Een mooie zonnige dag.

Op een mooie zonnige dag besloten mijn vrouw Eline en ik Timo er een lekker stranddagje van te maken. We reden naar het strand en onderweg praten we over van alles en nog wat, totdat mijn vrouw zei, "zullen we vandaag eens op het naaktstrand gaan kijken ?" Daar waren wij nog nooit samen geweest, dus stemde ik in, zo van "kijken kan geen kwaad."

We parkeerden de auto en mijn vrouw en ik liepen het strand op om een lekker plekje te zoeken, de handdoeken werden neergelegd en ik zette het windscherm op. Mijn vrouw begon zich uit te kleden, waarop ik volgde, maar inmiddels was mijn pik al stevig gegroeid van al dat blote schoon op het strand. Ik had altijd het idee dat er alleen maar homo’s en oude mannetjes liepen op een naaktstrand, maar hier waren er opvallend veel stelletjes zoals wij.

We smeerden elkaar in met zonnebrandcrème en namen plaats op onze badhanddoeken, na een paar minuten besloot ik om maar eens een duik te nemen in de zee. Mijn vrouw had daar nog niet zo’n behoefte aan dus liep ik alleen naar de zee, onderweg gaf ik mijn ogen goed de kost aan al het vrouwelijk schoon wat er lag. Ik zwom wat rond in het water wat een aangename temperatuur had. Toen ik terugliep naar ons plekje zag ik dat mijn vrouw in gesprek was met een jonge dame van een jaar of vijfentwintig. Ik groette haar en mijn vrouw gaf te kennen dat Romy een oud collega van haar was die hier samen met haar vriend een dagje van het mooie weer aan het genieten waren. Ze zag er beeldschoon uit, had mooie volle borsten een lekkere C-cup. We bekeken elkaar even vluchtig zo van, even zien wat jij in huis hebt, een mooi kaal kutje met een klein hartje als tattoo bij haar navel. We praatte wat over ons werk en diverse andere onderwerpen, mijn vrouw besloot even later om ook maar eens de zee op te zoeken en liet ons alleen.

Romy nam plaats op de badhanddoek van mijn vrouw en spontaan zei ze, "zo jouw vrouwtje heeft het wel getroffen met zo'n vent." Waarop ik reageerde van "hoe bedoel je." "Nou die pik van jou is er ook niet een zoals de meeste." Ik ben dan wel redelijk geschapen maar om nou te zeggen supergroot nee, 18 a 19 cm. Ik gaf haar ook een compliment zo van, "maar jouw ventje heeft ook niks te klagen hoor met jou mooie lichaam." Waarop ze heel gevleid zei, "dank je schat."

Ik bleef voortdurend naar haar mooie kutje kijken, dit had ze uiteraard in de gaten en ze pakte mijn hand en legde die op haar mooie schaamlipjes. Ik voelde dat ze nat was en begon haar zachtjes te vingeren, ze genoot er zichtbaar van en inmiddels had ze haar handen al om mijn pik gelegd. Ik zei haar dat we het beter maar niet konden doen, want ik wilde mijn vrouwtje niet kwijt. Waarop ze zei, "nou dan wachten we toch gewoon tot onze partners er ook bij zijn, misschien willen ze wel meedoen" lachte ze heel geil. Ik besloot daarmee in te stemmen en ging, om mijn inmiddels stijve pik te verbergen op mijn buik liggen. Terwijl we in gesprek waren over al die heerlijke lichamen die om ons heen lagen kwam haar vriend op ons aflopen en begroette mij. Ik stelde me voor en vertelde dat zijn vriendin een oud collega van mijn vrouw was, inmiddels was mijn vrouw ook weer terug uit zee gekomen en groette de vriend van Romy die Laurens heet.

Mijn vrouw stelde voor om de badhanddoeken bij die van hun te leggen, en dat hoefde ze voor Romy geen tweede keer te zeggen. Zo zaten we even later met ons vieren bij elkaar de meiden aan het ijs en wij mannen aan een heerlijk biertje. Het gesprek was erg luchtig en inmiddels had ik wel in de gaten dat Laurens zijn blik op het kutje van mijn vrouw hield. Ik plaagde hem door tegen hem te zeggen, "volgens mij zie jij wat lekkers." "Huh" zei die. "Ja, er groeit wat bij je" zei ik hem lachend. Romy en mijn vrouw moesten er ook om lachen, maar Romy zei, "ja Timo, net toen hun in zee waren groeide er bij jou ook wat." Waarop mijn vrouw zei, "ja, logisch toch als je al dat schoons ziet." Mijn vrouw pakte de hand van Laurens en legde die op haar borsten, Laurens begon ze lekker te masseren. Inmiddels had Romy mij ook weer in haar greep en legde mijn hand weer op haar kutje, ik keek mijn vrouw aan en die knipoogde zo van, "ga je gang." Want ook zij werd ondertussen flink gemasseerd, Laurens likte zachtjes haar tepels en ik dacht, dat wil ik ook wel bij Romy. Ik legde haar handen op mijn pik, die ze zachtjes begon af te trekken.

Haar heerlijke borsten werden door mij eens flink onderhanden genomen, wat een heerlijke zachte borsten zeg, met van die ontzettende harde tepels. Ze vroeg me om te draaien naar standje 69 en nam mijn pik, die inmiddels klopte van hardheid in haar mond en zoog alsof het een lieve lust was. Haar kutje werd door mijn tong verkend en ik proefde de kutsappen in mijn mond lopen. Ik keek opzij en zag dat mijn vrouw flink werd verwend met de paal van Laurens in haar mond, haar gezichtsuitdrukking gaf aan dat ze het duidelijk naar haar zin had.

Omdat ik bijna klaar kwam zei ik tegen Romy dat ik haar wilde neuken, snel draaide ze me van haar af en bewoog ze haar billen omhoog, zo van, "kom maar." Ze kreunde steeds harder en ondertussen kreunde mijn vrouw ook steeds harder, want zij werd inmiddels ook flink afgepaald door Laurens, die lagen te neuken en te tongzoenen met elkaar.

Ik hield Romy bij haar middel vast en duwde mijn pik zachtjes bij haar naar binnen, wat een ongelofelijk lekker kutje had ze, die inmiddels zeiknat was van al het kutvocht. Ik pompte haar heerlijk vol, toen ik bijna klaar kwam gaf ze ook aan dat ze klaar kwam, ik wreef zachtjes over haar klitje en neukte haar ondertussen door totdat mijn zaad in haar kutje verdween. Ik liet mijn pik lekker in haar kutje zitten en ging met mijn hoofd op haar borsten liggen. Samen genoten we van het schouwspel wat naast ons aan de gang was. Mijn vrouw was inmiddels op haar knieën gaan zitten, en Laurens pompte zijn pik in haar kontje. Romy draaide zich om en legde haar tong op de borsten van mijn vrouw die er lekker bij hingen, blijkbaar vond mijn vrouw dat zo lekker dat ze Romy begon te likken.

Voordat ik het wist waren de twee vrouwen met elkaar bezig terwijl mijn vrouw volgepompt werd met een vette pik. Voor de eerste keer in mijn leven zag ik mijn vrouw genieten van een vrouw, daar werd ik heel erg geil van. Ik legde mijn vinger op het kontje van Romy en masseerde haar zachtjes met het zaad wat uit haar kutje was gelopen. Toen ik merkte dat haar kringspier ontspannen was zette ik mijn eikel tegen haar sterretje en duwde ik mijn pik naar binnen, zichtbaar genoten de twee meiden van het anale genot. Laurens kwam met een grote kreun klaar in het kontje van mijn vrouw en smeerde het zaad wat er nog uit zijn pik kwam over haar billen. Mijn vrouw draaide zich om en begon het kutje van Romy te likken, waarop Romy in standje 69 het kutje van mijn vrouw begon te verwennen. Wij mannen keken geil toe naar het heerlijk schouwspel, omdat mijn pik nog zo stijf was begon ik mezelf af te trekken, met de gedachte het straks over de meiden heen te spuiten, maar zover kwam het niet

Laurens kwam naast me zitten en nam het rukwerk van me over, vervolgens zette hij zijn mond om mijn pik en begon me heftig te pijpen alsof hij dat altijd al gedaan had. Voor mij was dit een eerste ervaring met een man, maar ik genoot met volle teugen van zijn perfecte pijpwerk. Ik pakte zijn pik vast en twijfelde even of ik hem ook zou pijpen, maar al snel was de twijfel weg en voelde ik de pik in mijn keel glijden. Wat een heerlijk ding was het wat ik in mijn mond had, nu wist ik waarom mijn vrouw het zo lekker vond om mijn pik in haar mondje te hebben.

Ik zoog met volle teugen aan zijn pik en hij aan die van mij, totdat we beiden weer tot een hoogtepunt kwamen, eerst wilde hij zijn pik uit mijn mond trekken, maar ik wilde zijn zaad lekker in mijn mond hebben, waarop we beiden klaar kwamen in elkaars mond. Ondertussen waren de meiden nog volop bezig elkaar te beffen en ze kreunden zowat het strand bij elkaar. Laurens vroeg mij om op mijn knieën te gaan zitten en ik draaide me om en voelde heel zachtjes zijn pik in mijn kont verdwijnen. Hij beukte erop los en kletste tegen mijn billen aan, mijn vrouw draaide haar hoofd naar mij toe en bewoog geil met haar tong naar mij waarop ik haar een lekkere tongzoen gaf, al snel was ze weer opgegaan in het spel met Romy.

Ik werd genomen door een man, voor het eerst, maar het voelde alsof ik niet beter wist. Laurens kwam weer klaar, maar nu in mijn kont en ik voelde het warme zaad in mijn darmen lopen. Nu wilde ik ook Laurens graag neuken, en ik bewoog hem nu op zijn knieën, ik zette mijn eikel tegen zijn kontje en begon hem te neuken. Omdat het er zo strak was binnen voelde het heel bijzonder en kwam ik eigenlijk veel te snel in hem klaar. Mijn zaad droop uit zijn kont, ik wreef het weg over zijn ballen en likte die af. Moe en voldaan bleven we liggen en genoten we van het schouwspel wat naast ons nog volop aan de gang was. Eline en Romy waren inmiddels al diversen keren klaar gekomen en probeerden nu weer tot een hoogtepunt te komen, en daarvoor werden wij er weer bij betrokken. Eline vroeg me om haar nog een keer klaar te beffen, en Laurens werd bij Romy verwacht, verstrengeld in elkaar kwamen de meiden nog een keer klaar.

Daarna besloten we een duik in de zee te nemen, aan het eind van de middag spraken we af om met hen mee te gaan naar hun huis waar we dan wat zouden eten. Het is uiteindelijk een heerlijk lange dag geworden.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb