Een geil weekend met drie lullen.

Alweer jaren heb ik een heerlijke relatie met een 10 jaar oudere man. Ik ben een 33 jarige brunette met normaal figuur en een volle C cup, ronde borsten en kleine tepels. Helaas een witte huidskleur met diverse tattoos.

Ook al ben ik 33 ik word nog altijd jonger geschat. Mijn beste vriendin vertelde me een verhaal hoe zij en haar vriend een extra man hadden betrokken bij hun sex en hoe geil en leuk dit was. Ik kreeg alles te horen en eerlijk, zoals ze het vertelde was het geweldig. Eerlijk, ik werd er zelf een beetje nieuwsgierig naar. Maar ja dan moet je eigen vriend er natuurlijk wel achter staan. Tja, hoe breng je zoiets.

Weken bedacht ik hoe ik het hier met hem over zou kunnen hebben. Op een vrijdag avond thuis, borrel tijd. Ik was hem aan het pesten en klikte de tv op onze porno kanalen. In de hoop dat er een trio op was. Het was nog beter, meiden die het deden met een groep mannen. Jezus, bij het zien van zoveel lullen voor een meid werd mijn kutje mega nat. Stef gleed met zijn vingers door mijn kutje terwijl ik naar de tv keek. Hij lachte en zei, wauw jij bent geil. Volgens mij vind iemand iets heel leuk. Ik lachte maar zei niks.

Hij likte mijn mega natte kale kutje en zei, mhmhmh best wel spannend idee, als hier een andere lul in glijd. Yes, dacht ik, dat wil ik horen. Pakte zijn hoofd en zei, dus jij zou mij laten neuken door een vreemde lul of lullen. Hij lachte en zei, ja best een geil idee. Jij die los gaat op een vreemde harde pik. Shit, ik kwam klaar bij de gedachte en zijn tong. Hij lachte en zei, en zo te voelen en zien vind jij het wel spannend en geil. Ik kon alleen maar ja knikken en onze geile sex partij was heerlijk. We bespraken dit na onze geil sex partij.

Stef vroeg wat zijn aandeel was hierin. Tja, lachte ik, kijken hoe geil ik bezig ben. Misschien mee doen. Hij lachte en zei, jou bekijken is altijd geil. Wauw, hij stond er dus ook open voor. We bespraken alles er over. Einde avond was het duidelijk we wilde het beide wel. Maar ja hoe en wie neem je erbij. Leeftijd type enzovoort... Tja, voor Stef maakte het niet uit zolang ik maar genoot. We bekeken Internet advertenties en ik werd toch wel extra opgewonden van een oudere man met een flinke lul. Maar ja zomaar iemand van Internet vond ik ook moeilijk.

Twee weken terug zaten we zoals zo vaak vrijdagavond aan een borrel. Een goede vriend van ons was langs gekomen en we hadden zoals wel vaker gewoon lol. Er werd flink gedronken en niks gek eigenlijk. Ik ging naar de wc en kwam weer terug. De heren hadden lol om iets. Waarom was mij niet duidelijk. Ik zat naast Marco die even later naar me lachte en zei, je ziet er moe uit. Ik lachte en zei, valt wel mee hoor, beetje druk op werk gehad maar meer niet. Hij ging achter me zitten en zei, ontspan eens. Hij begon mijn nek te masseren. Oké, dat deed hij best goed. Hij schoof mijn shirt omhoog met de tekst, doe ik je rug ook even.

Een beetje verbaasd ging mijn shirt uit. Daar zat ik dan in mijn bh. Hij stopte en begon mijn rug te kriebelen. Oké, dat vind ik heerlijk, dus bleef ik zitten en keek naar Stef die lachte en een beste geile blik in zijn ogen had. Het begon mij te dagen waarom die twee daarvoor lol hadden. Mijn bh bandje ging los en ik zat even in twijfel, wilde ik dit wel met Marco. Stef stond op en ging nieuw bier pakken en plassen. Marco ging door en gleed soms iets naar voren. Oké, langzaam voelde ik een bepaalde spanning in mijn lijfje. Nu gleden zijn handen weer naar voren en gleden onder mijn bh. Deze hing los en langzaam gleed hij er onder. Dat was een mega geile gloed door mijn lijf, zijn handen die nu over mijn borsten gleden en zachtjes aan mijn tepels trokken. Ik voelde nu ook zijn tong over mijn nek en rug glijden. Shit, ik werd bloedgeil en mega nerveus.

Mijn bh ging helemaal uit en ik liet het toe. Ondanks dat ik nerveus was wilde ik het blijkbaar wel. Ik leunde tegen hem aan en liet mijn borsten heerlijke betasten door hem en keek hem aan. Daar was zijn mond en het tongen was heftig en intens. Al tongend maakte hij mijn broek los en schoof een hand in mijn broek waar mijn string plakte aan mijn onwijs natte kale kutje. Twee vingers gleden mijn kutje in en ik spoot alleen maar geil door mijn lijfje. Alles ging snel nu, beide naakt en in standje 69 over hem heen. Zijn mooie geile lul zoog ik lekker en hij likte heerlijk mijn natte kutje en vingerde mijn beide gaatjes tot ik klaar kwam.

Op mijn rug en zijn geile harde lul in mijn kutje. Wauw, wat heerlijk en ik zag Stef zitten kijken van een afstand met zijn lul in zijn hand. Wauw, in diverse standjes gleed ik over de heerlijke pik van Marco. En lekker lang neuken kon hij wel. Ik kwam vaak heerlijk klaar en voelde mijn meisjes sap vaak uit mijn kutje spuiten. Stef lag onder me terwijl hij me likte, neukte Marco me weer klaar. Wauw wat heerlijk. Het ene orgasme was nog niet weg of de volgende was er en ik kneep mijn kutje dicht en Marco gromde en ik voelde zijn zaad diep in mijn kut spuiten. Wauw, ik zakte omlaag waar Stef nog lag en de lul van Marco gleed uit mijn kutje en ook het zaad. Tja, Stef lag klem en kreeg het zaad op zijn mond. Eerst deed hij niks maar langzaam gleed zijn tong weer door mijn kutje terwijl die mega lading eruit gleed. Dat was dubbel, ranzig maar ook heel geil.

Even liet ik hem likken en stond op en ging me douchen. Onder de douche maakte ik me schoon. Daar was Marco en stapte erbij. Samen waste we elkaar en al snel was het tongen en voelde ik zijn harde lul weer. Afdrogen en op bed. Stef was aan het opruimen en Marco gleed alweer in me op bed. Twee uur heerlijke soms harde en soms rustige sex gehad met Marco terwijl Stef op het logeer bed lag en daar sliep.

De volgende dag zaten Stef en ik hierover na te praten. Hij had inderdaad gevraagd of Marco er voor open stond en vond het idee dat ik alleen met hem op bed lag geweldig geil. Ik hoorde jullie alleen en kon niks zien, maar jij klonk onwijs geil. Toen kwam het zaad likken uit mijn kutje ter sprake en Stef gaf aan, eerst ervan te schrikken maar het smaakte best zoet en lekker en iets maakte hem daarin erg geil. Ook werd er afgesproken dat het best vaker mocht gebeuren. Nou ik was er klaar voor en gaf aan dat ik wel een oudere man wilde proberen. Nou van Stef mocht het. Ik klikte Internet aan en ging advertenties bekijken. Daar zag ik Tom, Tom was 55 jaar en had een flinke grote kale lul. Tikte een reactie en na een uur was er een afspraak voor de zelfde avond. Marco kwam naakt beneden na het douchen zijn kleding lag beneden.

Marco plofte naakt op de bank naast me en dronk koffie. Ik was alweer mega geil bij het idee wat er die avond zou gaan gebeuren, dat ik de lul van Marco pakte en hem stijf zoog terwijl Stef mijn natte kutje likte. Nu ging ik los op bed met beide heren en langzaam werd mijn kontje in het spel betrokken. Ik zat weer op mijn knieën en werd geneukt door Marco en Stef likte mijn kutje weer. Marco kwam weer klaar en liet zijn lul eruit glijden terwijl Stef zowel mij als hem likte. Marco lachte en zei, wauw, best een geil gevoel. Stef likte zijn lul schoon en begon mijn kutje schoon te likken. Dit keer liet ik hem gaan en kwam hierdoor zelfs klaar terwijl ik hem klaar zoog.

Ik was de hele dag in mijn nopjes en had een vreemd geil gevoel. Ik trok die avond een leuk jurkje aan met panty met open kruis. Kutje glad en de hele tijd nat. Tom kwam binnen, bosje rozen mee en we dronken wat. Ik was bloednerveus en bloed geil. Ik ging maar even roken bij de achterdeur. Tom kwam bij me staan en zei niks, maar kleedde zich uit. Stond naakt voor me en zei, sorry maar je maakt me bloedgeil. Shit wat een heerlijke grote lul was dit. Daar stond een oudere man die 22 jaar ouder dan ik zelf ben met grijs haar een buikje en grijs borsthaar en een flinke grote stijve lul met kwijlende eikel. Ik gooide mijn sigaret weg en nam een slok wijn en pakte zijn lul en begon hem te pijpen.

Na een paar minuten heerlijke die oude grote lul pijpen trok Tom me omhoog, jurkje uit bh weg en hij duwde me tegen de muur en tilde me iets op. Ik voelde zijn oude eikel tegen mijn kutje duwen die mega nat was. Ik was dan ook mega ranzig en Tom blijkbaar ook. Hij duwde zijn lul zachtjes naar binnen. Wauw, zijn dikke grote lul rekte mijn kutje geil op. We tongden ranzig. Heftig en zijn oude pik gleed heerlijk geil heen en weer in me. Wat kwam deze oude grote lul lekker diep in me en al snel voelde ik een heftig orgasme opkomen wat me deed trillen en zelfs liet gillen. Ik voelde hoe ik spuitend klaar kwam. Hij hield me zo vast en liep de keuken in terwijl zijn lul diep in me zat. Zette me op het aanrecht en begon me weer heerlijk te neuken terwijl hij mijn tepels likte. Wijdbeens op het aanrecht voelde ik mijn kutsap uit mijn kut stromen over zijn lul en ballen en zo op het aanrecht en ik bleef maar komen. Even een kleine pauze.

Terug op de bank trok ik aan zijn lul en hij speelde met mijn borsten. Stef bekeek dit met zijn lul in zijn hand. Ik ging liggen en Tom kroop op me, zachtjes begon hij me te neuken en ik ging steeds meer wijdbeens liggen, welke ik omhoog hield. Heerlijk diep en steeds sneller neukte hij mij en ik bleef weer komen en mijn kutje stroomde leeg. Ik gilde het uit van genot en liet me gewillig neuken door Tom. Hij ging zitten en ik schoof op zijn schoot met mijn rug naar zijn gezicht. Keek Stef aan met een lach en zakte weer over die heerlijke grote lul. Na een paar keer zat ik op zijn lul en zei tegen Stef, kom lik me eens. Stef kwam en likte me terwijl Tom me lekker neukte. Ik pakte Stef zijn hoofd en wreef hem over mijn kutje en zag dat hij nu ook de lul van Tom likte, duwde zijn hoofd omlaag en liet de klets natte ballen van Tom likken, Tom hijgde geil en ik voelde hoe hij klaar kwam. Stef pakte zijn lul eruit en zoog hem eerst leeg en likte daarna mijn kutje schoon.

Wauw, wat was dit lekker. We dronken weer met ze drieën en het was pas half 11. Tom en ik waren nog naakt en Stef zei, wauw, wat waren jullie geil bezig. Tom lachte naar me en zei, nog een keer. Echt wel, lachte ik. We spraken over Stef zijn pijp moment en Tom had deed niet eerder meegemaakt maar vond het geweldig. Ik ook en Stef dus ook. Ik ging plassen het was rond de klok van 12 uur. Kwam terug en Stef was weg. Tom vertelde toen ik naast hem zat dat hij ging slapen en wij maar even samen lekker los moesten gaan.

We tongde geil en zijn vingers door mijn kutje, hij likte en vingerde me heerlijk naar een hoogtepunt. Ik pakte zijn hand en we liepen naar boven, slaapkamer in en op bed kreeg ik deze oude lul weer heerlijk in me. Soms wild en soms teder neukten we voor dik drie uur. Diverse geile standjes door de hele slaapkamer tot hij me onder spoot. Mijn bed was op diverse plekken mega nat door mij.

De volgende middag, Tom was er niet, kwam ook Marco langs, de heren gingen voetbal kijken. Ik liep in een jogging pak en eerlijk, ik was zo geil als wat. Het idee dat ik zowel Marco als Tom kon doen liet me flink soppen.

Ik kwam met bier de kamer in en dacht, ik wil het gewoon. Plofte tussen Marco en Tom in en al snel legde ik mijn handjes in hun kruis. Beide lachte en opende hun broek snel. Ik trok nu twee geile lullen terwijl hun voetbal keken. Stef lachte en zei, volgens mij is er iemand nog steeds geil. Marco kreeg te horen wat Tom die nacht met me had gedaan. Beide lullen stijf en ik zoog ze om en om, de wedstrijd was afgelopen en ik zat naakt tussen hun, de beide heren bespeelde mijn lijfje en vingerde me heerlijk. Tom begon mijn kut te likken en ik wees naar Stef en naar de lul van Tom. Stef begreep me en zat achter Tom en trok zijn lul en begon hem te pijpen.

Marco lachte naar me en zei, oké, spannend. Al snel zoog ik Marco en duwde Tom zijn harde pik er weer in. Stef zat naakt op een stoel en moest kijken van mij. Marco kwam nu op me liggen en Tom stond naast Stef, die likte zijn natte grote lul waar mijn sap flink op zat en ik liet me lekker neuken door Marco.

Ik vond het heerlijk de baas zijn over Stef die alles toe liet. Marco liet zijn lul ook pijpen door Stef die nu twee lullen moest pijpen van mij, shit, was een heerlijk ranzig gevoel en gezicht.

We lagen op bed en Tom naaide me heerlijk diep en stevig. Stef zat op zijn knieën en zoog Marco die mij weer tongde. Marco ruilde met Tom. Wauw, Marco naaide me heerlijk wild en Tom liet zich pijpen. Ik had even rust nu, ik was zo heftig gekomen, even een pauze. Ik streelde de billen van Stef en ook zijn ballen en lul. Marco zat erbij en wreef zijn natte eikel langs het kontje van Stef. Die bleef gewoon zitten en zoog nog altijd Tom, die er van genoot en mijn kutje streelde.

Ik lachte naar Marco die ook wel lol had erom. Ik pakte een condoom die we hadden gehaald maar nooit gebruikten. Marco snapte hem en deed hem om. Ik likte het kontje van Stef en Marco duwde zijn lul er weer tegen aan. Langzaam en steeds iets verder schoof die lul in het kontje van mijn vriend. Die liet alles toe en ik zoog en trok zijn lul.

Tom was achter mij gaan zitten en neukte mij rustig en duwde zijn lul tegen mijn kontje. Langzaam opende mijn kont voor die grote oude lul en zag ik hoe Marco Stef neukte. Stef stapte weg en zei, wauw, even pauze hoor. Ik trok het condoom weg en zakte over de lul van Marco. Tom zat achter me en ik wilde dat hij hem in mijn kontje stopte. Langzaam bewogen nu twee harde lullen in me en dat ging steeds sneller en sneller. Onwijs heftige orgasmen en ik werd wilder en wilder. Beide heren namen me nu flink met hun tweeën tegelijk. Stef duwde zijn lul in mijn mond en zo voelde ik drie lullen in me klaarkomen. Kut, kont en mond vol met zaad. Wauw, wat heftig en geil.

Na het douchen Chinees en Marco was weg. We aten en dronken weer wat. Tom ging naar de wc en ik vroeg of ik nog een keer alleen met Tom mocht neuken. Ik was alweer geil, weet niet wat er met me gebeurde maar ik wilde alleen maar meer. Stef lachte en zei, altijd ik ga wel even langs mij pa, eten opgeruimd en Stef was weg. Tom en ik naakt op bed waar hij me heerlijk likte en wild vingerde. Ik spoot mijn orgasme er wild uit. Shit, wat lekker. Twee vingers werden drie en vier. Nu kwam ik heftig gillend en spuitend klaar. Zijn lul weer diep in me, wauw, ik liet me wederom twee uur lang suf neuken in al mijn gaatjes, ik wilde alles en was best wel wild bezig. Wat begon op bed werd langzaam naar beneden toe geneukt. Vaak spuitend klaar komen. We stonden in de woonkamer en Tom had me opgetild en naaide me daar staand. Hij stapte in zijn schoenen en stapte de tuin in, het regende licht en tegen de schuurdeur naaide hij me gewoon in onze tuin. Ondanks dat het regende en best koud was, was dit wel onwijs spannend. Diverse plekken in de tuin zijn harde lul in me en weer terug naar binnen. Ik lag op de bank en zijn lul er diep en stevig in met mijn benen wijd en hoog. Wederom heftig klaar komend en Tom spoot mijn kutje en buik onder.

Shit, wat was dit een geil weekend. Toen Tom me onderspoot kwam Stef net binnen en die mocht me schoonlikken. Wat hij deed om me daarna weer vol te spuiten.

Aankomend weekend ga ik naar Tom, we gaan een film maken voor Stef waar ik sex ga hebben met Tom en twee vrienden van hem. Heb er nu al zin in en ik ben echt een sex monster geworden. Ik wil alleen maar meer en Stef vind alles goed zolang hij het maar weet.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Whatsapp Sex