Een mooie vrouw

Een mooie vrouw.

Marloes huiverde, een ijzige koude oosten wind blies door de verlaten straat. Bezorgd keek ze naar de stuifsneeuw, die kleine duinen vormde op de hoeken van de uitgestorven straat. De radio gaf nu al ruim 500 km file op. Het verkeer, inclusief het openbaar vervoer, was compleet ontregeld. Er was een weerswaarschuwing uit gegaan die iedereen het advies gaf om alleen naar buiten te gaan als het echt nodig was. Haar man had ruim een uur geleden gebeld dat hij onderweg naar huis was. Normaal gesproken had hij al een half uur thuis moeten zijn. Marloes voelde met de minuut haar zorgen toenemen. Uiteindelijk na bijna twee uur hoorde ze hoe de buiten deur zich opende.

Een paar extra stampende voeten, die een poging deden om de vastgeplakte sneeuw van de schoenen te stampen, vertelde haar dat hij niet alleen was. De huiskamerdeur zwaaide open en hij stapte met een voor haar vreemde man in zijn kielzog binnen. Ze was zoals haar regelmatig gebeurde gewoonweg de hele dag al geil. Haar surf gedrag op het internet en het erotische verhaal dat ze voor hem had geschreven had het gevoel alleen maar extremer gemaakt. Haar kutje was met het vooruitzicht dat Tim thuis zou komen, en haar zeker zou gebruiken, drijfnat. Ze voelde zich wat opgelaten door de manier waarop ze gekleed was. Ze had hem niet met een collega thuis verwacht. Ze had niet meer dan een kort rokje aangetrokken en daarbij een dun bloesje. Door haar verwachtingen op een geile avond, had ze geen ondergoed aan getrokken.

“Hallo, schat,” begon hij terwijl hij haar een zoen gaf. “Het is niet normaal. We hebben er twee uur over gedaan verdomme,” klonk zijn stem, die verried dat hij het koud had. “Dit is mijn collega, Danny,” stelde hij zijn collega voor. Marloes stak haar hand uit,” hallo Danny, ik ben Marloes.” Toen ze haar hand uitstak zag ze hoe snel de ogen van de man over haar heen gleden. Ze bloosde licht door zijn priemende nieuwsgierige ogen. Zijn stevige, maar koude, handdruk voelde niet onprettig aan. “Hallo, Marloes ik ben Danny. Zoals Tim al vertelde ben ik een collega van hem. Het spijt me dat ik zo onaangekondigd bij je kom binnen vallen,” verontschuldigde hij zich. Eer Marloes kon reageren viel Tim in,” Danny woont in Leiden en voor hem is er, met dit weer, geen doorkomen aan. Ik heb aangeboden hem voor vannacht onderdak te verschaffen. Morgen kijken we wel weer hoe het weer er aan toe is,” legde hij uit. Ze knikte begrijpend,” ik schuif er wel een bord bij. Ik heb zat in huis en de logeerkamer is zo in orde gemaakt,” klonk het uitnodigend. De uitnodiging van haar man aan zijn collega was gezien de buiten gewone omstandigheden voor haar niet vreemd. Ze pakte twee biertjes voor de mannen en verdween de keuken in.

Toen het dampende eten op tafel stond moest ze om de mannen glimlachen. De twee vielen als uitgehongerde wolven aan. Het eten was sneller op dan zij het had klaargemaakt. Marloes zorgde na het eten voor de koffie. Zelf ging ze op de bank zitten met Danny links naast haar. De avond verliep voorspoedig. Danny was een gezellige prater en Tim was, door de ontspannen warme sfeer, in uitstekende doen. Marloes had Danny al een paar maal onderzoekend opgenomen. Ondanks dat hij rond de vijftig moest wezen en daardoor tien jaar ouder was dan zij, zag hij er goed uit. Een gebronsde kleur veroorzaakt door het gebruik van de zonnebank, gaf de indruk dat hij net een sportieve zonnige vakantie achter de rug had. Zijn volle maar grijzende volle bos haar gaf hem een statige indruk. In zijn bruine ogen flonkerden onschuldige pretlichtjes. De mannen dronken een paar flessen bier leeg. Door de warme gezellige sfeer dronk Marloes tegen haar gewoonte in, whisky cola. Tim die haar drankje had gemaakt maakte hem altijd beduidend sterker dan ze zelf deed. Doordat ze zelden dronk voelde ze na een glas al een lichte roes over zich heen trekken. De opmerkingen werden naar mate de avond vorderde wat dubbelzinniger en directer.

“Weet je dat je een mazzelaar bent, Tim,” begon Danny op een bepaald moment. “Je hebt een heel mooie vrouw, die deze avond door haar aanwezigheid, heel leuk maakt.” Marloes voelde ogenblikkelijk de kleur weer naar haar wangen schieten. Ze deed een wanhopige poging om zichzelf een houding aan te meten. Zowel Danny als Tim lachte inwendig om haar onzekerheid. Danny besloot haar even te laten bijkomen en het echtpaar even samen te laten. “Als jullie het goed vinden ga ik, gezien de tijd, vast douchen,” sprak hij rustig, terwijl hij opstond. Tim knikte,” de handdoeken liggen opgerold in de badkamer op een tafeltje, een ochtendjas hangt aan de deur.” “Dank je,” sprak Danny, terwijl hij zich omkeerde en de huiskamer verliet. Danny had de kamer nog niet verlaten of Tim draaide zich naar zijn vrouw toe. “Had jij een geile bui toen ik thuis kwam ” vroeg hij lachend. Ze knikte,” ja, verdomme ik had ook helemaal niet verwacht dat je iemand bij je zou hebben. Hij kon zo'n beetje door mijn blouse heen kijken. Je wilt niet weten hoe geil ik de hele dag al ben,” klonk het gefrustreerd. Tim trok zijn vrouw naar hem toe en drukte zijn lippen op haar sensuele mond. Zijn tong gleed als vanzelf haar uitnodigende mond binnen. Zijn hand gleed wulps over haar blouse heen. Over de stof heen omvatte hij een van haar grote tieten. Zacht masserend voelde hij haar in zijn mond kreunen. Hij verplaatste zijn hand en pakte door haar blouse heen haar tepel beet en kneep er, zo als ze graag had, stevig in. Haar lichaam schokte toen ze het genot, vanuit haar tepel, door voelde schieten naar haar onderbuik. Langzaam gleed zijn hand over haar buik heen om, na een kort ogenblik, op haar dijbeen tot stilstand te komen. Op het moment dat hij de kus verbrak schoof hij zijn hand onder haar korte rok.

“Tim!” klonk het protesterend. “Danny is boven,” zwakte ze haar protest af. Tim lachte inwendig om haar protest, het openen van haar benen spraken haar eerdere woorden tegen. Zijn hand gleed zacht strelend langs de zachte binnenzijde van haar dijbeen omhoog. Hij voelde haar onder zijn hand huiveren. Zijn wijsvinger gleed plagend over haar schaamlippen heen wat haar naar adem deed happen. Trefzeker gleed zijn vinger door haar druipende spleetje heen omhoog naar haar klitje. In een hoog tempo schoot zijn vinger heen en weer. Af en toe wisselde hij af door verder naar beneden te glijden om plagend zijn vingers in haar druipende kut te laten glijden. “Jezus Tim, dit kan nu niet. Danny komt zo naar beneden,” hijgde ze. “Aachhh, verdomme... ik ga zo klaar komen... als je door gaat,” gromde ze. Ondanks het naderende genot hoorde ze ineens een van de traptreden kraken. Geschrokken sprong ze op waardoor de hand van haar man onder haar rok vandaan schoot. Ze streek haar rok naar beneden en probeerde haar ademhaling onder controle te krijgen. Inwendig liep ze te vloeken. Ze was al zo geil als boter, en nu Tim haar op het randje had gebracht was het alleen maar erger geworden. Kosten wat het koste zou ze hem vanavond neuken.

“Zo,” begon Danny toen hij de huiskamer weer binnenstapte. “Ik ben weer schoon.” “Gelukkig, Danny,” glimlachte Marloes met een blos op haar wangen. “Dan is het nu mijn beurt, om de boel op te poetsen,” sprak ze glimlachend, terwijl ze naar de trap liep die naar boven leidde. “Schenk jij nog wat te drinken in, Tim. Ik ben zo klaar,” riep ze over haar schouder heen. Tim reageerde ogenblikkelijk op de vraag van zijn vrouw. Hij haalde twee biertjes uit de koelkast en mixte nog een drankje voor haar. Met een samenzweerderige blik in zijn ogen keek hij Danny aan. Hij wist niet goed of, en hoe, hij dit moest voorstellen maar besloot de gok te wagen. “Euh, Danny... luister,” stamelde Tim. “ Ik weet niet goed hoe ik moet beginnen dus laat me alsjeblieft uitpraten. Als ik klaar ben, hoef ik geen verklaring van je, alleen maar ja of nee,” begon hij terwijl hij naar zijn knikkende collega keek. “Jij valt nogal in de smaak bij Marloes. Haar blikken zeggen mij voldoende. Ik heb al een tijdje een fantasie. Ik wil Marloes samen met een andere man verwennen. Ze had vandaag iets van mij verwacht, maar doordat jij er bij bent ziet ze het de mist ingaan, en dat terwijl ze bloedgeil is. Doordat ze vanavond iets heeft gedronken, en ik haar wat heb opgewarmd toen jij aan het douchen was, zal ze nog toeschietelijker zijn. Ik vraag het je nu op de man af, of jij je mond kan houden, en of jij die tweede man zou willen zijn?” Danny hoefde geen seconde na te denken, ja, knikte hij enthousiast, “ ja shit, wat dacht jij dan, Tim. Om eerlijk te zijn kom ik thuis behoorlijk tekort en ze is zeker leuk genoeg om eens naast te pot te pissen. Dus ja! Maar wil zij?” “Dat weet ik natuurlijk niet voor 100% zeker, maar als jij mij volgt zullen we zeker een kans maken om haar met zijn tweeën te verwennen,” antwoordde Tim. De mannen bespraken het plan om Marloes te verleiden tot dat ze haar voetstappen op de trap hoorde. Tim die naast Danny op de bank was gaan zitten stond gehaast op en ging weer in een fauteuil zitten, zodat Marloes haar plaats op de bank weer kon innemen.

Met natte haren en gehuld in een dikke zedige donkerblauwe fleece duster ging ze weer zitten. Niet bewust van de plannen van haar man, was Marloes weer naast Danny gaan zitten. Alsof er niets aan de hand was begonnen de mannen weer een geanimeerd gesprek met haar. Na verloop van tijd stond Tim op en ging naast haar op de bank zitten zodat Marloes tussen de beide mannen inzat. Tim lag zijn arm over de leuning heen. Volkomen onschuldig in de ogen lag ook Danny ontspannen zijn hand over de leuning heen. Zijn hand kwam volkomen natuurlijk op haar schouder terecht. Zijn vingers maakte een onschuldige zacht draaiende beweging op haar schouder, iets wat ze overigens niet onprettig vond. Ineens voelde ze hoe hij zijn hand onder haar oksel neer lag en amper voelbaar, over de duster heen, de zijkant van haar tiet streelde. De streling was zo zacht en teder dat haar al harde tepels steenhard werden. Ze wist dat Tim naast haar het moest zien. Danny die de glimlach van Tim zag begreep dat het wat hem betrof goed ging. Danny besloot een stapje verder te gaan. Terwijl hij zacht de zijkant van haar borst streelde gleed zijn andere hand naar haar been toe waar hij zijn hand op haar dij neerlag. De verwarde Marloes lag snel haar eigen hand over zijn hand heen, in een poging om er voor te zorgen dat zijn hand niet verder omhoog ging. Tim glimlachte met een twinkeling in zijn ogen naar zijn vrouw. Het was onmogelijk dat hij de hand van de man kon missen. Marloes wist niet wat ze moest zeggen of doen. Wilde hij dit, keurde hij het goed?

Het voelde heerlijk aan en stuurde huiveringen van genot door haar lichaam heen. Instinctief wilde ze de hand van haar been weg duwen, maar ze had er de kracht niet voor. Het feit dat een andere man, voor de ogen van haar man haar probeerde te versieren, wond haar enorm op. Tim lag zacht strelend zijn hand op haar buik neer. Zijn dijbeen drukte duidelijk tegen die van haar aan. Marloes was bloedgeil. Een vreemde man die ze pas een kleine twee uurtjes kon zat naast haar op de bank en streelde haar dijen en borst zonder dat haar man protesteerde. Het tegendeel was zelfs waar. Hij zat aan de andere kant naast haar en streelde haar. Ze lag haar hoofd met gesloten ogen achterover tegen de leuning van de bank aan. Ze voelde hoe Danny de ceintuur van haar duster losmaakte. Een hand draaide haar hoofd richting Danny. Ze voelde hoe een paar zachte warmen lippen die van haar bedekte. “Jezus,’ dacht Marloes, die wist dat ze nu een laatste kans kreeg om haar beslissing te veranderen. Inwendig wist ze echter dat er geen beslissing meer was. Ze voelde zich zo begeert, ontspannen en opgewonden, dat ze de kracht niet had om op te springen en de spanning, en daarmee de sfeer, te breken. Danny drukte zijn tong tegen haar gesloten lippen aan die zich door de lichte druk als vanzelf opende. Zijn tong gleed haar mond in. Heet kronkelde zijn tong zich rond die van haar. Ze voelde hoe haar al losse duster langzaam werd open geslagen waardoor haar naakte lichaam zichtbaar werd. Ze wist dat haar kut net als haar lichaam in brand stond. Het gevoel dat twee mannen van haar lichaam genoten was uniek voor de vrouw. Ze kon zich niet tegen vier handen verzetten, en het duiveltje in haar hoofd vertelde haar om ook geen enkele poging meer te doen.

Ze merkte dat door de lichte druk aan de binnenzijde van haar dijen dat de mannen met lichte dwang haar wilde dwingen haar heerlijke dijen te openen. Ze opende langzaam haar benen. De mond van Danny verplaatste zich van haar mond naar de bovenkant van haar schouder. Tim glimlachte, hij kon haar lang genoeg om te weten dat ze nu zo ver heen was dat ze zich niet meer zou verzetten. Hij keek naar de klok nog vijf minuten, en dan zou hij haar mee naar boven nemen waar ze de beurt van haar leven zou krijgen. De hand van Danny gleed onder haar hand vandaan en schoof langzaam verder omhoog naar haar dampende kruis toe. Ze kreunde opgewonden toen zijn vinger haar schaamlippen raakte. Een huivering van genot rolde over haar rug heen. De twee mannen wisten dat hun prooi nu een gewillig slachtoffer was geworden. Danny begon haar kut met zijn vingers te verkennen, terwijl Tim haar borsten minutieus met zijn mond onderzocht schoof. Danny drukte zonder enige moeite twee vingers haar hete grotje binnen. Langzaam pompend schoof hij ze tot aan zijn knokkels, in haar kut, heen en weer. Marloes reageerde door verder onderuit te zakken om hem zo meer ruimte te geven. “Oohhhh..., oh ja, dat, dat is heerlijk...,” kreunde ze. Marloes verplaatste haar handen. Ze streelde de dijen van de mannen naast haar. Haar handen gleden omhoog, zoekend naar de heerlijke stukken vlees die haar honger konden stillen. Ineens raakte ze de enorme paal van Danny die bedekt werd door de ochtendjas van Tim. Marloes hapte naar adem. Ze kon een verbaasde kreet niet onderdrukken toen de omvang van de lul van Danny langzaam tot haar door drong. Ze was overdonderd door het feit dat het onmogelijk was om die enorme paal met haar handen te omvatten. Ze was zo enorm opgewonden dat ze geen controle over zichzelf had.

“Jezus Tim, dat ding van Danny is enorm,” hijgde ze. Vier strelende handen verkende nu ongegeneerd haar lichaam. De magie werd voor een kort ogenblik door Tim verbroken. “Wil je zijn grote lul in je kut voelen pompen, Marloes?” vroeg hij, het antwoord al wetend. “Ja, verdomme en dat weet jij ook,” hijgde ze. “Moeten we je mee naar boven nemen en je net zo lang neuken tot je kut niet meer kan hebben,” sprak Tim obsceen. Marloes gaf geen antwoord, maar stond op en liep de kamer uit, richting de tweede etage waar de slaapkamer zich bevond. Tim keek Danny lachend aan. “Dat antwoord was duidelijk,” sprak hij terwijl hij achter haar aan liep. “We hebben heel de nacht en eer die voorbij is hebben we haar minimaal vier keer gevuld in welk gat dan ook,” sprak hij grof. Wie zegt dat ik er na twee keer al ben,” sprak Danny vol bravoure. De twee mannen liepen achter elkaar aan naar boven. Toen Tim zijn slaapkamerdeur opende lag Marloes volledig naakt, met wijd gespreide armen en benen uitnodigend op het bed te wachten. Terwijl Tim zijn kleding begon uit te trekken, liet Danny de ochtendjas van zijn schouders glijden. Naakt keek hij op Marloes neer. Zowel Marloes als Tim waren geïmponeerd door zijn geweldige paal. Hij moest ruim 22 centimeter lang zijn en behoorlijk dik. Tim die niet onbedeeld was voelde zich bij die aanblik een kleine jongen worden. Terwijl hij zich verder uitkleedde zag hij hoe Danny zijn knie op het bed plaatste en zacht zijn hand over de buik van Marloes liet gaan. Toen zijn hand verder naar beneden gleed en zijn vingers haar kutje beroerde zag Tim haar sidderen. Tim liep naar het bed toe. Danny liet zich richting het voeteinde van het bed zakken. Hij had nu vol zicht op haar zorgvuldig geschoren kutje, dat glinsterde van de sappen die uit haar kut stroomde. Tim strekte zich naast zijn vrouw uit en begon haar tieten te masseren. Ze kromde haar rug toen hij zoals ze graag wilde, hard in haar tepels kneep. Een golf van pijn vermengde zich met een golf van genot dat zich vervolgens in haar onderbuik vermengde tot een bitterzoet genot. Ze kreunde instemming toen ze de hete adem van Danny op haar kut voelde.

“Ja, toe maar Danny,” hijgde ze. “Lik me kutje alsjeblieft,” smeekte ze verlangend toen ze begreep wat hij ging doen. Danny voelde zijn opwinding toenemen toen hij haar opgezwollen schaamlippen zag, en de muskusachtige geur die uit haar kutje opsteeg, zijn neus streelde. Plagend gleed zijn tong naar beneden langs de buitenzijde van haar schaamlippen, om vervolgens over de volle lengte van haar kutje heen weer omhoog te gaan. Ze slaakte een kreet toen zijn tong haar opgezwollen klitje raakte. Ze kromde vol verlangend haar rug om zo haar natte kutje tegen zijn mond aan te drukken. “Jaaaa... pak me, pak me jongens...,” kreunde ze hard. Tim kwam op zijn knieën omhoog en richtte zijn pik op de hijgende mond van zijn vrouw. Marloes aarzelde geen seconde. Ze pakte zijn pik hongerig beet en trok hem hongerig naar haar geopende mond toe. Zijn lul gleed voor een groot deel haar verlangende mond binnen. Ogenblikkelijk begon ze in ene hoog tempo haar hoofd op en neer te bewegen. Haar tong kronkelde zich fanatiek rond het hete vlees. Met haar vrije hand omvatte ze zijn ballen. Danny lag zijn handen op haar dijen en drukte met zijn duimen haar schaamlippen uit elkaar. Haar opgezwollen klitje kwam nu langzaam tevoorschijn. Plagend schoot zijn tong een paar maal over het knopje vol genot heen. “Hhhhmmmm, mmmmmm...,” kreunde ze met haar mond rond de lul van haar man. De opwinding van Tim was ongekend. Door het beeld van een, voor Marloes, wild vreemde man die de kut van zijn vrouw uitlikte kwam hij bijna spontaan klaar. Terwijl hij keek hoe de tong van Danny steeds sneller door haar opengesperde spleetje heen gleed, pakte hij het hoofd van zijn vrouw stevig beet. Zonder zich aan haar te storen begon Tim zijn vrouw in een hoog tempo tot achterin haar keel te neuken.

“Verdomme Marloes ik ga je mond zo vol spuiten. Wat is dit ongelofelijk geil,” kreunde Tim. Marloes kreunde instemming rond zijn paal. Haar zachte gekreun liet zijn lul als een stemvork in haar mond trillen. Toen Tim haar heupen omhoog tegen de zuigende en likkende mond van Danny aan zag stoten, werd het hem te veel. Ze zoog zo hard op zijn lul dat hij het gevoel had dat ze zijn zaad uit zijn ballen omhoog zoog. Met een paar laatste stoten en een dierlijk gegrom kwam hij klaar. “Ohhhhhh... jaaaaaa... ik kommmm...,” gromde hij hard. Straal na straal heet zaad spoot hij in haar zuigende mond. Verlekkerd slikte ze, alsof haar leven ervan afhing alles door. Geen druppel romig zaad morste ze. Al zuigend voelde ze haar eigen orgasme in haar onderbuik ontkiemen. Ze liet hijgend zijn lul uit haar mond glijden en concentreerde zich op haar eigen lichaam. Het genot ontwikkelde zich in haar onderlichaam, als een storm die plotseling in alle hevigheid uitbarstte. “Oh God, Oh God, Tim... ik ga komen, ik ga klaar komen...,” jammerde ze. “Ik kom... aaacccchhhhh...,” gilde ze het uit. Haar lichaam begon ongecontroleerd te schokken. Haar tieten wiegde geil op en neer. Danny had moeite om zijn mond op haar kutje vastgezogen te houden. Hij voelde haar sappen over zijn tong zijn mond in lopen. Een ongekend zwaar orgasme rolde door haar lichaam heen. Hij plaatste zijn handen op haar heupen om haar neergedrukt te houden. Na wat minuten leek ze langzaam tot rust te komen.

Eer ze zich kon herstellen nam Danny plaats tussen haar wijd gespreide benen. Hij pakte zijn lul in zijn linkerhand en richtte hem op haar opengesperde kut, die parelde van haar sappen. Even keek hij, alsof hij goedkeuring zocht, naar Tim. Toen zijn collega kort knikte drukte hij zijn lul tegen haar kut aan. Ze reageerde ogenblikkelijk. Ja, neuk me Danny. Schuif je lul in me kut en neuk me,” zweepte ze hem op. Langzaam drukte hij zijn zware eikel bij haar naar binnen. Centimeter voor centimeter begon hij de kreunende vrouw op te vullen. Marloes had het gevoel dat ze maximaal werd opgerekt door de imposante indringer. Ze keek haar man aan en pakte zijn amper verslapte lul stevig in haar kleine hand beet. Toen ze zijn ballen uiteindelijk tegen haar kont aan voelde drukken wist ze dat ze nooit meer zo gevuld zou kunnen worden als nu. “Verdomme Tim! Kijk! Ik wordt door een ander geneukt... oohhhhh... hij is zo groot en het is zo lekkerrrrr...,” snikte ze. “Geniet meisje. Laat je neuken door die dikke paal, en kom klaar zoals je nog nooit klaar bent gekomen,” moedigde Tim zijn vrouw aan. Toen Danny begon te bewegen verplaatste Tim zijn handen naar haar tieten toe. Hard speelde hij met haar tepels. Danny begon haar met lange halen te neuken. Hij trok zijn pik tot aan het topje van zijn eikel terug om hem vervolgens weer volledig in haar te schuiven. Ze genoot intens van de momenten dat zijn ballen hard tegen haar kontje aansloegen. Kreunend trok ze haar benen op en kruiste ze over zijn rug heen in een poging hem nog verder in zich te trekken. Ze wilde hem volledig hebben. Haar kut leek in brand te staan. Ze voelde hoe het weggetrokken genot weer in alle hevigheid begon terug te komen. Volledig opgaand in haar eigen gevoel trok ze steeds sneller aan de lul van haar man. “Godverrrrrrrrrrrrr... ik ga al weer klaar komen... oohhhhh... Ik kom klaar op zijn pik Tim. Ik kommm...,” jammerde ze.

Schokkend bereed ze de golven van genot die door haar heen rolde. Danny voelde haar kut rond zijn pik samentrekken. Hij wist dat hij ook niet eindeloos met dit geile gebeuren kon doorgaan. Hij verhoogde het tempo, zijn stoten werden korter en feller. Keer op keer gleed zijn pik haar soppende kut binnen. “harder... harder Danny, harderrrrr....,” kermde ze. Hij voldeed aan haar verzoek. Steeds sneller en harder hamerde hij zijn 22 centimeter lange lul in haar soppende kut. “Jezussss... Tim wat een lekker kutje heeft ze. Ik ga haar zo... zo volspuiten,” gromde Danny, Tim aankijkend. “Spuit haar kut maar vol, Danny. Ze is gek op een dikke lul die zaad in haar kut spuit. Geef die slet het maar,” moedigde Tim zijn collega aan. Danny had geen aanmoediging meer nodig. Met een paar laatste felle stoten leken zijn ballen te exploderen. Een onafgebroken straal romig zaad stuwde hij in de schokkende vrouw onder hem. Marloes voelde zijn pik nog dikker worden. Ineens voelde ze de kloppende lul diep in haar onderbuik schokken. “Jaaaaa... Godverrrr.... Spuit Danny. Timmmm... ik kom weeeerrrr... Spuittttt... toeeee... spuit me kut vol...jaaa... spuit me volllllll...,” snikte ze in extase toen straal na straal krachtig in haar onderbuik werd gespoten. Toen uiteindelijk de schokkende pik diep in haar tot rust kwam liet Danny zich uitgeput voorover vallen. Happend naar adem rolde hij van haar af. Tim die alles met een geile blik had bekeken ging aan de andere zijde naast haar leggen. Zwijgend lagen de drie zich te herstellen van de inspanning en de emoties die ze hadden doorstaan. Marloes was de eerst die weer actief werd.

Ze liet een paar vingers in haar kutje glijden en keek naar het sperma van Danny dat aan haar vingers plakte. Met een geile blik in haar ogen zoog ze haar vingers schoon. Voor zich uitkijkend zuchtte ze verlekkerd en stak van wal. “Dit was ongelofelijk. Ik had nog nooit zoiets geils meegemaakt. Ik kwam aan de lopende band klaar.” Ze draaide zich iets naar Tim toe en gaf hem een tedere kus,” dank je wel, schat,” klonk het zacht. “Vindt je het erg als ik die pik van Danny zo nog een keer in me kut laat schuiven,” fluisterde ze zacht in zijn oor. Tim begon hard te lachen,” nee hoor meisje. Leef je maar helemaal uit,” klonk het gemeend. Ze draaide zich nu naar Danny toe en pakte zijn pik vast,” wat denk je Danny zou het je vandaag nog een keertje lukken?” vroeg ze met een ondeugende twinkeling in haar ogen. Hij knikte,” als jij hem weer overeind krijgt, zal het me wel lukken lijkt me zo,” sprak hij lachend. Marloes kroop ogenblikkelijk achteruit naar het voeteneind zodat ze op kruishoogte tussen de twee mannen uit kwam. Ze vulde haar linker en rechterhand met het slappe vlees. Verlekkerd bewoog ze haar handen op en neer. Even bukte ze zich naar Tim toe en zoog een kort moment op zijn eikel om vervolgens Danny dezelfde behandeling te geven. Als snel voelde ze het leven terug keren. Om en om begon ze de mannen te pijpen. Ze kreunde toen de vier warme handen van de mannen haar onophoudelijk streelde.

Ineens leek ze haar besluit genomen te hebben. Langzaam kwam ze overeind en stapte over Danny heen. Ze pakte achter haar rug zijn pik beet en richtte hem op haar kutje. Langzaam liet ze zich over zijn pik heen zakken. Ze gromde gelukzalig toen haar kontje op zijn onderbuik landde. Langzaam en genietend begon ze op en neer te bewegen. Danny streelde haar dijen en keek geil naar haar op en neer deinende tieten. Tim die haar rug streelde pakte zijn harde lul in zijn hand en kwam op zijn knieën omhoog. Ze begreep hem meteen. Ze boog zover naar voren dat haar tieten platgedrukt werden tegen de borstkas van Danny aan. “Kom hier Tim, laat me op die heerlijke pik van je zuigen,” kreunde ze. Gretig opende ze haar mond. Kreunend begon ze al wippend op zijn pik te zuigen. Tim keek over haar rug heen naar beneden. Hij zag haar draaiende kontje met een draaiende beweging heen en weer schuiven over de lul van Danny heen. Hij zag hoe haar sterretje glom van haar sap. Ze kon niet meer hebben glimlachte hij. Rustig trok hij zijn lul uit haar mond. Hij verplaatste zich zodat hij tussen de gespreide benen van Danny in kwam te zitten. Hij pakte zijn lul beet en drukte hem tegen haar strak gespannen sterretje aan. Eer Marloes het zich goed realiseerde wat hij ging doen drukte hij krachtig door. Haar kringspier opende zich onder de druk die hij op haar sterretje uitoefende. “Nee...niet daarrrrr...,” kreunde ze geschrokken. “Ik zit al zo vol. Er kan niet meer bij,” klonk het wat angstig. Onverstoorbaar drukte Tim door tot hij zijn ballen tegen haar hete kontje voelde aandrukken. Zijn hele lul zat nu diep in haar darmen. Marloes had het gevoel dat haar kont in brand stond en op het punt van scheuren stond. De enorme lul van Danny diep in haar kutje maakte de extra lul in haar kontje, naar haar idee, onmogelijk. Het was naar haar gevoel gewoon te veel. De mannen hielden haar stevig klem tussen hun lichamen in. Heel bewust hielden ze zich stil om haar even de kans te geven om zich aan de indringers aan te passen. Heel langzaam voelde ze hoe de brandende pijn wegzakte. Een licht brandend gevoel in haar kontje was het enige onaangename dat ze nog voelde.

Rustig begonnen de mannen om en om met kleine bewegingen diep in haar te bewegen. Tot haar verbazing voelde ze een schok van genot door haar lichaam trekken. De mannen paste zich perfect aan, aan elkaars bewegingen. Als een geoliede machine gleden ze met steeds langere slagen in haar heen en weer. Er was geen moment dat ze niet iets in zich, of uit zich voelde schuiven. Marloes had het gevoel dat haar lichaam een enorm genotscentrum was. “Ooohhhhh... Godddd... jaaaaaaaaaa..., jongens neuk me, neuk me..., schreeuwde ze het uit. Ze voelde hoe het genot langzaam maar zeker weer bezit van haar begon te nemen. Met een wilde bijna dierlijke kreet kwam ze klaar. “Jaaaa..., neuk me, ik kommm... weerrrrr... aaaahhhhhhh...,” gilde ze het uit. Ze kon geen kant op, terwijl golf na golf vol genot door haar schokkende lichaam joeg. Danny en Tim gingen in dezelfde eentonige cadans door. Langzaam begonnen ze het tempo iets op te voeren. Zowel Tim als Danny voelde de druk in hun ballen bijna onhoudbaar worden. Steeds sneller en korter werden hun bewegingen in de nog steeds wild schokkende vrouw. Marloes dacht dat ze gek werd van het genot, dat maar aan bleef houden. Het ene orgasme was nog niet weggetrokken of het volgende, zo mogelijk nog zwaardere, orgasme diende zich al weer aan. Ze had niet voor het eerst in haar leven een meervoudig orgasme, maar deze keer leek het haar hele wezen op te slokken. Ineens voelde ze de lullen van de mannen in haar onderlichaam opzwellen zodat alles nog strakker en krapper werd. Met een paar laatste felle stoten leegde de mannen simultaan hun hete zaad diep in de kreunende vrouw. Het genot was zo extreem dat het even zwart voor haar ogen dreigde te worden. “Jezussss.... jaaaaaa... jongens! Spuit, spuit... me kut en me kont vol. Toe... ohhhhhhh...,” jammerde ze volledig opgaand in het genot. Toen de pikken diep verborgen in haar onderlichaam tot rust kwamen liet ze haar volle gewicht op Danny zakken. Langzaam kwamen de drie tot rust. Een voor een voelde Marloes de verslapte lullen uit haar lichaam glijden. Tim kwam overeind en strekte zijn rug. Nahijgend ging hij op zijn rug op het bed liggen. Marloes voelde hoe het zaad uit haar kutje en kontje druppelde. Kalm rolde ze zich om en ging tussen de mannen in liggen. Ze was beurs, uitgeput maar volledig bevredigd. Ze was uitgeput. Langzaam kwam er een roes over haar heen en viel ze in een diepe slaap.

De volgende ochtend werd Marloes als eerste wakker. Genietend rekte ze zich uit en keek ze links en rechts naast zich. Haar dijen plakte van het opgedroogde zaad. Voorzichtig, zonder de mannen wakker te maken, glipte ze het bed uit en keek door een kier van de gordijnen heen naar buiten. Een tevreden glimlach gleed rond haar mond. Het sneeuwde als een gek. Met het openbaar vervoer zou men nog niet kunnen reizen vermoedde ze. Ze gleed via het voeteneinde weer terug onder de dekens. Halverwege stopte ze. Ze had nog niet ontbeten! Zowel bij Tim als bij Danny lag een heerlijk stukje vlees op hun onderbuik dat haar aandacht opeiste. Het zou nog een lang, heet weekend worden. 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten