Een heerlijke avond voor ons.

Mijn vrouw Marijke en ik zijn al vier jaar getrouwd en we kunnen nog steeds geen genoeg van elkaar krijgen. Alleen is haar libido hoger dan die van mij. En als we dan twee dagen geen sex hebben gehad dan is ze wanhopig op zoek naar een manier om haar energie kwijt te kunnen.

Nu heb ik de laatste tijd lang nagedacht over een oplossing voor ons beiden en ik denk dat ik die heb gevonden. Een vriend van me (Roy) was net gescheiden en had al een poosje geen sex meer gehad. Op een avond, toen ik bij hem een biertje dronk, begon hij erover en ik ging erin mee. Ik legde een hand op zijn schouder en bood hem mijn vrouw aan. Maar het moest op één voorwaarde zijn. Ik wilde wel stiekem kunnen kijken. Roy keek me verbaasd aan, maar hij ging uiteindelijk akkoord. Vooral omdat hij alles deed voor een goede beurt. Het was al te lang geleden voor hem.

Een week later gingen mijn vrouw en ik naar een feestje bij vrienden van ons. Roy zou die avond ook komen. Ik had Marijke gevraagd om een kort rokje aan te doen en een iets doorzichtig shirt waar haar borsten net iets te zien waren. Ze droeg een bh met een halve cup waar haar boezem zichtbaar bovenop lag. Verder had ze een string aangetrokken die voornamelijk bestond uit kralen die door haar vagina liepen. Hierdoor werd ze al geil tijdens het lopen. Uiteindelijk trok ze hoge hakken aan waardoor haar benen nog langer leken.

Ze liep uitdagend langs me en greep me vlug in mijn kruis. Dat en het idee dat ze vanavond door een andere man gepakt zou worden, maakte me enorm geil en ik wilde haar al direct neuken. Ik gleed met mijn hand onder haar rok en duwde een trilleitje in haar vagina. Zelf hield ik de afstandsbediening bij me. ‘Als ik deze laat trillen dan ga je verder met wat je op dat moment aan het doen bent oké?’ Ze keek me verbaasd en geil aan en vroeg wat ik van plan was. Ik lachte en trok haar mee naar de auto en reed naar het feestje wat al in volle gang was.

Er was al veel gedronken en de mensen waren al wat losser in de omgang en sommige dansten behoorlijk intiem op de dansvloer. Ik gaf Marijke een baco en stuurde haar er ook naartoe. ‘Laat zien dat je het beter kan. Ik zoek ondertussen wel een geschikte danspartner voor je. En als je het goed doet, dan krijg je een beloning.’ Weer keek ze me aan, maar ze was te geil om te protesteren. Heupwiegend liep ze met haar iets te korte rokje de dansvloer op en ze begon uitbundig te dansen, waardoor haar rokje iets verder omhoog schoof en de onderkant van haar billen zichtbaar werden. Ik zette het trileitje aan. Een teken dat ze door moest gaan met haar dans. Al snel kwam er een man op haar af die haar openlijk bewonderde en zijn handen en zelfs haar handen masserend op haar borsten legde. Marijke lachte naar hem en na een geile tongzoen waar ze ook hem in zijn kruis kneep, danste ze weer verder. De man met een stijve in zijn broek achterlatend. Snel liep ik op Roy af en gaf hem een baco. ‘Hier geef haar dit en blijf het haar geven. Ze lust het graag en het neemt heel snel haar remmingen weg. Ga en dans met haar en vinger haar ondertussen. Maak haar zo geil mogelijk waar iedereen bij is.

Roy liep een beetje onwennig de dansvloer op en gaf Marijke haar baco. En daarna nog een paar. Deze nam ze, steeds met een brede glimlach, aan. Ze ging op haar tenen staan en gaf Roy steeds weer een zoen op de wang om hem te bedanken. Roy glimlachte naar haar en pakte haar uiteindelijk bij haar heupen en duwde haar tegen zich aan. Onmiddellijk liet ik het eitje harder trillen. Marijke keek me aan en ik keek glimlachend terug. Het leek alsof ze me begreep en ze ging onmiddellijk op Roy’s toenadering in. Roy begon er plezier in te krijgen en hij liet een hand onder haar rokje glijden en aan het gezicht van Marijke te zien was het duidelijk waar zijn vingers nu waren. Ze danste iets langzamer en duwde zich nog dichter tegen Roy aan. Meer aanmoediging had hij niet nodig. Hij gleed met zijn andere hand onder haar shirt, pakte haar halfvrije borsten en kneep en er flink in. Ondertussen kuste hij haar alsof hij haar te plekke zou nemen. Ik zette het trileitje een standje hoger en zag Marijke reageren. Ze stond midden op de dansvloer te trillen omdat ik het eitje in een steeds hogere stand zette en Roy haar bijna neukte waar iedereen bij was. Toen Marijke zijn broekriem opentrok, nam Roy haar mee naar de gang en liepen ze door naar de slaapkamer van de gastheer en gastvrouw. Hij trok haar naar binnen en werkte haar rok omhoog. Zelf rende ik naar buiten en gluurde via het slaapkamerraam naar binnen.

Ik zag nog net hoe Roy haar rok omhoog werkte en zette onmiddellijk het trileitje in een hogere stand waardoor Marijke hem zijn gang liet gaan. Dit had ze waarschijnlijk zonder het eitje ook wel gedaan. Zo geil was ze nu wel. Ze opende de broek van Roy en trok deze in een ruk omlaag, onmiddellijk nam ze zijn enorme lul in haar mond en begon ze hem te pijpen. Roy liet haar even begaan, maar nam toen de leiding over. Hij nam haar hoofd in zijn handen en begon haar eerst zachtjes en daarna steeds harder en dieper in haar mond te neuken. Ik hoorde haar kokhalzen, maar Roy was helemaal losgeslagen en ging als een bezeten door. Opeens verkrampte hij en hield haar hoofd stil. Ik zag Marijke meerdere malen slikken en wist dat Roy zijn sperma tegen haar wil in haar keel loosde. Hij bleef in dezelfde positie staan totdat ze rustig werd en alles tot de laatste druppel had doorgeslikt. Uiteindelijk haalde hij zijn grote lul uit haar mond en eiste hij dat ze hem weer stijf zou pijpen. Tot mijn verbazing deed ze het meteen en vol overgave. Waarschijnlijk waren al haar remmingen verdwenen. Toen zijn lul weer in vol ornaat recht vooruit stond besefte ik dat hij minstens 23 centimeter lang moest zijn en ontzettend dik. Hij legde Marijke op het bed van de bewoners en ging zo staan dat ik precies kon zien wat hij deed. De zak, hij wist dat ik hier stond en hij genoot ervan.

Hij duwde twee vingers in de gleuf van Marijke en begon deze heel hard en ruw in en uit te stoten. Marijke kreunde en probeerde hem weg te duwen. Hij grijnsde naar mij en duwde zijn lul weer in haar mond. Ondertussen nam hij drie vingers in de mond en duwde deze weer in haar gleuf. Toen Marijke begon te protesteren liep hij naar de deur en opende deze. Marijke bleef verbaasd liggen. Een tweede man kwam binnen en deed de deur op slot. Het was de gastheer! Hij gaf Roy een hand en kleedde zich uit. Ondertussen had Roy weer drie vingers in haar gleuf getopt. De gastheer liep op het bed af en stak zijn lange lul in Marijke’s mond en begon haar hard te neuken. Zonder gevoel, zonder medelijden. Ik zag de tranen in haar ogen, maar tegelijkertijd zag ik haar ook zuigen alsof haar leven ervan afhing. Roy lachte en stopte vier vingers in haar gleuf en roerde flink. Uiteindelijk pakte hij een fles glijmiddel die op het nachtkastje stond en smeerde zijn hand ermee in. Daarna stopte hij zijn vier vingers weer in haar. Dit had mijn Marijke nog nooit gedaan en ik vroeg me af of ze dit wel wilde. Eerst haalde Roy het trileitje eruit en daarna ging ook zijn vijfde vinger haar gleuf in. Marijke duwde zijn hand weg, maar doordat de gastheer haar nog steeds ruw in haar mond neukte kon ze niet veel meer doen dan Roy verder zijn gang te laten gaan. En dat deed hij. Hij maakte zijn hand zo smal mogelijk en duwde hem stukje voor stukje naar binnen totdat deze er tot aan zijn pols in zat. Marijke trilde helemaal en Roy wachtte tot ze rustig werd en begon daarna heen en weer te pompen. Marijke draaide met haar heupen om zijn hand eruit te krijgen, maar het hielp niet. De mannen hielden haar vast en gingen door als een volledig op elkaar ingespeeld team.

Ik was ondertussen zo geil geworden van het hele schouwspel, dat ik mijn broek omlaag had getrokken en mezelf aan het aftrekken was. Plotseling was er een hand die het werk van me overnam. ‘Mijn man houdt ervan om ruw te neuken en vooral in trio’s. Ik wist dat vanavond je vrouw aan de beurt was. Kom laat me je pijpen terwijl jij van het geile schouwspel geniet.’ Het was de gastvrouw die haar taken erg serieus nam en mijn lul hard zuigend in mijn mond liet glijden. Ik wist niet wat me overkwam, maar maakte er dankbaar gebruik van. Wat kon deze vrouw pijpen! Ik keek ondertussen naar binnen waar het hoofd van mijn vrouw stevig door de gastheer werd vastgehouden terwijl hij zichzelf leegspoot en nog een paar keer diep in haar keel stootte. Hij liet zich achterover op het bed vallen met zijn lul nog recht omhoog. Ondertussen hield mijn vrouw de vuist van Roy vast die haar nog steeds ruw neukte met zijn vuist. Blijkbaar genoot ze ervan want ze kreunde alsof ze nog nooit zo genoten had. Toen verkrampte ze en viel ze uiteindelijk slap achterover. Langzaam haalde Roy zijn vuist tevreden uit haar gleuf.

Maar rust kreeg ze niet. Na een paar likken over haar clitoris klom hij boven op haar en duwde hij zijn grote dikke lul naar binnen. Hij begon meteen in een snel tempo te stoten en Marijke probeerde deze zo goed mogelijk op te vangen. Iets wat haar blijkbaar veel moeite kostte omdat ze al behoorlijk uitgewoond was. Maar medelijden hadden ze niet met haar. Roy rolde zich op zijn rug en nam haar mee. Ondertussen pompte hij gewoon door. Mijn gastvrouw was ondertussen opgestaan. ‘Als je verder wilt kijken, dan moet je meekomen.’ Meteen pakte ze me bij de hand en ze trok me via de terrasdeur de slaapkamer in. Ik schrok, maar het drietal merkte niet eens dat we er waren. De gastvrouw ging over de leuning van een stoel hangen. ‘Kom, neuken jij.’ Na enige aarzeling duwde ik enthousiast mijn lul bij haar naar binnen en begon te pompen. De gastvrouw kreunde alsof haar leven ervan afhing en haar borsten bungelden naar beneden en deinden op de stoten heen en weer. Ik pakte ze in mijn handen en begon ze hard te masseren. Ondertussen schreeuwde ze naar haar man. ‘Kom op lul. Neuk die slet zoals ze nog nooit geneukt is en dek haar zoals ze nog nooit gedekt is. Ik wil haar zien creperen en ik wil haar horen kreunen. Blijkbaar wisten de mannen wel dat we er waren. Onmiddellijk begon haar man Marijke’s sterretje te masseren en stak er een vinger in die snel werd gevolgd door een tweede en een derde. Hij trok deze iets uit elkaar en ik hoorde Marijke kreunen en iets protesteren. Maar helpen deed ik haar niet. Ik was te geil, ik neukte de meest geile vrouw die ik ooit had ontmoet.

‘Als mijn man vanavond je vrouw in haar kont mag neuken, dan mag jij in de mijne. Heel hard en diep.’ Dit hoefde ze geen twee keer te zeggen. Dit had ik altijd gewild, maar zover had Marijke nooit willen gaan. Ik haalde mijn lul uit haar kut en duwde hem tegen haar ster. Ondertussen riep ik geil naar haar man dat hij zijn gang mocht gaan en mijn slet mocht neuken tot ze niet meer kon. Als een gek duwde ik mijn lul naar binnen en ik ragde mijn gastvrouw als een dolle. Ondertussen zag ik haar man met moeite zichzelf toegang verschaffen tot Marijke’s sterretje. Marijke duwde hem weg, maar hij hield haar handen op haar rug. Ondertussen neukte Roy haar onverminderd door en zoog zo hard aan haar tieten dat ze het uitschreeuwde van pijn en genot. Toen ze bijna op een hoogtepunt was duwde de gastheer zijn lul nog verder haar kont in. Ze gilde, maar de heren gingen door met stoten alsof hun levens ervan afhingen met Marijke vermoeid en genietend tussen hun in. ‘Doorgaan fluisterde ze. Doorgaan watjes.’ Lachend verhoogde de heren hun tempo en spoten nagenoeg tegelijkertijd hun sperma in haar. Daarna trokken ze zich terug en lieten haar uitgeput op bed liggen. ‘Liggen blijven dame. Het lekkerste komt nog.’ commandeerde de gastheer. Daarna liepen ze beide naar ons toe en de gastvrouw likte beide pikken tot de laatste druppel schoon terwijl ik nog wild in haar stootte. Dit was teveel voor me en ik spoot mijn sperma in haar darmkanaal. De gastvrouw lachte tevreden en liep naar het bed en ging boven het hoofd van mijn vrouw hangen. Langzaam drupte mijn sperma eruit en mijn vrouw opende gewillig haar mond en ving alles op. Daarna zakte de gastvrouw verder door de knieën en mijn vrouw likte haar sterretje helemaal schoon! Vanavond had mijn Marijke geen grenzen meer, ongelofelijk. Wat een heerlijke geile vrouw had ik toch.

Uiteindelijk ging mijn gastvrouw met haar hoofd tussen de benen van Marijke en likte al het sperma en kutgeil eruit, ondertussen vingerde ze Marijke totdat deze nog één keer klaar kwam. Daarna stak ze haar tong zo diep in haar om het laatste beetje sperma nog op te zuigen. Ze keek Marijke dankbaar aan. Marijke lachte haar toe en gaf haar een tongzoen en deelde zo het laatste restje sperma. Uitgeput keken we elkaar aan. Wat een heerlijk en geslaagd feestje was dit.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten