Rijpe vrouwen willen sex

Een leuke ervaring.

Leon en Marie, zijn al jaren een gelukkig stel. Ze doen veel samen, maar kunnen elkaar ook goed de vrijheid geven. Op seksueel gebied hadden ze ook niks te klagen. Ze hielden van veel dingen, maar vooral elkaar uitdagen vonden ze spannend. Ze hadden op een gegeven moment afgesproken dat ze het, als het zo uitkwam een ander stel in hun seksuele avonturen te betrekken. Ze vonden het heerlijk om juist op plaatsen waar veel mensen zijn elkaar op te winden, zodanig dat het net niet gezien wordt. Of misschien juist net wel.

Het is begonnen toen ze met de bus naar Spanje reden in een luxe touringcar. Ze vertrokken zo tegen de avond uit Nederland en reden via Frankrijk naar de Spaanse kust. Op het moment dat iedereen probeerde te slapen, hadden ze een deken over elkaars schoot gelegd. Marie lag tegen Leon aan en deed net alsof zij sliep, maar haar handen hadden zijn broek losgemaakt en ze zat quasi nonchalant met zijn lul te spelen, wat later overging in aftrekken. Ze moesten alles heel zachtjes doen en op het moment dat er toevallig iemand langsliep om naar de wc te gaan, of om wat drinken te halen hielden ze zich stil. Hij mocht ook geen geluid maken toen hij onder de deken klaarkwam en zijn sperma in een tissue spoot. Daarna wisselden ze van positie en was Marie aan de beurt om lekker klaar gevingerd te worden. Ze hadden in eerste instantie niet in de gaten dat de man van het echtpaar naast hen alles zag en er zelf ook opgewonden van raakte.

Hij deed net of hij sliep, maar vanuit zijn toegeknepen ogen kon hij alles zien en zijn verbeelding deed de rest. Hij hoorde haar ademhaling sneller gaan en zag haar verkrampen op haar hoogtepunt. Toen hield hij het zelf ook niet meer en hij legde een grote handdoek over zijn schoot en ging zich daaronder zitten masturberen. Dat zag Marie en ze zei dat zachtjes tegen Leon, hij deed zijn hoofd omhoog om even te kijken. Ja, zei hij je hebt gelijk. Zal ik laten merken dat we het gezien hebben? Ja is goed zei hij terug. Ze draaide haar hoofd naar de man naast haar en lachte hem toe. Hij kreeg een rood hoofd, want hij voelde zich betrapt, maar ze ging zelfs verder en stak haar arm naar hem uit onder de handdoek en pakte zijn lul beet, daarbij hing ze over het gangpad. Leon gaf haar alle ruimte en schoof ook een stukje opzij. Hij ging met extra energie zijn vrouw zitten verwennen. Ze vond het maar wat spannend om in een volle bus een voor haar nog onbekende man af te trekken, terwijl haar man haar kutje aan het bewerken was. Het duurde niet lang, want hij was goed opgewonden. Hij kwam helemaal met zijn heupen omhoog en spoot in de gelukkig witte handdoek. Marie ging weer op haar plaats zitten en haar man gaf haar een heerlijke tongzoen en ze genoten van dit avontuurtje.

´s Nachts werd er nog even gestopt voor diegene die hun benen wilden strekken. Leon en Marie gingen de bus uit en hun buurman ook, zijn vrouw sliep en bleef dus zitten. Zo zei Marie nu kunnen we even kennis maken. Ik ben Marie, zei ze ik ben Arnold antwoordde de man. Vond je het lekker vroeg ze, natuurlijk een overbodige vraag, maar ze vond het leuk hem verlegen te maken. Kan je wel zeggen zeg. Poe, hee, Ik zag jullie zo lekker bezig en werd er best hitsig van. Nou zei ze, wij houden er ook van hoor, we zijn rasechte liefhebbers en zo´n bustocht is veel te lang voor ons. Nou ik ben zoiets niet gewend hoor, dat komt we komen uit een heel klein dorp, waar iedereen mekaar in de gaten houdt, er mag dus echt niks. Ze liepen een stukje verder weg van de bus waar het wat donkerder werd. Nou zei ze kom maar hoor Arnold, geef ze maar een lekkere zoen en ze haalde haar tieten uit haar jurk en bood ze hem aan. Hij wist niet waar hij moest kijken en schaamde zich. Wat moesten de mensen wel denken. Nou zei Leon dat zou ik mij geen 2 keer laten zeggen, kom op man zuigen. En Arnold stopte een voor een de tepels in zijn mond en zoog er aan. Mmmmmm, zei Marie lekker hoor. Ze deed haar jurk weer goed, maar kon niet verbloemen dat de harde tepels goed zichtbaar waren. Het stel had er duidelijk lol in om hem verlegen te zien. We kunnen jou nog een hoop leren volgens mij, zei Leon. Gaan jullie ook naar Blanes? Ja zei Arnold. Nou dan komen jullie samen toch een keer langs, lijkt me gezellig. Er werden toen adressen uitgewisseld. Er werd verzocht om weer in te stappen, want de bus vertrok weer.

Arnold zat al op zijn plaats, toen Marie nog iets moest hebben uit haar tas. Ze stond overdreven gebukt in het gangpad te zoeken en raakte hem een paar keer met haar kont aan, maar hij durfde verder niks te doen. De rest van de busreis verliep gewoon en iedereen kwam op de geplande tijd in zijn appartement aan. Iedereen was moe van de reis en wilde niet veel meer dan een beetje zwemmen en rusten. Twee dagen later werd er gebeld aan de deur van hun appartement. Wie kon dat zijn? Ze verwachtte niemand en Marie kwam net uit de douche en deed een handdoek om. Het waren Arnold en zijn vrouw. Zij stelde zich voor als Lies. O wat leuk zei Marie kom verder. Nou zei Arnold, toen hij haar in een handdoek zag, ik geloof dat we ongelegen komen, ja zei Lies beamend, want zij voelde zich ook niet op haar gemak. Zij liep in een veel te lange zomerjurk. Ben je gek joh, ik schiet even wat aan en kom zo, Leon schenk jij even wat in. Leon kwam van het balkon en liep alleen in een kleine zwembroek, hij was al goed bruin. Hoi, zei hij ik ben Leon en gaf Lies en Arnold een hand. Lies had een topje en een rokje aangedaan, maar Leon vond het niet nodig om een broek aan te trekken en bleef zo lopen. Laten we op het balkon gaan zitten zei hij, en vroeg wat iedereen wilde drinken, schonk het in en ging ook op het balkon zitten. Wat leuk dat jullie langskomen zei Marie. Ja zei Lies, Arnold zei dat jullie leuke mensen waren. Hij had tijdens de busreis met jullie gesproken en hij zei dat we nog wat van jullie konden leren. Daar sta ik altijd voor open, maar hij wil niet zeggen wat. Ach zei Marie, Arnold vertelde dat jullie uit een dorp komen waar je niks kan doen zonder dat de buurt het ziet en er over geroddeld wordt. Klopt zei Lies. Nou en wij zijn erg vrij met elkaar, maar ook naar anderen toe.We schamen ons niet zo gauw, ik denk dat hij dat bedoeld. Inderdaad zei Arnold.

Willen jullie nog wat drinken, vroeg Leon en stond op om de glazen te pakken. Zijn lul kwam bijna boven zijn zwembroek uit. Lekker groot is die weer schat zei Marie, en ze lachte ondeugend naar hem. Ze zag dat Lies ongemakkelijk zat te wiebelen en een kleur kreeg. Ze durfde nauwelijks naar Leon te kijken. Kijk zei Marie, dat bedoel ik nou, zoiets moet gewoon kunnen vinden wij. Ja zei Lies, ik ben erg preuts hoor, ik durf niet zoveel wat dat betreft. Leon kwam terug met een blad glazen, en toen hij langs Lies liep om haar glas neer te zetten, pakte ze zijn lul uit zijn broek en gaf ze een sabbelkusje op zijn eikel en deed hem weer terug. Nu kon hij helemaal niet meer in zijn broek, maar daar trok Leon zich niks van aan en hij ging verder met het verdelen van de glazen. Lies keek verbaasd en kreeg een kleur van verlegenheid. Marie zei, ik zal wat te eten klaarmaken en liep naar de keuken. Ze riep Leon omdat ze iets niet kon vinden. Lies nam een slok van haar wijn, maar morste wat over haar gele jurk. Verdorie die wijnvlekken gaan er zo moeilijk uit. Kom maar even mee, zei Arnold dan help ik je wel en ze liepen de keuken in. Daar stond Marie gebukt over de tafel toastjes te maken, terwijl ze van achteren werd geneukt door Leon, die zijn zwembroek had uitgedaan. Ze keken eigenlijk niet op toen Arnold en Lies binnenkwamen, maar gingen gewoon door. Ze genoten er allebei van. Marie zag wat er met de jurk van Lies was gebeurd en wees naar een kastje waar ze anti vlekken spray kon vinden.

Lies wist niet hoe ze het had en of ze nu weg moest lopen. Maar ze bleef nieuwsgierig de verrichtingen van het stel volgen. Arnold zei, je kan beter even je jurk uittrekken, dat werkt makkelijker. Na enige aarzeling deed ze dat en daar zat ze dan in haar lingerie op een keukenstoel. Haar man die druk bezig was een wijnvlek eruit te boenen en aan de andere kant een druk neukend stel. Leon kwam kreunend klaar, maar bleef nog even na stoten en haalde zijn lul uit de natte kut. Hij deed haar rokje weer over haar billen en speelde nog even ongegeneerd na met zijn slap wordende lul. Marie ging gewoon verder met toastjes maken, maar kon niet voorkomen dat er nog sperma vermengd met kutsap langs de binnenkant van haar benen liep. Arnold was dan wel druk met de wijnvlek, maar had alles belangstellend gevolgd en had ook een stijve gekregen. Zo, zei Arnold, de vlek is eruit. Je kunt hem weer aan trekken. Waarom zou je dat doen Lies blijf gewoon zo lopen, is toch lekker, trouwens zie je dat Arnold een stijve heeft gekregen en ze liep naar hem toe en pakte de bobbel in zijn broek. Lies stond op, want ze begon het wel leuk te vinden, zeker nu het haar eigen vent betrof. Jij bent anders ook niet droog meer, zei ze lachend en voelde even aan het natte slipje van Lies. Ik denk dat we jullie maar even alleen moeten laten en ze wilde samen met Leon naar buiten lopen, toen Arnold zei, nee hoor dat hoeft niet. Het is altijd een droom van ons geweest om eens te neuken met toeschouwers. Hij voegde de daad bij het woord en deed zijn broek uit en hielp Lies met die van haar, omdat ze nog wat twijfels had. Maar toen Arnold zijn lul bij haar naar binnen schoof gaf ze zich helemaal over. Het wond die twee echt op dat er naar ze gekeken werd.

Leon raapte het slipje van Lies op en rook er aan. Je ruikt lekker geil Lies en hij liet Marie ook even ruiken. Marie gebruikte hem om haar eigen kut af te vegen. Lies zette een been op de stoel, Arnold likte haar tieten en stootte zijn stijve diep in zijn vrouw. Lies kwam in een bepaalde roes, en werd steeds wilder. Ze trok aan zijn haren en ging heen en weer met haar onderbuik. Ze kwamen beide klaar, mmmmmm zei Lies, lekker was dat terwijl Arnold nog even aan het nabewegen was. Hij trok zijn lul eruit en Lies wilde haar kutje afvegen, maar Leon riep nee, joh dat is zonde en zat al op zijn knieën om haar natte spleet schoon te likken. Marie had het allemaal met belangstelling zitten bekijken, waarbij ze onderuit was gezakt en ze met haar vingers lekker met haar kutje zat te spelen. Arnold liep naar haar toe, ging achter haar staan en deed haar topje omhoog, en ging met haar tieten spelen. Marie reageerde daarop door sneller te gaan vingeren en tenslotte klaar te komen. Leon bereikte hetzelfde bij Lies, die schokkend in zijn armen viel. Hij had ook een paal gekregen van alles wat er was gebeurd en als vanzelf schoof hij hem bij Lies naar binnen, die nog even doorschokte wat overging in neukbewegingen. Ze was met een nagenoeg vreemde man aan het neuken en ze vond het waanzinnig lekker en ze zag dat Arnold hetzelfde met Marie deed die ondertussen ook alles had uitgetrokken. Lies merkte dat ze zijn lul met die van haar Arnold aan het vergelijken was. Deze kwam aanmerkelijk dieper, ze voelde zich alsof ze iets aan het doen was, wat niet mocht en ieder moment betrapt kon worden. Dat voelde heel spannend en geil en ze bewoog steeds wilder en kneep Leon steeds harder. Zo werkte ze zichzelf naar een hoogtepunt toe en klampte zich dicht tegen hem aan. Leon had moeite om haar wilde bewegingen te volgen en deed zijn best om in haar kut te blijven. Tenslotte kon hij ook nog klaarkomen.

Hij ging op een keukenstoel zitten en trok haar mee op zijn schoot met zijn lul nog steeds in haar. Ze keek hem gelukkig aan, dit was lekker! Marie en Arnold waren nog druk bezig, maar zo te zien aan de snelle bewegingen van Arnold zou dat ook niet lang meer duren. Arnold neukte Marie van achter. Leon hielp een handje door in een tepel van zijn vrouw te knijpen en vroeg aan Lies om dat met de andere te doen. Ze stond op en deed geen moeite om de druppels uit haar kut op te vangen. Leon bood zijn natte lul aan Marie aan, die hem in haar mond nam. Ze proefde het kutsap van Lies vermengd met sperma van Arnold en Leon en het idee wond haar nog meer op. Arnold kwam klaar en spoot nogmaals, maar nu in een andere kut. Lies liep naar hem toen en gaf hem een intense tongzoen, zichzelf tegen zijn lul aanrijdend. Iedereen was bezweet. Marie zei, nu wil ik wel weer wat drinken en liep naakt met een blad vol toastjes naar het balkon. Ze ging op een stoel zitten en trok een been op zodat de zon en de wind vrij spel hadden met haar druipende kutje. Het kon haar niks schelen dat er af en toe mensen van een ander appartement bij hun op het balkon konden kijken. Leon kwam met de gevulde glazen, die hij op tafel zette, hij was ook naakt. Lies vroeg aan Marie of ze misschien een T-shirt mocht lenen. Ze kreeg er een van Leon. Ja, zei ze, ik ben niet gewend om bloot in de zon te zitten, dan verbranden mijn borsten en mijn billen veel te snel. Ze deed geen slipje aan. Arnold overwon zijn schroom en liep wel in zijn witte kont het balkon op en ging vlug zitten. Ze vonden het alle vier een hele leuke ervaring, die best een vervolg mocht krijgen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten