Een geil vriendenbezoek (2)

Een geil vriendenbezoek (2).

Het verhaal met de neukpartij met Marcel was nog niet over zo bleek tot mijn grote verrassing.

Met een van geil en zaad druipende kut trok ik mij eenmaal bij zinnen snel terug naar boven. Opgelucht dat we niet waren betrapt maar bovenal voorzien van een behoorlijk schuldgevoel trok ik mij snel terug in een veilige zone.

De werkelijkheid bleek echter iets anders te liggen.

Hans had zich gaandeweg de avond veel meer dronken voorgedaan dan hij in werkelijkheid was. Hij had meerdere malen appelsap in zijn glas gedaan.

Waarom zo zou je denken. Nou Hans had al snel in de gaten dat er iets speelde tussen mij en Marcel. Stompzinnig wijf als ik was dacht hem te slim af te zijn maar het spel was te opzichtig geweest. Het bleek overigens Marcel te zijn geweest die te opzichtig met zijn zaakje had zitten pronken. Ja dat viel niet te ontkennen..

Hans had dus besloten zijn eigen spel te spelen en wilde wel eens zien waar dit alles toe zou leiden. Hoever zijn vriend en vrouw zouden gaan.

Nou ja, heel ver dus. Hans had zich pijlsnel “stomdronken” teruggetrokken naar boven om mij en Marcel de ruimte te geven. Geslapen had hij niet en hij wist precies wanneer hij uit bed op kon staan.. op het moment dat ik een gil slaakte en achterover werd getrokken op de bank. In eerste instantie brak Hans toen hij mijn geile taferelen zag. Maar hij besloot ons niet te storen. Hij trok zich terug in bed en wachtte geduldig tot ik naast hem in bed zou arriveren.

Ik was blij er het heel te hebben afgebracht. Trillend van de neukbeurt en met een drijfnatte kut (ik durfde het zaad niet uit mijn kut te wassen uit angst dat Hans zou binnenkomen) kroop ik naast Hans in bed, die ineens verrassend rustig aan het slapen was. Maar dat realiseerde ik mij niet direct. Eenmaal onder het dekbed probeerde ik te horen of hij werkelijk sliep of niet maar kon geen snurkje ontdekken. Een lichte paniek maakte zich van mij meester. Dat sloeg om in blinde paniek toen zijn hand ineens op mijn kont terechtkwam en hij kreunend naar mij opschoof. Hij deed zich voor alsof hij wakker aan het worden was maar ik voelde wel een behoorlijke erectie tegen mijn kont aankomen. Nee he, dat ga je niet menen. Mijn kut zat vol met zaad van Marcel. Hoe zou ik dat ooit moeten verklaren. Zo nat kon ik van mijzelf nooit zijn.

Hans begon tegen me op te rijden. Ik lag doodstil met mijn benen opgetrokken toen Hans “slaapdronken” tegen mij aanschoof. Hij begon wat tegen mij aan te rijden met zijn al harde penis. Hij gleed natuurlijk als vanzelf door het zaad van Marcel over mijn nog steeds dikke lippen en enorm gevoelige clit. Het veroorzaakte een schok (ook van schrik) maar ik durfde het niet te laten blijken, bang als ik was om Hans echt wakker te maken. Wist ik veel dat hij al die tijd gewoon klaarwakker was !!

Hij kreunde wat en greep me bij mijn borsten en pakte allebei mijn tepels ondertussen werd zijn pik harder en harder van het glijden door mijn kutje.

“Hans niet doen, je bent dronken” was mijn slappe excuus en ik probeerde me los te maken van hem. Het klamme zweet brak me uit en ik schoof op naar de rand van het bed. Al mummelend schoof Hans met me mee, grabbelend naar mijn kut en tieten. Zijn wijsvinger verdween al glijdend volledig in mijn muts en zijn wijsvinger kwam er eenvoudig bij. Erg aangenaam was het niet. Het deed absoluut geen pijn maar het angstige gevoel van ontdekking verlamde me volledig. Hans daarentegen gaf niet de indruk dat hij iets in de gaten had. Gleed met zijn vingers door mijn kut en masseerde mijn lippen en mijn clit. Langzaam begon ik het gevoel van angst te verdrijven en er het beste van te maken. De avond en nacht waren toch al bizar verlopen dus dit kon er ook nog wel bij.

Hans deed zich zeker niet nuchter voor maar zijn erectie had me wakker moeten maken. Staalhard gleed die door mijn lippen en maakte mijn clit weer hard.

Stiekem dwaalden mijn gedachten af naar de beurt van zo-even met Marcel. Naar zijn lans die zeker te weten mijn baarmoeder had aangeraakt en zijn zaad er vol in gespoten had. Jezus, hoeveel had hij wel niet gespoten ?! Tijdens het naar boven lopen had ze haar benen zoveel mogelijk gesloten gehouden maar ze had niet kunnen voorkomen dat ze een dikke klodder had opgevangen.

Oohh toch wel lekker als hij door mijn kut glijd. Normaal moet ik altijd eerst nat worden als we neuken maar nu glijdt het vanzelf. Lange halen, ja zoo over mijn clit, jaaa nog even, nog een paar keer jaa zo ja. Lekkeerrrr. Hij kneed ondertussen heerlijk mijn tepels en masseert mijn borsten. Komt in mijn nek en likt met kleine likjes mijn nek en achter mijn oren, sabbelt op mijn lelletjes en zuigt ze zachtjes naar binnen. Dat kussen in mijn nek maakt me gek. Ik realiseer mij helemaal niet dat hij niet naar drank ruikt en dat hij mij verrassend goed aan het verwennen is. Als Hans dronken is krijgt hij zijn snikkel niet omhoog, slaat die wartaal uit en stinkt hij als een bunzing. Maar niets van dat alles, stomme trut. Hij plezierde me tot in detail. Oooo wat lekker zijn hete adem in mijn nek als hij mijn haartjes likt, zuig maar op mijn lelletje, jaaa lik er maar aan, toe maar zuig maar en rol mijn tepel, jaaaa dat doe je normaal nooit oooo ik raak weer oververhit. Mijn gedachten blijven afdwalen naar Marcel. Dat was echt stomende seks, maar dit was ook lekker. Hij neukt normaal nooit zo, maar dat is goed, jaa lekker die lul. Bij iedere haal door mijn gleuf komt er wat zaad mee. Ik voel het tussen mijn dijbenen op het bed sijpelen. Hoe kan het toch zijn dat hij er niets van merkt. Ik dreef gewoon. Lekker met zijn dikke lul door mijn lippen, en trek maar aan mijn tepels, jaaaaa trek maar en lik en KKKUUUTTTT glij maar bij me binnen. OOhhh kut wat lekker glij maar achterlangs bij mijn zaadkut naar binnen. Hij naait het zaad van Marcel uit mijn kut alsof hij wil zeggen, ik ben de enige die de kut van mijn vrouw mag volspuiten, mijn zaad hoort in haar baarmoeder en niet dat van iemand anders.

Naai me maar, neuk het zaad er maar uit. Ik schop het dekbed van ons af en draaide op mijn rug. Hans schoof iets om en komt haaks naast me te liggen. Het is gelukkig donker anders zou hij mijn met zaad besmeurde kut wijd open zien staan. De paal van Hans er smerend doorheen telkens weer diep verdwijnend in mijn gleuf. JAAA lekker zo, naai me maar. Ik omvat mijn borsten en trek zelf aan mijn tepels. Ik haal mijn hand langs mijn kut. Overal zit zaad en ik smeer het uit over mijn tepels. Ik wil dat glijmiddel op mijn tieten hebben en Hans likt het er van af. Weet hij veel, maar ik wordt er botergeil van. Neuk me maar, maak maar lange halen, bijna eruit en weer vol erin en laat hem maar even zitten, kom maar hou maar stil dan zal ik je even naaien met mijn kut. Ik knijp in je pik wat best moeilijk is omdat alles glibbert en beweeg mijn reet om je pik, ga maar mee in het ritme, kom maar, ja zooo, stoot maar mee. Erin en eruit, erin en eruit ja zooo, haal je vingers maar over mijn clit, langs mijn lippen naar je pik, ja zo voel ik dat je pik naar binnen en naar buiten schuift. Ja lekker zo met je vingers langs mijn lippen. Ooo ze zijn zo gevoelig, oei wat doe je nou, ooohh je gaat met je vinger naar binnen… oooohhh je neukt me met je pik en een vinger ooeei dat is lekkerrrrrrr en hij schuift een zaadvinger in mijn reet en neukt driftig mee. Nu zijn allebei mijn gaatjes gevuld daar en oooo wat lekker, neuk me, glij maar in mijn aars. Alles is zo glad, Marcel hoeveel heb je gespoten jongen, het is zoveel maar zo lekker, zo verschrikkelijk lekker. Lange halen, je ballen kletsen tegen mijn kont en plakken door het zaad. NEUK ME, NEUK ME, jaaaaa nog nog nog, ik ga komen, ja zo ik ga komen, duw je vinger in mijn reet, ja zoooo lekker diep, smeer door het zaad, ooohhh dat zaad is zo geil, zo geil en ik voel me wegzakken in een daverend orgasme. Ik spartel en spartel maar je houdt me in je greep. Ik kan niet ontkomen en je pik blijft maar doorhalen, halen, je ademhaling wordt dieper, je kreunt, kreunt en haalt diep adem en je houd je pik stil, diep, heel diep in mijn kut. Schokkend voel ik dat je klaarkomt, warm zaad vermengt zich met dat van Marcel en zoekt zich een weg. Langzaam beweeg je weer, je trekt je pik een stukje terug om vervolgens weer diep in mij te stoten. Als je hem terughaalt kom er een golfje zaad mee. Op dat bed is niet meer te slapen maar dat geeft niet. In elkaars armen vallen we lepeltje, lepeltje in slaap.

Maar voordat je in slaap viel, fluisterde je me nog in mijn oor : I’ve seen it all baby !! Hij neemt me in zijn armen en drukt me tegen zich aan. Hij wist het maar het zou wel goed komen !!!

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb