Een ervaring op Texel

Een ervaring op Texel.

Eindelijk was het zover! De kinderen naar opa en oma en wij een weekendje Texel. Geen hotel, maar een huisje op het terrein van particulieren. Lekker even samen.

Met de sex was het al een paar jaar goed mis en ik ging met de geilste bedoeningen van huis. Thuis kwam het er gewoon niet van en met 1 keer in de 2 maanden was ik al heel blij. Dan was ik meestal zo geil dat ik binnen 2 minuten al klaarkwam. Klote voor een stel van begin 30. Na 5 jaar huwelijk was de sex niet spannend meer, we waren trouwens nooit veel verder dan de gebruikelijke standjes en handelingen gekomen. Mijn vrouw hield daar totaal niet van. Geen speeltjes, geen spannende dingen, neuk maar gewoon dan neuk je al gek genoeg.

Tijdens onze verkeringstijd was het veel beter en deden we het op allerlei plaatsen, soms buiten, in het zwembad, in de tuin. That was yesterday. Voor wat mijzelf betreft kon het niet gek genoeg en ik merkte steeds meer ontevredenheid bij mezelf. Op internet zocht ik van allerlei sexueel vertier. Het laatste jaar rukte ik me een keer of vijf per week af, meestal als m’n vrouw al op bed lag. Lekker geil voor de webcam. Maar nu was het zover en ik zou dit weekend alles uit de kast halen om er een geile vier dagen van te maken. In een sexwinkel had ik een mooie dildo gekocht en wat glijmiddel.

We reden thuis weg en er hing een lekkere spanning tussen ons. Het huisje lag lekker in de weilanden en de eigenaars woonden op geruime afstand, je kon hun huis net zien. In het huisje aangekomen, de spullen uitgepakt trok ik haar eens lekker tegen me aan en spontaan kreeg mijn pik allerlei gekke gedachten. Ze voelde het en lachte. “Dat is duidelijk”zei ze. Ik duwde haar op de bank. “De gordijnen”zei ze, “niet nodig zei ik”.

Snel kleedde ik haar uit en daarna mezelf. Na wat zoenen gleed ik langs haar buik naar beneden en kwam bij haar kutje. Ze hield altijd erg van beffen, alleen schaamde ze zich op een of andere manier. Ik vind het echt te gek en elke kans die ik krijg om haar lekkere geil te proeven zal ik zeker niet laten schieten. Mn tong draaide lekker over haar klitje en ze genoot hoorbaar. Ze duwde haar kut in mijn gezicht. Binnen enkele minuten had ik haar voor de eerste keer klaar. Ze duwde me opzij, knielde naast de bank en nam meteen mijn lul gretig in haar mond. Met grote halen schoof hij haar mond in en uit. Doordat ik met mijn gezicht naar het raam lag zag ik de eigenaar van het huisje aankomen. We hadden alleen nog maar zijn vrouw ontmoet en waarschijnlijk kwam hij polshoogte nemen of alles naar wens was. Ik deed net of ik hem niet zag. De man, een vijftiger, bleef achter een boom staan te kijken en dat maakte me bijzonder geil. Genoeg gepijpt! Mijn vrouw, die de man nog niet gezien had, ging op handen en knieën op de bank zitten en langzaam duwde ik mijn lul bij haar naar binnen. Op zijn hondjes mag het altijd iets ruiger en ik deed flink mijn best. Mijn ballen kletsen lekker tegen haar aan.

Plotseling kreeg ze de toekijkende man door en eventjes was er paniek. Ze keek achterom en toen ze mij zag lachen kwam er een geile ondeugende grijns op haar gezicht die ik nog uit onze verkeringstijd kende. “Wat ben jij een vunzig ventje geworden”zei ze. We keken allebei de kant op van de man en hij kreeg door dat we hem zagen. Hij kwam achter de boom vandaan en ging openlijk staan te kijken toen hij doorkreeg dat wij het niet zo erg vonden.

Ik ging op mijn rug op de bank liggen en mijn vrouw liet zich met haar rug naar me toe over mijn lul zakken, met haar gezicht richting de man. In een flink tempo begon ze te wippen en bewerkte haar clitoris ondertussen. De man had nu ook alle schroom verloren en stond vlak voor het raam naar ons te kijken. Hij lachte een beetje en plotseling maakte hij zijn broek open. Een flinke stijve paal kwam tevoorschijn en grijnzend begon hij zich af te rukken.

“Ik wil je nog eens op z’n hondjes”zei ik even later, en snel ging ze op handen en knieën. Ze was zichtbaar geil door de aandacht van de man en ik zag nu ook nieuwe kansen voor mijn fantasieën. Tussen mijn toiletspullen toverde ik de dildo vandaan, die ik eerder gekocht had en smeerde hem goed in met glijmiddel. “Wat is dit nu weer”zei ze, geen grappen hoor” Ik duwde snel mijn pik weer in haar en begon in een lekker ritme te neuken. Mijn vingers die nog onder het glijmiddel zaten gleden langs haar kontgaatje en ze kreeg door wat ik wilde. Voordat ze iets kon zeggen streelde ik haar sterretje zachtjes met de dildo en verrast keek ze om. Ze zag aan me dat ik dit heel graag wilde en keek met een gezicht van: “Doe je wel voorzichtig”. De man buiten stond met zijn neus op het raam en bleef trekken aan zijn paal waarvan de eikel paars van opwinding was.

Ik liet voorzichtig een vinger in haar aarsje glijden en nadat ik wat ruimte had gemaakt duwde ik beetje bij beetje de dildo helemaal in haar kont. Ritmisch begon ik te neuken en de dildo in haar kont te bewegen. “Ooh, dit is heeel lekker”, kreunde ze zachtjes. In, uit, in, uit.

Ze kwam helemaal los en schreeuwde tegen de man voor het raam:”Schiet toch op boerenlul, je ziet toch dat we een paal tekort komen”. Hier had ik niet zo op gerekend en eigenlijk was dit nou niet echt wat ik wilde. De man liet zich geen tweede keer roepen en al vlug stond hij in de kamer, trok zijn kleren uit en ging met zijn stijve paal naast het gezicht van mijn vrouw staan. Ze keek me aan en zag mijn twijfeling. “Jij wilde toch iets spannends, nou dit vind ik spannend”, zei ze. Mijn vrouw pijpte een vreemde, want ze nam zijn lul in haar mond en terwijl ik haar van achter dubbel neukte, verwende zij de man.

Eigenlijk vond ik het vreselijk geil. Ik stapte van de bank, ging op de grond liggen en trok mijn vrouw bovenop me. De man begreep wat ik wilde en nadat ze over mijn lul gezakt was pakte hij wat glijmiddel en werkte zijn staaf in haar kontje. Dit was zoals ik het noemde het echte “pornofilm neuken”. We gaven haar echt een vette beurt en dat was goed te horen. Om het goed gesmeerd te houden spoot de man het glijmiddelflesje leeg over haar sterretje. Het maakte een mooi soppend geluid. Ze kreunde het uit en ik voelde steeds haar kutspieren een beetje aanspannen. Toch kon ze niet klaarkomen.

“Ik wil klaar gelikt worden”,hijgde ze, “ik zit steeds op het randje”. De eigenaar van het huisje haalde zijn pik uit haar kontje en ze stapte van me af. Voordat ik het wist lag de man op de grond en in een soort “69” houding zat mijn vrouw boven op hem. Beurtelings pijpte ze mij en dan weer hem. Het gezicht van de man zat begraven in het kruis van mijn vrouw. Plotseling gooide ze haar hoofd achterover. “Oooh yes…..yes…schokte ze en zichtbaar en hoorbaar genoot ze van haar orgasme. Ze wurmde zich van de likkende man af, die overeind kwam.

Op haar hurken ging ze tussen ons inzitten en begon ons allebei te pijpen en af te trekken. Voor mijn doen had het al heel even geduurd en zeker in deze geile omstandigheden. “Zo heren, en nu wil ik het over me heen” zei ze. Eindelijk liet ik alle remmen los en concentreerde ik me op mijn orgasme. Dat duurde niet lang en ik spoot al mijn geil over haar bovenlijf. Met kracht kletste het over haar borsten en droop het op haar benen. Ze keek me lachend aan. De eigenaar van het huisje had nog wat meer aandacht nodig en vol overgave ging ze verder met pijpen. Ik genoot nog wat na en keek toe terwijl ik lekker aan mijn paal trok.

De man begon zwaar te hijgen en mijn vrouw had moeten weten dat hij ging komen. Eigenlijk was ze zo geil dat ze wel eens wilde proeven hoe dat geil smaakte. Hij spoot kreunend zijn zaad in haar mond en geil liet ze zien dat ze het door ging slikken. Met een beetje moeite ging het door haar keel en als een schoolmeisje kirde ze naar ons.

Alle drie voelden we ons wat ongemakkelijk, nadat we even uitgerust hadden. De man kleedde zich aan en zei, “De vorige gasten hadden wat problemen met de keukenapparatuur, daarom kom ik even kijken. Het zit hier wel goed in de keuken geloof ik”. Als ik ergens een handje mee moet helpen dan geven jullie maar een belletje”. Hij vertrok.

Ik liep naar de kast in de woonkamer en schakelde de videocamera uit die al die tijd meegelopen had. Met open mond keek mijn vrouw me aan. Beiden barsten we in lachen uit. “Ik heb nooit geweten dat jij er zo eentje was”, zei ik. “Jij verbaasd me ook nog steeds”, grinnikte ze.

We kijken nog wel eens naar de videoband en genieten van ons hernieuwde sexleven, zonder enige remming.

Heb je ook de slob in je sexleven? Huur een huisje op Texel, ergens in de weilanden.

En doe vooral niet de gordijnen dicht...

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten