Een driepersoonskamer

Een driepersoonskamer.

‘Een driepersoonskamer is het enige wat er is’, zei Jan: ‘een family room…’. Ik zag Lenie kleuren. ‘Het is niet anders’, haalde hij verontschuldigend zijn schouders op, terwijl hij mij stiekem een knipoogje gaf. ‘Het is al acht uur’, viel ik mijn vriend bij, ‘we moeten nog eten en het is nog goedkoper ook!’

We waren in Kent Engeland en een uur geleden met de boot in Dover aangekomen, mijn vrouw Lenie, ondergetekende en onze vriend Jan, die na een traumatische scheiding een jaar geleden Lenies gelegenheidsminnaar was geworden. Met ieders instemming, dat spreekt. Ik had er zelf op aangestuurd, omdat het me ontzettend geil leek te zien hoe ze door een ander werd geneukt, maar daar had ik pech mee, want toen ze uiteindelijk toestemde, was dat op voorwaarde dat ik er niet bij zou zijn! En toen kon ik moeilijk meer terug! Ik troostte me met de gedachte dat ze er dan wel over zou vertellen, maar ook dat bleek ijdele hoop: als ze het met hem had gedaan en dan naast mij in bed lag was ze wel geil, maar zo gesloten als een oester.

Het was Jans idee geweest om met zijn drietjes een lang weekend naar Kent te gaan en Lenie was er enthousiast over geweest, want ze had altijd al een keer graag naar Engeland gewild. Over wat er ‘s nachts zou moeten gebeuren wilde ze het niet hebben, dat liet ze aan ons over en daar wilde ze zelfs niet eens bij zijn. Jan en ik wasten dat varkentje dus met zijn tweeën op een avond dat Lenie op bezoek was bij haar vriendin. In een wat lacherig, maar ook opgewonden sfeertje. Twee nachten bij hem en twee bij mij, dat was het alleszins redelijke uitgangspunt, maar bij een pilsje werden we vertrouwelijker en toen ik me liet ontvallen dat het me enorm geil leek om Lenie eens met hem bezig te zien, haakte hij daar positief op in, en wat meer was: hij sprak uit ervaring. ‘Het is inderdaad het geilste wat er is’, bevestigde hij en hij vertelde dat hij het met zijn ex-vrouw Carla diverse keren had gepraktiseerd. Toen was de samenzwering snel gesloten. We zouden het de eerste nacht meteen uitproberen in een driepersoonskamer, zogenaamd omdat er geen andere kamer was, en we bespraken uitvoerig de voetangels en klemmen die we moesten zien te ontwijken. We moesten de zaak niet forceren, maar met tact tewerk gaan. Om te beginnen zouden we haar in de waan laten dat we een 2:2-verdeling overeen waren gekomen, met de eerste nacht voor mij. Zo zou het dus ook in die driepersoonskamer gaan: zij met mij in het tweepersoonsbed, Jan in het single bed dat overbleef. Dus was het aan mij om haar ‘’warm’ te maken en dan zouden we wel zien. En vooraf een beetje dronken voeren, we wisten allebei dat dat op haar hormonen werkte.

De eerste stap was nu gezet en we wachtten met ingehouden adem op Lenies reactie. Ze keek wat afwezig in de verte en er krulde een wat sarcastisch lachje om haar lippen. Had ze het door? Mijn dubbele agenda kende ze misschien, maar toch niet die van Jan? ‘Oke’, haalde ze haar schouders op: ‘doe maar.’ Tijdens het diner vermeden we het onderwerp angstvallig, wel zorgden Jan en ik discreet voor aanvoer van voldoende drank. Lenie leek zich totaal niet bewust van de spanning waaraan wij ten prooi waren en babbelde honderduit over alles wat ze vandaag had meegemaakt. Daarna vertoefden we nog even in de bar en eindelijk was het moment toen daar…

De slaapkamer was een suite en Lenie trok zich meteen terug in de badkamer om zich om te kleden voor de nacht. Jan en ik keken elkaar wat schaapachtig aan, terwijl we ons uitkleedden tot op onze slip. Daarna bespraken we fluisterend de begintactiek. Ik zou aan de muurkant van het tweepersoonsbed gaan liggen, zodat Lenie geen andere keus had dan de ‘open’ kant te nemen, d.w.z. de kant waarop Jan vanuit zijn eenpersoonsbed op een paar meter afstand uitzicht had. ‘En jij doet dat lampje naast je bed aan’, zei ik, ‘dat durft ze vast niet uit te doen!’ Het was perfect zag ik, toen ik met bonzend hart de hoofdschakelaar van het licht omdraaide. Het schemerlampje naast Jans bed verspreidde precies het schemerige licht dat onder deze omstandigheden nog net kon, zonder storend te zijn. Daarna namen we gespannen onze posities in en onder de dekens trok ik meteen mijn slip uit en stopte dat onder mijn hoofdkussen. Ik had een paal als een mokerhamer!

Lenie keerde terug in het korte zwartzijden nachthemdje dat ze speciaal voor deze gelegenheid had gekocht en bleef verrast in het schemerdonker even staan. ‘Moeten jullie je niet opfrissen?’, vroeg ze en ik ontdekte een veelbelovende trilling in haar stem. ‘Doen we morgen wel’, antwoordde ik voor ons beiden. ‘Kom er maar gauw in, meid!’ Ik had goed gegokt, ze zei niets over het flauwe licht dat bleef schemeren en schoof gehoorzaam naast me. ‘Welterusten’, mompelde Jan loom van de andere kant van de kamer en hij liet er een geeuw op volgen die duidelijk moest maken dat hij zó vertrokken zou zijn. ‘Welterusten Jan’, zeiden we in koor en toen begon het spel.

Lenie lag op haar rug en had nog niet gemerkt dat ik helemaal naakt was en in opperste staat van paraatheid. Dat liet ik haar nu voelen terwijl ik op mijn zij tegen haar aan schoof. Ze verstrakte toen ze de knots tegen haar dij voelde. ‘Dat kan nu niet’, fluisterde ze verward toen ik haar hand van haar buik nam en naar mijn snikkel bracht. ‘Alleen maar voelen’, fluisterde ik terug, wel wetend hoe opwindend ze het vindt om een bonkend stijve mannenlul tussen haar vingers te hebben. Een kort moment van aarzeling slechts en toen liet ze zich overhalen. Ze nam de pook in haar rechterhand en begon hem zachtjes te masseren. De opwinding sloeg toe merkte ik aan haar gejaagd ademende buikje dat ik zacht door haar nachthemd heen ging strelen. Ik voelde al snel de contouren van een broekje. ‘Waarom heb je een broekje aan?’, lispelde ik in haar oor, ‘dat is toch helemaal niet nodig?’

Ze antwoordde niet, maar verzette zich evenmin toen ik haar met mijn arm over haar buik heen op haar zij naar me toe draaide. De alcohol had zijn werk gedaan en ze beantwoordde mijn kus met ingehouden hartstocht, haar vingers nog steeds glijdend over mijn knuppel. Ik durfde nu zachtjes de dekens een stukje terug te halen, zodat Jan haar achterste kon zien, en stroopte met beide handen langzaam haar nachthemdje omhoog. Ze klemde zich vaster tegen me aan en sloeg haar vrije hand om mijn nek toen ik het broekje naar beneden begon te trekken. ‘Ik wil je naakt tegen me aanvoelen’, hitste ik haar op. ‘Maar Jan dan…’, bibberde ze terug. ‘Die slaapt al’, bromde ik en zonder te aarzelen trok ik haar kontje bloot.

Zou ze waarachtig niet merken dat ik de dekens van haar billen heb getrokken?, vroeg ik me af terwijl ik het stukje textiel verder naar beneden sleepte. Of was ze nu al zo geil dat het er niet meer toe deed? Ik perste mijn lul tegen haar nu blote buik en ze liet hem los om beide armen om mijn nek te slaan. Met een ruk trok ik haar slipje nu tot haar hielen omlaag en tot mijn immense plezier trappelde ze het daarna zelf verder uit, wat mij de gelegenheid gaf de dekens nu helemaal van haar af te schuiven. Jan moest haar nu helemaal kunnen zien en ik schoof het nachthemdje naar boven tot onder haar oksels. Ze was in alle staten nu en stak haar armen gewillig de hoogte in om het uit te kunnen laten trekken. Het hemdje fladderde op de grond en ze klemde zich meteen weer hartstochtelijk tegen me aan. Nú, dacht ik, en glijdend met mijn lul tegen haar buik tot tegen haar tieten perste ik mijn lippen opnieuw op de hare en in de worstelende zoen trapte ik de dekens compleet weg tot aan het voeteneind van het bed.

Het was gelukt. We lagen nu allebei helemaal bloot en ze deed er niets tegen. Integendeel. Ze kromde haar linkerbeen om mijn rechterheup en begon haar buik beurtelings uit te zetten en in te trekken om mijn lul te prikkelen. Ze vindt het vreselijk geil me zo tegen haar op te voelen rijden, over haar buik en tussen haar tieten, en het liefst gaat ze dan door tot ik begin te spuiten om daarna verlekkerd mijn sperma over haar borsten uit te wrijven. Dat wilde ze ook nu weer en ze trok haar linkerbeen verder op om haar kut open te sperren voor de vingers die ze nu verwachtte om haar klitje te masseren. Dit was het moment! Ik vouwde mijn handen om haar billen en trok ze uit elkaar. Ondertussen klemde ik haar nog steviger tegen me aan en begon zwaar in haar oor te hijgen om haar aandacht af te leiden van het eventuele geluid dat Jan zou maken, want die moest nu komen! En hij kwam. Ik zag hem over Lenies schouder uit zijn bed glijden en constateerde dat ook hij zijn onderbroek al had uitgedaan. Met zijn stijve wiebelend voor zich uit kwam hij voorzichtig naderbij. Dit hadden we niet besproken, maar dat de uitnodigend opengesperde kut van mijn vrouw voor hém was, behoefde geen betoog.

‘Stil nou toch!’, siste mijn vrouw toen ik nog een extra hijgtandje bij zette en daarna kreunde ze zelf, want Jan was op zijn knieën gezonken en had haar met zijn vingers kundig gepenetreerd. Lenie verborg haar hoofd tegen mijn schouder en ik voelde hoe ze haar lippen tegen elkaar perste. Ze wilde Jan niet wakker maken, de schat, maar wel lekker klaar komen! We werkten daarbij bijzonder goed samen, Jan en ik. Terwijl ik haar tieten neukte, vingerde hij kundig haar kut. En ze had totaal niet in de gaten dat het mijn vingers niet waren! Ik voelde de spanning in haar lichaam oplopen. Haar bewegingen werden heftiger en ze schoof haar knie tot in mijn oksel om het mij (Jan dus) mogelijk te maken nóg beter in haar te peuren. Het ging beter dan ik had durven hopen. Ze kwam bijna geluidloos klaar, maar ik voelde hoeveel moeite ze moest doen om het niet uit te giéren. ‘Nou jij’, snotterde ze, ‘doe het gauw, kom over me heen, please!’

‘Nee’, zei ik, voor het eerst met mijn stem op normaal niveau: ‘ik ga je neuken!’ ‘Ssttttt, gek!’, en ze sloeg haar handje voor mijn mond: ‘je maakt hem wakker!’ Haar ogen straalden paniek.

Ik wachtte rustig tot ze haar hand weer terugtrok, volkomen zeker van mijn zaak. En toen zei ik: ‘Jan is al wakker, hij heeft je net klaargemaakt…’ Reddeloos, redeloos radeloos. Wie was dat ook weer? In ieder geval was het op mijn vrouwtje van toepassing toen de betekenis van mijn woorden tot haar doordrong. ‘Rotzakken!’, was het eerste welgemeende compliment dat ze uit haar strot gewrongen kreeg.

Maar misschien was het ook van haar wel gespeeld en had ze het al die tijd geweten, want behalve dat ‘rotzakken’ was er weinig protest meer toen ik haar losliet en Jan het van me over nam. Behendig wipte hij op het bed en in no time lag ze op haar rug en met haar benen wijd. En zag ik ademloos toe hoe hij zijn speer in haar dreef en zij hem naar zich toe trok.

Zó hadden ze het dus altijd gedaan. Ze kusten elkaar en hadden geen oog meer voor mij. Ik zag hoe hij in haar opging, hoorde hoe ze hem ophitste met ‘ja neuk me Jan, neuk me schat!’ en ze wipte op het matras mee in hun paringsdrift. Ik keek toe hoe ze sneller en heftiger gingen neuken, hoe ze haar benen plooide, hoe haar tieten zwiepten, hoe hij haar dubbel vouwde, hoe ze haar nagels in zijn rug zette, hoe ze klaarkwam en nóg eens, hoe hij op haar in bleef beuken, hoe ze samen het zweet van hun opgefokte lijven deelden, hoe ze piepte en kreunde, hoe hij snoof en gromde, hoe hij tenslotte haar lijf volspoot en hoe ze gelukzalig riep dat het zó lekker was.

Toen ze aan de tweede ronde begonnen, zij op handen en knieën en hij als een sater achter haar, met haar billen uit elkaar getrokken, kijkend naar zijn sperma dat uit haar droop, trok ik me terug in het bed van Jan en deed het lampje uit.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Dit stel zoekt sex contact.