Een nieuwe fase in ons huwelijk.

Wij zijn een getrouwd stel, ik ben een goed uitziende vrouw van 26 jaar, slank, cup D en ik heb mooie lange benen, mijn man is 34 jaar ook slank en is een echte lieverd, wij zijn nu drie jaar getrouwd en gelukkig. Al een paar maanden probeerde mijn man mij in bed met een van zijn vrienden te krijgen, maar ik durfde niet. Ik hou echt veel van seks maar dat wilde ik niet, hij zeurde er ook niet echt over door, maar soms zinspeelde hij die richting op. Afgelopen zomer zijn we als een soort minivakantie een paar dagen naar Limburg gegaan en daar veranderde alles, we hadden een mooi hotel in de omgeving van Valkenburg. S’avonds na het eten konden wij in de tuin van het hotel bij een openluchtbar drank bestellen, er waren veel toeristen en zoals altijd maakte wij snel vrienden. De tafels werden bij elkaar geschoven tot een grote tafel en zo zaten we soms met tien tot twaalf mensen lekker te kletsen tot in de kleine uurtjes.

De volgende avond zaten wij een beetje door elkaar, mijn man zat gezellig te babbelen met een stel, en iedereen werd rijkelijk voorzien van drank. Naast mij zat een leuke man uit Utrecht, hij stelde zich voor als Rens waar ik best wel lol mee had. Een paar drankjes later voelde ik opeens zijn hand op mijn been, ik vond het niet erg en liet hem zijn gang gaan. Ik had inmiddels heel wat drank op en voelde mij behoorlijk licht in het hoofd. Rens pakte even later mijn hand vast en met zijn hoofd wenkte hij mij hem te volgen. Wij liepen naar een donker plekje achter in de tuin en daar pakte hij mij in zijn armen en begon hij mij te kussen, zijn hand onder mijn korte rokje speelde met mijn kutje. Zijn vinger wist de weg en hij liet mij al snel heerlijk klaarkomen, opeens trok hij mijn rokje omhoog en voelde ik zijn stijve lul tegen mijn kutje drukken. Ik had geen kracht om mezelf te verzetten, hij duwde mij tegen een muurtje en nadat hij mijn string opzij had geschoven drukte hij zijn lul in mijn natte kut. Hij neukte mij naar de zevende hemel waardoor ik meerdere malen heftig klaarkwam. Hij spoot zijn zaad diep in mijn kutje en daarna wachtte ik tot zijn lul slap werd en uit mijn kutje gleed, we fatsoeneerden ons en gingen terug naar de tafel, zo te zien had niemand ons gemist.

De avond daarop, zaten wij opnieuw met z’n allen aan tafel en weer werd er flink gedronken, mijn man was al snel behoorlijk van de kaart. Rens en zijn vrienden Martin en Ben hielpen ons om naar de kamer te gaan, daar aangekomen legden wij mijn man op het bed. Toen ik hun wilden bedanken voor de hulp, vroeg Rens of ik zin had om bij hun op de kamer wat te komen drinken. Ik keek mijn man aan, die sliep als een blok dus besloot ik om even met hun mee te gaan. Op hun kamer werd een bacardi-cola voor mij ingeschonken en al gauw zaten de handen van de heren aan mijn lijf te friemelen, ik werd uitgekleed. De een zoog aan mijn tepels terwijl de andere mijn kut vingerde, ik zat languit op de bank, mijn hoofd draaide van de drank en van geilheid. Ik werd opgetild en naar het bed gebracht, de mannen hadden zich inmiddels ook uitgekleed. Daar stonden drie mannen met stijve lullen, klaar om mij te verwennen. Ik werd om beurten door de drie geneukt en ik zoog aan hun geile lullen, voor het eerst in mijn leven slikte ik sperma. Mijn kut zat inmiddels al behoorlijk vol met hun sperma toen ik tussen twee van hun werd ingelegd en ik kreeg voor de eerste keer in mijn leven twee lullen in mijn kut geschoven, het was een hele belevenis geneukt te worden door twee mannen tegelijk. De hele nacht werd ik geneukt, het werd al licht toen ik naar mijn kamer terug ging, mijn man sliep nog. Ik nam een douche en spoelde hun sperma uit mijn beurs geneukte kutje. De resterende avonden werden een herhaling, mijn man sliep die nachten alleen in bed terwijl ik door die drie mannen heerlijk werd verwend, door de drank had hij niets in de gaten.

Toen wij weer thuis waren vroeg ik mijn man of hij zijn vriend toch maar een keer wilde uitnodigen, hij keek mij verbaast aan en reageerde enthousiast om hem in het weekeind uit te nodigen. Ik keek er nu al naar uit om weer een andere lul in mijn kutje te voelen. Die zaterdagavond zou Antonio op visite komen, ik was benieuwd naar deze man. Toen de deurbel ging snelde ik me dan ook naar de deur en opende die met een grote glimlach. Met verbazing keek ik Antonio aan, hij was zwart, een grote zwart man, uit Afrika afkomstig, maar mijn man verzekerde mij dat hij een heel lieve man was. We gingen op de bank zitten en ik pakte wat te drinken voor ons. Het werd echt gezellig, het was een leuke sfeer. Het was al tegen middernacht toen mijn man mij een teken gaf om hem mee te nemen naar de slaapkamer. Ik keek Antonio met een geile blik in mijn ogen aan, gaf hem een knipoog en stond op, hij glimlachte en kwam achter mij aan.

Ik nam plaats op de rand van het bed en begon mezelf uit te kleden, mijn mond viel open toen Antonio zijn broek liet zakken. Hij had een dikke en lange zwarte lul tussen zijn benen hangen, hij hing tot iets boven zijn knieën, zoiets had ik werkelijk nog nooit gezien. Ik strekte mijn hand uit naar zijn lul en pakte hem vast, hij voelde heerlijk zacht aan, terwijl ik hem in mijn hand had voelde ik hem zwellen, hij werd groter en stijf. Zijn eikel was groot en dik met een mooie rand. Antonio ging op het bed liggen en ik ging wijdbeens op hem zitten, ik nam zijn lul in mijn hand en bracht zijn eikel tussen mijn schaamlippen. Langzaam liet ik mij over hem heen zakken, hij gleed naar binnen en al gauw voelde ik zijn eikel tegen mijn baarmoeder. Langzaam ging ik op en neer, iets meer dan de helft van deze grote lul zat nu in mijn smachtende kut. Hoe vaker ik op en neer ging des te meer drong hij bij mij naar binnen, het ene orgasme na het andere nam bezit van mijn lichaam. Tot ik midden in een orgasme mezelf helemaal liet zakken op zijn lul, mijn hele lijf begon te trillen, ik voelde zijn ballen plat gedrukt worden tegen mijn kut. Ik ging niet meer op en neer maar draaide op zijn lul die nu helemaal in mijn kut geklemd zat. Het bezorgde mij een lang orgasme die mij bijna van mijn stokje bracht. Toen hij klaar kwam voelde ik een warme straal zaad diep in mijn buik schieten, het duurde heel lang voordat zijn lul uit mijn kut kwam. Er liep gelijk een gigantische lading van zijn zaad uit mijn kut over zijn mooie zwarte lul heen.

Vermoeid liet ik me op mijn zij vallen, toen pas merkte ik mijn man op aan het voeteneind van het bed. Naakt stond hij zich te af te trekken. Antonio is de hele nacht bij ons gebleven en heeft hij mij nog twee keer geneukt terwijl mijn man toekeek. Dat was het begin van een nieuwe fase in ons huwelijk. Ik hoop dat daar geen eind aan komt.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb