Een lekkere, slanke kont

Een lekkere, slanke kont.

Ze hadden elkaar al een tijdje niet meer gezien, maar nu ontmoette hij haar toevallig bij het boodschappen doen.

“Komen jullie binnenkort nog weer eens langs?”, vroeg ze. “Graag”, zei hij, “het is al weer een paar weken gelden, he. We hebben het ook zo druk. Ik zal met Eva overleggen, dat we deze week nog wat organiseren. Goed?”.

Angela knikte. “Prima”, zei ze, “ik zal het Frans ook vertellen. Bel maar even als je weet hoe en wat. Ik moet verder, want ik moet nog hartstikke veel doen. Doei”.

“De mazzel”, zei hij, “en de groeten aan Frans”.

Bert keek haar na en wist meteen weer, waarom hij zo gek op haar was. Het was haar kont, haar lekkere, slanke kont. Angela had een tenger postuur en had niet van die volle, brede heupen, dit in tegenstelling tot Eva, zijn eigen vrouw, die een lekkere Hollandse meid was, zonder echt dik te zijn. Maar Angela was veel magerder en dat maakte haar tot een meisjesachtige vrouw. En die kont van Angela was de aanleiding van alles geweest. Eva en Bert hadden Frans en Angela bij toeval leren kennen. Ze hadden een advertentie in de krant gezet, omdat ze hun caravan wilden verkopen. De avond, dat de advertentie in de krant stond, verscheen Frans aan de deur en zei, dat hij belangstelling had en vroeg of de caravan er nog was. Uiteindelijk ging de koop niet door, maar al pratende kwam van het een het ander en het klikte direct, omdat bleek dat ze veel overeenkomsten hadden. Frans hield, net als Bert, van voetballen en van vissen. Ze bleken allebei twee kinderen te hebben van ongeveer dezelfde leeftijd en Frans vertelde, dat Angela op een spaarbank werkte en dat deed Bert toevallig ook. Op een gegeven moment hadden ze zo lang staan kletsen, dat Eva riep dat de koffie klaar was. “Kom, dan krijg je ook een kop”, zei Bert.

“Even tegen mijn vrouw zeggen, dat ik hier nog ben”, zei Frans, “ik ben zo terug, want ik woon maar twee blokken verderop”. “Neem je vrouw dan maar mee”, zei Bert en Frans zegde dit toe. Bert zei tegen Eva, dat ze koffie bij moest zetten en legde uit waarom. Even later zaten ze met z’n vieren aan de koffie en het werd een hele gezellige avond. Dit resulteerde in een tegenbezoek en omdat het tussen alle vier onderling uitstekend klikte, groeide er snel een vriendschapsband. Ze bleven elkaar opzoeken en gingen ook steeds meer dingen samen ondernemen. Ze leerden elkaar ook beter kennen en zowel Frans als Bert durfden de dames nu op de hak te nemen met schuine opmerkingen. Bert had eigenlijk al vanaf het begin een oogje op Angela en vaak, als hij met Eva lag te neuken, stelde hij zich voor, dat hij in de lekkere kont van Angela zat te poken. En hij kon zich ook niet aan de indruk onttrekken, dat Frans en Eva wel iets met elkaar zouden willen hebben. De keer daarop stond Bert bij Angela in de keuken en vertelde haar een schuine mop. Ze moest er hartelijk om lachen en toen ze de kamer in liep, gaf ze hem een klap op zijn dikke kont, want hij was zelf voorzien van een royale bilpartij. Hij dacht: ‘daar ben je wel gek op, he, trut, omdat je zelf zeker zo’n klein uitgevallen kontje hebt’. Toen ze terug kwam, gaf hij haar ook een tikje op haar achterste en zei: “wil je wel eens van mijn kont afblijven. Ik zit ook niet aan de jouwe”.

“Nu wel”, zei Angela lachend en sprintte de keuken weer uit. Later vertelde Bert het voorval aan Eva en sprak zijn diepste wens uit: “wat heeft zij een malse kont. Die zou ik best eens willen naaien”. Hij durfde dit, omdat Eva en hij geen taboes kenden en al meerdere keren aan partnerruil hadden gedaan. Dit hield hun huwelijk levendig en voorkwam de haast onvermijdbare sleur in hun sexleven.

“Daar heb ik geen bezwaar tegen”, zei Eva, “onder twee voorwaarden. A: je doet het niet stiekem, maar zorgt ervoor dat Frans er van af weet en B: als jij met haar wilt liggen kloten, dan wil ik met Frans”. Dat was een deal, alleen was de kunst om uit te vissen, hoe Frans en Angela zouden reageren op hun voorstel. Tot hun geluk deed zich kort daarna een prachtige gelegenheid voor om dat uit te vinden. Bert en Frans gingen samen vissen en terwijl ze naast elkaar naar hun dobbers zaten te turen, kwam het onderwerp sex aan de orde. Het begon met een aantal flauwe grappen en cliché uitdrukkingen, maar na een tijdje zaten ze er serieus over te praten en Frans vertelde, dat Angela en hij een beetje op een dood spoor zaten. Hun sexleven was een sleur geworden en neuken was haast een verplicht nummertje. “Ik zit wel eens aan partnerruil te denken”, zei Frans en Angela is daar niet op voorhand op tegen.

“Moet je doen”, zei Bert, “wij hebben er goede ervaringen mee. Het houdt je huwelijk levend, tenminste zolang je eerlijk tegenover elkaar bent en niet stiekem vreemd gaat”.

Frans keek hem aan alsof hij het in Keulen hoorde donderen. “Dus jullie hebben wel eens ...”, maar maakte zijn zin niet af. Bert zei niets en knikte alleen maar.

“Heb jij geen zin om Angela te versieren dan”, ging hij verder, “ik wil eigenlijk best een keertje met Eva liggen rollebollen”. Bert knikte weer en zei: “maar dan moet ik wel weten, dat ik een goede kans maak om te slagen, want ik heb geen zin om een blauwtje te lopen en jou later aan te treffen met Eva in bed”.

“Komt voor elkaar”, zei Frans, “als Angela en ik het er over eens zijn, dan krijg je een seintje”.

De volgende dag belde Frans al op en zei, dat van hun kant geen bezwaar bestond om het eens uit te proberen. Hij vertelde ook nog, dat ze niet in elkaars aanwezigheid wilden ruilen, want dat riep spanningen op en zou ten koste gaan van de spontaniteit.

Bert vertelde Eva, wat er afgesproken was en zei: “reken er maar op, dat ik binnenkort Angela een beurt geef”.

“En ik lig dan binnen afzienbare tijd met Frans te wippen”, zei ze en hij zag, dat ze zich er op verheugde.

Dat binnenkort was trouwens eerder dan Bert zich voorgesteld en gehoopt had. De volgende dag namelijk belde Angela hem op en zei, dat Frans aan het werk was en dat ze lekkage had bij de wasbak in de keuken. Bert er heen en binnen tien minuten had hij het lek gedicht. Als dank kreeg hij een kop koffie aangeboden en toen hij die opgedronken had, wilde hij weer vertrekken. “Bedankt he”, zei Angela, “wat moet je er voor hebben?”. “Doe maar een kus”, zei Bert als grap, maar tot zijn grote vreugde drukte ze hem een kus op zijn wang. Hij draaide zich om en zei: “zo lust ik er wel meer”. Haast automatisch werden ze naar elkaar toegetrokken en hun lippen beroerden elkaar. Bert drukte zijn mond op de lippen van Angela en hun kussen veranderde in tongzoenen. Hij rook, dat haar kut kleddernat werd en was vastbesloten om haar nu te naaien. Nadat ze een tijdje hadden staan vrijen, liet Bert zijn handen over haar lichaam glijden en weldra zat hij onder haar truitje. Speels streelde hij haar borsten en Angela zei: “kom mee naar boven, want hier staan we te kijk en de hele buurt hoeft niet mee te genieten”.

Ze sloot de buitendeur af en ging heupwiegend voor hem de trap op. Bert kon het niet laten en pakte haar bij d’r kont. Angela bleef staan en drukte haar lekkere billen tegen zijn kruis. Ze vernam dat Bert een keiharde pik in zijn broek had en verheugde zich er op, om die zo dadelijk tussen haar kleffe schaamlippen te voelen. Boven aangekomen doken ze op het bed en binnen een mum van tijd waren ze beiden naakt. Angela klom op Bert en terwijl die haar kut befte, lag ze zijn dikke pik af te zuigen. Al gauw kolkte het zaad in zijn kloten. Met een moordend tempo baande het zich een weg naar buiten, naar haar gezicht, haar mond, haar keel om door haar te worden verzwolgen. En Angela, zij genoot, genoot van de specifieke smaak, genoot van de lobbige consistentie en van de zaadjes, die krioelden in haar mond. Toen ze daaraan dacht, werd ze nog geiler dan ze al was en kreeg een geweldig lekker hoogtepunt.

Na hun orgasme bleven ze elkaars lichamen liefkozen en al snel waren ze klaar voor de volgende ronde. Trillend van opwinding stopte Bert zijn paal in haar hunkerende kut en toen hij haar begon te neuken, trok een serie rillingen door Angela d’r lendenen. Bert ging te keer alsof hij haar moest ontmaagden en hield met zijn handen haar slanke billen vast. Fantaserend, dat hij daartussen zat met zijn pik, spoot hij haar vol en toen Angela voelde, dat haar kut gevuld werd, kwam ze ook onregelmatig schokkend en zacht kreunend klaar. In de daarop volgende weken neukten ze meerdere keren met elkaar en beiden genoten met volle teugen.

Een week, nadat Bert Angela voor de eerste keer genaaid had, kwam Eva bij hem en vroeg naar de stand van zaken tussen hun tweeën. Toen Bert vertelde hoe de zaak er voor stond, vertelde Eva hem, dat zij met Frans ook al hadden liggen wippen en beiden kwamen tot de conclusie, dat het een goede zaak was, want hun eigen sexleven werd ook meer leven in geblazen en ze neukten vaker met elkaar dan wel eens het geval was geweest de afgelopen tijd. Afwisseling deed blijkbaar eten en toen Bert het daar eens met Frans over had, vertelde die dat Angela en hij hetzelfde ondervonden.

Gelukkig leed de relatie onderling tussen hun vieren er ook niet onder en van jaloezie was totaal geen sprake. Het moest er eens van komen en het gebeurde dan ook, alleen onverwachts en vanzelf. Bert en Eva waren op een avond bij Frans en Angela op bezoek en op een gegeven ogenblik werd er over sex gepraat. Ook hun onderlinge relaties kwamen aan de orde en of het nou toeval was of niet, maar de situatie was zo, dat Angela bij Bert op de bank zat en Eva en Frans zaten op de andere tweezits. De sfeer was intiem en eigenlijk had iedereen wel zin in neuken.

“Zullen we het eens in elkaars gezelschap doen?”, vroeg Frans en keek daarbij naar Angela, omdat hij daar blijkbaar de meeste weerstand verwachtte. Maar ze vonden het allemaal een goed idee en de gordijnen gingen dicht en kaarsen werden aangestoken. Het werd heel knus en zowel Bert en Angela als Frans en Eva begonnen met elkaar vrijen. Al snel vielen de kledingstukken op de grond en een kwartier later waren ze alle vier naakt. Frans keek verliefd naar Eva en je kon zien, dat hij haar borsten bewonderde en bij zichzelf dacht ‘wat heeft ze toch een lekker stel tieten’. Die van Angela waren een stuk kleiner, hoewel niet minder lekker. Bert was Angela aan het beffen en terwijl Frans door Eva afgezogen werd, speelde hij met diens memmen. Opeens zag Bert, hoe Angela gefascineerd naar de zachte prut van Eva keek. ‘Zou ze zin hebben om wat met Eva te gaan doen?’, dacht Bert bij zichzelf, maar zette de gedachte meteen als onrealistisch aan de kant. Maar wat had hij zich vergist, want Angela ontworstelde zich aan zijn likkende tong en kroop tussen de zachte dijen van Eva. Die gaf een gil van schrik, omdat ze er totaal niet op voorbereid was, maar deed meteen haar benen weer wijd om Angela toe te laten. Ze was wel gewend aan een lesbisch nummertje, want dat had ze wel eens eerder gedaan. Bert wist niet hoe hij het had toen hij de uitdagende en lonkende kont van Angela naar hem toe zag steken. Hij bedacht zich geen moment en begon de aars van Angela te likken. Die gaf op haar beurt nu een gil, want dat had nog nooit een man bij haar gedaan. “Oh, heerlijk zoals je tussen mijn billen bezig bent”, kwijlde ze geil, “dat heeft nog nooit iemand bij me gedaan”.

Bert deed nog meer zijn best en stopte zijn tongpunt zover mogelijk naar binnen. Het veroorzaakte een heel serie trillingen bij Angela, die op haar beurt bij Eva de rillingen over de rug deed lopen. En Frans werd nog steeds gepijpt door Eva en wist niet hoe hij het had dat zijn vrouw Eva befte. Na een poosje zat iedereen dicht bij zijn hoogtepunt, maar Frans wilde neuken en maakte kenbaar zijn lul in Eva d’r gleuf te willen schuiven, maar de tong van Angela zat in de weg. Dus werd het hele scenario veranderd en moest even bekeken worden, welke positie het best ingenomen kon worden. Al snel waren ze er uit, Eva ging op haar rug op de salontafel liggen met Angela er omgekeerd bovenop. Zo konden die elkaar beffen en Frans kon op zijn knieën op de grond gaan zitten en Eva d’r kut naaien. En Bert kroop over het hele stel heen en zou zijn pik in Angela d’r lekkere reet kunnen steken. Frans haalde glijmiddel voor hem op, wat een potje handcrème op vaselinebasis bleek te wezen. De meiden waren al druk met elkaar bezig en Frans wist niet, hoe gauw hij zijn kloppende lul in de kletsnatte scheur van Eva moest steken. Angela likte flink over de opgezette klit van Eva en masseerde met haar tong ook de neukende paal van haar man. Bert smeerde haar aars in en dit veroorzaakte een lawine van kreunen bij Angela. Toen boorde hij zich voorzichtig in haar kringspier en heel behoedzaam ontmaagde hij Angela aan de achterkant. ‘Dit had ik veel eerder moeten laten doen’, dacht die bij zichzelf, maar Frans was uitsluitend vaginaal gericht. Hij wilde niks van haar kont weten en liet zelfs niet toe dat ze zijn aars aanraakte, laat staan vingeren of tongen. Haar nauwe gaatje liet de pik van Bert amper toe, maar millimeter voor millimeter schoof Bert verder naar binnen en Angela kwijlde het uit, terwijl ze rectaal werd ontmaagd.

Toen Bert niet verder naar binnen kon, trok hij zich een eindje terug en begon haar toen zo traag mogelijk te naaien. Hij voelde de tong van Eva in de kut van Angela langs zijn pik glijden en dit veroorzaakte bij hem nog veel meer prikkelingen. Hij verhoogde zijn tempo en even later vloog het zaad zijn pik uit. Hij ging zo wild tekeer dat zijn spuitende lul uit het kontgat schoot en hij rukte snel zijn voorhuid op en neer om zijn orgasme te voltooien. Daardoor belandde al zijn sperma tegen het openstaande aarsgat en de natte schaamlippen van Angela aan en het drupte in de mond van de beffende Eva, die niet wist hoe snel ze het op moest likken. Om dat Angela Eva’s klit eindeloos lang gestimuleerd had, slaakte ze nog een paar diepe zuchten en terwijl ze bleef likken aan de kut van het vrouwtje bovenop haar, kwam ze overheerlijk klaar. Bert stopte zijn eikel nog even in de aars van Angela en loosde de laatste restjes in haar endeldarm. Toen werd zijn lul slap en trok hij zich terug. Langs de dijen van Angela lekte het restant sperma naar beneden, maar dat kwam niet ver, omdat Eva alles verzwolg. Aan de andere kant was het al niet veel anders gesteld. Frans begon klaar te komen en toen Angela dat in de gaten kreeg, trok ze zijn pik uit het onderlichaam van Eva en liet zich in de mond spuiten. Haar tong werd wit van al het zaad en wat ze niet verwerken kon, liep uit haar mond en lekte op de schaamlippen van Eva. Toen Frans zijn ballen geleegd had, begon Angela de kut van Eva schoon te likken en toen ze de tanden van Eva in d’r kittelaar gezet voelde, begon ze te schudden en beleefde onregelmatig schokkend haar orgasme. Iedereen was uitgeput en vermoeid kropen ze van elkaar af. De monden van de dames glommen van elkaars kutgeil en het zaad. “Het gaat wel lekker vandaag”, zei Frans lachend, “vooral met de dames. Het ontbreekt er nog maar aan, dat wij elkaar gaan naaien”. “Liever niet”, zei Bert, “ik zit liever in een vrouwenkont” en iedereen begon zich weer aan te kleden.

Deze en nog andere herinneringen schoten door Bert zijn hoofd, terwijl hij de rest van de boodschappen deed en toen hij thuis kwam, zei hij tegen Eva, “meid, ik kwam Angela tegen in de supermarkt. We hebben afgesproken, dat we elkaar binnenkort weer eens moeten treffen met z’n allen. Wat dacht je van vanavond?”.

“Nee”, zei Eva, “vanavond ga jij mij eens lekker naaien en wel in mijn kont, want van Frans valt niet veel anale activiteiten te verwachten en af en toe wil ik een stevige beurt in m’n reet”.

“Prima”, antwoordde Bert, “want jouw lekkere kont valt ook niet te versmaden”.

Toch moest hij aan Angela denken, toen hij Eva in haar reet nam en in gedachten zat hij in Angela’s slanke kont in plaats van de gevulde reet van zijn eigen vrouw. Maar in beiden was het goed vertoeven en met veel genot ramde hij de aars van Eva vol.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb