SMdateonderd

Een klusje met zijn vrouw.

Hier een verhaal wat me vorige week is overkomen met mijn beste vriend John en zijn vrouw, Hanny.

John kwam weer eens gezellig bij me langs, we zaten lekker aan een biertje en ouwehoerden over van alles en nog wat. Maar al snel ging het over sex. Mijn vriend John zit net in een verbouwing. "Dan zal de sex deze dagen wel een op een laag pitje staan", vroeg ik hem lachend. Hij reageerde met een grote glimlach van oor tot oor, "dat valt wel mee hoor", antwoordde hij. "Hanny vindt klussen best wel leuk". "Hoezo", vroeg ik hem. Hij pakte zijn telefoon en liet me een foto zien, hierop stond Hanny in haar string een beetje te schilderen. "Dat ziet er goed uit", zei ik hem. "Wil je meer zien"? en hij zocht wat verder in zijn telefoon. Kort daarna kreeg ik een filmpje te zien waarop Hanny John berijdt.

Een zeer geil gezicht, als je de vrouw van je beste vriend zo heerlijk genietend ziet neuken. Ik had gelijk een stijve, vooral omdat ik al een aantal maanden droog stond. "Zo, zo, die lust er wel pap van", zei ik hem toen ik een ander filmpje te zien kreeg waarbij ze John helemaal klaar pijpte. "Zo wil ik ook wel een keer komen helpen met klussen bij jullie", zei ik hem lachend. "Nou, wat let je", zei hij me serieus. Ik keek hem vragend aan. We hadden wel eens vaker een triootje gehad, wel met een andere vrouw, maar toch. "Goh, ik wist niet dat Hanny zo'n heet ding was", zei ik hem verbaasd. "Nou, op het juiste moment kan ze zich goed laten gaan, maar wel op het juiste moment", zei hij nadrukkelijk. "Maar mij lijkt het wel een geil gezicht, hoe we met ons tweeën mijn Hanny nemen". "Ik wil wel eens bij jullie op de koffie komen". "Dat is een goed idee", zei hij vrolijk. "Als ze in een geile bui is stuur ik je wel een sms-je en dan kom jij spontaan op de koffie!! Dan zien we wel wat er gebeurt"! "Ik vind het best", zei ik hem lachend.

Enige dagen later kreeg ik rond 19.00 uur een bericht. "Kan je vanavond, kom dan zachtjes langs de achterdeur binnen, ik zorg dat die open is. Ik heb ze dan al lekker voor je warm gemaakt"! stond erin. Ik stuurde hem een korte sms terug, dat ik er binnen een klein uurtje zou zijn. Ik sprong snel onder de douche om me goed te wassen. Kleedde me aan, deed een lekker geurtje op en stapte in de auto. Daar aangekomen stopte ik iets verderop in de straat omdat ik anders bang was dat ze de auto zou horen. Ik liep stilletjes over de oprit naar de achterdeur. Alle gordijnen waren al dicht. Met kriebels in mijn buik opende ik voorzichtig de achterdeur en sloot hem weer net zo zachtjes. Ik trok mijn schoenen uit en sloop de bijkeuken in. Ik stond nu voor de gesloten deur van de open keuken met woonkamer waar ik ze samen kon horen praten. Ik haalde diep adem, pakte de klink en deed snel de deur open. Ik liep de keuken in en riep "goedenavond"! Hanny keek verschrikt op, ze stond net koffie in te schenken in de keuken. En hoe!! Ze had een lekker kort spijkerrokje aan met een wit topje erboven, waar haar heerlijke flinke C-cup goed in uit kwam. Ze kreeg gelijk een rood hoofd omdat ze zich schaamde voor haar lekkere outfit. "Ik was in de buurt en dacht ik kom even bij de bouw kijken" zei ik enthousiast! "Gezellig"! riep John vanaf de bank in de woonkamer. "Kom er gezellig bij zitten".

Ik trok mijn jas uit en liep naar een stoel in de kamer. "Ook een kopje koffie", vroeg Hanny vanuit de keuken. "Lekker" antwoordde ik haar. Met een rood hoofd zette ze de koffie op tafel. "Ik wist niet dat je kwam, anders had ik me wel even omgekleed" zei ze verontschuldigend. "Nou dat hoeft toch niet, je ziet er eerlijk gezegd goed uit", zei ik haar lachend. "Ja, het is een lekker ding hé", zei John en hij legde zijn hand op haar knie. John zat op de bank met Hanny naast hem, ik zat op een stoel die haaks op de bank staat. Dus John draaide een kwartslag zodat hij mij ook kon zien en hij omhelsde Hanny. Hij zei, "maar goed dat je geen kwartier later binnen kwam, want Hanny had iets anders in gedachten denk ik". "Nou John"!! zei ze geïrriteerd. "Niet dan"? zei John en gaf haar een kus in haar nek. Ze boog haar hoofd een beetje, zodat John er beter bij kon. John begon haar in haar nek te kussen, ondertussen keek Hanny lachend naar mij. John wreef zacht over haar knie en bovenbeen, toen ging hij over haar rokje naar haar buik en al snel vervolgde hij zijn weg naar haar borsten.

Het was duidelijk dat ze het lekker vond, omdat ze geen b.h. aan had staken er al snel twee tepels door de dunne witte stof heen. Ze draaide haar hoofd naar John en ze begonnen te tongen. Ik zat een beetje te genieten van het schouwspel vanuit mijn stoel. Het werd al snel duidelijk waar dit naartoe ging toen Hanny op John ging zitten. Al zoenend gingen de handen van John over Hanny’s lichaam. Ik besloot om op te staan en liep naar het stel toe. Ik ging nu achter Hanny staan en liet mijn handen over haar schouders in haar topje glijden. Waar ik in iedere hand een heerlijke volle borst vast pakte, toen ik deze zacht masseerde gooide ze zacht kreunend haar hoofd naar achteren tegen mijn buik aan. Ik zag dat John ondertussen met een hand tussen haar benen aan het wrijven was. Na een tijdje ging ze staan en ging ze op de bank zitten. Gulzig trok ze de knopen van mijn broek open, John deed ondertussen zijn eigen broek open. Ze trok mijn broek en boxer naar beneden, mijn lul stond al keihard vooruit. Ze pakte mijn lul vast en trok me naar voren. Toen ik tussen haar benen stond begon ze me met lange halen te pijpen en masseerde ze mijn ballen. John pakte haar andere hand en leidde die naar zijn stijve lul. Mij pijpend, en John aftrekkend genoot ik met volle teugen van dit uitzicht. John pakte zijn telefoon en begon dit hele geile gebeuren te filmen. Hanny ging vol overgave gewoon door. John trok haar topje naar beneden en twee heerlijke tieten vielen eruit, ze bewogen mee met het ritme van haar pijp bewegingen.

Na een tijdje ging John in de hoek van de bank zitten, ik tilde Hanny op en begeleidde haar naar John. Nu ging ze John op handen en knieën pijpen, ik ging op mijn knieën op de grond voor de bank zitten. Ik schoof haar rokje omhoog en wreef langzaam over haar natte kruis. Met mijn andere hand schoof ik haar string opzij en ik voelde haar kletsnatte kut. Ik ging achter haar zitten en keek vol op haar natte kale kutje. Ik boog voorover en begon haar lekker te likken, ze kreunde van genot. Na een tijdje ging ik op mijn knieën achter haar zitten en schoof ik mijn harde lul zachtjes bij haar naar binnen. Ze stopte even met John te pijpen en slaakte een kreun uit. Ik begon eerst langzaam te bewegen en daarna steeds sneller. Afwisselend met John pijpend en aftrekkend genoot Hanny met volle teugen. Ze had het niet meer, John masseerde al filmend haar volle borsten, daarna zijn telefoon draaiend naar mij, waar ik met harde stoten zijn vrouw neukte!

Na een tijdje hield ik het bijna niet meer en Hanny had dit duidelijk in de gaten. Ze duwde haar geile kutje verder naar achteren om mijn lul nog dieper te voelen. Daarbij maakte ze ook nog eens knijpbewegingen met haar zalige spleetje en het was voor mij niet mogelijk om mijn orgasme nog langer uit te stellen. Met een paar diepe stoten pompte ik mijn complete lading zaad diep in haar heerlijk geile kutje en ook Hanny kwam luid kreunend tot een hoogtepunt. Het was overduidelijk dat ik al geruime tijd niet meer een echte zaadlozing had beleefd, want op het moment dat ik mijn lul uit haar kutje liet glijden liep er gelijk een flinke stroom zaad uit. Ze draaide zich nu snel om en ging weer op de bank zitten. Ze sommeerde ons om voor haar te komen staan. In iedere hand pakte ze een lul en ze begon ons samen af te trekken, om de beurt kregen we een pijpbeurt. Na vijf minuten hield John het niet meer en hij spoot haar helemaal onder!! Kort daarna kwam ik ook nog een keer klaar en besproeide ik haar ook.

Voldaan gaf ze ons lachend nog een paar likjes over onze lullen. We vielen samen uitgeput op de bank neer. Hanny stond op en liep naar de badkamer voor een verfrissende douche. "Wat een geil ding", zei ik tegen John. We kleden ons samen aan, "dat was wel gezellig toch" vroeg John grinnikend. "Ja, dat mag je wel zeggen", zei ik lachend.

Kort daarna stapte ik voldaan in mijn auto om naar huis te rijden. En ik ga zeker nog wel een keer helpen met het klussen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Whatsapp Sex