Een jonge zwarte knul voor mijn vrouw.

Ik heet Bas en ben 42 jaar oud ik ben vijftien jaar getrouwd met mijn lieve vrouw Lydia die 40 jaar oud is. Ik heb een baan als hoofd personeelszaken bij een groot tuincentrum. Ik ben ongeveer 1,90 m groot heb een sportief en donker uiterlijk. Lydia heeft een baan als verpleegster in het ziekenhuis. Zij is ongeveer 1,85 m en dat is groot voor een vrouw, zij heeft lange blonde haren die ze soms opsteekt wat haar een intelligent uiterlijk oplevert, verder heeft ze een heerlijk bol kontje en lekkere lange benen.

Lydia is buitenshuis behoorlijk verlegen wat ze thuis absoluut niet is. Ze mag thuis bijvoorbeeld graag in lederen kleren een strakke leren broek of rok of haar hoge kaplaarzen lopen, wat ze buitenshuis beslist niet zal doen. Samen verdienen we een riant salaris zodat we in een rustig dorp een mooie vrijstaande woning bezitten. Kinderen hebben we niet omdat we ze niet kunnen krijgen. We hebben ons tien jaar geleden alle twee laten onderzoeken en hierbij kwam men tot de conclusie dat we beiden onvruchtbaar zijn. We vonden dit heel erg maar er was niets aan te doen. We hebben toen nog overwogen om een kind te adopteren, maar hier hebben we toch vanaf gezien. Lydia en ik lijden een goed leven gaan 3 tot 4 keer per jaar op vakantie naar exotische plaatsen, doen veel aan sport zodat we er goed uitzien en we genieten vooral van elkaar. Seks is een liefhebberij van ons allebei.

Als Lydia opgewonden is kan ze mij altijd behoorlijk uitdagen. Lydia kleedt zich dan meestal heel uitdagend bijna hoerig. Ze heeft dan vaak haar hoge lederen kaplaarzen met hoge hakken aan waarin haar lange benen prachtig uitkomen. Een strak rokje om haar lekkere kont of een strakke spijkerbroek en een strak hemdje waarin de vormen van haar iets groter dan normale borsten goed te zien zijn. Als ze deze outfit aan heeft en de gordijnen ‘s avonds heeft gesloten en soms ook nog een geile film opzet dan weet ik genoeg. Na weer eens een geile neukpartij in bed zei ik tegen Lydia ”wat hebben we toch een goed seksleven”. “Ja dat vind ik ook” zei Lydia en ze keek mij diep in de ogen en vroeg “heb jij wel eens een fantasie over seks”. Nou dat had ik zeer beslist niet “nee Lydia ik ben meer dan tevreden met wat we hebben”. “Tevreden ben ik ook wel” zei Lydia “maar ik heb wel eens een fantasie of eigenlijk twee”. “Nou vertel eens want je maakt mij wel nieuwsgierig” zei ik. “In de ene fantasie laat ik mij door een jonge jongen zonder ervaring neuken en in de andere laat ik mij door een neger met een forse lul neuken”. “Nou, nou je fantaseert nogal wat” zei ik tegen Lydia. “Maar het is ook maar een fantasie, ik kom bij jou niet tekort hoor” kaatste Lydia terug. In de weken hierna moest ik steeds aan de fantasie van Lydia denken, zou ze dit echt een keer willen, geneukt worden door een onervaren knaap of door een neger.

Een half jaar lang hadden we het hier niet meer over en ging ons leventje zijn gewone gang, met de gewone naai en neuk beurten. Toen ik acht weken geleden een intake gesprek moest houden met een sollicitant die onze afdeling groenvoorziening kwam versterken moest ik meteen weer denken aan de fantasie van Lydia want er zat een jonge fors uit de kluiten gewassen kerel van 18 jaar tegenover mij, zijn naam was John en het was nog een neger ook. Ik had een leuk en open gesprek met John, hij kwam wat verlegen en bescheiden over. Hij was op zijn veertiende geadopteerd en in zijn opvoeding erg kort gehouden. Mijn eerste indruk van hem was goed en daarom gaf ik groen licht en hij kon per direct beginnen. In het weekend vertelde ik Lydia over John, en ik liet blijken dat ze van mij mocht als ze eventueel wat met hem wou, het leek mij namelijk ook wel spannend om haar met een ander te zien neuken. Lydia moest er over nadenken en zondagavond voor dat we naar bed gingen zei ze tegen mij “ik heb er goed over nagedacht en de gedachte aan deze jonge neger laat mij bijna niet los, we moeten maar een plan maken want ik wil het graag”. We maakten die avond samen een plan zodat Lydia in de gelegenheid kwam om haar fantasie te verwezenlijken als alles lukte.

Die maandag op het werk liet ik John bij mij komen en vroeg hoe het werk hem beviel bij ons bedrijf. Hij vond het prachtig en kon veel leren van onze mensen en dat was ook de bedoeling vond hij. Ik vroeg hem of hij ook een baantje had in zijn vrije tijd. Soms werkte hij in een winkel maar daar hadden ze niet altijd werk voor hem. Ik vertelde hem dat ik zelf nog hulp in de tuin zocht omdat ik op zaterdag vaak afwezig was en mijn vrouw de tuin niet alleen kon doen. Hij had wel belangstelling en vroeg wanner hij kon beginnen. “Nou wat mij betreft aanstaande zaterdag wel” hoorde ik mijzelf zeggen. “Dat is goed hoe laat moet ik er zijn” vroeg John “is negen uur niet te vroeg”. “Nee hoor dat is prima” zei John. Toen ik ‘s avonds thuis kwam vertelde ik aan Lydia dat John aanstaande zaterdag haar kwam helpen in de tuin. “Alleen in de tuin” zei Lydia en ze keek mij heel erg ondeugend aan.

Klokslag negen uur kwam John die zaterdagmorgen aanfietsen. Hij zette zijn fiets bij de voordeur en belde aan. Lydia deed de deur open en stond als een frisse ochtendnimf in een strakke spijkerbroek de jongen te woord. “Hallo” zei John “woont hier Bas want ik moet zijn vrouw helpen in de tuin”. “Ja“ zei Lydia “dat klopt en ik ben de vrouw van Bas” en ze schudde John de hand. “Zet je fiets maar achter neer dan kun je zo door de achterdeur naar de keuken en gaan we eerst koffie drinken”. “Vindt je hem leuk” vroeg ik Lydia toen ze binnen kwam. “Hij is super” zei Lydia” jong, groot, sterk en zwart”. Eerst gingen we koffie drinken en namen we de plannen door wat vandaag de bedoeling was om in de tuin te doen. “Tegen twaalf uur ongeveer moet ik weg dus dan moet je het alleen met mijn vrouw doen” zei ik tegen John” dat durf je toch wel”? Hij keek naar Lydia en gaf een korte knik met zijn hoofd als teken dat het wel goed kwam. Rond twaalf uur ging ik onder de douche, Lydia maakte wat eten klaar en John was nog in de tuin aan het werk. Toen Lydia John had geroepen om wat te komen eten kwam ik net onder de douche vandaan, ik at snel wat en gaf Lydia een kus. “Lydia rekent wel met je af als je klaar bent” zei ik tegen John “en maandag zie ik je weer”.

Aan de ene kant verliet ik het huis en aan de ander kant liep ik er weer in. Ik ging in de hal op de trap staan en zo kon ik mooi door een raam boven een deur in de kamer kijken waar Lydia met John naar toe zou gaan om een poging te wagen. Toen het eten op was zei Lydia tegen John” na het eten gaan wij altijd even in de kamer zitten om het eten te laten zakken en drinken we nog een kop koffie, wil je ook koffie”. “Graag” zei John “want ik vind koffie heerlijk na het eten”. Lydia ging naar de keuken om koffie te zetten en meteen ging ze zich ook omkleden. Ze deed haar strakke roze hemdje aan waar haar tieten zo goed in te zien zijn. Haar strakke zwarte stretch rokje wat zo lekker om haar kontje en dijen knelde. En tot slot trok ze haar hoge zwarte kaplaarzen aan zodat ze er lekker geil uitzag.

Toen ze met de koffie in de kamer kwam schrok John zich een hoedje van de mooie verschijning die hij zag. Heel elegant liep Lydia op haar zwarte laarzen met hoge hakken naar John zette zijn koffie op de tafel en vroeg of hij ook melk en suiker wilde. “Ja graag” zei John en hij kon zijn ogen niet van haar lekkere kontje afhouden. Lydia moest bukken om bij de suiker te komen en ze boog flink ver voorover zodat haar rokje langs haar dijen omhoog schoof en John zo tegen haar blote billen keek. De jongen werd flink onrustig want hij wist niet waar hij moest kijken. Toen moest Lydia nog een keer bukken om de melk te pakken en ging ze nog verder voorover zodat haar bolle kut die achter haar string zat tussen haar dikke dijen weg kwam. Als de jongen iets voorover ging kon hij zo zijn neus in de geile kut van Lydia steken maar voorlopig bleef het alleen bij kijken en durfde John nog niks. Lydia liep rond de tafel en ging aan de andere kant van John zitten legde haar ene gelaarsde been op de tafel en begon aan haar koffie te nippen. De jonge neger was nog niet helemaal op zijn gemak maar Lydia praatte over koetjes en kalfjes en ondertussen ging ze steeds wijder met haar benen uit elkaar want ze had al gezien dat John steeds tegen haar string aan zat te gluren.

Maar welke gezonde knul zou dat niet doen met zo’n knappe vrouw. Ja, Lydia was in topvorm want zoals ze de negerjongen op zat te geilen zo had ze mij nog nooit opgegeild. “Wil je nog een kop koffie John” vroeg Lydia. “Ja lekker” zei John en hij keek meteen weer tegen kut van Lydia aan. Lydia liep weer heupwiegend op haar hoge laarzen voor John langs bukte zich om het lege kopje op te pakken en om hem weer een blik op haar lekkere kontje te gunnen. In de keuken schonk ze nogmaals koffie voor hem in en voelde even in haar kruis ze raakte al behoorlijk opgewonden en ze hoopte dat de negerjongen met haar zou willen neuken, daar was ze nu wel aan toe. Ze liep weer terug naar de kamer ging met haar lekkere kont voor John staan zette geil haar lange benen uit elkaar, boog zich voorover om melk en suiker in het kopje te doen en bood John andermaal een prima blik op haar hele achterkant. Toen deed ze net als of ze zwikte op haar hoge laarzen en viel pardoes met haar kont bij John op zijn schoot.

Het eerste wat Lydia voelde was een dikke stijve lul tegen haar string aan. “Oeps” zei Lydia” daar viel ik bijna wat een geluk dat jij er zat”. Maar de arme negerjongen wist zich met zijn figuur geen raad en zie daarom maar niets. Nu moest Lydia weer omhoog en ze zette zich met haar hand af van de bank en greep met haar andere hand natuurlijk per ongeluk in het kruis van de jongen. “Holala” riep Lydia aan de grote negerlul voelend.. ”wat is dit”? “Ehh.. ja, eehh.. u ziet er zo eehh ge.. betoverend en mooi uit in uw hoge laarzen met hoge hakken en uw strakke rokje dat ik eigenlijk steeds een eh... st”. “Stijve lul krijg” vulde Lydia aan terwijl ze de jongen aan zijn lul zat te voelen. “Dus jij wordt geil van mij, nou mooi is dat “zei Lydia een beetje dreigend. De negerjongen had het nu helemaal niet meer “uw man zal vast boos op mij worden en dan mag ik u niet meer helpen in de tuin en natuurlijk raak ik ook mijn baan kwijt” zei de negerjongen verschrikt. “Nou dat zal nog wel meevallen “ zei Lydia de situatie uitbuitend” mijn man hoeft dit niet te weten en als jij mij straks een beetje verwend dan zal hij het van mij niet horen”. Ondertussen had Lydia de negerlul uit zijn broek gevist en zat ze al behoorlijk aan zijn lul te sjorren.

Het was al een beste grote pik zo groot had Lydia nog nooit eerder een lul gezien en hij groeide nog steeds want hij kwam met schokjes omhoog. Bovenop de zwarte lul zat nog een lekkere glimmende eikel, die zal ik straks eens lekker pijpen dacht Lydia. Ze kroop lekker dicht naast de jongen maar liet zijn negerlul niet los en ging rustig verder met trekken. “Dus jij wordt wel geil van mij“ zei Lydia nogmaals ”nou jongetje ik wordt ook hartstikke geil van jou en je grote zwarte lul ik wilde mij altijd al een keer door een forse negerlul laten neuken maar dit overtreft al mijn verwachtingen”. Met haar overgebleven hand pakte ze de hand van John en legde deze op haar lekkere borsten” ga eerst hier maar eens een poosje mee spelen” zei Lydia en liet een van haar tieten uit haar hemdje schieten. “Pak maar eens een tepel in je mond” zei Lydia “en lik er maar eens lekker aan”.

Heel bescheiden en nog niet wetend wat hij met deze situatie aan moest nam de jongen haar tepel heel voorzichtig in zijn mond en begon op Lydia haar tepel te zuigen. Lydia zat nog steeds de forse lul te betasten en te bekijken en de jonge neger begon al met zijn bekken omhoog te stoten zodat zijn dikke lul in de hand van Lydia schoof, blijkbaar werd hij nu geil en gooide zijn schroom een beetje van zich af. Lydia werd in ieder geval hartstikke geil want ze voelde de nattigheid uit haar kut lopen en haar kittelaar was al maximaal gezwollen want hij schuurde steeds langs haar string. Lydia schoof iets onderuit op de bank deed haar benen zo wijd als ze kon en begon met haar vingers haar kut over de string te strelen. De negerjongen vond dit wel spannend want hij staarde hierna met zijn mond half open. “Wil je even kijken als ik met mijn kutje speel” zei Lydia” ga dan maar even op je knieën voor de bank zitten”.

De negerjongen ging op zijn knieën voor Lydia zitten, deze legde haar benen met de geile laarzen op de tafel schoof haar string over haar kut aan de kant en begon zich hevig te vingeren. Eerst ging ze met haar vinger van boven naar onder om zo haar hele kut even te prikkelen en om haar stijve klit steeds even aan te raken. “Hier boven zit een knopje” zei Lydia” dat heet de kittelaar en is het gevoeligste plekje, als je een vrouw hier streelt of likt wordt ze verschrikkelijk geil”. “Voel er maar eens aan” hijgde Lydia. John wilde zijn vinger naar de kittelaar van Lydia brengen maar Lydia zei” je moet hem eerst even in mijn kut drukken zodat hij nat wordt want anders gaat het wat stroef en wil het niet. Voorzichtig drukte John zijn vinger in de kut van Lydia ”en nu met die vinger heen en weer” zei Lydia. De jongen had vrij dikke vingers zodat Lydia al een heerlijk gevoel in haar kut kreeg en ze begon haar kut dan ook al richting de vinger te duwen toen de negerjongen hem bij haar naar binnen duwde. “Nu met je andere vinger over mijn klit bewegen” zei Lydia met een hese stem van geiligheid. De jongen leerde snel maar Lydia wilde meer, ze had touwtjes aan haar string en als ze zo’n touwtje los deed dan kon haar string uit. Toen ze het touwtje los had gedaan tilde ze haar strakke kontje een beetje op en deed haar string uit. Ze zette haar voeten weer op de grond deed haar benen wijd en gebaarde de jongen om dichterbij te komen met zijn hoofd ”nu mag je mijn kut likken, lik vooral langs de schaamlippen en langs mijn kittelaar” geilde Lydia.

De negerjongen drukte zijn mond op de natte kut van Lydia en begon haar als een wilde te likken. Lydia pakte hem achter zijn hoofd en duwde woest haar kut in zijn gezicht. Ze was van het opgeilen van de jongen zelf zo geil geworden dat het maar even duurde voor het eerste orgasme zich aandiende. Geil trok ze haar schaamlippen uit elkaar zodat haar klit nog verder tussen haar lippen uitkwam en haar nog meer genot bezorgden. John had goed naar de raadgeving van Lydia geluisterd en ging met zijn tong langs haar schaamlippen en likte extra aan haar kittelaar. ”Oooooohhh.. wat doe je dat lekker... oehhhh... jjjjjjaaaaaaaaa lik aan mijn geile natte kut, oooohhh jaaaa dieper met je tong... aaahhhhhhh jaaaaaaaaa steek je vinger in mijn kut en lik aan mijn klit dan kom ik zo, aaaaaaaaaaaaahhhhhhhh jaaaaaaaaaaaaaaaaa ik kom... ik.. kom”. Heftig duwde ze haar bekken naar de vinger en de tong van John en op een daverende manier kwam ze klaar.

Toen draaide Lydia de rollen om ze zei tegen de negerjongen dat hij op de bank moest gaan liggen. Lydia pakte zijn stijve stamp en hapte hem naar binnen. De hele lengte kon ze niet in haar mond krijgen maar dat vond ze wel goed want des te meer kreeg ze zo meteen in haar kutje. Ze ging flink met haar hoofd op en neer en ze voelde dat de jongen zijn spieren aan het verkrampen waren. Ook begon zijn eikel flink in Lydia haar mondje te kloppen en het duurde maar even of de sperma klodders spoten bij Lydia in de mond. Heftig begon ze te slikken maar alles kon ze niet aan zodat er enige slierten sperma aan haar wangen zaten. Maar in plaats van in haar mond wilde Lydia de grote negerlul in haar geile kut. Wonderwel bleef de negerlul stijf en Lydia ging met haar benen uit elkaar met haar knieën op de bank zitten pakte de negerlul tussen haar vingers zette hem voor haar geile gleuf en perste haar bekken naar beneden.

Langzaam verdween de grote zwarte lul in haar van geilheid lekkende kut. Omdat ze zo nat en geil was verdween de lul vrij gemakkelijk in haar kut. Toen hij er helemaal inzat kon Lydia de eikel tegen haar baarmoeder aanvoelen stoten, zo lang was de negerlul van John. Ruw begon ze op en neer te bewegen met haar lekkere kontje en geile kut. De zwarte negerlul was bijna helemaal zichtbaar als Lydia omhoog ging en verdween dan weer snel in haar kut als Lydia met haar kont omlaag ging. Het geil uit Lydia haar kut kon je duidelijk aan de lange zwarte lul van John zien zitten, je kon precies zien hoever hij erin schoof en dat was een behoorlijk eind. Lydia vindt het prettig om onder het neuken haar borsten te strelen of dit te laten doen. Het duurde dan ook niet lang of Lydia haalde haar tieten uit haar hemdje en begon haar bollen met beide handen te strelen. Ze ging voorover zitten en bood haar lekkere tieten aan de negerjongen aan ”lik maar lekker aan mijn tepels” zei Lydia met een hese stem. Het was net een smeer machine in een of ander fabriek de neukende Lydia en de negerjongen. De grote zwarte lul schoof in de blanke kut van Lydia als ze haar kont naar beneden drukte en uit de kut als Lydia haar kont omhoog tilde. Maar Lydia was nu de negerjongen aan het neuken en eigenlijk wilde ze geneukt worden. Ze tilde haar geile kont zover omhoog dat de dikke lul eruit glipte.

De negerjongen keek haar verbaast aan ”je mag zo weer verder neuken” zei Lydia “maar nu wil ik even onder en wil ik me laten neuken”. De negerjongen ging staan en Lydia ging met haar rug op de bank liggen ze deed haar benen wijd en zei tegen John “kom nu maar op me liggen geile dekhengst van me dan mag je me nu eens lekker hard klaar neuken, zou je dat kunnen”? John kroop bovenop haar en Lydia pakte zijn zwarte lul weer tussen haar vingers en zette de eikel voor haar geile gleuf. De jongen spande zijn billen en gleed in een keer met zijn grote lul in de geile kut van Lydia. Lydia sloeg haar benen om de mooie bruine gespierde benen van John, deze voelde zich hierdoor aangespoord en hij begon Lydia met lange forse halen te neuken. Hier werd Lydia weer door aangespoord en zij begon de krachtige stoten van de negerjongen op te vangen door hem tegemoet te komen als hij zijn dikke lul in haar stootte. “Ooooohhhh wat neuk je me lekker met je grote zwarte lul in me, oooooohhh wat lekker... oooooohhhhhh toe... oooooohhhhhh dieper ..........ooohhhh harder.... stoot, stoooooot...... oooooooohhh.... ik kom, ik kom.. ooooooohhh wat lekker... wat heftig......

Ook John begon zijn spieren aan te spannen en voelde het orgasme komen. En zijn lul nog een keer diep in de geile kut van Lydia duwend spoot hij haar met zijn negersperma helemaal vol. Zijn pik zat nog diep in de kut van Lydia maar het sperma begon er al uit te lopen. “Oh” zei Lydia ”wat heb jij me lekker geneukt met die grote zwarte pik van je, zou je dat nog wel eens vaker willen doen”. “Dit was de eerste keer dat ik geneukt heb mevrouw en ik wist niet dat het zo lekker was” vertelde John aan Lydia ”maar zal uw man er niet achter komen”. “Nee” zei Lydia “daar zal ik wel voor zorgen dat die het niet komt te weten, ben je deze week nog een keer vrij”. “Ja woensdagmiddag hoef ik niet te werken” antwoordde John. “Dan kom je woensdagmiddag maar en dan mag je me opnieuw met je grote zwarte lul verwennen, lijkt je dat wat”. “Het lijkt me heerlijk mevrouw” zei John.

Toen John was vertrokken en Bas de kamer in kwam zei hij tegen Lydia ”tjonge, jonge wat een neukpartij”. “Ja en wat een lul” antwoordde Lydia” woensdagmiddag komt hij weer en dan doen we het nog eens dunnetjes over”.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten