Een fantastische avond.

Ik had altijd al de fantasie gehad om mijn vrouw Tamara door een groep mannen te laten gebruiken. Het werd bijna een obsessie voor me. Een tijdje geleden deden we tijdens het neuken een rollenspel met deze fantasie. En ik merkte dat ze het geil en spannend vond om te doen. Maar ze zei ook dat ze dit niet in het echt zou durven. Het plan om dit toch werkelijkheid te laten worden kwam toen ik met Eduard aan het chatten was, Eduard en ik chatten vaak en ik had hem al wat foto’s van Tamara gestuurd.

Verleden week liet ik hem weten dat we het weekend erop naar Rotterdam zouden gaan. We zouden daar een nachtje in een hotel slapen en de dag erop lekker winkelen. Eduard die in Rotterdam woont, stond erop om Tamara in het echt te mogen zien. Ik liet weten in welk hotel we zouden overnachten en sprak een tijdstip af dat Tamara en ik aan de bar in ons hotel zouden zitten. Ik liet wel weten dat hij geen contact met ons moest maken. Gewoon alleen kijken en dan hoorde ik later wel van hem wat hij van haar vond. Ik had liever niet dat hij ons zou aanspreken. Stel je voor dat hij in gesprek raakte met haar en zich dan versprak. Zodat Tamara erachter zou komen dat ik op Internet de wildste fantasieën met hem had besproken.

We kwamen in het hotel aan en zaten aan de bar een wijntje te drinken. Ik wist dat Eduard dus ergens in de buurt zou zijn om ons gade te slaan. Ik had Tamara aangemoedigd om iets sexy’s aan te trekken. Ik wilde dat ze er mooi en sexy uit zou zien voor Eduard, om indruk te maken met mijn vrouwtje. Ze droeg een kort strak jurkje, wat laag uitgesneden was. Zodat haar lekkere borsten er mooi in uit kwamen. Verder droeg ze netkousen en laarsjes.

We zitten dus aan de bar en ik streelde expres over haar rechter dij waardoor haar jurkje steeds hoger kwam te zitten. Elke streling naar boven zorgde ervoor dat er steeds meer van haar bovenbeen te zien was. Het boord van haar netkous kwam nog net niet onder de jurk vandaan. Ik hoopte dat Eduard waar hij ook zat dit zou opwinden. Ik had wel een foto van hem gezien maar ik wist niet zeker of ik hem zou herkennen tussen de aanwezige mensen. Na een paar wijntjes moest ik even naar het toilet. Toen ik terug kwam schrok ik me wezenloos. Eduard stond bij Tamara en ze waren in gesprek. Blijkbaar klikte het goed tussen die twee want ze hadden de grootste lol. Ik raakte in paniek. Wat had hij haar verteld.

Ik liep naar ze toe en Eduard draaide zich naar mij om. “Ik dacht al dat jij het was” zei hij. “Weet je nog, die cursus drie maanden geleden? Daar hebben we elkaar ontmoet.” Ik was opgelucht dat hij het op deze manier bracht en speelde het spel mee. “Oh ja, sorry ik had je niet gelijk herkend.” Eduard wist veel van mij omdat we al zo lang aan het chatten waren. Hij was tijdens het gesprek vriendelijk en charmant. Maar ik wist dat hij een perverse fantasie had. Na een tijdje gekletst te hebben zei hij; “Ik weet een geweldige club hier vlakbij. Zullen we daar naar toe gaan. Ik betaal de drankjes voor jullie. Jullie zijn leuke mensen en ik zou het echt geweldig vinden als jullie mee willen gaan.” Tamara stemde daar gelijk mee in en vond het een leuk idee. Dus we gaan direct. Alleen hadden we nog niets gegeten. We hadden alleen maar gedronken aan de bar. En al die witte wijntjes die Tamara op had in combinatie met een lege maag zorgden ervoor dat ze een beetje aangeschoten was. Ze liep tussen ons in en hield ons allebei stevig vast.

De club was inderdaad indrukwekkend. En Eduard kwam hier blijkbaar vaker want het personeel kende hem goed. We hadden een geweldige tijd. Eduard is aangenaam gezelschap en kletste er vrolijk op los. Tamara zat op haar gemak en genoot ervan. Eduard bestelde nog een fles wijn en na een paar glazen gedronken te hebben werd Tamara erg giechelig en kwam ze bijna niet meer uit haar woorden als ze iets wilde zeggen. Ze is duidelijk dronken dacht ik. Ze moest naar het toilet en wankelde weg. Eduard kwam gelijk naast me zitten en liet me enkele naaktfoto’s van Tamara zien. Het waren de foto’s die ik naar hem had gemaild. “Speel het spel mee” zei hij. “Anders laat ik je vrouw deze foto’s zien. Ze zal het vast niet leuk vinden als ze erachter komt dat jij die zomaar naar vreemde mannen opstuurt.” Ik was geschokt en stond met mijn mond vol tanden. Opeens was Tamara er weer. “Kom op Bert, kijk niet zo zuur en geniet van deze heerlijke avond” zei ze.

De avond verstreek en mijn angst bleef groeien. Wat was Eduard van plan. Ik realiseer me dat ik er eigenlijk voor moet zorgen dat ik samen met Tamara weg moet wezen hier vandaan. Dit loopt uit de hand. Maar aan de andere kant ben ik ook nieuwsgierig geworden over wat er gaat gebeuren. Bovendien ben ik ook bang dat Eduard die foto’s laat zien. Dus ik stem toe in zijn plannen. Wat deze ook mogen zijn. Het was al laat en Eduard was steeds meer gaan het flirten met Tamara. Samen stonden ze te dansen. Tamara vond zijn geflirt leuk en begon daarop te reageren. Ik vond het opwindend en afgrijselijk tegelijk. Ik liep naar de bar om nog een keer drankjes te bestellen. Toen ik weer terug kwam zag ik dat ze zaten te zoenen. Waarbij Eduard met zijn rechterhand haar borst betaste.

Toen ik ging zitten zag ik dat ze met haar rechterhand over zijn kruis aan het wrijven was. Ze stopten met zoenen en Tamara keek me wazig aan en lachte naar me. Vervolgens boog ze zich naar me toe en gaf me dezelfde hartstochtelijke zoen die ze Eduard ook had gegeven. Terwijl ze zo tegen me aan leunde en mij zoende zag ik dat Eduard zijn hand onder haar jurkje schoof. Ze reageerde direct en spreidde haar benen een beetje. Mijn god, mijn vrouw werd door hem gevingerd terwijl ze met mij aan het zoenen was. En dat in aanwezigheid van al die mensen. Als reactie kreeg ik een erectie. Eduard haalde een fototoestel uit zijn zak en liet de langslopende ober een foto van ons drieën maken.

De ober nam wat foto’s en toen trok Eduard Tamara naar zich toe en gaf haar een tongzoen. Terwijl hij met zijn rechterhand in haar decolleté greep en haar rechterborst eruit wipte. Hij likte en zoog aan haar tepel. Ondertussen bleef de ober maar foto’s maken. Eduard bedankte de man en zei tegen Tamara dat zij ook bedankt moest zeggen. Ik keek om me heen en zag dat iedereen in de directe omgeving had gezien wat er gebeurde. De ober liep naar Tamara toe en gaf haar een zoen. Terwijl hij zachtjes in haar ontblootte tepel kneep. Niemand in de omgeving zei iets of reageerde op dit alles. Tamara was stil, ze was dronken en duidelijk onder invloed. Het had ervoor gezorgd dat ze geen morele bezwaren had tegen dit alles en dat ze zich nergens meer voor schaamde.

Na dat ze weer een tijdje hadden gedanst stelde Eduard voor om iets te gaan eten. Tamara was helemaal in zijn grip en accepteerde alles wat hij maar wilde. Ik was teveel uit mijn doen om er ook maar iets tegenin te brengen. Toen we naar buiten liepen hield Eduard Tamara’s hand vast en trok hij haar opeens een steegje in dat tegenover de club lag. Daar duwde hij haar tegen een muur aan en begon hij haar gepassioneerd te tongzoenen.

Tamara reageerde door hem dichter naar haar toe te trekken en hem in zijn kruis te betasten. Ik stond erbij en keek naar het schouwspel voor me. Al snel haalde hij een borst uit haar jurk en speelde hij met haar tepel. Opeens duwde hij haar benen uit elkaar en trok hij haar jurkje omhoog. Tamara had geen string aangetrokken op mijn uitdrukkelijk verzoek. Maar dat was voor mij bedoeld en niet voor Eduard. Eduard vingerde haar kutje en aan het geluid te horen was ze behoorlijk nat. Ondertussen begon hij aan haar tepel te zuigen. Hij haalde zijn vingers uit haar kutje en zonder me aan te kijken gebaarde hij me om dichterbij te komen. Ik deed een stap naar voren en hij duwde mijn hoofd naar beneden richting haar kutje. Ik zat daar op mijn knieën en likte over haar clitoris heen.

Eduard fluisterde iets in het oor van Tamara. Ik kon niet horen wat hij zei, maar ze begon te giechelen en knikte met haar hoofd alsof ze ergens mee instemde. Eduard pakte haar weer bij de hand en trok haar mee door het steegje. Onverwachts dook hij opeens een portiek in. We stonden voor een grote stalen deur die hij open duwde. Een steile trap leidde ons naar een halletje met weer een deur. Op de deur stond members only en Eduard drukte op de bel. Toen na een paar tellen de deur open ging staat daar een forse man. Eduard wees naar mij en zei dat ik wel even zou betalen. Ik pakte snel mijn portemonnee en zag Eduard en Tamara verder lopen. Na het betalen liep ik een gang door en kwam ik in een donkere bioscoopzaal terecht. Ik liet mijn ogen even aan de duisternis wennen en zag ongeveer tien man binnen zitten.

Ik keek naar het scherm om te zien wat voor soort film er vertoond werd. Ik zag een film waarin een meisje door twee mannen geneukt werd. Ik draaide mijn hoofd weer naar de zaal en probeerde mijn vrouw te vinden. Ik zag alleen maar mannen, sommige met hun pik uit de broek waar ze aan zaten te trekken. Ik zag ook drie mannen opstaan die naar achteren liepen. Ik liep ook naar achteren om te zien wat daar te doen was. Het bleek dat achterin geen stoelen stonden maar dat ze daar twee banken hadden geplaatst. Ik zag dat Eduard op de bank zat en dat er iemand op de knieën voorzat. Het was Tamara die Eduard daar aan het pijpen was. Er stonden een aantal mannen bij te kijken en er kwamen er steeds meer bij. Eduard keek omhoog en zag mij staan. Hij gebaarde me om bij hem te komen. Toen ik dichterbij kwam trok hij, terwijl Tamara doorging met pijpen haar jurkje omhoog. Ik keek naar haar lekkere kontje en knielde achter haar. Ik begon haar kutje zo van achteren te likken. Ze was zo geil en haar kutje was behoorlijk nat. Na een tijdje ging ik met mijn tong omhoog en likte ik haar kontgaatje. Ik weet dat ze dit heerlijk vind. Ondertussen zag ik haar hoofd sneller steeds op en neer gaan terwijl ze Eduard door bleef pijpen.

Toen ik even stopte met haar te likken en mijn hoofd naar achteren deed om even op adem te komen. Zag ik een hand over mijn schouder heen gaan die soepel twee vingers in haar kutje liet glijden. Over mijn andere schouder kwam ook een hand en ook die liet een vinger in Tamara’s kutje glijden. Ik zat er met mijn hoofd vlakbij en zag het allemaal gebeuren. Mijn vrouw begon steeds luider te kreunen. Ik hoorde aan haar gekreun dat ze klaar ging komen. Eduard trok haar hoofd naar boven toe en fluisterde iets in haar oor. Ze knikte en terwijl ze achterom kijkt zei ze; “Vinger mijn hoerige kut.” Eduard leunde een beetje over haar heen en trok de rits van haar jurk naar beneden. Twee jongens stapten naar voren en hielpen haar uit de jurk. Ze had nu alleen nog maar haar kousen met jarretelles aan en haar laarzen.

Eduard stond op en trok ook Tamara omhoog. Hij draaide haar om zodat alle aanwezige mannen goed zicht hadden op haar borsten en kutje. Er stonden nu ongeveer vijftien mannen om haar heen. Variërend van een jonge jongen van een jaar of 18 tot een man van een jaar of 60. Eduard stond achter haar en liet zijn handen over haar lichaam glijden terwijl iedereen toekeek. Hij zette haar met de rug tegen een muur aan, spreidde haar benen en pakte haar bij de knieholte vast. Zo tilde hij haar op los van de vloer. Toen ze op pikhoogte was drukte hij zijn pik in haar natte kutje. We keken toe hoe hij haar begon te neuken.

Eduard riep de twee dichtstbijzijnde mannen. Zij hielden haar benen hoog en wijd. Hun monden zuigen zich vast aan haar tepels. Eduard neukte haar stevig door tot ik zijn billen zag schokken. Hij trok zich uit haar kutje terug en ik hoorde een zuigend soppend geluid toen hij zijn eikel uit haar liet glijden. Ik zag gelijk hoe zijn sperma uit haar vol gespoten kutje sijpelde. Hij deed een stap terug en de oudere man stapte nu op Tamara af. Hij liet zijn vingers in haar zaadkutje glijden en vingerde haar. Terwijl de twee mannen nog steeds haar benen vast hielden. De oude man begon haar ruw te zoenen. Tamara had haar ogen dicht en kreunde. De mannen lieten nu haar benen los en Tamara stond weer op de vloer. De jongen aan haar linkerzijde kneep in haar tepels. De jongen aan de andere kant opende zijn broek en stopte Tamara’s hand in zijn boxershort. Ze begon hem af te trekken.

De 18 jarige jongen drong zich nu naar voren toe en duwde de oudere man aan de kant. De hand van de man die net nog in haar kutje zat, zat onder het zaad. De jonge jongen stond met zijn ontblootte pik voor haar en probeerde haar te penetreren. Het lukte niet op deze manier. Tamara maakte zich los van de mannen en ging nu op haar knieën op de bank zitten met haar kontje naar achteren. “Kom op, ga je me nog neuken of niet”, zei ze. De jongen had geen verdere aanmoedigingen nodig en nam achter haar plaats. Met zijn linkerhand zette hij zijn eikel voor haar kutje. De oudere man was er ook weer bij gekomen en trok de billen van mijn vrouw van elkaar. Iedereen kon nu zien hoe de pik van die jonge jongen in en uit mijn vrouw bewoog. De twee die haar benen al die tijd hadden vastgehouden namen nu plaats bij haar hoofd. Tamara begon ze om de beurt te pijpen. Ik zag hoe ze af en toe haar tong om de eikels liet glijden om de pikken dan weer diep in de mond te nemen. De jonge jongen kreunde behoorlijk en spoot zijn sperma diep in haar kutje. Opeens zag ik een flitslicht. Eduard was druk bezig foto’s te maken van mijn vrouw die door wildvreemde mannen werd geneukt.

De jonge jongen trok zijn pik uit Tamara en de oudere man stopte zijn vingers weer in haar kutje. Het zaad uit haar kutje smeerde hij over haar kutje en kontgaatje uit. Hij zorgde ervoor dat haar kontgaatje goed glibberig werd en stak nu een vinger in haar kontje. Toen hij haar zo een tijdje vingerde zei Eduard tegen de man dat hij opzij moest gaan. Terwijl Tamara ruw op de mond werd gezoend door een licht getinte man. Ging Eduard verder waar de oudere man was gebleven, hij vingerde haar kontje en liet er nu een tweede vinger bij inglijden. Tamara keek een keer om maar de getinte man, die had inmiddels zijn broek laten zakken en pakte haar bij de haren vast en dwong haar hem te pijpen. Eduard gaf zijn fototoestel aan een man en vroeg of hij foto’s wilde maken terwijl hij haar kontje zou gaan neuken.

Hij plaatste zijn eikel tegen haar kontgaatje en drukte er voorzichtig tegenaan. Na een lichte weerstand gleed zijn eikel in haar kontje. De getinte man hield haar hoofd nog steeds vast terwijl ze hem aan het pijpen was. Drie andere mannen waren zich aan het aftrekken boven haar rug. Langzaam gleed Eduard's pik in haar kontje tot hij er helemaal inzat. De man met het fototoestel maakte foto’s en Eduard begon haar te neuken. De drie mannen die zich aan het aftrekken waren kwamen over haar rug klaar. De getinte man kwam klaar in haar mond en ik zag het sperma langs haar kin naar beneden lekken. Ze kreunde en steunde met een blosje op haar wangen. Een andere getinte man was nu voor haar gaan staan en opnieuw kreeg ze een pik om te pijpen.

Eduard neukte haar strakke kontje en kwam kreunend klaar terwijl hij met zijn laatste stoot zijn pik tot aan zijn ballen in haar kontje ramde. Hij gaf een seintje dat de man die Tamara aan het pijpen was zijn pik uit haar mond moest halen. Hij moest op de grond gaan liggen. Eduard liet Tamara op hem gaan zitten. Toen zijn pik een stukje in haar zat duwde Eduard Tamara naar beneden. Hij wenkte naar een andere man dat hij erbij moest komen. Deze man knielde achter haar en zette zijn pik tegen haar kontgaatje. Langzaam schoof hij zijn pik in haar kontje. Allebei haar gaatjes waren nu gevuld. Beide mannen begonnen nu in haar te stoten. Eduard keek om zich heen en zei; “Kom op jongens. Ze heeft nog een opening over voor nog een pik.” Een man met een lange dunne pik nam voor haar plaats en die hield zijn pik voor haar lippen. Ze opende haar mond direct en ook dit gaatje werd nu gevuld. Eduard had het fototoestel weer gepakt en maakte foto’s van haar terwijl ze helemaal gevuld werd.

De man die ze aan het pijpen was spoot als eerste zijn zaad in haar mond en over haar gezicht. Eduard trok me naar Tamara’s hoofd toe en trok me naar beneden. Ze keek me geil en nog steeds erg wazig aan en zoende me op de mond. Ik voelde het sperma op haar kin tegen mijn kin aan plakken. Terwijl ik haar zoende proefde ik het sperma nog wat net in haar was gespoten. De man die haar kontje neukte voerde het tempo op. Tamara gilde het uit van genot en kwam sidderend klaar. De man achter haar spoot haar kontje vol en toen hij opstond werd zijn plaats direct door een ander ingenomen.

De man in haar kutje hield het lang vol. Nadat er inmiddels drie mannen in haar kontje klaar waren gekomen, kwam hij in haar kutje klaar. Er volgde een kleine pauze. Ik zag haar kontgaatje een beetje openstaan en er lekte zaad uit. Ook uit haar kutje druppelde sperma en haar lichaam zat van top tot teen onder het zaad. Eduard maakte nog steeds foto’s van haar. Tamara lachte naar de camera terwijl ze haar rechter wijsvinger in haar afgeneukte kontje liet glijden.

Er waren nog vier mannen die haar wilden en die al die tijd geduldig hadden gewacht. Terwijl Tamara op de grond zat trokken ze zich boven haar af. Alle vier spoten ze hun zaad over haar heen. De groep mannen werd nu kleiner. Er stonden nu nog maar drie mannen die ze terwijl ze op haar knieën zit begon te pijpen. Nadat alle drie de mannen in haar mond en over haar lichaam waren klaargekomen was ik de enige man die nog niet aan de beurt was geweest. Tamara stond op en liep naar me toe. Ze maakte mijn broek open, trok hem naar beneden, duwde me op de bank en ging op mijn stijve pik zitten. Ik voelde hem in haar glibberige zaad kutje glijden. Terwijl ze op en neer begon te bewegen kwam ik bijna direct klaar. Ik was zo opgewonden van dit alles dat ik het niet meer hield. Ik kwam in haar klaar terwijl ze mij geil aan bleef kijken. Ik kleedde me weer aan en hielp Tamara haar kleding aan te trekken. Dat viel niet mee aangezien ze onder het plakkende en opgedroogde zaad zat. Samen liepen we naar buiten, richting ons hotel. Daar aangekomen sprongen we onder de douche om vervolgens heerlijk ons bedje in te kruipen. Tamara was uitgeput en viel snel in slaap. Terwijl ik de avond nog eens overdacht. Het duurde niet lang of ik viel daarna ook in slaap.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd was Tamara al wakker. Ze lachte naar me en gaf me een kus. “Ik vond het een fantastische avond gisteren” zei ze. “Ik kan me niet alles meer even goed herinneren. Maar wat ik me herinner was supergeil. Ik voelde me zo apart, het was net of ik geil en high tegelijk was.” Ik vertel haar dat ze gewoon teveel had gedronken. Dat ik niet wist ofdat het was maar dat het zeker effect had. Dat hierdoor al haar remmingen verdwenen waren.

Ze begon me in mijn nek te zoenen en zakte via mijn borstkas af naar mijn buik. Om uiteindelijk bij mijn pik te eindigen. Terwijl ze mijn ballen likte ging de telefoon. Ik nam op en kreeg tot mijn verrassing Eduard aan de telefoon. Hij zei dat ik als ik in de gelegenheid zou zijn mijn e-mail moest checken en verbrak de verbinding. Ik haalde mijn laptop uit de tas en maakte verbinding met het Internet. De e-mail van Eduard liet een link zien en als ik daar op klik kom ik op een site van een privé groep. Er staan heel veel foto’s van Tamara op die gedurende die avond gemaakt zijn. Er staat een stukje tekst onder. Dat indien men behoefte heeft om deze hoer te gebruiken er contact opgenomen moet worden met Eduard via de e-mail. Hij zal dan zorgen dat ze beschikbaar is.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb