Een goede vriend op bezoek.

Een aantal jaar geleden kwam Wouter, een goede vriend van ons, weer een paar dagen bij ons logeren.

We waren al jaren vrienden en hij had mij al vaak verteld hoe knap hij mijn vrouw Rachelle vond. Wouter komt ongeveer een keer per jaar een week bij ons logeren, voor hem een soort van vakantie en zo kunnen we altijd weer gezellig wat bijpraten. Hij en mijn vrouw flirten vaak met elkaar, maar dat was altijd wat gekkigheid met elkaar. Ik bekeek het geheel met een glimlach en bewonderde gewoon haar schoonheid en de manier waarop ze nog zoveel lol in haar leven had. Als Rachelle het naar haar zin had, dan maakte me dat gewoon gelukkig en ik was blij om met haar getrouwd te zijn. In mijn hoofd speelde zich soms wel eens de wildste ideeën en beelden af, hoe het zou zijn om hun samen in bed te zien. Ik keek terwijl ze zaten te lachen en te praatten en vroeg me dan ook wel eens af of ik haar echt met een andere man kon delen.

We hadden in de loop der jaren samen al allerlei fantasieën gespeeld, besproken en met elkaar gedeeld, maar het was altijd een fantasie geweest om haar met een andere man te delen. Ik stelde haar wel eens voor om met een ander het bed in te kruipen als ik weg was, maar ik wist zeker dat ze zoiets nooit zou doen.

Tot die bewuste avond, we waren klaar met eten en zaten te kaarten, gewoon gezellig met een hapje en een drankje zoals wel vaker gebeurde. We hadden het alle drie uitstekend naar ons zin en Wouter en ik zaten waanzinnig te flirten met mijn Rachelle en zij genoot op haar beurt van de aandacht van ons. Toen het later en later werd, zei ze dat ze moe was en naar bed wilde gaan. Ze kuste ons allebei welterusten en vertrok.

Ik wachtte een paar minuten voordat ik tegen Wouter zei om met me mee te gaan. We liepen door de gang naar onze slaapkamer. Rachelle was nog steeds in de badkamer, dus ik zei tegen Wouter dat wij een geintje uit gingen halen met haar. Ik deed de lichten uit, behalve één in de gang die onze slaapkamer enigszins verlichtte en Wouter ging op haar bed liggen.

We konden mijn vrouw horen toen ze klaar was in de badkamer en de deur opende. Ze deed het licht uit en deed maar een paar stappen voordat ik haar hand pakte en haar naar me toe trok en op het bed legde. Ik duwde haar speels naar het midden van het bed waarna ik haar kuste. Ze voelde meteen een ander persoon in ons bed, brak onze kus af en zei: “Wat heeft dit te betekenen?” Ze had alleen een topje aan, dus trok ik een kant naar beneden en liet mijn lippen op haar borst zakken, zachtjes aan haar tepel zuigend wachtte ik op haar volgende woorden. Die kwamen er niet, wel hoorde ik opeens korte zoen geluiden en voelde ik dat er wat op het bed verschoof.

Mijn ogen begonnen zich aan te passen aan het vage licht dat uit de hal kwam en ik kon zien dat ze hem kuste, dus gleed ik met mijn hand tussen haar benen om haar kutje te voelen en om te ontdekken dat Wouter zijn hand daar al zat. Ik trok mijn hand weer terug en begon over haar tepels en borsten te wrijven, daarna liet ik mijn hoofd weer naar haar tepels zakken. Ik voelde het bed bewegen terwijl Wouter aan haar andere borst begon te zuigen en ik kon de ademhaling van mijn vrouw zwaarder horen worden. Ik hield mijn hoofd schuin en ze kuste me wellustig. Weer schoof ik mijn hand in de richting van haar kut en deze keer was Wouter zijn hand daar niet aanwezig. Haar kutje stond open en was erg nat, dus ik liet een paar vingers naar binnen glijden en keek ik haar aan.

Wouter zijn hand glipte nu langs de mijne, over haar been en toen terug naar haar kutje, dus liet ik hem mijn vingers vervangen door de zijne. Over haar borsten heen keek ik hem aan, terwijl hij haar kutje met zijn vingers bespeelde. Zacht kreunende geluiden ontsnapte aan haar lippen. Ik bekeek haar zo genietend een paar minuten aan totdat Wouter met zijn hoofd naar beneden afzakte en haar geschoren kutje begon te kussen. Hij had zijn doelwit bereikt en duwde haar benen uit elkaar, ondertussen had hij zijn hoofd diep in haar kut begraven. Het duurde niet lang voordat er luider gekreun uit haar mond kwam. Ze vroeg me haar te kussen. Haar kussen voelden meer gepassioneerd en intenser dan ik ooit eerder had gevoeld. Ze kreunde toen we elkaar kusten, ze brak onze omhelzing af en Wouter bleef vol overtuiging haar kutje likken.

Ik zag hoe zijn tong over haar klit gleed en verdween in haar nattigheid. Ik was zo geil en ik dacht eigenlijk dat ik gelijk al klaar zou komen. Haar lichaam begon te bewegen en ik voelde haar hand langs mijn lichaam glijden en aan mijn pik trekken. Ik hoorde haar zeggen: “Oh ja, oh god, ja, dat is goed, ja  ... precies daar”. Ik kwam wat onhoog om haar te kussen en mijn handen begonnen haar borsten weer te masseren terwijl ze mijn pik streelde en er zachtjes aan trok.

Rachelle begon met haar heupen tegen zijn mond te draaien en na een lange diepe kreun voelde ik haar hand van mijn pik afglijden, terwijl ze naar Wouter reikte om hem op haar lichaam te krijgen. Wouter trok snel zijn onderbroek uit voordat hij tussen haar benen klom. Ik stond op, trok mijn kleren ook uit en keek toen hoe hij zijn harde pik tegen de doordrenkte opening van mijn vrouw plaatste en hem erin duwde.

Hun lippen ontmoetten elkaar en terwijl ze haar armen en benen stevig om hem heen sloeg, voelde ik het bed bewegen terwijl hij haar langzaam begon te neuken. Met zijn pik nu glinsterend met de nattigheid van mijn vrouw, ging ik liggen en keek ik hoe zijn pik moeiteloos in en uit haar kutje bewoog. Het was alsof ik in een droom was en ik kon de stem van mijn vrouw steeds weer horen. “Oh ja, dat is het ... ja, ga door ... neuk me” bleef ze maar herhalen.

Ik zag hoe zijn stoten intenser en heviger werden. Hij neukte haar nu met lange en diepe stoten. Plotseling begon haar lichaam te schudden, ze duwde zich hard tegen hem aan en een lang gekreun ontsnapte haar lippen. Ze kreeg een geweldig orgasme en binnen enkele seconden na haar klaarkomen hoorde ik hem kreunen dat hij klaar ging komen. Ze sloeg haar benen strak om hem heen; “Oh ja” kreunde ze, “spuit het in me” jammerde ze.

Hij duwde zijn lul nog een paar keer extra diep in haar voordat hij schokkend en kreunend zijn lading diep in haar kutje pompte. Na ongeveer een minuut liet mijn vrouw haar benen die ze stevig om heen had geslagen langzaam zakken en begonnen ze elkaar te kussen terwijl zijn leeg gespoten lul in haar verslapte.

Ze braken uiteindelijk hun omhelzing af en met Wouter nog steeds bovenop haar draaide ze zich om, om mij te kussen. Ze pakte mijn gezicht in beide handen en ik kuste haar tot Wouter zich terugtrok uit mijn vrouw en naast haar ging liggen.

Zodra hij uit haar was, klom ik tussen haar benen en duwde ik mijn harde pik in haar doorweekte kutje. Ze sloeg haar armen en benen om me heen. “Neuk me lieverd, neuk me” zei ze tegen mij met haar meest sexy stem. Ik begon haar in een hoog tempo te neuken en het duurde niet lang voordat mijn pik in haar ontplofte en ik haar kutje van een tweede lading sperma voorzag. Toen ik eenmaal leeg was gespoten, rolde ik van haar af en lagen we daar een tijdje, er was niemand die iets zei. De geur van seks in de kamer was volkomen hypnotiserend en volledig ontspannend. Nog voordat iemand iets zei, rolde Rachelle naar Wouter toe en kuste ze hem zachtjes op zijn lippen. Ik draaide me om en zo lag ze in mijn schoot en vielen we gedrieën in slaap.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten