Een grote negerlul.

Ik ben een vrouw die erg van seks hou, alhoewel ik in het begin best moeite had om aan mijn verlangens toe te geven. Nu ik echter al enkele spannende dingen achter de rug heb, merk ik dat ik steeds losser wordt. Voordeel is dat mijn man David en ik beide van wat spanning houden, tijdens het neuken fantaseerden we vaak hoe het zou zijn als ik geneukt zou worden door een lekkere zwaar geschapen neger, ik kom dan klaar als nooit tevoren. Ook David werd er steeds geiler van. Nu sta ik twee dagen in de week in een vrij exclusieve herenmode zaak in Utrecht waar sinds kort een knappe zwarte man als klant kwam. Elke keer als hij kwam kreeg ik behoorlijk de kriebels, in mijn fantasie zag ik mezelf al bezig. Tegen David had ik al verteld over deze vent en wat hem betreft was het geen probleem als ik er werk van zou maken. Nou sta ik daar samen met een mannelijke collega die echter homo is en met hem heb ik vaak heel open gesprekken over zijn spannende weekenden. Ik begreep dat als ik iets wilde doen het niet onopgemerkt aan Thijs, zoals hij heet, voorbij zou gaan. Dat betekende dat ik hem in vertrouwen zou moeten nemen, maar hoe breng je dit.

Op een ochtend zaten we samen aan de koffie, toen hij binnen kwam lopen. Beiden stonden we op om te gaan helpen maar ik zei tegen Thijs, laat mij dat lekkere ding maar even helpen. Lachend keek hij me aan en zei, dus jij vind hem wel wat, ik wel en liep de winkel in. Hij kwam voor een shirt en eigenlijk was ik te vlug met hem klaar, ik vroeg of hij soms ook koffie wilde, lekker zei hij. Ik liep voor hem uit naar het keukentje achter in de winkel en schonk koffie voor hem in. Hij stelde zich voor als Aaron, nadat Thijs en ik hetzelfde hadden gedaan, gingen we zitten. Ik voelde me ‘lekker’ gespannen en begreep dat ik mooi van deze gelegenheid gebruik kon maken. Aaron vertelde dat hij boven de winkels een appartement had, vandaar dat hij hier nogal eens langs kwam. Op dat moment kwam er nog een klant binnen lopen maar nu stond ik niet op, Thijs zei lachend, ik ga wel even. Nu zat ik alleen met een mooie zwarte man, waar ik al menigmaal op klaar was gekomen zonder dat hij daar ook maar iets van vermoedde. Ik vroeg ’wil je nog een kopje’ en toen ik de koffie inschonk zag ik hem in mijn openstaande blouse kijken. De bovenste twee knoopjes zaten los zodat hij goed inkijk had.

Nou heb ik een paar flinke grote tieten waar ik best trots op ben, voor de rest ben ik een beetje mollig met een lekkere volle kont. Ik bleef expres even zo staan dat hij goed alles kon zien. Ik voelde mezelf flink vochtig worden van onder, ik ging zitten en keek hem aan, ik voelde dat ik een kleur had. Je ziet er prachtig uit zei Aaron, dank je zei ik. Jij mag er ook wel wezen zei ik en terwijl ik dat zei, keek ik hem recht in zijn ogen en ik wist een ding zeker, door deze vent wil ik genaaid worden, ik zat te soppen op mijn stoel. Ik voelde de spanning tussen ons, onder de tafel voelde ik zijn been tegen mijn been aan, ik wilde meer en besloot het risico te nemen en drukte mijn been wat strakker tegen hem aan. Hij keek me aan en zei, je moet eens een keer boven komen kijken, dan laat ik je genieten van het mooie uitzicht over de stad.

Lijkt me gezellig, morgen werk ik, dus wat mij betreft. Oké zei hij en gaf me zijn huisnummer. Jezus wat was ik geil zeg, ik kon haast niet wachten tot morgen. Op dat moment kwam Thijs naar achteren en Aaron stond op en zei dat hij graag nog eens koffie kwam drinken. Toen hij de winkel uit was zei Thijs, vertel op, wat ben jij van plan. Thijs, ik ga je in vertrouwen nemen zei ik en vertelde hem van onze fantasie. Toen ik hem alles had verteld zag ik hem kleuren, jeetje zeg wat spannend, ik word er zelf ook opgewonden van. Maakt me niet uit zei ik, ik ben blij dat ik het je heb verteld ik zal David ook vertellen dat je er van weet, die vind dat wel spannend. Je vertelt me wel alles he, zei hij. Als jij daar opgewonden van word, oké. We raakten er niet over uitgepraat en toen ik aan het einde van de dag naar huis reed kon ik het niet nalaten om mijn hand in mijn slipje te steken, ik dreef letterlijk, heerlijk. Toen David s’avonds thuis kwam en ik het hem allemaal vertelde stak hij gelijk zijn hand in mijn slipje en ook hij voelde dat het sap langs mijn benen liep. David, ik laat me helemaal af naaien, vindt je dat spannend? En of zei hij, hij mag je helemaal suf neuken als ik daarna maar lekker in die gebruikte kut van je mag, heerlijk. We spraken af, hoe geil we ook waren, we zouden die avond niet neuken, de nacht was dan ook erg onrustig allerlei geile gedachten gingen er door me heen.

Ik was vroeger op dan normaal douchte me extra lang en moest me inhouden toen ik de sproeier op mijn hete pruim zette, ik zou spontaan zijn klaargekomen. Ik zocht iets spannends uit, een wikkelblouse met een korte strakke rok, een supersexy zwart stringetje. Mijn beha besloot ik maar voor te doen, tenslotte kon ik die altijd in de zaak laten. David was ook op en zag hoe ik mezelf “prepareerde”, zo te zien heb je er flink zin in. Wat denk je zei ik, ik ben zo geil als boter, jij niet dan? Ga maar gauw voor ik me niet meer in kan houden, zei hij. Ik pakte de autosleutels en liep naar de deur, veel plezier zei hij, dat zal best wel goed komen zei ik en trok de deur achter me dicht. In de auto voelde ik mijn kutje alweer vochtig worden, ik was er helemaal klaar voor. Toen ik op de zaak kwam zag ik dat Thijs er al was. Zo, dat ziet er spannend uit, zei hij toen ik mijn jasje uit deed. Ik maak het straks nog spannender zei ik, hoe bedoel je, je ging toch alleen maar voor het uitzicht. Ik liep naar de keuken en trok daar mijn beha uit zodat mijn grote tieten lekker los in mijn blouse hingen. Koffie Thijs, riep ik en toen hij binnen kwam zag hij mijn beha die ik expres op tafel had gelegd. Jeetje, je ben echt ondeugend, ik ga voor het uitzicht en hij krijgt bij mij ook wat uitzicht zei ik lachend. Ik had beloofd om tegen een uur of tien boven te zijn, nou ik kan je vertellen dat ik er zin in had. Toen het zover was zei Thijs je hoeft je niet te haasten ik red het wel en geniet ervan he. Ik liep langs de andere winkels en kwam bij de ingang van de appartementen, belde aan en toen de zoemer van de deur ging en ik naar de lift liep was ik toch behoorlijk nerveus. Ik stapte in de lift en stapte uit op de bovenste verdieping. Hij stond in de deuropening op me te wachten, ik stapte naar binnen en toen de deur achter me dicht viel wist ik dat er geen weg terug meer was, niet dat ik dat wilde, nee ik wilde maar een ding.

Ik liep naar het raam en keek over de hele stad en wat vind je van het uitzicht, zei Aaron, schitterend zei ik en ik voelde dat hij achter me kwam staan. Hij legde zijn handen op mijn schouders en ik leunde iets naar achteren. Ik voelde de warmte van zijn lichaam en mijn kutje was zo nat als een dweil. Zijn handen gleden langzaam naar beneden langs mijn armen naar mijn heupen en hij duwde zijn onderlichaam tegen mijn kont aan. Ik voelde een dikke bobbel en kon mezelf haast niet meer beheersen. Toch wilde ik dat hij het initiatief nam, lang hoefde ik niet te wachten. Ik verlang naar je, zei Aaron hij kuste me in mijn nek en ik voelde zijn handen naar mijn tieten gaan. De blouse die ik aan had maakte het hem erg makkelijk, een ruk aan de knoop en daar stond ik in mijn blote tieten voor het raam. Zijn grote handen kneedde mijn dikke tieten en hij trok lekker aan mijn stijve tepels. Je maakt me geil, zei ik, was je dat dan niet? Wat denk je, ik ben zo geil als boter, zei ik hem. Ik draaide me om en liet mijn hand over die dikke bult gaan, haal hem er maar uit zei Aaron. Ik maakte zijn riem los en trok zijn broek naar beneden, een slip droeg hij niet en er kwam me toch een lul tevoorschijn, hij was pas half stijf, maar wat een ding. Precies wat ik wilde, dik en lang. Ik greep hem beet en begon er aan te sjorren, hij werd steeds dikker en ik wilde maar een ding, die dikke worst in mijn zeiknatte scheur, ik wilde naaien.

Hij duwde zijn hete tong in mijn mond en trok mijn rokje omhoog, toen zijn vingers in mijn slipje gingen gleden zijn vingers vanzelf naar binnen, zo nat was ik. Ik spreidde mijn benen en liet me heerlijk vingeren binnen enkele tellen kwam ik voor de eerste keer klaar, ik kreunde het uit. Ben je zo geil meisje, zei Aaron, kom maar mee dan ga ik je eens lekker naaien. Hij pakte mijn hand en trok me mee naar de slaapkamer. Ik wil dat je me lekker hard neemt, Aaron. Komt in orde geile meid, ik gooide mijn rok in een hoek en liet me met mijn benen wijd op bed vallen, trek die string maar van mijn reet schat, ik wil het ruw. Hij kwam met die grote lul op me af en zei, je zegt het maar en met een ruk trok hij mijn string in tweeën. Hij pakte me bij mijn enkels duwde mijn benen helemaal omhoog en begon me met die lange tong te likken, ik lag te kronkelen van geiligheid en binnen een mum van tijd kwam ik voor de tweede keer gillend klaar.

Wijdbeens lag ik op het bed en ik voelde me zo lekker hoerig, hier had ik vaak over gefantaseerd, ik zag die grote stijve lul en zei tegen Aaron, ga je me lekker volspuiten schat. Ik doe alles wat jij wilt, je zegt het maar. Ik draaide me om en zei, ik wil dat je me achterlangs neemt, ik ging op mijn knieën zitten en ik voelde zijn handen op mijn kont. Hij duwde zijn lijf tegen me aan en ik voelde die dikke worst tegen mijn kont, neuk me hard geile vent zei ik en ik voelde hoe hij zijn lul tegen mijn zeiknatte pruim aan duwde. Hij drukte zijn dikke eikel tegen mijn lippen en toen hij er een klein stukje in zat ramde hij in een keer de rest van die grote paal naar binnen, ik gilde het uit van geiligheid, wat een pik. Hij pakte mijn dikke tieten en begon me heerlijk te naaien, hij draaide met die paal door mijn scheur en ik voelde het alweer komen. Naai me helemaal suf geile beer, riep ik. Hij trok aan mijn tepels en zei, je houdt van lekker ruw he, nou je zal het krijgen ook. Ik naai je helemaal gek, geile teef riep hij, ja doe maar zei ik, ik wil dat je alles met me doet. En weer gilde ik het uit, ik voelde dat hij ging komen en zei, spuit die geile pruim maar lekker vol. En na een paar stoten voelde ik het zaad mijn kut in spatten de een na de andere straal voelde ik komen, Jezus wat werd ik lekker gepakt zeg. Ik voelde me flink afgenaaid en toen hij zijn lul eruit trok, voelde ik het warme zaad uit mijn kut lopen.

Ik draaide me om en liet me languit op het bed ploffen. Wijdbeens lag ik op het bed, Aaron zat voor me en keek hoe zijn geile zaad uit mijn pruim liep. Hij bukte voorover en kuste mijn tieten, dit was lekker zeg, wat ben jij een lekker geil wijfje zeg, ik hoop dat we dit nog veel vaker gaan beleven. Nou wat mij betreft, geen probleem zei ik, ik heb er van genoten. Hij stond op en ik zag zijn grote lul glimmen van mijn kutgeil, lekkere pik heb je schat, je bent nog lang niet van me af. Eindelijk was mijn fantasie werkelijkheid geworden. Ik stond op en ik voelde hoe het zaad langs mijn benen liep. Ik had nu geen slipje meer, die lag ergens kapot gescheurd in een hoek, dus ik liep in mijn blote reet naar hem toe, drukte mezelf nog even lekker tegen dat geile lijf aan en zei, jammer dat ik nog moet werken vandaag. Laten we nog even wat drinken voor je je weer aankleed zei Aaron, oké zei ik en ging zitten. Mijn kut dreef van mijn sappen en het zaad dat er door die geile vent in was gespoten. Wil je niet even douchen, zei Aaron. Nee schat zei ik, ik vindt het geil om me zo aan te kleden. Dus je gaat zo naar de zaak en naar huis, zei Aaron. Ik vertelde hem dat ik dat juist erg geil vond, ik ga zo naar huis met jouw opgedroogde zaad tussen mijn benen. Zal je man leuk vinden, zei Aaron. Ik had hem nog niet verteld dat hij daar juist erg op kickte, dus dat besloot ik gelijk maar te doen.

We gingen zitten en ik vertelde alles over onze fantasieën, zo zei hij, dus je man weet hier van. Ja zei ik, hij vindt het super geil, dus reken maar dat ik vanavond nog flink genaaid wordt. Spannend, zei hij vertel nog eens wat meer over je fantasieën. Ik zag die dikke lul van hem verstijven, volgens mij vond hij het ook wel erg opwindend en och, wat voelde ik me weer geil worden. Ik zei dat het me geil leek om het eens met twee mannen te doen, het maakte me nu allemaal niets meer uit, ik voelde me ontspannen bij hem en wilde er nu ook alles uithalen.

Je bent echt een lekker geil sletje, zei hij als je dat zo graag wil dan kan ik wel wat regelen. Hoe bedoel je? Nou ik ken wel iemand die hier voor in is, ik kreeg de krampen in mijn kut toen hij me aankeek. Wat vindt je ervan, zei Aaron. Is het net zo’n lekkere vent als jij? vroeg ik hem. Ik denk dat hij je wel zal bevallen, het is iemand die ik erg goed ken, een Antilliaan wat steviger dan ik en zeer goed bedeeld, als je begrijpt wat ik bedoel.

Regel het maar zei ik en terwijl ik dat zei liep ik naar hem toe en ging op mijn knieën voor hem zitten keek hem aan en zei, jullie mogen alles met me doen, man wat wordt ik hier geil van. Ik pakte zijn pik en zei, ik wil dat je in mijn mond klaar komt, met mijn tong likte ik over die grote zwarte eikel en duwde hem in het spleetje, binnen een mum was hij zo hard als een spijker. Ik begon aan die dikke zwarte staaf te lebberen. Keihard was die, ik kon maar een klein deel in mijn mond krijgen maar ik likte als een gek langs die grote dikke eikel en even later voelde ik hem spannen. Ik ga je volspuiten geile teef zei hij, ik gromde wat en bleef doorlikken, opeens voelde ik het komen, schokkend voelde ik hoe hij zijn pik in me leeg spoot. Heerlijk vond ik het, ik slurpte echt alles naar binnen, geen druppel wilde ik er van missen en toen hij zich helemaal in me leeggespoten had, likte ik zijn hele lul schoon.

Mijn werkdag was wel heel speciaal begonnen, ik zei dat ik nu naar de winkel moest en ik gaf hem nog een geile tongzoen, zodat hij zijn eigen sperma kon proeven. Laat me niet te lang wachten, hier heb je mijn nummer, ik vind het spannend als je me thuis belt. Als mijn man opneemt hang dan niet op maar vraag gewoon naar mij, lekker spannend, ik wil nog een hoop ondeugende dingen met jullie doen. Hij trok me nadat ik mijn rokje aan had gedaan nog even lekker tegen zich aan en daar ging ik. Heerlijk doorgenaaid en in mijn blote kont stapte ik in de lift en even later liep ik naar de winkel. Ik voelde me geweldig en een beetje in de wolken, liep ik de winkel binnen. Thijs was met een klant bezig, maar ik zag hem naar me kijken en glimlachen, die zou me zo wel het hemd van mijn lijf vragen en eigenlijk vond ik het ook wel spannend om hem alles te vertellen. Ik liep naar de keuken, keek in de spiegel en daar zag ik een vrouw waaraan je kon zien dat ze flink had genoten.

Ik was nu wel toe aan koffie, want door al dat geneuk was dat er niet van gekomen. Ik zag dat Thijs klaar was met zijn klant en naar de keuken kwam. Meid wat zie jij er uit, wat heb je allemaal uitgespookt, je ruikt zelfs naar seks. Ga zitten dan vertel ik je alles. En toen ik dat had gedaan, zag ik dat hij een kleur had gekregen van opwinding. Ik wist niet dat jij zo’n geile tante was, zei hij, jeetje. Ik voelde me lekker en voldaan en ineens bedacht ik me dat ik hier zonder slipje zat. Thijs, wil je wat voor me doen, vroeg ik, natuurlijk zei hij. In de strijd is mijn string gesneuveld, wil jij er een voor mij gaan halen, zoek maar een lekker sexy dingetje voor me uit. Je gaat me toch niet vertellen dat je hier in je blote kont zit he, ja zei ik, maar dat wil jij toch niet zien, zei ik lachend. Nou ik wil het juist wel zien, eraan zitten zal ik heus niet. Ik stond op en langzaam trok ik het toch al korte rokje omhoog. Nou, hij heeft je flink te pakken gehad zeg, ik zie allemaal opgedroogd sperma. Klopt zei ik, heb ik laten zitten voor David. Ga jij nou maar een string voor me halen, want straks krijg ik nog klanten als jij er niet bent. Hij liep de winkel uit en oh, wat voelde ik me lekker slecht. Ik voelde onder mijn rokje en daar was het inderdaad een plakkerige bedoeling, maar ik wist dat ik straks David er lekker mee zou verrassen. Ik nam nog een kop koffie en dacht eens na over alles wat er vanochtend allemaal was gebeurd. Ik had mijn gevoel gevolgd en ik voelde me er heerlijk bij.

Even later kwam Thijs terug en zei, ik hoop dat je deze spannend genoeg vindt. Ik pakte hem uit en zei helemaal goed , hij had een tijgerprint uitgezocht en ik zei, kijk maar hoe hij staat. Ongegeneerd trok ik mijn rokje omhoog en terwijl ik het stringetje omhoog trok zag ik hem naar mijn pruim kijken. Hoe staat die, supergeil zei hij. Wat was er allemaal met me gebeurd in die korte tijd, ik was helemaal losgeslagen, de collega waarvan ik tot op heden wel spannende dingen had gehoord, liet ik nu zien hoe mijn string stond, maar oh wat vond ik het spannend.

Toen ik aan het einde van de dag in mijn auto stapte voelde ik de spanning weer terug komen, straks zou ik David alles in geuren en kleuren vertellen. Toen ik thuis kwam zag ik dat David er al was, ik had de sleutel nog niet in het slot, of hij was er al. Hij vroeg, en hoe is het gegaan vandaag. Voel maar eens, zei ik. Hij trok me naar zich toe en liet zijn hand onder mijn rokje verdwijnen. Het sperma was al opgedroogd maar ik voelde het aan de binnenkant van mijn dijen zitten en mijn kutje, die dreef alweer. Ik voelde zijn vingers in mijn spleet verdwijnen en ik zei, David ik heb me toch een beurt gehad, geweldig en terwijl ik dat zei greep ik hem bij zijn stijve lul. Vertel, zei hij. Eerst wil ik een lekker drankje van je hebben, dan zal ik je alles vertellen.

Hij wist niet hoe snel hij het in moest schenken en terwijl hij dat deed, vertelde ik hem hoe het allemaal was gegaan. Jezus meid, wat maak je me geil. Hij kwam naar me toe trok me overeind en met een ruk had hij mijn rokje naar boven, duwde me voorover en met mijn handen op de bank ramde hij zijn lul langs mijn slipje naar binnen. Ik dreef van onder en ik weet dat David het geweldig vind als ik zo nat ben, maar nu hij wist dat er net een grote zwarte pik in zijn vrouwtje had zitten roeren, was hij niet meer te houden. Binnen enkele tellen spoot hij mijn pruim vol en weer voelde ik nadat hij hem er met een zuigend geluid uit trok, hoe het zaad langs mijn benen naar beneden liep.

Ik was nog niet eens klaargekomen, zo snel was het gegaan, maar ja ik had over vandaag geen klachten. Hij ging naast me op de bank zitten en ik heb hem alle details vertelt, tijdens het vertellen zag ik hoe zijn pik weer omhoog kwam en hij duwde me op de bank en voor de zoveelste keer die dag voelde ik een stijve lul mijn hete kut in gaan. Door het vertellen was ik ook weer supergeil geworden en even later kwam ik weer gierend klaar, David wilde onder het neuken horen hoe hij mij had gepakt en daardoor kwam ook hij weer kreunend klaar. Ik kan jullie een ding vertellen, mocht je seksleven in een dipje zitten, laat je vrouw dan maar eens lekker uitwonen door een vreemde kerel, je wordt er botergeil van.

Die nacht sliep ik als het spreekwoordelijke roosje, en toen ik de volgende ochtend wakker werd, was ik blij dat ik niet hoefde te werken. Ik gebruikte mijn vrije dag om eens lekker uit te rusten en toen David die avond thuis kwam, was ik weer helemaal fris. Dezelfde avond ging de telefoon en toen David opnam zag ik hem naar mij kijken, ik zal haar even geven hoorde ik hem zeggen. Je neukvriendje, zei hij, ik nam de telefoon en hoorde de zwoele stem van Aaron. Leuk dat je belt, komt het uit vroeg hij, ja hoor altijd. Hij vroeg me hoe het was gegaan ik keek naar David en ik zag aan zijn ogen dat hij het wel spannend vond. Zijn eigen vrouw die met haar minnaar een afspraak zou gaan maken om weer lekker genaaid te worden. Ik besloot om hem eens lekker op te hitsen, of ik genoten heb, nou en of. David vindt dat ik maar gauw weer met je af moet spreken, of niet David. Ja hoor ga je gang maar, ik zei tegen Aaron dat ik de telefoon op de speaker ging zetten, dan kon David lekker meeluisteren. Oké hoor, en even later hoorde David hoe ik in zijn bijzijn met Aaron afsprak wanneer ik bij hem zou komen. Ik zag dat David zijn lul uit zijn broek haalde. Voor mij een hint om hem eens lekker op te geilen. Ik vroeg Aaron of hij al een afspraak had gemaakt met zijn vriend, dat wilde ik je juist vertellen, ik zou het fijn vinden als je morgenavond naar me toe kon komen.

Ik keek naar David en toen deze knikte zei ik, ja natuurlijk. Wat zijn jullie allemaal met me van plan, vroeg ik. Vindt David het goed als ik dat ga vertellen, ja ik wil alles horen, zei David, terwijl hij dat met een hese stem zei zag ik hem aan zijn lul trekken. We gaan je vrouwtje lekker te pakken nemen, ik weet dat je het geil vindt. We gaan haar helemaal suf neuken en als we met haar klaar zijn mag jij lekker in dat gebruikte volgespoten kutje je pik stoppen, ik weet van je vrouwtje dat je dat heerlijk vind. Ze krijgt er een van voren en een van achter in dat lekkere kutje van haar, lijkt je dat wat. Jullie mogen met haar doen wat je maar wil, naai haar maar lekker suf en terwijl hij dat zij, zag ik hoe hij zijn zaad kreunend door de kamer spoot.

Ik zei tegen Aaron die geilaard heeft zijn pik leeg getrokken alleen al bij het idee dat ik me door jullie laat uitwonen, geil he. Ik ben nu ook zo geil als boter, Aaron ik wil dat je mij klaar praat over de telefoon, oké schat vinger je maar lekker terwijl ik met je aan de lijn ben. Ik ging wijdbeens in de stoel zitten en toen Aaron vertelde dat hij en zijn vriend me in al mijn gaatjes zouden nemen kwam, ook ik gierend klaar.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb