Een dag om nooit te vergeten.

Het volgende heeft enkele jaren geleden plaats gevonden en het is en blijft een onvergetelijke dag. Die dag kwam ik er achter dat ik een cuckold ben en mijn vrouw een spermaslet. Ik ben een man van 36 jaar en mijn vrouw is 35 jaar. Misschien dat er meer stellen zijn die er wel eens over fantaseren om de vrouw met andere mannen te delen, dan hoop ik dat ik jullie met mijn verhaal op ideeën kan brengen.

In het begin van onze relatie hadden we het voor mijn gevoel uitstekend samen, maar later bleek dat mijn vrouw andere behoeftes had, gelukkig is gebleken dat de gevolgen voor mij ook positief zijn uitgepakt en dat ik blij ben met onze geile avonturen. Ik kwam achter haar extreme behoefte toen ik op een avond haar telefoon bekeek. Mijn vrouw was hele dagen bezig met haar telefoon, maar ik wist nooit wat ze deed, tot die bewuste dag. Ik opende haar whatsapp en zag dat mijn vrouw met een voor mij onbekende kerel regelmatig berichten uitwisselde. Ze spraken hier over de seks die ze hadden gehad en over haar profiel op de een website. Ik schrok, maar wilde meer weten. Ik ging op zoek naar haar profiel en tot mijn verbazing was zij het echt. Ik herkende haar lichaam op de foto’s waarop ze in veel verschillende poses stond. In de tekst vertelde ze dat ze grootgeschapen mannen zocht voor seks. Alles discreet en eenmalig. Mijn God, dit was een schok, maar op de een of andere manier werd ik ook een beetje geil. Het idee dat ze een slet was, waar ik wel eens over had gefantaseerd. Ik confronteerde haar met mijn bevindingen en al snel bekende ze alles.

Het bleek voor haar een verslaving te zijn en dat het puur voor de seks was. In totaal zou ze al meer dan 20 man hebben gehad. Natuurlijk hadden we de nodige woorden hierover, maar na een tijdje bekende ik, dat ik naast de jaloezie ook een soort van geilheid voelde. Ik zei haar ook dat ik haar drang om seks te hebben met andere mannen niet wilde bedwingen. We besloten om er vorm aan te geven zodat niet alleen zij, maar ook ik ervan kon genieten. Al snel hadden we het plan gemaakt om een man bij ons thuis uit te nodigen en dat ik hen dan zou kunnen bekijken. Ze ging gelijk op zoek naar een man en had al snel een afspraak gemaakt met een kerel van 22 jaar. In de kamer naast onze slaapkamer boorde ik een klein gaatje waar ik een minicamera in plaatste en ook op de kledingkast had ik een camera geplaatst. Zo kon ik vanuit de naast gelegen kamer alles perfect volgen op mijn computer en ik kon er zelfs mee inzoomen. Ik was er klaar voor en mijn vrouw ook.

Toen die avond de deurbel ging ben ik snel naar boven gegaan en in de kamer naast onze slaapkamer gaan zitten, op mijn monitor kon ik het bed goed zien. Die kerel wist niet dat ik er was en in het begin kon ik ze alleen maar horen praten. Het duurde zeker een half uur voordat ze naar de slaapkamer toe gingen en op het bed belande, maar het spel ging eindelijk beginnen. Ik zag hoe ze werd gelikt, hoe zij zijn echt enorme lul pijpte en uiteindelijk ook hoe hij haar neukte. Hij kon het naar mijn idee echt goed, zeker bij het neuken heb ik dingen gezien en gehoord waarvan ik dacht dat zoiets alleen in pornofilms kon. Zijn lul pompte hij met lange halen in en uit haar kut in veel verschillende standjes. Mijn vrouw gedroeg zich echt als een slet en ze kreunde en krijste het uit. Ik hoorde haar kut soppen en uiteindelijk zag ik hoe hij haar volspoot met zijn zaad. Ik kon niet anders dan mezelf af te trekken. Zijn lichaam, zijn megalul en zijn neuktechniek was overdonderend. Hij kleedde zich daarna snel aan en zei tegen haar dat hij nog een afspraak had en verliet ons huis, mijn vrouw bleef met een volgespoten kut op het bed achter. Mijn vrouw bleef liggen en ik ben naar haar toegelopen, ik zag haar met zaad gevulde kut op het bed liggen. Ze bedankte me en vroeg of ik had genoten. Ik was zo geil geworden dat ik niets zei en mijn stijve pik gelijk in haar kut duwde. Ik denk dat het 30 seconden duurde en toen spoot ik haar ook helemaal vol. Ik wist het zeker dit was zo geil en zo bevredigend dat ik dit vaker wilde beleven. Zo hebben we nog veel mannen laten komen en zijn we ook naar diverse seksbioscopen en parenclubs geweest. Naast de tegenvallers waren er ook heel veel geile momenten, maar wat we laatst hebben gedaan is echt het geilste tot nu toe.

Het was op een zaterdagmorgen dat we weer plannen maakten voor een geile avond en wat we konden gaan doen. Ik kreeg toen het idee om een gangbang te organiseren, maar heb dit niet aan mijn vrouw verteld. Ik ga je verassen, is alles wat ik zei. Inmiddels hadden we al heel veel mailadressen van mannen die mijn vrouw graag een keer wilden neuken. Ik ben heel de dag gaan mailen naar die mannen en toen ik veel positieve reacties retour kreeg, werd ik steeds geiler. Uiteindelijk had ik een man of 20 uitgenodigd en ze hadden allemaal lullen die groter waren dan 20 cm. Veel negers maar ook blanke mannen en allemaal met een leeftijd tussen de 25 en 50 jaar. Als locatie had ik een parenclub gekozen, die ook toegankelijk was voor mannen alleen. In de middag heb ik mijn vrouw verteld dat we die avond naar een club zouden gaan. Al vroeg in de avond zijn we naar die club gereden, want ik wilde het rustig opbouwen. Het was er nog rustig, er zaten alleen een paar ouder mannen aan de bar, stamgasten denk ik. We dronken wat en ze vertelde mij dat het haar wat tegenviel. Tot het moment dat de eerst mannen die ik had uitgenodigd binnen kwamen, de eerste waren twee negers en mijn vrouw zei gelijk dat ze er erg lekker uitzagen. Al vrij snel volgden de andere mannen en na een kleine 15 minuten waren er zeker 15 tot 20 mannen aanwezig. Ook was er nog een stel binnen gekomen, maar die gingen na een drankje al weer weg. Mijn vrouw was alleen en zij was het enige lustobject. Al snel werd mijn plan duidelijk voor haar toen de verschillende mannen ons aanspraken of ik diegene was die de uitnodiging had gestuurd. Ze fluisterde dat ze geil werd en dat ze eindelijk lekker anoniem een slet kon zijn. We dronken nog wat en besloten toen om maar naar boven te gaan. De mannen vroeg ik even te wachten tot ik ze zou roepen. Maar toen kwam mijn vrouw er tussen. Ze zei dat ik mijn mond moest houden en dat ik niks te vertellen had, lekker dominant. Ze koos 1 kerel uit en vertelde mij dat ze samen met hem naar boven ging en dat ik met de andere mannen moest wachten.

Na een half uur kwam die kerel alleen naar beneden en hij liep gelijk op te scheppen dat het echt een lekkere hoer was. Hij vertelde de mannen dat ze botergeil was en dat haar kut heerlijk was. Ga maar kijken waren zijn laatste woorden. De hele groep ging naar boven, het was echt dringen in de gang. Eenmaal boven zag ik haar op handen en knieën zitten met haar kont in de lucht, haar kut was goed zichtbaar. Verschillende mannen gingen om haar heen zitten en betaste haar naakte lichaam. Ze kreunde en draaide geil met haar kont. Een aantal van de mannen begon zich uit te kleden en hun pikken waren nu duidelijk zichtbaar er zaten een paar enorme lullen bij. Hele dikke en lange lullen met grote ronde eikels, maar ook lange en dunne lullen, kortom het waren veel verschillende lullen maar over het algemeen waren ze wel veel groter dan de gemiddelde lul. Mijn vrouw werd gelikt en de eerste pik had al snel haar mond gevonden. Ik zag hoe ze die pik nat en met lange halen begon te pijpen. Ook hoorde ik haar steeds zeggen dat het een perfecte lul was. Al snel werd er een lul in haar natte kut gedrukt. Ze was op dat moment al zo geil dat er geen condooms werden gebruikt. Ik zag hoe hij de man zijn lul dieper en dieper in haar kut duwde, ze kreunde keihard en duwde haar kont verder over deze pik. Weer kon ik genieten van een lul die de kut van mijn vrouw neukte. Al bij de eerste stoot kon ik haar kutgeil op zijn lul zien zitten, Jezus wat was ze nat. Het soppende geluid van haar kut was weer duidelijk hoorbaar. Ze pijpte ritmisch mee met de neukbewegingen en om haar heen stonden de andere mannen zich af te trekken. Aan het samentrekken van de billen van de man die haar neukte en zijn laatste diepe stoot kon ik zien dat ze werd volgespoten, hij schokte met zijn lul nog een paar keer na in mijn vrouw. Zijn lange lul geleed uit haar kut en direct liep het zaad ermee uit wat op het bed druppelde.

De volgende was een neger met een dikke lul die hem tegen haar zaadkut aan plaatste. Haar ademhaling was zwaar en hij stootte zijn pik in een keer helemaal in haar kut. Hij neukte haar vrij kort en haalde toen zijn pik weer uit haar open staande kut. Hij trok zich af en spoot zijn zaad hard met dikke witte stralen tegen haar kut aan. Meteen kwam de derde die zijn lul met het zaad van de neger in haar duwde, ook hij kwam snel klaar. Ondertussen zoog ze een tweede kerel. Het was tijd om een ander positie in te gaan nemen. Een kerel ging liggen en die hield zijn pik omhoog, hij had een lul van zeker 23 cm met een enorme glimmende grote eikel. Zij moest erop gaan zitten, wat ze maar al te graag deed. Ik zag haar hurken boven zijn lul en het zaad wat in haar kut zat droop op zijn grote ronde eikel, het kwam er met slierten uit. Ze liet zich heel rustig zakken en zijn lul raakte haar kut aan. Heel rustig gleed ze met haar spermakut over zijn lul heen. Haar gezichtsuitdrukking was te geil voor woorden, ik zag haar gezicht verkrampen toen ze zich verder over die grote lul liet zakken tot hij helemaal in haar zat. Naar toen zijn pik er dan ook helemaal in zat begon ze te kreunen van genot, op haar hurken begon ze zijn lul leeg te melken in een steeds hoger tempo. Het schuimende sperma was duidelijk rond die grote paal te zien. Toen ze wat moe werd zakte ze door tot op haar knieën en boog ze zich wat voorover. Haar mooie ronde kont stond nu ook ter beschikking en al snel werd deze uitnodiging door een ander aangenomen. De eerste vingers verdwenen in haar kont en die was inmiddels kletsnat van het zaad. Gelijk ging er al een kerel achter haar staan en met zijn mooie pik tussen haar billen bewoog hij zijn eikel langzaam langs haar sterretje. Ze smeekte om zijn lul in haar kont te voelen terwijl ze die andere enorme pik nog steeds in haar kut had zitten. Ik zag hoe de man zijn eikel in heet kont propte en ik zag ook hoe mijn vrouw reageerde. Wat is ze toch een geil sletje, is alles wat ik dacht. Het gekreun, gekrijs, het gehijg en vooral de vieze praatjes van haar maakte mij waanzinnig geil. Ze werd gewoon geneukt door twee grote lullen in haar kut en kont en tot mijn verbazing kwam ze vrijwel direct schokkend klaar. Zo had ik haar nog nooit gezien.

Ze bleef maar geneukt worden en haar kont werd nog drie keer volgespoten door de verschillende mannen. Ze waren mijn vrouw nu alleen nog maar aan het gebruiken als neukpop. Alle mannen doken op haar en neukten zich klaar, soppend in het zaad van hun voorgangers. Ik weet niet hoeveel mannen ik die avond gezien heb die haar neukten en in een laatste stoot echt alles uit hun pik spoten. En ik had op dat moment alleen nog maar toegekeken. De laatste man die zijn zaad in haar spoot had geluk, want op zijn pik kwam ze weer schokkend klaar. Het hele tafereel heeft zeker twee uur geduurd en nu lag ze daar echt letterlijk volgespoten op een bed met overal zaadvlekken. Liggend op haar rug met haar benen wijd zag ik bij haar neukgaten dikke klodders zaad. Haar lichaam bleef kronkelen van geilheid. Ik hield het niet meer en ben toen als laatste op haar gekropen, mijn stijve lul duwde ik in haar uitgewoonde kut en dat kon ik goed voelen ook. Haar kut stond wijd open en was doorweekt van al het zaad. Ik masseerde mijn pik door hem rustig in en uit haar kut te stoten en ze begon weer te praten. Tijdens het neuken vertelde ze hoe geil ze was, hoe lekker die pikken waren en dat ze nog meer wilde. Toen kon ik het niet langer meer volhouden, het was gebeurd, ik spoot mezelf als laatste in haar kut leeg. Voldaan lagen we op dat bed en we waren uitgeput. Na het douchen gingen we weer naar beneden, er waren nog maar een man of vijf van de hele groep aanwezig, die bedankte haar nog en we zijn gelijk naar huis gereden. Wat er op die avond is gebeurd zal ik nooit meer vergeten, het was duidelijk, vanaf die dag ben ik een cuckold en mijn vrouw een hoerige spermaslet.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb