Een heerlijke vakantie gehad

Een heerlijke vakantie gehad.

Mijn naam is Carla en ik ben drieëntwintig jaar, ruim drie jaar getrouwd met Wim, die tweeëndertig is. Zoals elk jaar gingen we dit jaar weer naar Malgrat aan de Costa Brava, je weet wel, overdag lekker zonnen en ‘s avonds naar een discotheek of een bar. In een zo’n barretje leerde ik een leuke jonge Spanjaard kennen, Pepe genaamd, die daar achter de bar werkte.

Op een avond (we waren er al een week) was mijn bloed al op een aardige temperatuur gekomen en ik kon mijn ogen niet van hem af houden. Het liep tegen drie uur ‘s nachts en de diskjockey zette een paar slijpnummertjes op. Ik was al aardig aangeschoten van de wodka met jus en vroeg aan mijn man Wim, of hij met me wilde dansen, waarop hij antwoordde geen zin te hebben. Ik trok de stoute schoenen aan en vroeg aan Wim of ik met die jongen achter de bar mocht dansen. Hij had er geen bezwaar tegen, dus zo gezegd zo gedaan. Ik vroeg in het engels aan hem of hij wilde dansen met me en binnen enkele seconden stonden barkeeper Pepe en ik op de dansvloer. Hij hield mij stevig tegen zich aan en al gauw voelde ik dat hij een behoorlijke stijve pik in zijn broek had, die hij tijdens het dansen brutaal tegen mijn blote dijbenen drukte. Ik zelf vond het ook wel spannend en ging met mijn hand richting zijn kruis alwaar ik hem zachtjes begon te strelen over zijn bobbel. Hij attendeerde mij erop dat mijn man nog aan de bar zat en ik zei hem dat dat niet zo erg was omdat mijn man wist dat ik graag met jonge ventjes flirtte.

Toen de muziek was afgelopen vroeg hij mij of mijn man en ik nog verder gingen stappen. Ik knikte van ja en hij vroeg waar we heen gingen. Ik zei: “naar Hollywood” en hij beloofde mij daar ook heen te komen. Ik dus met mijn man naar Hollywood, maar al gauw bleek dat Wim weer eens te veel had gedronken en hij zei tegen mij dat hij naar het appartement wilde. Ik had nog geen zin, dus besloot ik in die discotheek te blijven.

Om een uur of half vijf kwam Pepe binnen en hij vroeg waar mijn man was. Ik zei dat hij ziek was en naar het appartement was gegaan. We kletsten wat samen en maakten een dansje. Pepe vertelde dat hij eenentwintig was, in Barcelona woonde en zomers in Malgrat werkte als bedrijfsleider van de bar. Het was inmiddels vijf uur geworden. Ook de discotheek ging dicht en we besloten samen nog even terug te gaan naar de bar waar hij werkte.

Nou je kan wel nagaan wat me daar allemaal is overkomen. Na de zoveelste Wodka met jus begonnen we heerlijk met elkaar te vrijen en ik merkte weldra dat Pepe niet zo’n preutse Spanjool was zoals hij zich had voorgedaan.

Hij gleed al gauw met zijn handen onder mijn strakke rokje en ik voelde hoe zijn hongerige vingers naar mijn druipnatte spleetje zochten. Zelf raakte ik aardig buiten zinnen en ik begon hem hongerig te zoenen, terwijl mijn handen brutaal in zijn gulp naar zijn pik zochten. Hij kleedde mij uit en binnen de kortste keren lag ik schaamteloos met mijn geschoren kutje op een tafel terwijl Pepe zijn gulzige tong bij mij naar binnen werkte, waarop mijn kutje aardig van streek begon te raken en ik het uitschreeuwde van genot. Ik ontdeed mijn Spaanse minnaar ook maar van zijn kleding en vroeg hem om op de tafel plaats te nemen. Ik plaatste mijn geile mond op zijn eikel en begon als een bezetene te pijpen. Hij gilde het uit van genot en de eerste lading sperma likte ik gulzig van zijn pik. Nou, als je denkt dat het toen gebeurd was dan heb je het mis, want enkele tellen later neukte Pepe me op zijn hondjes en stak hij brutaal een vinger in mijn aars, waarop ik spontaan klaarkwam! Op dat moment was ik niet meer te houden en ging op de tafel boven op zijn pik zitten en neukte Pepe met wilde stoten en kreten zoals “fuck me!” naar een hoogtepunt.

Thuis in het appartement lag mijn man Wim op mij te wachten. Het was inmiddels negen uur in de morgen en van hem kreeg ik ook nog eens een neukbeurt van zo’n twee uur. De dagen daarop heb ik wel met een behoorlijk schraal kutje gelopen, maar ik had dit nooit willen missen!

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten