Een oude gluurder.

Zo, alle spullen die ze nodig hadden zaten in de auto. Het was warm en ze hadden er zin in. Het plan was om gewoon te gaan rijden en maar zien waar ze uit zouden komen. Na een lange dag rijden, veel plezier en zo geil als wat kwamen ze aan bij het eerste overnachtingpunt. Wat raar, het was een vrijstaande boerderij. Het zag er eigenlijk uit als een gewoon huis. Ze keken elkaar aan, trokken hun schouders op en belden aan.Een oudere man deed open.

 “Goedenavond” zei hij vriendelijk. “Ja eh goedenavond, wij zoeken een slaapplaats” zei Paul. De oude man keek hen glimlachend aan, hij zag de tepels uit haar jurkje priemen. Het was warm en de zweetdruppels gleden tussen haar volle strakke tieten, Paul had een keiharde en dat zag de oude man. Zijn lul kwam haast uit zijn linnen broek. “Kom maar binnen” zei de oude man. Terwijl hij hun de kamer wees vertelde de oude man dat hij en zijn zoon samen in de boerderij woonde en dat hij 3 kamers vrij had voor rondtrekkende toeristen. De kamer was knus met een tweepersoon hemelbed, een televisie, een wastafel en een dressoirtje met een grote spiegel erboven. “Willen jullie nog iets eten of drinken” vroeg de oude man. Maar Paul en Diana wilde zo snel mogelijk alleen zijn. Ze waren zo geil. “Oké” zei de man en eindelijk ging hij weg.

“Ik dacht dat hij nooit wegging” zei Diana, Paul zat al met zijn hand aan haar billen. Zijn vingers zochten behendig haar gezwollen natte kutje. In de auto had ze zich al zo geil gemaakt dat haar slipje er nat van was. Die had ze onderweg al uitgetrokken, ze was zo geil dat de binnenkant van haar dijen vochtig waren. Zijn vingers spreidden haar gezwollen lippen en een rilling ging door haar heen. Zij knoopte zijn broek open en pakte gretig zijn keiharde lul. Ze begon hem te af te trekken en hij sopte met zijn vingers in haar kletsnatte kut. Haar jurkje was verschoven en haar borsten waren half ontbloot, zodat haar harde tepels zichtbaar waren. “Oh wat was je geil in de auto” hijgde Paul. Ze dacht terug aan de autorit, ze hadden elkaar zo geil gemaakt, ze vonden het leuk om elkaar te teasen. Ze ging zo ver met hem geil te maken, dat ze er zelf nog geiler van werd. Ze had haar stoel in de auto wat naar achteren gezet en haar benen gespreid op het dashboard en ze was met haar hand naar haar kutje gegaan. Ze was al behoorlijk nat, om hem gek te maken likte ze aan haar vingers en speelde ze met haar klitje. Maar ze vond het zo lekker dat ze er niet meer mee kon stoppen. Paul trok met een hand aan het stuur langzaam aan zijn lul en spoorde haar aan om zichzelf klaar te vingeren. Oh ze was zo geil en het zien van zijn enorme lul maakte haar nog geiler. Zijn hese stem die zei dat ze zich lekker mocht vingeren, die zei dat ze zo lekker geil was, die zei dat ze hem gek maakte, en ze vingerde zich zo lekker dat ze kreunend klaarkwam. Paul likte het geile vocht van haar vingers. Het feit dat klaarlichte dag was en er nog veel meer auto’s op de weg reden maakte haar nog geiler. De gedachte aan die autorit maakte hen allebei nog heter dan ze al waren en al kussend, trekkend en soppend wankelden ze naar het bed.

Zij ging op haar knieën op het bed zitten terwijl hij zijn lul klaar hield. Ze trok eraan en likte zijn ballen en eikel. Toen begon ze hem te pijpen, hij pakte haar hoofd en gaf het ritme aan terwijl hij mee bewoog. Zijn keiharde lul in en uit haar pijpende mondje. “Kijk eens opzij” zei Paul. Ze keek vanuit haar ooghoeken en zag hoe ze eruit zagen in de spiegel, een kreun ontsnapte haar. Oh wat geil, ze zouden voor de spiegel neuken, ze werd zo geil dat ze nog harder begon te zuigen. Paul kwam bijna klaar in haar mondje, maar trok op tijd terug, hij draaide haar zo dat ze met haar gezicht op haar handen en knieën naar de spiegel zat. Ging achter haar zitten en neukte haar op zijn hondjes, samen keken ze in de spiegel hoe geil ze eruit zagen. Achter de spiegel, in de andere kamer zat de oudere man met zijn tong op zijn lippen en een stijve lul, hij keek naar zijn nieuwe gasten. “Ik wist wel dat ik hun de juiste kamer had gegeven, wat een geil stel” dacht hij. Gelukkig hadden ze de spiegel ook ontdekt en ze neukte elkaar alsof ze het speciaal voor hem deden. Zij keek zo geil in de spiegel, ze keek hem recht aan, alleen wist ze dat niet. En hij, hij neukte haar hard en goed, dat kon je zien aan haar ogen, puur genot. Oh, nu ging hij haar likken, ze lag met haar benen in de lucht en probeerde niet te gillen, ze speelde met haar lekkere tieten en hij likte haar zo goed. Hij kon alles horen en hij hoorde haar steeds zwaarder hijgen en kreunen. Toen kwam haar eerste orgasme. “Oooooh “zei ze, “oooooh jaa, o mijn god, ooo, ooo, Paul!!” Het werd steeds hoger en harder, gillend en rillend kwam ze klaar op zijn mond. Toen hij bovenop haar klom glom zijn kin van al haar geiligheid. Ze kusten wat en kroelden wat. Hij stootte zijn lul in haar net klaargekomen kut en ze kreunde. Langzaam bewoog hij op en neer, haar strelend en kussend en ze werd weer supergeil.

De zoon van de man stond nu ook achter de spiegel. “Dat is een geil stel, dat zie je maar weinig.” zei de oude man. “Ga maar wat te drinken klaarmaken en breng het hen.” Intussen was Diana boven op Paul geklommen en ze bereed zijn kloppende keiharde lul, terwijl ze zijn ballen kneedde. Hij masseerde haar tieten, geil zei ze, ”Heb jij de dildo uit de auto gehaald?” ”Natuurlijk” zei hij, terwijl ze geiler en geiler werd klopte er iemand op de deur. Paul en Diana keken elkaar aan. Ze ging van hem af en trok het laken over hen heen. “Binnen” riep Paul, er kwam een jonge kerel binnen, dat moest de zoon zijn dachten ze. ”Ik heb wat te drinken en te eten gemaakt voor jullie” zei de zoon “Bedankt “ zei Paul en keek Diana aan, ze dacht hetzelfde als hem. De zoon had het blad met eten en drinken neergezet en aarzelde zichtbaar, Paul stapte uit bed en liep naar het blad. “Ziet er goed uit” zei Paul, kijkend naar het eten. Zijn lul stond rechtovereind. Diana lag nog in het bed en het laken lag net over haar kutje. Ze masseerde haar tieten en speelde zichtbaar met haar kutje. De zoon keek naar de enorme lul van Paul en zei”dat ook”. Paul lachte en zei “ik heb wel honger” en ging op de stoel zitten. Diana begon zichzelf te vingeren en kreunde. “Heb ik geen prachtvrouw” zei Paul tegen de zoon? “Nou en of” zei de zoon, “ze is geil” zei Paul, “en ik heb honger, misschien wil jij haar even bezighouden terwijl ik wat eet”. Diana keek geil naar de zoon en trok het laken omlaag. Haar benen waren gespreid en ze liet zien hoe ze zichzelf vingerde. De zoon keek naar Paul en Paul knikte. De zoon trok zijn kleren uit en zijn stijve lul kwam tevoorschijn.

Diana ging op haar knieën zitten terwijl de zoon naar het bed liep. Ze keek geil naar Paul, ze wist wat hij lekker vond. Daarna keek ze naar de zoon en geil nam ze zijn lul in haar mondje. Ze pijpte hem zoals alleen zij dat kan, Paul zat in de stoel en keek. Hij at zijn boterham en trok aan zijn lul. Diana trok de zoon op het bed. Ze ging boven op hem zitten met haar gezicht naar Paul en haar rug naar de zoon. Ze bereed hem en keek geil naar Paul. Ze ging sneller en sneller, ze neukte hem hard. De zoon begon te hijgen en zei “oh shit, oh shit, oh man”. Hij wist duidelijk niet wat hem overkwam. Hij keek naar de volle billen van Diana. Ze trilden bij iedere stoot en hij voelde dat hij ging komen. Diana voelde dat ook en stopte. Ze draaide zich om en zat nu op haar knieën met haar kontje en kutje klaar voor zijn lul, de zoon neukte haar nu ook op zijn hondjes. Diana hijgde en kreunde, oh wat geil vond ze dit. Paul vond het ook geil en trok zich af in de stoel.”Vind je het lekker als je wordt bekeken schatje?” vroeg Paul. “Jaaaa” hijgde Diana, “oooohhh, jaaa, dit is zo geil” De zoon fluisterde in haar oor, “mijn vader kijkt door de spiegel naar ons”. Diana keek achterom “wat!!” Mijn vader kan jullie zien en horen, hij zit in de andere kamer achter de spiegel”. Diana keek naar Paul die lachte en Diana ook. “Nou, dan zullen we die ouwe geile bok eens iets geven om naar te kijken!”

Paul stond op en ging aan de rand van het bed staan. Diana draaide naar hem toe en begon hem te pijpen terwijl de zoon haar nog steeds neukte. Paul gebaarde de zoon dat hij zo moest gaan zitten dat Diana haar kontje naar de spiegel gericht was. De zoon zat op zijn kont terwijl Diana hem nu pijpte, haar kontje stak omhoog. Paul had wat glijmiddel gepakt en liet het in haar bilspleet lopen. Met een vinger smeerde hij haar in, terwijl hij in de spiegel keek. Zijn vinger masseerde haar kontje en langzaam stak hij zijn vinger er in. Hij pakte de dildo en smeerde die ook in. Al kijkend in de spiegel liet hij de dildo in haar kontje glijden en neukte hij haar met de dildo. Tegelijk vingerde hij haar geile natte kutje. Hij knipoogde tegen de spiegel en was nu zo geil dat hij het goed vond, hij zei dat de zoon moest gaan liggen. Diana ging bovenop hem liggen en de zoon stak zijn lul in haar kutje. Paul ging erachter zitten en stak zijn enorme lul in haar net ingesmeerde kontje. Paul begon te stoten en gaf het ritme aan. Zijn handen masseerde haar tieten zoals hij kon. Diana werd geneukt en geneukt tot ze gillend klaarkwam. Paul kwam klaar in haar kontje en met een paar warme stralen sperma spoot hij haar reet helemaal vol, hij trok hem eruit en spoot de rest over haar trillende volle billen. Hij wreef het uit over haar billen, ze draaide zich naar Paul en kuste hem. Daarna ging ze op haar knieën zitten met haar kontje naar de spiegel en de zoon, het sperma droop eruit ze keek naar de spiegel en knipoogde. De zoon ging achter haar op zijn knieën zitten en bestormde zo haar kontje die nog supernat was, hij neukte haar me langzame diepe halen en begon zwaarder te ademen. Diana kreunde ook steeds harder, om haar de mond te snoeren stopte Paul zijn nog stijve lul in haar mondje, ze likte alle restjes van zijn lul en zoog Paul hard.

De zoon hield het niet meer en gaf aan dat hij zou gaan komen, Diana draaide haar hoofd om en zei dat de zoon dat hij haar kontje moest volspuiten. “Spuit me vol, oohhhh, ik wil je voelen” riep ze en gilde het bijna uit! Hij spoot zo al zijn sperma in haar kontje. Paul zat op een stoel en Diana lag op bed na te genieten. De zoon kleedde zich aan en stamelde “bedankt”. “Jij ook” zei Paul. De zoon ging weg en Paul ging naast Diana op bed liggen, ze waren beide voldaan en nu echt moe.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb