Een mooie dag

 

Een mooie dag.

Het is een mooie dag, de zon schijnt en ik heb al mijn klanten al bezocht, Ik ben klaar voor vandaag! Snel naar huis mijn vrouw verrassen. Ik rij stevig door en onderweg stuur ik toch maar een sms om haar op de hoogte van mijn vroege thuiskomst te brengen en vraag of zij tijd en zin heeft om even lekker de stad in te gaan om een terrasje te pikken. Al snel komt er een berichtje terug, "ik kan niet wachten!" Dat belooft wat, ik trap het gas nog maar wat verder in.

Bij aankomst thuis is ze nog boven bezig om zich om te kleden, ik loop daarom door naar de slaapkamer en zie haar nog net haar jurkje laten zakken met daaronder een paar fraaie benen met ragfijne antracietkleurige nylons aan een mooi gordeltje. Een gevoel van opwinding wordt zichtbaar in mijn broek en zij kijkt mij lachend aan. Met haar 45 jaar is ze in topconditie, een lekker koppie een heerlijk stel benen een strak buikje en mooie stevige borsten, C cup en maat 36 ben ik verschrikkelijk trots op haar. Ze doet haar naaldhakken aan en met haar sexy loopje gaat zij naar de badkamer om haar haar te doen. Ik schiet snel een schoon shirt aan en we kunnen weg.

In de stad aangekomen hebben we de parkeergarage opgezocht en uiteindelijk op het dak van de garage een parkeerplek gevonden. Daar stonden we dan in het zonnetje, ik keek opzij en zag dat haar korte jurkje wat omhoog gekropen was, waardoor de bovenkanten van de kousen en haar string zichtbaar waren, ik draaide mij naar haar toe en zij beantwoorde dat met een lange warme tongzoen. Mijn hand gleed naar beneden en over haar nylons weer terug omhoog om daar tussen haar benen een vochtige string te voelen, mijn vingers gleden even naar binnen maar ze trok mijn hand weg, kom op we gaan de stad in, ik heb dorst en wil nog even naar een paar kledingzaken.

Bij de eerste kledingzaak aangekomen stond ze in de rekken te kijken naar sexy korte jurkjes die mijn hart sneller deden kloppen. Ze greep er een paar uit het rek en toog naar de paskamer, ze trok mij mee het hokje in dat groot genoeg was en begon met haar verkleed sessie. Ze trok haar jurkje uit en stond nu in haar kanten bh, gordeltje en kousen op hoge hakken voor mij, mijn broek zwol weer op en ze deed of ze het niet zag. Ze trok een zwart strak stretch jurkje aan en bekeek zichzelf in de spiegel. Het jurkje was zo kort dat de bovenzijde van haar nylonkousen en haar string zichtbaar waren als ze ook maar een beetje voorover boog, ook kroop het omhoog als ze wat meer bewoog.

Misschien toch een maatje groter zei ze en liep meteen het pashokje uit, ik keek haar na en ze liep dwars door de drukke winkel heen met het te korte jurkje waaronder haar string voor iedereen zichtbaar was. Ik raakte hier zo opgewonden van dat mijn lul in mijn strakke broek bekneld raakte. Ze kwam terug lopen en ik zag twee mannen haar nakijken toen ze het hokje weer in stapte.

Ze keek mij aan en zag mijn toestand, ze trok het jurkje uit en bukte voorover om mijn lul te bevrijden. Ze nam hem in haar handen en trok er zachtjes aan, nam hem in haar mond en een seconde later er weer uit. "Nog even wachten lieverd," zei ze en liet mij verbouwereerd staan. Dit had mij niet geholpen ik was nu nog geiler dan ik al was.

Ze paste het andere jurkje en wat zag ze er lekker uit, haar heerlijke figuur stak mooi af in het strakke stretch jurkje en zelfs de straps van haar gordeltje waren duidelijk zichtbaar door het jurkje heen. We liepen naar de kassa rekende af en we liepen direct naar de parkeergarage terug.

In de auto verklede ze zich, ze deed haar nieuwe jurkje aan en we liepen teug het centrum in. In mijn ooghoeken kon ik hier en daar nieuwsgierige blikken ontwaren. Ik vond het wel opwindend dat mijn vrouw zo bekeken werd en zij vond de aandacht ook niet vervelend gezien haar harde tepels die door het jurkje priemde. We kwamen aan bij een terrasje en bestelde een wit wijntje en een biertje. We zakten een beetje onderuit om van het zonnetje te genieten. Op het terrasje kwamen nog wat gasten zitten, een stoel werd verschoven ik keek door de spleten van mijn ogen naar wat er gaande was en zag een jonge knul, een student type in een stoel naast mijn vrouw plaatsnemen. Ik zag ook zijn blik over haar heen gaan en zag hem even staren naar haar string die zichtbaar was geworden omdat ze wat onderuit was gezakt.

Hij schoof wat heen en weer in zijn stoel en staarde zo onopvallend mogelijk naar mijn vrouw, ik zag hem zijn telefoon pakken en er wat mee rommelen. Hij dacht waarschijnlijk dat wij beiden sliepen of zo want hij kwam wat overeind boog zich wat naar voren en maakte met zijn telefoon onopvallend foto’s van mijn vrouw. Dat zij niet sliep zag ik duidelijk toen ik haar met haar benen wat zag schuiven waardoor haar jurkje nog wat omhoog kroop en zij tegelijk haar benen een beetje uit elkaar deed.

Ik zag de knul opgewonden reageren en met zijn telefoon waarschijnlijk op filmen, bewoog hij langzaam onder de tafel richting haar kruis, ondertussen over zijn eigen kruis wrijvend kreeg hij een kleur op zijn gezicht alsof hij de 10 km had hardgelopen. Mijn vrouw had hem helemaal door en speelde even een spelletje met hem, ze rekte zich uit en duwde haar handen tussen haar benen en wreef eventjes over haar kutje maar hield haar ogen dicht alsof ze niets in de gaten had.

De knul bleef filmen en durfde steeds meer, hij ging nu nog dichter met zijn telefoon richting haar kruis en zat nu met zijn handen tussen haar benen ter hoogte van haar dijen. Een vuurrode kop had hij ondertussen en hij ademde nogal opgewonden. Mij had dit tafereeltje ook niet geheel onbewogen gelaten en ik vond het wel even genoeg geweest.

Ik rekende af en we gingen nog even een andere kledingzaak in. Ze greep het nodige uit de schappen en trok mij weer mee het pashokje in. Ze kleedde zich uit en stond in haar lingerie voor mij en ik zag de vochtige plek in haar string. "Ik ben ontzettend geil geworden van die filmende knul naast mij" zegt ze en ze haalt mijn lul uit mijn broek. Ze zakt op haar knieën en neemt mijn lul tot aan de wortel in haar mond en zuigt eraan als een wilde, ik kom bijna meteen klaar maar weet haar te stoppen. "Even wachten liefje" zeg ik haar, ik trek haar overeind en begin haar hals te kussen, draai haar met haar rug naar me toe en laat haat voorover buigen.

Ik kijk tegen haar mooie billen aan en trek ze een beetje uit elkaar, met mijn vingers ga ik langs haar natte gleuf en met het vocht aan mijn vingers laat ik mijn middelvinger in haar kontgaatje glijden. Ze ontspant, kreunt en begint langzaam over mijn vinger heen en weer te bewegen. Ik draai een beetje naar haar zij en met mijn andere hand begin ik haar borsten te strelen. Tot het moment dat zij mijn vinger eruit trekt en mijn lul tegen haar anus drukt en zegt, neuk me in mijn kontje. Ik maak haar anus nog wat vochtiger en druk langzaam mijn lul naar binnen, ondertussen met mijn handen haar clitoris bewerkend hoor ik haar steeds harder beginnen te kreunen. De wetenschap dat we in een volle winkel in het pashokje aan het neuken zijn wind mij zo op dat ik al snel mijn lading in haar spuit waarna zij nauwelijks een harde kreun kan onderdrukken. Ze doet haar jurkje aan en we stappen uit het pashokje, hangen de niet eens gepaste kledingstukken terug en lopen de winkel uit.

In een flits zie ik een bekend gezicht achter ons de winkel mee uitlopen, de knul van het terras. Ik breng mijn vrouw hiervan op de hoogte en zij zegt. "Ik weet het, hij liep achter ons aan de winkel in en stapte in het pashokje naast ons en hij heeft dus waarschijnlijk alles met zijn telefoon gefilmd ook." Ik zeg, "en jij wist dat?" Mijn eigen sletje was botergeil geworden van die kijkende knul en heeft gewoon een showtje gegeven, maar ik zei, "we zijn nog niet klaar, ik wil meer."

We gingen terug naar de parkeergarage, de knul volgde ons op afstand, wij namen de lift naar de bovenste etage waar de auto stond. In de lift spraken we af dat als die knul ons vond, het waren zeven etages, dat hij zou worden beloont met nog een showtje. Het wond haar behoorlijk op dat er zo weer geneukt zou worden voor “publiek”.

Ik liet haar een stukje voor me lopen en keek naar haar heerlijke lijfje in dat strakke jurkje en zag dat er een spoor van geil langs haar benen was gelopen, ze had dit niet weggehaald terwijl ze dit moet hebben gevoeld. Wat een geile blik was dit, mijn hitsige vrouwtje in haar sexy jurkje en lingerie die zich liep op te geilen voor een neukbeurt met publiek.

Bij de auto aangekomen ging ze ertegen aan staan, boven op het garage dak stonden bijna geen auto’s en dat gaf naast de spanning ook een beetje rust. Ik liep op haar af en gaf haar een lange tongzoen. Mijn hard geworden paal drukte ik tegen haar onderbuik en gelijk begon ze met haar onderlijf te draaien en wrijven. Ik pakte haar bij haar benen en zette haar half op de motorkap, met haar voeten los van de vloer hing ze tegen me aan en ik maakte mijn broek open bevrijde mijn paal eruit en schoof deze langs haar kousendijen tegen haar natte kutje aan. Ze zuchtte, en schoof wat heen en weer met haar kontje, draaide er goed voor en liet zich over mijn paal zakken. Ze hing aan mijn pik, sloeg haar benen om mijn middel en bewoog zich pompend over mijn lul heen. Midden op de dag op een parkeerdek in het centrum van de stad neukten wij hier schaamteloos.

"Hij staat er" zegt ze ineens, "die knul van het terras hij staat te kijken." Ik bleef doorgaan alsof ik niets doorhad maar zij keek hem recht in de ogen en vertelde mij alles wat ze zag. "Hij staat weer met zijn telefoon in zijn hand, en zijn andere hand zie ik in zijn broekzak bewegen." Ze bleef hem aankijken en omdat hij zag dat ze gewoon doorging kwam hij dichterbij en toen nog dichterbij, zo dichtbij dat wij hem aan konden spreken. "Geniet je er van?" vroeg ze.

"Ja, best wel, vinden jullie het niet erg dat ik kijk?" "Nee hoor, dan had ik dat op het terras wel al tegen je gezegd." "Wat? Jullie weten het al vanaf het terras?" "Ja knul, slapen doen we ’s nachts" zegt ze glimlachend. "Ik ben Wim" zegt hij. "Ik Mia" zegt ze en ze stak haar hand uit, Wim kwam nu nog dichterbij en was best gespannen. Ze gaf hem een hand terwijl we aan het neuken waren! En ze hield zijn hand vast, trok hem wat naar zich toe en gaf hem een kus op zijn wang, nu was hij niet alleen erg dichtbij, hij deed bijna mee! Maar Mia vond het allemaal erg opwindend, ik voelde haar vocht langs mijn benen naar beneden lopen en Wim stond er een beetje onbeholpen bij.

Toen trok ze zijn hoofd naar haar borsten en liet hem eraan likken en zuigen. Ik kijk Mia vragend aan. Ze kijkt mij aan en zegt, "hij maakt me geiler dan ik al was." De situatie wond mij eerlijk gezegd ook op maar ik vond het een beetje moeilijk om te zeggen, mijn vrouw samen met mij en een vreemde kerel!

Ondertussen was haar hand naar de broek van Wim gegaan en ze had de sluiting losgemaakt. Zijn keiharde pik floepte naar buiten en Mia nam hem in haar mond waarbij ze zich zo draaide dat ik haar achterlangs kon penetreren, zo stonden we dan op het parkeerdek mijn vrouw pijpte een wildvreemde knul terwijl ik haar stond te neuken en dat alles in het openbaar!!

Wim wist niet wat hem overkwam, en ik ook niet, ze zoog als een bezetene aan zijn stijve paal en ik zag hem met trillende benen houvast zoeken toen hij zijn lading in Mia’s mondje loosde. Ze slikte al zijn zaad door en bleef hem zuigen en hij stond met zijn knieën te knikken, nog steeds bleef ze doorzuigen ondertussen stampte ze haar heupen naar achteren en reed op mijn pik zichzelf en mij klaar.

Toen ze klaar kwam stopte ze met het zuigen aan Wim zijn pik die bijna van zijn stokje was gegaan, als in een roes was ze aan zijn pik blijven zuigen tot de laatste druppel er allang uit was, uiteindelijk toen ze zelf klaar kwam had ze door dat hij ook al lang klaar was gekomen! Bezweet kwam ze overeind, kuste Wim vol op zijn mond en zei, "bedankt en nu wegwezen." We stapten in de auto en toen we de garage uitreden stond de man van de beveiliging buiten zijn hokje en keek ons na.

Toen we thuis kwamen nam Mia eerst een douche toen ze klaar was stapte ik erin, het water over mijn lijf bracht weer nieuwe energie. Bij Mia ook blijkbaar want toen ik in de slaapkamer kwam lag zij daar geheel naakt met haar vibrator tegen haar klit, te kronkelen. Ze keek mij aan en zei, "kan je nog een keer?"

Ik had geen aanmoediging nodig en neukte eerst haar mond, toen haar kutje en als laatste haar kontje, terwijl ik haar kontje neukte bewerkte zij haar klitje met de vibrator en ze kwam hevig schokkend klaar.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak nu een afspraak met een lekker stel.

Maak jouw eigen website met JouwWeb