Een heerlijke massage

Een heerlijke massage.

Mijn vrouw Hilda en ik waren verleden jaar 15 jaar getrouwd, en op diezelfde dag is zij 35 geworden. Wij zijn namelijk getrouwd op haar verjaardag de dag dat ze twintig werd. Een paar weken voor ons 15 jarig huwelijk had ik in de krant gelezen over een masseur die zich aanbood voor diverse massage’s bij de mensen thuis. Ik sprak hierover met Hilda en vroeg of ze dat misschien wel een keer wilde, want zei ik, je klaagt al een paar weken over pijn in je nek, dan kan hij dit gelijk behandelen. Ze reageerde hier lachend op en zei, gekkie, dat is toch niets voor mij.

Omdat zij er niet echt afwijzend op reageerde en ik haar voor onze trouwdag een verrassing wilde geven, belde ik deze masseur op en maakte een afspraak. De avond dat hij kwam had ik de open haard aangestoken zodat het een aangename temperatuur was in de kamer. Om acht uur werd er gebeld en ik liet de masseur binnen, het was een man van onze leeftijd en kwam direct al spontaan bij ons over. Hilda keek eerst wel een beetje vreemd maar na dat we een kopje koffie hadden gedronken en hij had vertelt hoe een massage ging was het ijs al snel gebroken. Toen ik voor hem het tweede kopje koffie inschonk ging Hilda eerst even douchen. Ondertussen zette hij zijn massagetafel op. Toen Hilda uit de douche kwam had ze een duster aan en de masseur zij lachend tegen haar, zo kan ik je niet masseren. Ze gaf hierop geen antwoord maar trok haar duster uit. Ze stond daar in haar volle naaktheid. Hij zei, ga maar op je buik op de tafel liggen en vroeg aan mij of ik een rustig muziekje op wilde zetten. Hij masseerde haar rug, billen en benen en vroeg toen of ze zich wilde omdraaien. Toen ze dat deed zag ik dat ze opgewonden was, ik kon vanaf de plek waar ik zat haar kutje zien, haar schaamlippen glommen van het vocht. Hij masseerde toen haar nek, borsten en buik maar bleef een paar centimeter bij haar kutje vandaan. Toen hij haar benen onder handen nam wreef hij over een been met twee handen vanaf haar enkels heel langzaam richting haar schaamstreek, maar bleef hierbij weer enkele centimeters van haar kutje vandaan.

Toen hij later weg was hebben wij over de massage gesproken en ik zei haar dat ik gemerkt had dat ze er geil van werd. Ze zei hierop voel maar eens, ze was drijfnat en we hebben een heerlijke nacht gehad. Drie weken later vroeg ik aan haar of ze nog een keer een massage wilde, waarop ze spontaan met ja antwoordde, maar wel aan mij vroeg of ik er geen problemen mee had dat ze door een andere man zo werd opgegeild. Ik zei tegen haar dat ik er geen problemen mee had en dat ze er maar lekker van moest genieten. Ik heb hem gebeld en gevraagd of hij weer kon komen, hij antwoordde hierop van ja en vroeg mij hoe het haar de eerste keer was bevallen. Ik vertelde hem dat ze het heel prettig had gevonden en dat wij daarna een heerlijke avond hadden gehad. Toen hij de tweede keer kwam was hij wat vroeger en was Hilda zich nog aan het douchen. Ik schonk wat te drinken voor hem in en we begonnen wat met elkaar te praten. Hij vertelde mij dat hij gezien had dat ze opgewonden was en vroeg aan mij of ik het erg zou vinden als hij haar schaamstreek ook masseerde. Ik zei hem dat wanneer zij weer zo geil werd, hij dit van mij rustig mocht doen. Hiernaar vroeg hij of wij het erg zouden vinden als hij tijdens de massage ook naakt was, hij vertelde dat hij dit prettiger vond. Ik zei hem dat ik daar geen problemen mee had maar dat we dit ook aan Hilda moesten voorleggen. Toen Hilda uit de douche kwam heeft hij dit aan haar gevraagd, waarop ze tot mijn verbazing zei, nee hoor je doet maar, dan ben ik tenminste niet de enige die naakt is.

Terwijl Hilda op de tafel plaatsnam kleedde hij zich uit, toen ik zijn lul zag kreeg ik bijna een minderwaardigheidscomplex, in slappe toestand was hij al groter dan de mijne en ik vind dat ikzelf ook niet al te klein geschapen ben. Hij begon met de massage en begon weer met haar rug, toen hij haar billen masseerde wreef hij ook door haar bilnaad, ik merkte dat dit mij ook opwond. Toen begon hij een voor een haar benen te masseren, weer wreef hij vanaf haar enkel naar boven maar ging nu met zijn vingertoppen langs haar schaamlippen en zo door haar bilspleet verder naar boven. Ik zag dat dit haar niet koud liet ze begon heel licht met haar onderlichaam te draaien. Toen hij met de achterkant klaar was en zij zich omdraaide glom haar kutje wederom van geiligheid. Hij begon weer bij haar nek, toen haar borsten waarbij hij haar tepels ook meenam, dit was voor Hilda te veel, ik hoorde dat ze zachtjes begon te kreunen. Daarna wreef hij over haar buik en schaamheuvel, ik merkte dat ze steeds geiler werd en ik ook trouwens. Toen hij een been begon te masseren zag ik dat ze haar benen wat meer uit elkaar deed en kon ik zien dat haar lippen geopend stonden en glommen van het vocht. Hij wreef heel langzaam met zijn handen vanaf haar voet richting haar schaamstreek en daar aangekomen gleed hij heel traag met zijn vingers langs haar kutje, op dat moment kon ze zich niet meer beheersen, ze draaide met haar heupen en begon constant te kreunen. Hij bleef langs haar lippen strelen en zij kreunde steeds harder. Toen hij twee vingers in haar kutje liet verdwijnen kreunde ze van, oh ja ga door. Doordat ik zo gespannen naar haar natte openstaande kutje had zitten kijken, had ik niet gezien dat de masseur ook een stijve had. Ik keek ernaar en merkte dat ik het mooi vond. Zijn lul stond rechtop en had ongeveer een lengte van 23 centimeter en ontzettend dik. Een druppel geil hing aan zijn eikel.

Hij ging naast Hilda staan en voelde met een hand aan een borst en met zijn andere hand vingerde hij haar. Ineens zag ik Hilda naar beneden kijken, ze had iets tegen haar heupen aangevoeld en zag dat het zijn grote lul was. Toen zij die enorme lul zag begon ze nog harder te kreunen, waarop hij tegen haar zei, pak hem maar vast en wrijf er maar zachtjes overheen. Ze keek mij aan en ik knikte dat het goed was, ze pakte hem beet en begon er zachtjes aan te trekken. Ik werd hier zo geil van dat ik mij ook ontkleedde en aan het spel mee begon te doen door met haar borsten te spelen. Hilda keek me aan en zei, o wat is dit geil, ik heb altijd al gefantaseerd om door twee mannen gelijk genomen te worden. Ik fluisterde in haar oor van hoe zou je het dan willen, ze keek me met geile glanzige ogen aan en zei, een lul in mijn kutje en een in mijn kontje. De masseur had dit ook gehoord en zei, dat lukt niet op deze tafel. We hebben haar toen samen van de tafel afgetild en op de grond neergelegd. Terwijl ik haar kutje begon te likken en met mijn vinger haar kontje vast voorbereidde, likte zij aan zijn ballen en staaf richting zijn eikel. Op een gegeven moment nam ze zijn eikel in haar mond en begon ze hem te pijpen. Plotsklaps kwam ze overeind en zei nu wil ik jullie voelen, ga jij maar liggen zei ze tegen de masseur, dan kom ik bovenop je zitten, ik wil hem helemaal in me voelen.

Ze liet haar natte kutje langzaam over zijn lul heen glijden en haar ogen draaide bijna uit haar kassen van geiligheid. Toen ze op hem zat en die grote lul helemaal in haar kutje was verdwenen begon ze hem te neuken. Na een tijdje liet ze haar bovenlichaam op zijn borst zakken en ik zag hoe die grote lul in haar kutje zat. Ze zei tegen mij, nu wil ik de jouwe ook voelen. Ik knielde achter haar en schoof voorzichtig mijn lul in haar kontje. Toen hij er helemaal in zat begonnen wij haar allebei te neuken. Ik voelde hoe zijn lul in haar kutje heen en weer ging. Zij begon ineens heel hard te kreunen en een tel later gilde ze van, ik kom, ik kom. Direct daarnaar voelde ik hoe zijn lul opzwol in haar kut en ook hij kreunde van, ik kom. Ikzelf kon het ook niet langer ophouden en wij kwamen gelijktijdig klaar. Toen we onze lullen uit haar kutje haalden en zij opstond liep het witte geil met een dikke straal langs haar benen en billen.

Zes maanden lang kwam hij in keer in de maand naar ons toe en hebben er met zijn allen heerlijk van genoten. Jammer genoeg is hij vanwege zijn werk verhuist en is de afstand te groot geworden. We zijn nu al een tijdje op zoek naar een andere masseur maar hebben tot nu toe jammer genoeg niemand gevonden.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb