Een fantastisch feest.

Afgelopen zomer hebben mijn vrouw Linda en ik een feest gehad wat we niet snel zullen vergeten. Een bevriend stel ‘Hans en Marian uit het zuiden van het land, vierden hun verjaardagen en omdat het een flink stuk rijden was hadden we afgesproken dat we na het feest bij hun konden blijven slapen. Het was mooi weer die dag en toen wij tegen het eind van de middag bij hun arriveerden zaten zij heerlijk in de achtertuin en werd de begroeting met een heerlijk glaasje wijn beklonken. Maar eerst iets over onszelf. Ik ben een man van 42 jaar en alweer 16 jaar getrouwd met Linda die 38 jaar is en er nog erg goed uitziet. Ze is ongeveer 1.70 en weegt een kleine 55 kilo, dus heerlijk slank met mooie ronde billen en borsten cup C. Ons seksleven is redelijk bevredigend, soms experimenteren we wat met speeltjes maar veel verder wil Linda niet gaan. Ze is enigszins behoudend en de spanning is er na de jaren een beetje af. Toch zijn we allebei tevreden en hebben ongeveer twee maal per week seks.

Maar verder over het feestje, we zaten heerlijk in de achtertuin en hadden voordat die avond het feest begon nog even lekker de tijd om bij te praten. Na een tijdje gaf Marian aan dat ze het warm had en nog even wilde gaan zwemmen. Linda reageerde direct enthousiast en zei dat ze haar bikini al meegenomen had omdat ze hoopte dat dat nog even kon. Terwijl de dames zich gingen omkleden kletste ik verder met Hans en toen de beide dames in bikini langs ons kwamen viel er even een stilte en keken we naar de dames. Marian in een stringbroekje en daarop een bovenstukje die haar cup D borsten nauwelijks bedekte en Linda met een mooie zwarte bikini die ook nauwelijks iets aan de verbeelding over liet. Terwijl zij naar het zwembad liepen zei Hans zonder zijn blik van Linda af te wenden “jij hebt niets te klagen” waarop ik reageerde dat we alle twee niet mochten klagen. Terwijl Linda en Marian rustig in het water dobberden besloten Hans en ik dat wij ook een duik zouden wagen. In onze zwembroek liepen wij op de kant af, waarop Linda en Marian ons direct nat begonnen te spetteren. Onder luid protest dat wij hun wel zouden krijgen doken wij het water in waarbij ik Hans achter Linda aan zag gaan die vlug weg zwom. Ik zelf zwom richting Marian en dook onderwater om haar aan haar voeten kopje onder te trekken. Zij liet dit gewillig gebeuren en onderwater liet ik mijn handen even over haar benen glijden om daarna samen boven te komen. Zij probeerde mij gelijk weer onder te duwen en zo stoeide wij even door waarbij haar aanrakingen mij niet geheel onberoerd lieten. Linda was snel uit het water geklommen en Hans rende achter haar aan en had haar snel te pakken. Hij tilde haar op om haar in het water te gooien en had haar stevig vast waarna hij met Linda in zijn armen in het water sprong. Zij stoeiden nog even door waarna we allen uit het water gingen. Ik zag bij Peter in zijn zwembroek een duidelijke zwelling, en zag ook Linda daar na kijken. We besloten ons weer aan te kleden en klaar te maken voor het feest.

Linda droeg die avond een leuk kort jurkje, zodat haar benen mooi uitkwamen en waarin haar borsten strak naar voren stonden. Ze zag eruit om op te vreten. Marian had een topje met spaghettibandjes en een kort rokje waardoor haar benen nog langer leken dan ze al zijn. De gehele avond werd er gedanst en gedronken en iedereen was in een vrolijke stemming. Linda raakte licht aangeschoten en kuste mij tijdens een dans vol op de mond en begon heerlijk te tongen. Zo in het openbaar is dat niks voor haar, maar ik vond het opwindend en genoot van haar. Hans heb ik weinig gesproken en op een dansje na heb ik ook Marian nauwelijks meer gesproken door de drukte. Uiteindelijk gingen de laatste gasten weg en bleven wij vieren over en zaten we nog even op het terras. Hans zette nog een muziekje op en nam voor iedereen een drankje mee. Bij het tweede nummer ‘een zwoel plaatje’ zei hij tegen Linda “ik heb de hele avond niet met jou kunnen dansen, ik wil dat nu graag inhalen”. “Oké” zei Linda en stond op, waarop Marian gelijk zei “dan neem ik deze kans om met jou te dansen”. Ze sloeg haar armen om mijn nek en legde haar hoofd tegen mijn borst aan terwijl ik mijn handen op haar rug legde. Langzaam dansend voelde ik hoe ze haar lichaam stevig tegen mij aandrukte. Ik liet mijn handen omlaag glijden en omvatte haar beide billen. Zacht streelde ik haar billen wat direct een reactie in mijn onderbuik teweeg bracht die zij voelde. Ze keek even naar mij op en glimlachte, waarna ze haar hoofd weer op mijn borst legde. Ik keek ondertussen naar Linda en Hans die al dansend een eindje uit onze buurt waren maar waarbij ik duidelijk kon zien dat Linda haar armen om zijn nek had en hij met zijn handen over haar billen streelde en haar dicht tegen zich aantrok. Ook zag ik hem iets in haar oor fluisteren en ik vroeg me af hoever ze hem zou laten gaan want dit was niks voor haar, maar de drank en de feeststemming maakte haar misschien iets losser. Helaas was het nummer afgelopen en kwam er nu een snel nummer. Hans zei dat hij andere muziek ging opzetten want hij wilde graag verder dansen.

Linda keek ondertussen met een wat vragende blik naar mij en ik knikte haar toe dat het goed was, waarna ze gelijk opstond en achter Hans naar binnen liep. Hans had de muziek opgezet en terwijl Marian en ik naar binnen liepen zag ik Linda haar armen om Hans zijn nek leggen en haar hoofd op zijn schouders. Hans trok haar dicht tegen zich aan en zijn handen bevonden zich weer op haar billen. Ik nam plaats in de voorkamer op de bank en had een mooi zicht op het danspaar in de achterkamer. Marian kwam bij me zitten met een glaasje wijn en samen kletsten wij wat waarbij ik Hans en Linda in de gaten hield. Ik voelde een lichte opwinding en zag Hans zijn handen de billen kneden van Linda en dat hij weer wat in haar oor fluisterde. Ze lachte en Hans kuste haar voorzichtig in haar nek. Ik dacht niet dat Linda dat toe zou laten, maar ik zag alleen een klein glimlachje op haar mond. Ondertussen schoven zijn handen het jurkje een beetje omhoog waardoor hij nu de billen van Linda streelde. Ik zag haar even schrikken en naar mij opkijken maar toen ik haar toeknikte liet ze hem zijn gang gaan. Marian draaide zich wat meer naar mij toe en legde haar hand op mijn been terwijl ze zei “die twee hebben het zo te zien goed naar hun zin”. Ik beaamde dat en vertelde haar dat ik me afvroeg hoever Linda hem zou laten gaan. “Heb jij een grens of ben jij ook wel in voor een spannend avontuurtje” vroeg ze, terwijl ik haar hand over mijn been voelde strelen en hij steeds meer richting mijn kruis ging, waar een duidelijke bobbel zichtbaar was. “Aan je broek te zien laat het je niet koud” zei ze lachend. Ik zei haar dat ik zeker in was voor een spannend avontuurtje en legde mijn arm om haar schouder en streelde zachtjes haar schouder waarbij mijn hand naar voren afgleed richting haar borst.

Ondertussen zag ik Hans met zijn mond het gezicht van Linda kussen die in eerste instantie haar hoofd wat afgewend hield maar uiteindelijk vonden hun lippen elkaar. Innig verstrengeld begonnen zij te tongen en ik wist niet wat ik zag, dit was een totaal andere Linda dan die ik kende. Hans drukte haar stevig tegen zich aan en ik zag zijn hand via haar billen naar voren glijden en realiseerde me dat hij nu haar poesje streelde. Marian liet zich ook niet onbetuigd en ik voelde haar hand mijn inmiddels keiharde lul kneden en terwijl ik naar haar keek kwam ze met haar mond naar voren, ze kuste mij waarbij ik haar tong naar binnen voelde komen. Ik trok haar tegen me aan en beantwoordde haar kus en tegelijkertijd gleed mijn hand over haar borst waar ik de keiharde tepel door de stof van het topje voelde priemen. Terwijl ik het bandje van haar topje van haar schouder schoof en haar borst vrij kwam maakte zij de knoop van mijn broek los en ritste mijn gulp open. Terwijl ik zachtjes aan haar tepel trok bevrijdde zij mijn lul uit mijn boxer en kreunde ze “wat is hij lekker hard, hier heb ik me de hele dag al op verheugd”. Langzaam trekkend aan mijn lul boog ze voorover en ze kuste mijn eikel, ik voelde de rillingen over mijn rug gaan maar tegelijkertijd realiseerde ik me dat niet mijn vrouw maar een vriendin van ons dit deed. Ik keek snel op om te zien waar Hans en Linda waren en tot mijn verbazing lagen die in een innige kus op de bank waarbij ik Hans zijn hand onder het jurkje tussen de benen van Linda die zij wijd gespreid had zag bewegen en Linda haar hand het kruis van Hans zijn broek kneedde. Op dat moment stopte hun kus en bevrijdde Hans een borst van Linda uit haar jurk en zette hij zijn mond op haar harde tepels.

Linda keek met een geile blik van opwinding naar mij en ik knipoogde naar haar om te laten zien dat het goed was. Marian was ondertussen op haar knieën voor mij gaan zitten, trok mijn broek en boxer in een beweging naar beneden en nam mijn lul in haar mond. Terwijl ik met mijn handen haar hoofd op en neer bewoog voelde ik het zaad al opborrelen. Ik kon haar net op tijd omhoog trekken, kuste haar mond en trok haar over me heen. Zo zat zij op mijn schoot en ik stroopte het topje naar beneden waardoor haar beide borsten met stijve tepels recht vooruitstaken en ik ze om en om in mijn mond nam. Hard zuigend en zacht bijtend op haar tepels schoof ik haar rokje omhoog en ontdekte ik dat ze geen slipje meer droeg. Mijn handen gleden via haar billen naar voren en ik voelde een drijfnat gladgeschoren kutje. Ik wipte haar een beetje op en positioneerde mijn lul recht voor de ingang van haar kutje en liet haar langzaam zakken. Een luide kreun van haar bevestigde dat ik haar gevoelige plekjes raakte en ze begon wild op en neer te gaan. Op dat moment hoorde ik Linda schreeuwen “het komt, het komt, ga door, ga door”! Snel keek ik langs Marian en zag Linda naakt achterover zitten op de bank met haar benen wijd uit elkaar op Hans zijn schouders en keek ik tegen Hans zijn billen aan die haar stevig likte en met twee vingers snel in haar kutje heen en weer bewoog. Opgewonden door wat ik voelde en de aanblik van mijn vrouw die klaar kwam bij een goede vriend van ons voelde ik het zaad opborrelen en terwijl ik de billen van Marian stevig vastpakte begon ook Marian te kreunen dat ze kwam en terwijl ik stevig in haar stootte voelde ik haar kutspieren samen krampen en met een luid ‘Jaaaaaa’ kwam zij klaar waarna ik ook gelijk het zaad uit mijn ballen voelden spuiten en stevig stotend haar helemaal vol spoot. Marian liet zich uitgeput tegen me aan voorover zakken en voldaan hielden wij elkaar vast.

Hans en Linda hadden ondertussen van positie gewisseld en mijn vrouw zat op haar knieën op de bank met haar handen op de leuning en Hans stootte hard van achteren in haar kutje. Ik zag zijn pik in en uit mijn vrouw schuiven en met zijn vinger masseerde hij haar kontgaatje. Iets waar ik nooit aan mocht komen. Zij bewoog stevig mee en moedigde Hans aan harder en dieper in haar te stoten. Aan zijn bewegingen zag ik dat het niet lang meer ging duren voor hij ook zou komen en toen met een luide schreeuw zijn hele lichaam verstarde spoot hij zijn zaad diep in mijn vrouw. Ik hoorde haar schreeuwen: “O, ja, ga door, spuit me helemaal vol met die grote pik”. Beide vielen uitgeput over elkaar op de bank waarna Marian en ik opstonden en bij hun gingen zitten en ik mijn vrouw vasthield en Marian Hans streelde. We hadden alle vier een voldane en tevreden blik op onze gezichten en langzaam kwamen wij bij zinnen. Linda nam als eerste het woord en een beetje voorzichtig zei ze dat het helemaal verkeerd was wat we gedaan hadden, maar dat het zo lekker was dat het wat haar betreft niet de laatste keer hoefde te zijn. Ik nam haar stevig in mijn armen en zei haar dat er niets verkeerd was als we er maar van genoten. Marian sloeg haar armen om ons heen en zei dat ze ons de meest fantastische mensen vond die er bestonden en na mij een kus op de mond gegeven te hebben, pakte ze Linda stevig vast en kuste haar op de mond. Dit was het begin van een lange opwindende nacht.

Terwijl Linda lekker bij mij was komen zitten en een beetje aan het bijkomen was van alle nieuwe ervaringen schonk Hans nog wat te drinken in voor ons. Napratend met elkaar dat het wel bijzonder was wat er gebeurd was voelden we de warmte van de nacht en stelde Marian voor om nog een lekkere duik in het zwembad te nemen. Ze stond als eerste op en naakt voor ons uitlopend genoot ik van het zicht op haar prachtige billen. Ik had mijn arm om Linda geslagen en terwijl we naar het zwembad in de tuin liepen fluisterde ze in mijn oor “wat een prachtig lijf heeft ze hé”. “Ja” zei ik terug, “jullie zijn allebei onweerstaanbaar” en ik voelde mijn lul al weer groeien. Linda pakte hem even vast en zei met een lachje op haar mond, dat ze dat kon voelen. Marian, Linda en ik doken het water in terwijl Hans op de kant bleef zitten met zijn benen bengelend in het water. Ik zag Marian richting Hans zwemmen. Linda sloeg haar armen om mijn nek en zo dobberden we even door het water. Marian stond in het water tussen Hans zijn benen en ik zag hoe hem ze begon hem te pijpen. Hans steunde op zijn armen achterover en ik zag zijn grote pik diep in de mond van Marian gaan. Ik voelde mijn pik steigeren en dit was ook Linda niet ontgaan die haar hoofd draaide en zag wat er achter haar rug gaande was. Wij zwommen langzaam hun kant op en toen Linda bij hun aankwam streelde ze Marian haar rug, overgaand naar haar billen. Ik zette mij ook op de kant en gelijk zwom Linda tussen mijn benen en pakte mijn inmiddels hard geworden lul in haar hand. Langzaam gleden haar vingers over de huid en ze trok de voorhuid over mijn eikel. Ik liet mij achterover zakken en zag hoe mijn eikel tussen haar lippen naar binnen gleed. Ik voelde een heerlijke sensatie door mijn ballen trekken, terwijl Linda me met een geile blik aankeek. Ze nam mijn lul tot aan mijn ballen in haar mond en zoog hem langzaam af. Gelukkig was ik al eerder klaargekomen waardoor ik het langer vol kon houden. Ik kreunde tegen Linda dat ik haar ook wilde likken en liet mij achterover vallen waarna zij uit het water klom en in standje 69 op me kwam zitten. Ik likte haar gezwollen klitje en ze kreunde van genot. Langzaam gleed mijn tong nu naar haar kontgaatje en voor het eerst in mijn leven likte ik haar sterretje. Ze drukte haar billen hard op mijn gezicht terwijl ze riep dat het zo lekker was en ik door moest gaan. Voor mijn lul had ze even geen aandacht meer en toen ik onder haar uit kroop ging ze gewillig op haar knieën zitten waardoor ik goed bij haar sterretje kon. Ik likte haar verder en masseerde ondertussen met mijn vinger langzaam haar kontgaatje. Mijn mond verplaatste ik naar haar billen en mijn vinger schoof zachtjes in haar kontgaatje. “Doe het zachtjes lieverd” hoorde ik haar fluisteren en langzaam bewoog ik mijn vinger op en neer en voelde ik haar ontspannen, waarna hij helemaal naar binnen gleed.

Onze vrienden waren we totaal vergeten en toen Linda zei “neuk me in mijn kontje”zette ik mijn inmiddels keiharde pik tegen haar gaatje en duwde hem langzaam naar binnen. Ik hoorde Linda kreunen en wachtte even maar eigenlijk zei ze direct “dieper, dieper, lieverd.” Ik wist niet wat me overkwam, ik wilde dit al heel lang maar Linda stond er niet voor open en nu stootte ik in haar strakke kontje. Terwijl ik diep in haar kontje stootte zag ik uit mijn ooghoeken Hans op zijn knieën voor Linda gaan zitten en haar door haar haar strelen waardoor zij opkeek en op een paar centimeter voor haar gezicht zijn keiharde lul zag. Zonder hapering hapte ze naar zijn lul en deze zag ik in haar mond verdwijnen en zij pijpte hem in het ritme waarin ik in haar stootte. Ondertussen gleden twee handen over mijn billen en had Marian naast mij plaats genomen. Haar vingers gleden naar mijn sterretje en masseerde deze met lichte druk. Opeens drukte ze een vinger naar binnen en voelde ik een enorme genotsgolf door mij heen gaan. Ik kon mijn ontlading niet meer tegenhouden en spoot onder een luide schreeuw Linda haar kontje helemaal vol. Dit was voor Hans het teken om Linda haar hoofd vast te houden en haar in haar mond te neuken. Ik zag hem verstrakken en kreunend spoot hij haar mond vol. Het sperma liep uit haar mondhoeken en terwijl ik uit haar gleed draaide zij zich op haar zij en keek me met een voldane blik aan. Ze trok mij in haar armen en kreunde dat ze nog nooit zo lekker geneukt was.

Na met zijn vieren nog een tijdje aan de waterrand gelegen te hebben besloten we onze slaapkamers op te zoeken en zijn we in een diepe slaap gevallen terwijl we in de andere kamer Marian nog hoorde kreunen die waarschijnlijk door Hans nog heerlijk verwend werd. De volgende dag hebben we na gezellig te hebben ontbeten afscheid genomen van Hans en Marian en ze voor een tegenbezoek op korte termijn uitgenodigd.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb