Een geil vriendenbezoek (1)

Een geil vriendenbezoek (1).

Als je met iemand trouwt krijg je ook zijn of haar vrienden erbij. In mijn geval waren het zijn vrienden en ik heb nooit begrepen waarom hij toen zoveel met hen optrok.

Ik heb dan ook behoorlijk veel moeite gedaan om door de jaren heen, mijn man Hans een beetje van ze los te weken. Sorry ik kan maar beter eerlijk zijn. Ik geloof trouwens dat de meeste nog altijd vrijgezel zijn, maar eerlijk gezegd is het contact al lang verwaterd. Er was er een bij, Marcel. Die zag er echt niet uit. Je zou hem met kleren en al onder de douche sturen. Trouwens die kleren waren niet meer te wassen. Die kon je direct weggooien. Maar eerlijk gezegd, van heel Marcel viel naar mijn idee niets meer te maken. Vies, goor, onvolwassen en puberachtig. Gelukkig viel ook hij in het rijtje van vrienden waar we al jaren geen contact meer mee hebben.

Groot was mijn verbazing dat Hans mij ineens vertelde dat we de aankomende zaterdag bezoek zouden krijgen van een oude vriend. Toen hij zei dat het Marcel was, net DIE Marcel benam het me zowat de adem. Marcel…die stonk uit zijn bek, uit zo’n beetje alles, met die verlopen kleren en afgetrapte schoenen ?????? Ja dus, die Marcel. En hoe hij er nu uit zag wist Hans niet. Hij had contact met hem gekregen via Facebook en besloten weer eens bij te praten. Punt was alleen dat Marcel verhuisd was en nu op ruim 2 uur rijden woonde. Maar hij overwoog er een dag van te maken om nog wat familie op te zoeken.

Ik heb Hans vervloekt en niet 1x maar talloze keren. Ook dat hij dat wel eens in overleg had kunnen doen en waarom in Godsnaam op zaterdagavond ???

Het viel niet meer terug te draaien en de zaterdag brak al snel aan. Rond achten was de sfeer werkelijk te snijden in huis. Ik heb nog geprobeerd een afspraak met vriendinnen te maken maar die waren allemaal bezet en gingen wel leuke dingen doen. En dus was ik aan huis gebakken &#?*(#$

DING DONG. Verdomme daar ging de bel al. Hij zal ook geen seconde later zijn of zo. Hans was nog boven en dus was ik gedwongen om open te doen. Luid genoeg liet ik Hans weten dat het bezoek wel voor hem kwam en niet voor mij… misschien hoorde die Marcel het ook wel, Ha.

Ik deed zo koel mogelijk de deur open en was op het ergste voorbereid. Wat er voor de deur stond leek echter in de verste verte niet op de Marcel van toen. Hier stond een vent met een lekkere kop met krullend zwart haar, een mooi ruig 5 dagen baardje eronder, een mooie jas en daaronder een gave G-Star spijkerbroek die ik nog niet eerder had gezien. Mijn mond viel werkelijk open van verbazing en ik kon geen stom woord uitbrengen. “Hallo Patricia, jij bent geloof ik nog mooier geworden dan je al was !!” bracht Marcel vriendelijk uit met een behoorlijke twinkeling in zijn ogen. Zoiets te zeggen was helemaal niet Marcel. Die blonk uit in stompzinnige grapjes.

Ik herpakte mijzelf en begroette Marcel voor mijn doen redelijk hartelijk door hem een hand te geven, maar Marcel nam hiermee geen genoegen en trok me naar zich toe, plantte drie kussen op mijn wang en drukte me tegen zich aan. “die kussen laat ik mij niet ontnemen hoor,” lachte Marcel. Ik moet zeggen dat hij heerlijk rook. Iets van Davidoff of zo. En ook zijn omhelzing was niet vervelend. Lekker stevig, warm. Een flinke scheut trok door mijn lijf richting mijn onderbuik en maakte een kriebel los die ik al lang niet meer had gevoeld. In totale verwarring riep ik mijzelf een halt toe. Doe nou even normaal TRUT ! beet ik mijzelf in gedachten toe. Maar deze man was zo….. anders, zo leuk, knap, rook lekker, attent. Hij had alles !!

“Hee Marcel” schetterde het ineens in mijn oor. Hans was aan de deur verschenen en had hem blijkbaar direct herkend…?!

“Kom binnen en geef me je jas !” Ik kon mij gelukkig even terugtrekken in de keuken om koffie te verzorgen. Ik heb nog wel even gekeken door de spleet bij de deur in de gang naar die 2 gasten in de kamer. Mijn Hans is redelijk lang, zo’n 1,80 maar toch korter dan die Marcel bedacht ik me en ook een stuk smaller realiseerde ik me. Eigenlijk had hij wel mooie verhoudingen bedacht ik me. Hij moest toch zeker 1,90 of meer zijn en toch wel een stuk breder dan Hans. En dat mooie ronde kontje van hem. Jeetje, zou alles zo lekker zijn…

Stomme trut !! Lul niet zo stom. We zijn in de 40, wat wil je nou ! Weer sprak ik mijzelf toe in de hoop dat het almaar sterker wordende gevoel vanzelf weer weg zou gaan. Woest rukte ik mij los van het tafereel in de kamer en toog naar de keuken. In het voorbijgaan kon ik het alleen niet laten om een blik in de spiegel te werpen.

Wat ik zag beviel me wel. Ik zit redelijk goed in mijn vel, zowel mentaal als fysiek. En mijn borsten zijn voor een 43 jarige redelijk in vorm. Ja, ze gaan zakken ja, maar als ik soms naar haar vriendinnen in de sauna kijk, nou dan valt het mij nog reuze mee. Jezus, waar maak ik mij druk om ! Verdwijn naar de keuken….

Ik kreeg het gevoel niet weg. Allerlei gedachten dwarrelden door mijn hoofd en het waren geen nette gedachten kan ik je vertellen.

De Nespresso was aan het opwarmen en ik spurtte naar boven. Waarom in Godsnaam spookt het door mijn hoofd. Uit die broek en dat shirt en die leuke rok aan met dat topje en dat doorzichtige kanten bloesje erover. En toen ik in mijn vleeskleurige Hema broekje voor de spiegel stond bekroop me een geil idee. Een tijdje geleden had ik me een leuk setje cadeau gedaan voor Kerst bij Hunkemöller (van Sylvie Meis.. haha). Geil maar toch chique. Ik had het met Kerst gedragen maar het was Hans niet eens opgevallen. De schat, die was gewoon in slaap gevallen terwijl zij gehoopt had op een heerlijk geil onderonsje op de bank en daarna verder in bed. Maar niets van dat alles.

Met de Nespresso en een schaal vol lekkers kwam ik terug in de kamer. Hans was geanimeerd in gesprek en sloeg geen acht op mij. Maar Marcel was het wel opgevallen dat ik mij verkleed had. Haha, hij viel helemaal stil en liet Hans gewoon lullen. “jeetje Hans, wat heb jij het toch getroffen met zo’n mooie vrouw” zei hij. Weer zo’n compliment waar ik niets mee kon. Marcel bracht me telkens in verwarring. Maar eerlijk is eerlijk, de nieuwe Marcel beviel me wel. Ik posteerde mij in de stoel tegenover Marcel en luisterde naar hun verhalen over vroeger. Het interesseerde me maar matig eigenlijk maar ik kon de mannen wel aardig observeren. En gaandeweg begon ik Marcel wel een erg aantrekkelijk man te vinden. Marcel voelde blijkbaar aan dat ik er een beetje voor spek en bonen bij zat en ging mij een beetje betrekken in de gesprekken.

Het werd redelijk gezellig en de koffie werd ingeruild voor wijn en whisky. Ik probeerde een beetje mijn draai te vinden in de fauteuil waarin ik zat. Het probleem is dat ik 1,69 ben en de stoel eigenlijk voor iemand is die veel langer is. Maar ik vond ze mooi bij het interieur passen en ja, ik zat er toch nooit in. Ik lag altijd op de bank.

Wat ik alleen even niet in de gaten had was dat ik mijn broek had ingewisseld voor een rok. Doordat ik steeds aan het draaien was, was mijn rok omhoog gekropen tot bijna boven aan mijn dijen. Ik kreeg het eigenlijk pas door omdat ik Marcel wel erg veel mijn kant op zag kijken en dan geen oogcontact zocht maar zijn blik richting mijn kruis zag gaan. Ik besloot snel wat te drinken in te schenken en stapte wijdbeens van de stoel en gunde Marcel een mooie blik op mijn Sylvie Meis. MANNEN !!!

Ik besloot een spelletje te spelen. Dat gevoel in mijn onderbuik verdween maar niet en ik ben bang dat het achter mijn Sylvie Meis een beetje vochtig en warm aan het worden was. Ik was alleen niet van plan van de spelregels af te wijken. Flirten, misschien nog een beetje verder maar absoluut niet te ver !

We waren inmiddels een uurtje verder. De 2e fles wijn was soldaat gemaakt (en dat met z’n tweeën want Hans had zijn whisky) maar ik kon redelijk door drinken. Het werd alleen voor Marcel lastig om naar huis te gaan. Maar dat had Hans, de lul, snel opgelost door er op te staan dat Marcel zou blijven slapen. En daar had ik helemaal niet op gerekend.

Het spelletje wat ik speelde was wel leuk maar aangezien ik mijzelf erg had begrensd moest ik oppassen. Als ik teveel aanstalten zou geven kon de avond wel eens faliekant verziekt worden met verstrekkende gevolgen. Daarbij speelde drank ook een grote rol. Marcel probeerde zijn aandacht veel op mij te richten. Dat werd gaandeweg makkelijker want Hans leek geen weerstand meer te kunnen bieden aan zijn whisky en werd stiller en stiller.

Het was dolkomisch. Als ik met Marcel praatte leken mijn woorden uit mijn kut te komen. Soms richtte hij zijn ogen weer op, maar steeds weer zakten ze naar mijn kruis.

Goed het uitzicht moest redelijk zijn. Ik had mijn been onder mijn andere been gevouwen waardoor mijn kruis volledig open was. Mijn armen en de flappen van mijn blouse zorgden voor bedekking maar steeds gunde ik hem een blik op mijn Sylvie. Ook was mijn topje iets gezakt toevallig ;-) Ik heb geen megaborsten maar een E cup toch wel. Oke, oke ik had geen BH meer aan, dat speelde ook een rol natuurlijk. In de loop van de avond had ik die uitgedaan.

Hans had van dit alles geen weet. De fauteuils waarin wij zaten hadden hoge leuningen. Een van de redenen waarom ik er zo klote in zat…

Marcel liet zich niet onbetuigd. Hij zat regelmatig min of meer op zijn rug op de bank waarin zijn kruis naar voren schoof. Een halve erectie moet het zeker geweest zijn want een flinke bobbel was goed waarneembaar. Mijn verleidpogingen hadden succes blijkbaar. Ook greep hij regelmatig vol in zijn zaakje en keek me daarbij verleidelijk aan. Even dreigde het mis te gaan toen hij mij aanbood te helpen in de keuken om wat hapjes te maken. Op mijn uitdrukkelijke “Nee, dat hoeft niet”, reageerde hij niet en plots stond hij heel dicht naast me. Behalve een iets te lange aai over mijn arm en een kneep in mijn schouder gebeurde er Godzijdank niets. Maar toen hij achter mij langs liep en met iets tegen mijn kont schuurde (natuurlijk was het zijn lul !) en ik, stomme koe, reageerde met “O sorry, ik heb ook zo’n dikke kont..” ging het toch bijna mis. Marcel draaide zich om en keek ongegeneerd naar mijn achterste en overlaadde me met complimenten wat een prachtige kont en lijf ik wel niet had. Ondertussen steeds meer dichterbij komend. Gelukkig werd ik gered door Hans die zijn Whisky kwam aanvullen.

Ik dacht zo’n beetje de grens van het verleiden wel te hebben bereikt en ergens vond ik dat wel jammer. Maar een moest de wijste zijn..toch ?!

Het was inmiddels half twee en Hans besloot er een punt aan te draaien. Letterlijk want draaiend zocht hij ook zijn weg naar boven mij met Marcel achterlatend.

Marcel zou op de bank slapen en ik regelde wat beddengoed van boven. Na nog geen 5 minuten boven te komen lag Hans al te snurken in bed. Ongelooflijk.

Ik verzamelde een dekbed en wat lakens en toog weer naar beneden waar Marcel zich al had uitgekleed tot aan zijn boxer. Zo die is snel en wat een lijf had die gozer !

Ik kon het niet laten er een compliment over te maken en terwijl ik bank in een bed aan het omtoveren was vertelde Marcel over zijn sporten en hoe hij verder in vorm bleef.

Tenminste dat dacht ik. Maar hij was vlak achter mij komen staan en trok mij ineens boven op zich op zijn net opgemaakte “bed”. Ik slaakte een kreet terwijl ik met mijn kont boven op zijn erectie terecht kwam. Ik denk dat er iets in mij brak. Iets wat zich langzaam maar zeker had opgebouwd die avond want ik vocht niet terug, maar ik beantwoordde zijn kus. Zijn warme tong gleed mijn mond in en zocht de mijne. Niet te wild maar heerlijk zacht, nat en gewillig verkenden we elkaar. Ik had het spelletje verzonnen, maar vergeten dat de spelregels niet vooraf waren besproken en betaalde daar nu de “prijs” voor. Zijn hand schoot onder mijn topje naar mijn borsten. Zijn vingers gleden over mijn tepels. Die tepels die hij de hele avond al gezien had als ik ze hard gemaakt had en ze door mijn topje heen priemden. En geloof me, ik heb flinke nipples (vooral als er lekker op gezogen wordt, hmmm. Hij schoof mijn top omhoog en hapte naar mijn tieten, likte aan mijn tepels en nam ze in zijn mond. Oohhh kut, stevig er op zuigen, zijn mond in en dan weer loslaten en met zijn hand die andere tepel tussen zijn vingers rollen. Zijn keiharde erectie drukte tegen mijn kont en al draaiend maakte ik dat nog erger. Zijn ene hand zakte inmiddels over mijn buik naar mijn kruis. Sylvie was zeiknat en het was niet erg moeilijk om langs het randje van mijn string een weg naar binnen te vinden. Heel eenvoudig gleed zijn middelvinger bij me naar binnen. Niet te diep maar even die dikke top van zijn vinger in mijn oververhitte poesje en dan dat glibberige kutslijm gebruiken om naar boven te glijden. Oooohh niet mijn clit, niet mijn clit, nog niet. Die staat onder hoogspanning. Daar moet je voorzichtig mee omgaan. Het lijkt of hij het gehoord heeft. Hij stroopt mijn Sylvie van mijn kont. Sylvie heeft haar werk gedaan. Wijdbeens lig ik tegen zijn borst. Mijn rok rond mijn middel en mijn topje zo ongeveer in mijn oksels. Zijn handen strijken over de binnenkant van mijn dijen. Ik zet mijn voeten op zijn knieën en spreid mijn benen nog meer. Als Hans nu van boven zou komen zou hij vol in mijn kruis kijken. De angst hiervoor zet zich om in geilheid. Botergeil was ik.

Als ik eraan terugdenk kan ik weer niet van mijn kut afblijven. Ook nu niet. Ik zit op mijn werk als ik dit opschrijf en ik moet telkens stoppen met typen. Onder mijn bureau vinger ik mijzelf. Mijn slipje zit in mijn la en ieder moment kan er een collega binnenkomen. Kutgeil komt op het toetsenbord.

Zijn warme handen trekken naar binnen en bereiken de buitenkant van mijn kut. Hij duwt mijn lippen zachtjes tegen elkaar en trekt ze uit elkaar. Langzaam gaan zijn handen verder door naar binnen. Een hand trekt een spoor van onder bij mijn kont naar boven. Mijn kut staat open. Wagenwijd. Mijn God wanneer was ik zo vreselijk geil. Ben ik ooit zo geil geweest… ? Net voor mijn clit stopt zijn vinger. Goed, goed, ga er maar omheen naar boven, zo ja. Kan jij gedachten lezen of zo. Jaaa nu masseren, iets er boven en druk maar op mijn clit. Zo ja, lekker nat houden. Het moet glijden. Druk maar op mijn clit. Langzaam wordt de spanning op mijn clit minder. Ga maar een beetje erover heen dan kijk ik wel. Oke naar onder weer, mag ook, een stukje in mijn kut. Oe lekker, wat dieper. Ja neuk me maar met je vinger ook lekker. Lik aan mijn tepel en trek er maar aan. God waar heb je dat geleerd. Alles wat je doet is lekker. KUT, wat lekker. Maar ik wil nog niet klaarkomen, nee nog niet. Ik wil die lul van je voelen. Helemaal in mij, diep tegen mijn baarmoeder. Oh die vinger moet daar weg. Niet te lang over die clit anders kom ik en ik ga staan. Trillend op mijn benen, maar bijna was het te laat en dan kom ik bijna niet meer klaar maar nu gaat het, het was net op tijd. Ik trek zijn boxer van zijn kont. Jezus, wat een paal. Het lijkt wel een vlaggenstok. Wijdbeens zak ik tussen zijn benen en lik zijn paal met een lange lik van onder aan zijn ballen tot boven aan zijn eikel. Een lekkere zeiknatte lik. En nog een keer. Bovenaan kijk ik naar hem en blijf kijken als ik zijn eikel in mijn mond laat verdwijnen. Ik duw met mijn tong zijn dikke eikel tegen mijn verhemelte. Ik maak de doorgang naar mijn keel te klein maar ik duw zijn pik er doorheen alsof hij in een nauwe kut zit. “Oohhh wat doe je met me” kreunt hij. “Ik maak hem nog dikker” breng ik uit en paal hem nu met lange halen. Ik zuig aan zijn pik en maak hen zeiknat tot hij ook mij van zich afduwt. “Niet doen gek, ik spuit je helemaal onder !!” Dat was het goede moment. Ik besloot de regie te houden. De aanblik naar de opening van de trap naar boven bracht een ongekende geilheid in mij naar boven. Nooit had ik in al die jaren behoefte gehad om vreemd te gaan, maar vanavond was iets wat ik nog nooit had ervaren. Ruggelings plaatste ik mij boven Marcel. Hij hield zijn paal recht omhoog. Niet dat dat nodig was, hij bleef vanzelf wel staan. En ik haal zijn hand weg. Mijn kut en zijn pik vinden elkaar vanzelf wel. Wijdbeens laat ik mij boven hem zakken en als vanzelf krullen mijn lippen om zijn eikel. Kom maar, we leiden je wel lijken ze hem te willen zeggen. Moeiteloos gleed hij door en door totdat ik op hem zit en zijn pik geheel en al in mij verdwenen was. Ik begin hem te neuken en als ik hem weer in mij laat glijden stoot Marcel extra mee. Het lijkt wel of hij daardoor nog dieper komt. Hij moest wel zo’n 18, 19 cm zijn, groter dan die van Hans. Hij is lekker. Oohh ja lekker glijden, ik masseer mijn clit. Kletsen op zijn ballen, bewegen met mijn kont en weer naar boven en weer terug.

Maar Marcel liet zich ook niet onbetuigd en ineens tilde hij mij op en vleide me op de bank. Zijn glimmende pik stoer naar voren gericht. Ik klemde mijn benen om zijn middel en hij liet zijn paal weer in mijn kut verdwijnen. Ik kon mijn benen in dit standje nog verder spreiden en heerlijk mijn clitje masseren. Hij boog zich voorover en gaf een heerlijke geile tongkus waarna hij zich weer waanzinnig vermaakte met mijn tepel. Zuig maar, harder ja, het doet geen pijn schatje zuig maar. Jeetje hoe doet hij dat ? Zuigen aan mijn tepel en ondertussen gleed zijn pik heerlijk in en uit mijn kut. Ohhh wat is mijn clit dik en nat. Hij haalt zijn pik uit mijn kut. Wat doe je nou, het is net zo lekker, oohhh maar dit is ook lekker. OOOHH je hete eikel over mijn clit. Wat is ie heet en lekkeerrrrrrr.OOHH ja, masseer mijn clit maar. Ja die is niet te missen. Jaaa nu weer naar beneden, toe maar, ja zoo heerlijk, glij maar weer naar binnen. OOOhhh kut wat ga je diep, wat ga je diep, ja zooo, dieper, harder, harder. Jaa zo, nu niet stoppen, niet stoppen, neuken ja zoo neuken, ja neuken jaaa NEUKEN, NEUKEN. Tranen lopen over mijn wangen. Wat gebeurt er nu. Stroomstoten of zo, ik begin te trillen, jaaaa ga door, ga door. Ik kan niet meer stil blijven liggen. Wild ga ik met mijn kont heen en weer, ik druk mijn clit plat. Diep, heel diep in mijn lijft ontploft er iets. Een sterrenregen danst aan de binnenkant van mijn ogen. Neuk maar, ja zoo neuk maar, lekker diep, ja tegen mijn baarmoeder jaaaaaa dat is het, dat is het…….NNNEEEUUUKKKK MEEEEEEEEEEEEE

Ergens tussendoor voelde ik een behoorlijke hoeveelheid geil die ik over mijn clitje smeerde en het was ook warm. In een splitsecond besefte ik dat Marcel gelijk met mij was gekomen en zijn zaad diep in mijn kutje had gespoten. De stouterd !!

We hijgden nog wat, de haren liefdevol uit elkaars gezicht strijkend en kussend. Al heel snel beseften we dat we heel gevaarlijk bezig waren en we fatsoeneerden onze kleding. Tenminste Marcel trok snel zijn boxer aan en ik verdween schielijk na een laatste intense kus naar boven…. welterusten (met een lustkusje).

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb