Een perfecte echtgenote.

Mijn vrouw en ik zijn al 10 jaar gelukkig getrouwd maar na al die jaren komt de welbekende sleur toch de slaapkamer binnengeslopen. Sinds een tijdje liep ik al te denken hoe ik hier verandering in zou kunnen brengen. Tot een aantal weken terug, toen kreeg ik het geweldig geile idee om mijn vrouw eens te laten neuken met een andere man. Wie heeft nu niet een keer de fantasie om zijn vrouw te zien neuken met een ander? Maar wie zou ik hiervoor vragen en hoe krijg ik haar zover?

Al snel schoot mijn beste vriend door mijn gedachten, hij zou het kunnen doen als een vriendendienst. Ik nam contact met hem op en omdat hij al jaren een meer dan normale belangstelling voor mijn vrouw heeft, was hij bereid om mee te werken aan mijn plan. Ik vertelde hem dat hij alles met haar mocht doen waar hij maar zin in had en dat zij natuurlijk ook moest genieten. Hij vertelde me toen dat hij een vakantiehuisje had in een bosrijke omgeving en dat hij ons zou uitnodigen om een weekendje te komen logeren.

Na enkele weken was het zover en kwamen we bij mijn vriend aan. Het huisje was redelijk groot en wij hadden dan ook de beschikking over een eigen kamer. Nadat wij onze spullen in onze kamer hadden neergezet en uitgepakt gingen we in het zonnetje zitten, drankje erbij en gezellig kletsen. Het liep tegen het eind van de middag en we besloten de avond door te brengen met een barbecue bij een kampvuur en wat leuke muziek.

Tegen tienen zei ik tegen mijn vrouw en vriend dat ik even de benen ging strekken. Mijn vriend wist dit al van tevoren en ik wist wat hij van plan was en dat hij zijn kans zou grijpen zodra ik weg was. Ik liep het bos in en na een kleine tien minuten ging ik weer terug en verstopte me tussen enkele struiken, ik had een perfect zicht op het huisje. Ik zag hoe hij naast mijn vrouw was gaan zitten en dat ze samen nog een glas wijn aan het drinken waren. Na enkele minuten plaatste hij zijn glas op de grond en nam mijn vrouw bij de arm. Hij leidde haar hand naar zijn kruis en ging met zijn andere hand tussen haar benen op zoek naar haar kutje. Ze schrok en was helemaal verrast door wat er gebeurde. Ze spartelde wat tegen en had niet meteen zin om toe te geven aan zijn bedoelingen. Ik zag hoe hij haar vastgreep en haar broek losknoopte en haar rits opende. Hij trok haar broek uit en ook haar bloesje moest er aan geloven. Ze stond daar nu in haar bh en haar slipje en riep mijn naam. Waar ik natuurlijk niet op reageerde, want ik was al te ver weg om haar nog te kunnen horen, ze stond er dus helemaal alleen voor.

Ze maakte eerst nog aanstalten om hem van haar af te duwen, maar toen hij zich met zijn hand een weg baande in haar slipje en met zijn vingers haar kutje begon te vingeren, merkte ik dat ze zich langzaam overgaf aan zijn lusten. Ze spreidde langzaam haar benen een beetje uit elkaar en liet gewillig toe dat hij haar bh uittrok. Haar stevige grote tieten waren duidelijk zichtbaar, net zoals haar volle schaamlippen van haar mooi geschoren kutje. Mijn vriend trok gelijk zijn kleren uit en zijn lul was klaar voor actie! Zijn vol erecte lange paal was er helemaal klaar voor! Hij nam mijn vrouw vast bij haar hoofd en duwde zijn lul in haar mond! Ze nam zijn pik helemaal tot aan zijn ballen in haar keel en pijpte hem zoals alleen een echte slet dat kan! Net voor dat hij klaar ging komen trok hij zich terug en duwde hij mijn vrouw op haar rug! Hij spreidde haar benen wijd open, spuugde haar kutje nat en zonder aarzelen stak hij zijn pik in een beweging helemaal bij haar naar binnen! Ik hoorde haar zuchten en kreunen bij elke stoot! Zijn pik moet zeker tot tegen haar baarmoeder in haar kutje zitten, dacht ik bij mezelf. Ik hoorde mijn vrouw schreeuwend klaarkomen. Uitgeput lag ze op de grond bij te komen, maar dit was nog niet voldoende voor mijn vriend. Ik hoorde hem zeggen dat hij haar mond en kut al had gehad, maar dat er nog een gaatje over was. Zijn lul stond nog keihard overeind.

Vervolgens trok hij mijn vrouw overeind, draaide haar om en boog haar voorover over de tuintafel. Ze keek in mijn richting maar kon mij uiteraard niet zien, ik genoot van elk moment. Hij pracht zijn pik in positie en maakte haar sterretje nat en toen duwde hij zijn harde paal in haar kontje, ik zag aan de uitdrukking op haar gezicht dat het wel wat pijn deed. Hier werd echter geen rekening mee gehouden door mijn vriend en hij duwde hem nu helemaal in haar en begon haar in een hoog tempo in haar kontje te neuken! Na enkele minuten kwam hij klaar en spoot hij zijn zaad bij haar naar binnen! Mijn vrouw was helemaal bekaf en kon, zeker na die anale verwenbeurt, bijna niet meer lopen. Ze gingen toen naar binnen en toen ik zogenaamd terugkeerde van mijn wandeling vond ik haar helemaal naakt op het bed. Ik zag hoe het sperma van mijn vriend uit haar kontje en kutje drupte! Man wat was dat geil om te zien!

Hij kwam bij me staan in de slaapkamer en vertelde me dat ze na vijf minuten in slaap was gevallen. Mijn pik stond tijdens het hele schouwspel keihard en ik kon niet anders dan me naast het bed klaar te rukken en klaar te komen over haar gezicht en in haar mondje! Het klinkt misschien raar, maar wat vind ik het geil om te weten dat mijn vrouw niet alleen een perfecte echtgenote is maar zich ook door anderen laat neuken!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten