Een paar dagen Vlieland.

Deze zomer hadden wij onze vakantie duidelijk verkeerd gepland, twee weken slecht weer. Zo brachten we het grootste gedeelte van onze vakantie door in ons vakantiehuisje. Maar eind augustus werd het opeens prachtig weer, dus besloten we om nog maar een paar dagen vrij te nemen. We besloten om de koelte op te zoeken en een paar dagen op Vlieland door te brengen.

De eerste dag lagen we al op het strand, we hadden een mooi beschut plekje bij de duinen gevonden en konden daar mooi naakt gaan liggen zonnen. Het was daar praktisch windstil en als er af en toe een lichte bries opstak was dat heerlijk, het zorgde voor enige verkoeling. De zon deed zijn werk en ik moest oppassen dat ik niet zou verbrandden. Mijn man hield dat gelukkig goed in de gaten en zei op een gegeven moment dan ook: “Je wordt behoorlijk rood, zal ik je even insmeren.” Dat was te verwachten natuurlijk met deze hitte, ik keek hem aan en zei: “Ja graag, in de tas zit de zonnebrandcrème.” Hij pakte de crème en begon het over mijn lichaam te druppelen, dat voelde echt even koud aan. Eerst begon hij mijn armen in te smeren en langzaam gleden zijn handen over mijn buik en borsten, om dan met lange halen over mijn benen te gaan. Ik draaide me om en ging op mijn buik liggen. Mijn billen kwamen nu in aanraking met de brandende zon. Ik keek naar mijn borsten die nu kuiltjes in het zand maakte. Ik voelde dat mijn man nu wat crème vlak boven mijn bilnaad liet druppelen, dat was precies het plekje dat ik zo lekker vind. Hij wreef de crème via mijn billen over mijn dijen en mijn kuiten. Zijn strelingen waren zo zacht dat ik er opgewonden van raakte. Hij deed mijn benen wat verder uit elkaar en langzaam, maar stevig masserend gleden zijn handen langs de binnenkant van mijn bovenbenen richting mijn billen. Heel plagerig gingen zijn vingers afwisselend over mijn kontje en schaamlippen. Mijn ademhaling versnelde en ik begon te hijgen. Kreunend deed ik mijn benen nog wat verder uit elkaar. Zachtjes kneedde hij mijn schaamlippen van onder naar boven en duwde ze steeds wat verder uit elkaar. Ik voelde dat mijn spleetje behoorlijk nat was geworden door zijn strelingen, ik genoot.

Toen dacht ik dat ik iets zag bewegen tussen de struiken. Ik keek op om te kunnen zien wat het was, waarschijnlijk was het een konijn. Mijn man had niets door en ging door met mij te verwennen. Toen zag ik opeens een hoofd boven een struik uitsteken. Volgens mij was het een jonge knul die ons begluurde. Ik kon zijn handen niet zien, maar aan zijn bewegingen te zien was hij druk bezig om met zichzelf te spelen. Ik vroeg me af hoe lang hij daar al naar ons zat te gluren en wat hij had gezien. Maar eigenlijk interesseerde me dat niet en vond ik het wel spannend om begluurd te worden. Mijn hart klopte in mijn keel. Was dat nu van opwinding of de spanning dat we een gluurder hadden. Het idee maakte me behoorlijk geil en mijn onderbuik kwam in beweging. Mijn man stak een hand tussen mijn benen en liet een vinger over mijn klitje glijden. Hij drukte daarbij een duim in mijn kutje en bewoog zijn hand zachtjes op en neer. Ik kreunde van genot en geilheid en duwde mijn bekken tegen zijn vinger, die bij mij naar binnen gleed. Ik draaide me weer om en ging nu wijdbeens op mijn rug liggen. Mijn kutje was nu zeiknat en stond wijd open. Mijn borsten waren hard en mijn tepels gezwollen. Dit liet mijn man ook niet onberoerd en zijn pik stond kaarsrecht naar boven. “Kom op met die heerlijke pik, neuk me” zei ik. Hij had zijn pik nog maar net een paar keer in mijn kutje gestoten en stopte toen opeens met bewegen. “Wat doe je?” vroeg ik. “Ik zie iemand naar ons gluren” fluisterde hij in mijn oor. “Ja, dat weet ik, die kijkt al vanaf het moment dat wij hier bezig zijn en volgens mij trekt hij zich af.” antwoordde ik. Ik zag aan mijn man dat hij even niet wist wat te doen. “Waarom zeg je dan niets tegen mij?” vroeg hij. Ik kreunde zachtjes in zijn oor: “Ik vind het wel geil.” Toen deed mijn man iets wat ik niet van hem verwachtte, hij riep naar de gluurder dat hij er wel bij mocht komen en zei tegen mij “Ik ga het nog geiler voor je maken.”

De jongeman kwam langzaam naar ons toe gelopen en ging naast ons op het kleed zitten. Hij keek hoe mijn man mijn borsten streelde en kneedde. Zijn blik gleed over mijn lichaam, van mijn borsten naar mijn kutje en weer terug. Ook bekeek hij de stijve pik van mijn man. Ik zag een flinke erectie in zijn boxershort en een behoorlijk vochtige vlek. Ik glimlachte hem verleidelijk en uitnodigend toe en sloot mijn ogen. Toen slaakte ik een kreet omdat er iemand zachtjes in mijn tepel beet en op hetzelfde moment voelde ik een hand op mijn andere borst. Ik keek op en zag dat mijn man de hand van de jongeman daar had neergelegd. Voorzichtig en zachtjes begon hij me te strelen. Ik fluisterde schor “lik me maar eens lekker over mijn borsten en mijn kutje.” Hij nam een tepel in zijn mond en zoog er zachtjes aan. Ik kreunde en werd zo geil dat ik mijn rug iets kromde om mijn borsten beter aan te bieden. Ik trok zijn hoofd ruw naar me toe en zoende hem. Onze tongen raakten elkaar en het speeksel druppelde op me. Mijn man fluisterde zachtjes in mijn oor “laat je kutje eens beter zien, trek je benen op en doe je knieën uit elkaar.” Ik deed wat hij mij vroeg en voelde met mijn vingers dat ik drijfnat was, mijn sappen dropen langs mijn dijen. Ik keek de jongen aan en zei “mijn kutje is nat genoeg om door jou gepakt te worden, doe ermee wat je wil.” Ik hield mijn adem in. Mijn ademhaling wijzigde van rustig naar versneld. Ik drukte mijn billen omhoog en wist dat mijn kutje er uitnodigend uitzag met de glans van mijn kutvocht. Ik was zo geil dat ik me aan zou bieden aan de eerste de beste voorbijganger. De jongen dook op zijn buik tussen mijn benen. Ik voelde hoe hij zijn lippen op mijn kutje plaatste. Teder nam hij mijn zachte vlees in zijn mond en begon er hoorbaar aan te likken en zuigen. Hij stak zijn tong diep in mijn natte spleetje. Ik gromde zachtjes van genoegen, draaide mijn hoofd opzij en sloot mijn ogen. Ik kreeg een tongzoen van mijn man terwijl de jongen mij leeg likte. Toen voelde ik een mond op een borst. Een warme tong likte aan een tepel. “Lekker,” kreunde ik en deed even mijn ogen open om mijn man aan te kijken.

Met mijn kutje kwam ik de jongen tegemoet door mijn achterste ietsjes op te tillen. De jongen die volgens mij zo rond de 19 jaar moest zijn likte me heerlijk. Ik kreunde, “oh ik ga zo klaar komen, oh wat lik je lekker.” Mijn ogen fixeerden zich op de jongen. Ik pakte zijn hoofd vast, terwijl ik wild met mijn kutje tegen zijn mond neukte. Ik draaide mijn hoofd naar mijn man toe en gaf hem met gesloten ogen een tongzoen. Ik kreunde in zijn mond terwijl mijn lichaam begon te schokken onder die heerlijke tong. We waren alle drie ontzettend geil. Mijn man fluisterde me toe, “ik trek me zelf wel af, pijp jij hem maar.” Ik boog mezelf naar het kruis van de jongen en zei, “wat heb je een lekkere dikke pik.” Ik nam hem in mijn mond en bewoog mijn hoofd op en neer. Na een paar minuten begon de jongen langzaam met zijn onderlijf te schokken en slaakte een kreet. Ik zag zijn schokkende buik, zijn spastische bewegingen en zijn zaad spoot hard mijn mond binnen, het liep over mijn gezicht en droop van mijn kin. Ik vroeg hoe hij heette en hoe oud hij was. Toch nog wat verlegen antwoordde hij: “Mark, mevrouw, ik ben net achttien geworden en ik ben hier met mijn ouders tot aanstaande donderdag op de camping.” Mijn man zat nog steeds aan zijn pik te trekken en toen hij mij nog een keer aankeek en het zaad van die jongen zag kwam ook hij klaar. Zijn handen zaten onder het zaad die hij schoon maakte met wat zand. Toen mijn man weer wat was bijgekomen zei hij: “Mark, je bent welkom als we hier liggen. We zij hier ook nog een paar dagen.” Mark trok zijn boxershort aan en zei verlegen “oké, ik zal er aan denken, bedankt!” daarna liep hij weg.

We rolden naar elkaar toe en bleven minuten lang in elkaars armen liggen. De warmte maakte me gek, maar ik wist dat ik een paar uur moest wachten. Maar als er andere toevallige voorbijgangers waren geweest dan had ik er geen seconde over nagedacht, ik was nog steeds geil. “Wat moet hij met zo’n oude vrouw?” vroeg ik aan mijn man. “Hij kan toch beter een jonge meid gaan zoeken, eentje met kleine stevige tieten.” Mijn man lachte. “Ervaring lieverd, ervaring en dat heb jij voldoende, die jonge meiden hebben dat zeer zeker niet.” De volgende dag was het hopeloos gesteld met het weer, regen en veel wind. Pas in de avond klaarde het wat op. Koud was het absoluut niet, de thermometer bleef net boven twintig graden steken en de nattigheid maakte dat het warmer aanvoelde. Wij liepen de hele dag in ons blootje en neukten die dag een paar keer en gingen uiteindelijk vroeg naar bed om daar weer verder te neuken. Gelukkig was het de dag daarop weer prachtig weer en gingen we weer naar ons eigen stekje, lekker in de zon. Ik lag op mijn buik te lezen en naast me lag mijn man te puzzelen. Opeens zag ik het hoofd van mijn man over de rand van zijn puzzelboek turen. Ik legde mijn boek weg, keek mijn man aan en die fluisterde: “Hij is er weer.”

Mijn wens was uitgekomen, ik draaide me gelijk om. Mijn man legde zijn puzzelboek weg en begon langzaam mijn borsten te strelen. Mijn tepels werden direct hard. De jongen wachtte nu niet totdat wij hem riepen, hij kwam snel naar ons toe lopen. Zijn erectie tekende zich al af in zijn boxershort. Ik spreidde mijn benen, alsof ik hem uitnodigde. Hij dook direct op zijn buik tussen mijn benen en drukte mijn achterste met beide handen ophoog waardoor ik als een oester open ging. Hij begon heftig te likken en duwde zijn mond stevig tegen mijn kutje aan. Ik kreunde, en zag dat mijn man zich alweer aftrok. Ik raakte in een roes van geilheid en stak een hand uit. Ik hield zijn voorhuid alleen maar naar beneden terwijl hij zijn eikel masseerde. Ik richtte me helemaal op de jongen tussen mijn benen. Mijn man fluisterde in mijn oor “wil je hem in je voelen, hij is heel stijf en lekker dik.” Als in een roes zei ik direct, “Ja ik wil alles, alles hard en snel!” Mark hoorde dat waarschijnlijk, want hij trok zijn boxer uit en kroop bovenop me. Gehaast wou hij hem direct naar binnen duwen, maar mijn man hield hem tegen. “Ga even staan” zei hij tegen mij. Ik stond op en vroeg me af wat hij van plan was. Hij pakte Mark’s stijve pik in zijn hand en haalde zijn eikel een paar keer langs mijn lipjes en zei tegen mij dat ik me voorover moest bukken. Hij drukte Mark’s stijve tegen mijn kontgat aan, haalde hem weer even terug en stopte toen zijn eikel voorzichtig bij mij naar binnen. Toen hij wilde doordrukken haalde mijn man hem weer terug. Ik kreunde en smeekte: “Schat, ik wil hem nu, ik wil hem in me.” Hij liet de jongen zijn gang gaan en die stak zijn keiharde en mooi dikke jongensstaaf bij mij naar binnen. Ik kreunde, “oh wat lekker, dit voelt zo goed.” Ik drukte mijn achterste iets de lucht in en de jongen begon ritmisch te neuken. Ik sloot mijn ogen. ‘Dit is fijn’, dacht ik. Maar ik was wat anders van plan. Ik ging rechtop staan en duwde de jongen op zijn rug op de grond, ik ging op zijn buik zitten en boog voorover. Ik gaf hem een krachtige tongzoen en commandeerde hem “zuig mijn tepels.” Hij tilde zijn hoofd op en nam een borst vol in zijn mond en zoog die er zo ver mogelijk in.

Ik richtte me iets op en schoof wat naar achteren zodat mijn druipgrot druppend boven zijn stijve hing en pakte zijn glanzende staaf in mijn hand. Met een simpele beweging drukte ik zijn jonge harde pik diep mijn natte kutje binnen. Ik sidderde van genot. Ik draaide met mijn heupen om zijn lul nog dieper te voelen. Mijn haren waren plakkerig, in pieken hingen ze langs mijn gezicht. Ze bewogen mee met elke wilde stoot die de jongen maakte. Mijn man pakte zijn lul vast en begon zich nu echt fel af te trekken. Ik schreeuwde en kreunde mijn woorden er uit ”hij is zo is lekker hard en dik. Neuk me, dieper, sneller en harder.” De jongen neukte me in een ongekend tempo, hij snakte naar adem, keer op keer beukte hij zijn pik diep in mijn kutje. Hij tilde me bij mijn heupen op om me nog dieper te penetreren. Ik stootte bij elke kanteling van mijn bekken mijn kutje zo stevig mogelijk tegen zijn schaambeen om hem zo diep mogelijk in me te voelen. Kneep bij elke terughaal mijn billen samen om langer van die jonge pik te genieten. Mijn man kwam klaar en spoot zijn zaad over ons heen. Ik versnelde mijn tempo nog meer. Even vreesde ik dat de jongen me niet bij kon houden en klaar ging komen, maar ik zag dat we tegelijk begonnen te schokken. Ik liet me vallen terwijl zijn heerlijke pik nog in me zat en ik voelde zijn jongenszaad diep in me spuiten. Uitgeput bleef ik nog even op hem liggen, met nog steeds zijn stevige en harde pik in me. Langzaam liet hij zijn pik uit mijn kutje gaan, Ik keek tussen mijn benen en zag hoe zijn zaad in pulsen naar buiten kwam. Ik gaf hem een lange tongzoen.

Mijn man zei “bedankt Mark, ze vond het lekker, je mag wel vaker komen!” Even snel als de jongen gekomen was, was hij weer verdwenen. Mijn man viel in mijn armen en zei “bedankt lieverd, ik heb van jullie genoten.” “Ik heb ook genoten, hij heeft me heerlijk geneukt.” Ik zoende hem en zei. “Ik heb wel zin in twee lullen in me, van mij zou die wel een nachtje mogen blijven.” Mijn man lachte en zei: “Hij is al weg en morgen gaan wij ook weer richting huis.”

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb