging en vond het blijkbaar best. Nu goed dan, dacht ik, dan gaan we er ook helemaal voor en wil ik eens zien tot hoever ik mag gaan van Ton.

Ik begon me lekker tegen Hans aan te schuiven en met mijn hand over zijn broek te strelen. Mmm, daar voelde ik al snel een dikke bult opkomen. Hans keek even naar Ton en die knikte naar hem zo van, ga je gang, kerel. Hans en ik begonnen elkaar toen te strelen, mijn handen gleden over zijn rug buik en over zijn broek en ik kuste hem vol op zijn mond, waarop hij gelijk zijn tong diep in mijn keel duwde. Geil, dacht ik, hij heeft er echt zin in. Ik voelde plots Hans zijn handen onder mijn rokje glijden en deed mijn benen snel wat verder uit elkaar. Verrast keek hij me aan en zei; Geen slipje? Nee, leek me alleen maar in de weg te zitten, murmelde ik met mijn tong diep in zijn mond. Hij begon zachtjes over mijn heuveltje te aaien en af en toe mijn klitje te beroeren. Mmmm lekker, zei ik en ik voelde mijn kutsappen al aardig stromen. Ik ging zo verzitten dat mijn benen over de knieën van beide mannen heen lagen en was daardoor ook maximaal gespreid. Beide mannen begonnen er nu ook echt werk van te maken en streelden en vingerden me dan ook diep. Ton, trok mijn jurkje over mijn hoofd en toonde me in volle glorie aan zijn vriend. Deze begon gelijk aan mijn tepels te zuigen, terwijl hij zijn vingers diep in mijn inmiddels druipende, grotje bewoog. Pffff, ik was echt het middelpunt vanavond en die geile rakkers wisten me keer op keer tegen het behang op te krijgen.

Nadat ze me samen al een paar keer in de buurt van de toppen hadden gegeild, besloot ik tot wat andere actie. Ik gleed van de bank af en ging op mijn knieën voor Hans zitten. Langzaam trok ik zijn broek over zijn knieën, ondertussen hem diep in zijn ogen kijkend. Hij zag dat ik echt voor alles in was en hielp me snel zijn slip uit te trekken. Ik begon met langzaam over zijn, al aardig grote pik te likken en voelde de trillingen door zijn lichaam gaan. Langzaam zoog ik zijn paal diep achter in mijn keel en begon hem flink te pijpen, hij werd groter en dikker van mijn gezuig. Tegen mijn wang voelde ik de harde staaf van mijn partner en ik deed mijn hoofd zover opzij dat hij hem erbij kon schuiven. Met twee dikke pikken in mijn mond, pijpte ik er op los en kneedde hun ballen totdat ze niet meer konden en ze bijna gelijktijdig in mijn keel spoten. Zo dan, ik verdronk zowat in hun sperma. Het liep langs mijn mondhoeken en over mijn gezicht terwijl ik de klodders nog achter in mijn keel voelde spetteren. Ik moest snel die lullen uit mijn mond halen en het uitspugen, want slikken lukt me nog steeds niet. Ton kwam achter me zitten, met nog steeds een harde paal en drukte die tegen mijn kletsnatte kutje aan. Nu, dat wilde ik wel en ik boog me wat meer naar voren om mijn lipjes verder te spreiden. Ton schoof hem er helemaal in en begon me zalig te neuken, lekker diep en stevig. Mijn mond zat in de buurt van Hans zijn pik en deze nodigde me uit om hem nog even flink te zuigen en dat liet ik me geen tweede keer vragen. Op het ritme van Ton zijn geneuk pijpte ik Hans en het duurde dan ook niet lang of beide mannen kwamen weer heftig klaar. Nu liep het sperma dus in stralen uit mijn mond en uit mijn kutje. Ik smeerde het sperma lekker over mijn borsten en was zo geil geworden dat ik me zelf lekker begon te vingeren. Door met drie vingers diep in mijn poesje heen en weer te gaan duurde het ook niet lang of ik kwam kreunend klaar. Uitgeput maar voldaan zaten we gedrieën tegen de bank en toen Hans zei, dit gaat waarschijnlijk een erg leuk weekje worden. Keken Ton en ik elkaar geil aan en riepen tegelijk: zeker weten! Na deze eerste geile kennismaking met Hans kropen we allen, moe maar voldaan, in bed en sliepen een gat in de volgende dag, dromend over alles wat we nog moesten ontdekken van elkaar.

De volgende dag, s'avonds, mocht ik samen met Hans gaan douchen, we moesten er maar flink de tijd voor nemen. Had Ton gezegd, want hij moest weg voor een afspraak. Mmm, volgens mij vind hij het gewoon leuk om ons te betrappen als we bezig zijn. Hans en ik begonnen elkaar in te zepen en dat liet ons niet onberoerd. Hans zeepte mij het eerst in en deed dat zeer secuur ! Overal zaten zijn handen, op mijn borst, rug, billen, dijen en vooral er tussen. Lekker mijn glad geschoren kutje te verwennen. Ik nam vooral de tijd om zijn paal, billen en zijn anus lekker te masseren. Nadat we ons afgespoeld hadden begonnen we lekker te tongen, onze lippen verkenden elkaar en we begonnen alweer knap opgewarmd te raken. Hans ontdekte mijn grotje weer met zijn vingers en gleed er diep in. Hij draaide me om en liet me op de badrand steunen, trok mijn billen wat uit elkaar en stopte zijn pik ertussen. Die vond zelf zijn weg naar mijn glibberige kutje en schoof er in een keer helemaal in. Oeff, dat was voor het eerst dus dat Hans mij naaide en ik wist gelijk al dat dit vaker moest gebeuren. Hij was iets dikker en groter dan Ton zijn pik en dat voelde ik goed. Ik werd met recht genaaid. Hard en diep vulde hij mijn hele kut en ik voelde het geil stromen. Plots stopte hij en zei:We gaan boven in de slaapkamer verder. In de logeerkamer had hij alvast twee matrassen neergelegd, zodat we de ruimte hadden. Hij liet me op mijn rug gaan liggen en deed mijn knieën uit elkaar. Met zijn tong ging hij langzaam over mijn buik naar mijn heuveltje en speelde met mijn lipjes. Mmmmm, het geil lag als kleine pareldruppeltjes op mijn klitje en hij begon deze dan ook lekker te masseren met zijn tong. Het ene moment zoog hij op mijn klit en het volgende stak hij zijn tong diep tussen mijn lipjes, ik werd steeds geiler en wilde dat hij me weer flink nam, maar hij nam alle tijd om mijn kutje in vuur en vlam te zetten en het duurde maar even of ik kwam gillend klaar.

Nu ben jij aan de beurt lieverd, hijgde ik en kroop tussen zijn benen, schoof het vel van zijn pik naar achteren en liet mijn tong het werk doen. Vooral als ik zijn pik diep in mijn keel zoog gaf dat een heftige reactie bij Hans. Terwijl ik met een hand zijn lul aftrok kneedde ik met mijn andere zijn gevulde ballen en kriebelde zacht met mijn vinger langs zijn aars, dit bracht hem tot extase. Daarom maakte ik mijn middelvinger nat en zacht drong ik zijn sluitspier binnen. Dit was te veel voor Hans. Ooohhh, meid zo houdt ik het niet lang vol, kreunde hij. Ik stootte mijn vinger er nog iets dieper in en zonder waarschuwing voelde ik dat hij zich leegde in mijn mond. Zwaar kreunend kwam hij klaar en spoot al zijn sperma in mijn mondje. Ooohh, wat kan jij geweldig pijpen. Toen zijn climax was afgezakt, trok hij me naar boven en hijgde; ik ben zo ontzettend geil, lieve meid, mijn lul is nog keihard. Ik voelde achter me en leidde zijn, nog steeds harde paal, bij mij naar binnen.Op hem zittend begon ik mijn sexvriendje heerlijk te berijden. Ik bewoog in een zacht tempo mijn bekken op en neer en zo voelde ik zijn paal langzaam in me, er in en er uit schuiven. Ik fluisterde allemaal geile dingen in zijn oor,dat hij zo’n harde paal had en dat ik er zo geil van werd en dat we lekker lagen te neuken. Na zo een tijdje te hebben liggen neuken, bleek Ton inmiddels thuisgekomen en we hoorden hoe hij de trap opkwam. Ik trok mijn benen op en begon Hans wild te berijden, zodat Ton ons ook echt kon betrappen.

Zo, Gaan jullie lekker? Zei hij terwijl hij de kamer binnen kwam. Oohh, ik wordt zo geil genaaid en zijn paal is zo hard. Kreunde ik luid. Ton nam achter me plaats en begon me erbij te vingeren. Ik voelde hoe hij met zijn vinger mijn kontgaatje binnendrong. Ton’s vingers brachten weer een explosie in mijn onderbuik, terwijl ik Hans zijn lul nog steeds bereed. Uitblazend van dit orgasme draaide ik me om, zonder Hans zijn lul uit me te laten glippen, zodat ik nu met mijn rug naar zijn gezicht zat en hem nog steeds pompend in me voelde. Ton stond nu naast me en ik kon nu zijn pik in mijn mond nemen en er lekker op zuigen. Na een tijdje zo bezig geweest te zijn, pakte ik Hans zijn lul en schoof hem naar mijn opgerekte poepgaatje en zakte er helemaal over heen. Tegen Ton zei ik dat hij zijn inmiddels geile en harde lul in mijn kutje moest stoppen. Nadat hij nog even mijn kutje had gelikt en kleddernat had gemaakt met zijn tong en ook mijn klitje nog flink had gezogen ging hij gehurkt voor me zitten. Ik voelde de dikke knop van zijn paal tegen mijn roze lipjes duwen en voelde goed hoe zijn eikel zich langs mijn lippen wrong en diep in mijn kutje drong. En zo zat de dikke paal van mijn man in mijn kutje en werd ik diep in mijn kontje genomen door Hans. Mmmm zo'n sandwich is wel erg lekker. Zelf vingerde ik mijn kittelaar en na niet al te lange tijd mede door die geile harde stoten van beide lullen in me, kwamen we ontzettend hijgend en kreunend klaar. Het werd plots gloeiend heet in mijn onderbuik toen mijn beide mannen me volledig vol spoten. Gedempt gilde ik het uit want zo klaarkomen is toch wel het einde.

De volgende dag was ik vroeg naar bed gegaan om wat slaap in te halen. De beide mannen waren op stap en zouden pas laat thuis zijn. Stiekem hoopte ik op een volgende sex belevenis dus was ik naakt naar bed gegaan. Diep in slaap voelde ik plots wat op mijn lippen. Het waren de twee lullen van mijn minnaars en zonder ook maar een ogenblik te aarzelen liet ik mijn tong langs de pikken gaan en nam ze om de beurt diep in mijn gulzige mond. Na een tijdje zo lekker gespeelt te hebben ging ik achterstevoren op Hans zijn pik zitten en zakte er diep overheen. Ik stootte lekker naar voren en trok Ton zijn lul (die stond inmiddels recht overeind voor me) in mijn mondje om zo zijn paal af te zuigen. Hans trok me achterover zodat ik op mijn rug bovenop hem lag en zijn pik nog dieper naar binnen gleed. Ton kwam omgedraaid op me zitten zodat we elkaar konden likken. Gesandwiched worden is al een geweldige ervaring, maar dit was ook niet mis. Een lange paal die je in je kut neukt en een tong tegelijkertijd je klitje laten likken. Het leek alsof mijn hele lichaam klaar kwam, dit was echt een totale climax, onbeschrijfelijk. Na een flinke pauze waarbij ik weer op adem kon komen begon ik beide palen weer op temperatuur te brengen. Ik liet Hans mijn kutje flink nat likken, want ik was van plan om beide lullen tegelijk in mijn kut te laten neuken. Ton lag op zijn rug en ik zat voorover op zijn pik. Na wat gerommel duwde Hans zijn paal boven die van Ton in mijn kut. Het voelde alsof ik uitscheurde, maar tot mijn verbazing kwamen we langzaam en voorzichtig op gang. Hans en Ton gingen steeds iets harder en sneller stoten en op een gegeven moment hielden ze het niet meer en spoten zich leeg in mijn geile en druipnatte kut. Terwijl de beide mannen me compleet vulden met hun zaad kwam ik zelf ook heel heftig klaar. Ik was niet in staat om nog iets te zeggen, zo doorgenaaid voelde ik me. Ik schoof wat naar voren en liet al het sperma uit mijn wijdgeopende kutje lopen, zo op Ton zijn buik en borst.

De volgende avond zat ik met Hans op de bank en hij begon me zachtjes te kneden en te tongzoenen. Rustig begon hij me op te geilen en al snel zat ik in mijn blote kut, half ontkleed en wijdbeens met hoog opgetrokken benen en liet ik me diep vingeren. Ton had al die tijd toe gekeken en knipoogde dat ik mijn gang maar moest gaan. De schat. Hans lag op zijn rug op de bank en ik klom lekker op zijn reeds harde knots en liet hem tot aan zijn ballen in mijn grotje glijden. Ik riep Ton voor me en begon hem diep in mijn keel te pijpen, mmmm, hij zat lekker met zijn vingers mijn gevoelige tepels te bewerken. Na een tijdje begon hij mijn poepgaatje te vingeren, waarschijnlijk om die alvast wat op te rekken. Mijn beide pikken vertelden me toen, dat ze me op de deze laatste avond eens flink in mijn kontje gingen nemen. Ton nam achter me plaats en stopte zijn dikke luk zonder moeite in mijn anus. Zonder aarzelen en in een snel tempo dit keer, neukten we ons naar een nat climax. Zwaar hijgend ontving ik weer een lading sperma ditmaal in mijn kutje en kontje. Eenmaal boven in bed, lagen Ton en ik nog na te praten over deze geile sexweek, zodat we weer behoorlijk opgewonden raakten. Zonder aarzelen duwde Ton zijn pik in mijn door Hans volgespoten kut. Ik voelde heel goed hoe zijn lul door Hans zijn sperma aan het soppen was. Hier werden we ontzettend geil door en het duurde maar even of ik kreeg weer een flinke kwak in mijn nog gevulde kut gespoten.

De volgende (laatste) ochtend had ik de wekker een half uurtje eerder gezet, zodat ik eerst even snel kon douchen.Ton was reeds naar zijn werk vertrokken en had gezegd dat ik maar goed afscheid van Hans moest nemen. Lekker geurend liep ik naar de logeerkamer en knielde naast het bed waar Hans nog diep lag te slapen. Ik ging met mijn hoofd onder het dekbed en zag hoe hij naakt eronder lag. Ik hapte zijn, nog slappe, lul diep in mijn mond en begon eraan te zuigen, voelend hoe hij langzaam maar zeker hard werd. Al snel had ik een keiharde knots in mijn mond, die ik op en neer gaand met mijn hoofd aan het verwennen was. Zelf schoof ik mijn vrije hand tussen mijn lipjes en begon mezelf diep te vingeren. Ik had een geil idee, wat ik ook regelmatig met Ton doe. Ik had mijn dikke vibrator meegenomen. Toen we op het punt stonden om klaar te komen, kroop ik onder het dekbed en spietste ik mezelf op Hans zijn enorme erectie. Ik begon aan zijn tepels te zuigen en toen we flink op gang waren en hij me krachtig en geil neukte duwde ik de vibrator tussen mijn billen in mijn kontgaatje en zette hem meteen op volle toeren. Hans kreunde het uit en riep; dat hij dit nog niet eerder meegemaakt had en hijgde, dat het niet lang kon duren of hij zou mijn geile spleet volspuiten. Ik had de vibrator diep in mijn kontje gestopt en haalde hem flink heen en weer door mijn tussenwandje kon Hans de trillingen goed voelen. Met mijn andere hand begon ik mijn klitje te strelen en opeens explodeerden we allebei en voelde ik hoe Hans zijn zaad diep in me spoot. Hard kreunend kwam ik voor de zoveelste keer deze week klaar. Nadat ik van hem afgerold was, likte ik zijn paal die onder zijn sperma en mijn kutgeil zat, helemaal schoon.

Nadat we ontbeten hadden, probeerde we in de gang tongzoenend afscheid te nemen. Hij trok mijn ochtendjas open (daaronder was ik nog steeds naakt!) en draaide me om, als een loops en geil teefje, zodat hij me nogmaals achterlangs kon neuken. Ja, neuk me nog een keer lekker hard en diep voor je weggaat, ik wil je laatste druppels zaad hebben lieverd, zei ik hem, met een zwoele blik in mijn ogen. Hij duwde me de keuken in en liet me plaats nemen met mijn handen tegen het aanrecht, zijn eikel werd zachtjes tegen mijn lipjes geplaatst en met een machtige stoot spietste hij me diep op zijn pik en begon me heftig en met kracht te neuken. Zijn eikel botste keer op keer tegen mijn baarmoeder en spoedig liep mijn geil langs mijn benen, pfffff, werd ik daar even hard genaaid. Ik begon mijn klitje flink te strelen en toen we bijna kwamen hijgde ik. Kom stoot je lul diep en hard in mijn kontje en spuit me daar ook helemaal vol, ik wil je zaad in mijn poepgaatje voelen spetteren. Nadat zijn, lange maar verslappende lul, uit me was gegleden, draaide ik me om en namen we eindelijk afscheid. “Ooh, ik snap niet dat ik zoveel heb kunnen spuiten deze week, hijgde Hans. Ik heb helemaal niets meer over. Het is maar goed dat we elkaar pas weer over een paar weken zien. Ik zakte nog even door mijn knieën en terwijl ik zijn paal schoon likte zei ik dat we hem de volgende keer wel weer flink zouden trainen.

Al hoewel, na zoveel geile sex had ik ook even tijd nodig om bij te komen. Maar, als hij over een paar weken weer langs komt, weet ik zeker dat we dit nog maar eens over doen. Nu, jullie hebben reeds kunnen lezen dat dit niet de enige keer was dat mijn twee lovers mijn kutje en kontje hebben bewerkt en ik hoop dat er nog vele malen zullen komen. En…. ik moet zeggen: Ik kan haast niet wachtten, mijn kutje wordt alweer nat van het idee.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb