Een avondje op stap.

Marloes en ik wonen nu twee jaar samen en we houden er allebei van om in het weekend te gaan stappen. Afgelopen weekend hebben Marloes en ik een leuke avond gehad en stonden we op het punt om naar huis te gaan toen Arnold ons aanbood om te overnachten in zijn flat. We hadden Arnold eerder die avond ontmoet tijdens het stappen en hij leek wel een geschikte vent. We hadden even leuk staan praten en natuurlijk wat gedronken en hij had een goed gevoel voor humor. Eigenlijk wilde ik wel naar huis maar Marloes en ik hadden allebei te veel gedronken om nog verstandig naar huis te kunnen rijden dus hebben we zijn aanbod aangenomen.

Arnold’s flat was op tien minuten lopen van het uitgaanscentrum en de koude buitenlucht maakte ons wat weer wat helderder. Ik merkte dat Marloes het goed kon vinden met Arnold en dat Arnold haar de nodige aandacht gaf. Marloes had die avond behoorlijk wat gedronken en had moeite om nog recht te lopen. Aangekomen bij zijn flat moest ik eerst naar het toilet om het nodige bier kwijt te raken. Het leek een eeuwigheid te duren voordat mijn blaas leeg was, dus het duurde wel even voordat ik klaar was. Vanuit de woonkamer hoorde ik gegiechel en toen ik terug kwam zag ik Marloes staan zoenen met Arnold. Ik was in eerste instantie behoorlijk geschokt en wist niet hoe ik er op moest reageren. Zijn handen gleden over haar billen en ze had haar armen om zijn nek geslagen. Ze leken helemaal in elkaar op te gaan. Arnold zoende haar langzaam en zachtjes in haar nek en zijn handen gleden over haar truitje naar haar borsten toe. Hij kneep haar zachtjes in haar borsten. De hand van Marloes gleed naar beneden en masseerde de bobbel in zijn spijkerbroek. Ik wist precies hoe Arnold zich nu moest voelen want Marloes kon als ze opgewonden was zich helemaal laten gaan. Toen ik verder naar binnen liep zag Marloes me staan en kon ik de opwinding in haar ogen zien. Ze keek me afwachtend aan met een mengeling van angst, twijfel en geilheid. Arnold scheen zich niet aan mij te storen en trok Marloes truitje over haar hoofd uit. Hij leek zijn zinnen duidelijk op Marloes gezet te hebben. Het was heel moeilijk om Arnold bezig te zien en niet in te grijpen en ik twijfelde of ik dit wel wilde. Ik besloot zenuwachtig dat het nu dan toch tijd geworden was om zelf ook maar eens mee te doen en ging achter Marloes staan om haar BH los te maken.

Marloes heeft prachtige borsten, cup-B, heel stevig en mooi in model en met kleine harde tepeltjes. De afdruk van haar bikini is nog goed te zien van de vakantie. Arnold keek met grote ogen naar haar borsten en begon direct kringetjes rond haar tepels te likken. Zelf had ik ook een stevige erectie in mijn broek en Marloes draaide zich half om en pakte me hard in mijn kruis vast en begon me daar stevig te masseren. Arnold had in de tussentijd haar borsten goed vast gepakt en was hard aan haar tepels aan het zuigen. Hij leek helemaal wild te worden van haar borsten. Aan het gekreun van Marloes te horen beviel het haar prima. Opeens stopte Arnold en begon hij zijn kleren uit te trekken. Hij had duidelijk alles al in zijn hoofd gepland en het viel me op dat Marloes hem volgde in zijn initiatieven. Nu zonder kleren zag ik zijn erectie. Zijn lul was ongeveer even groot als de mijne, een 18 cm, maar iets dikker en hij stond recht overeind. Marloes had nu ook weer aandacht voor mij en zoende me wild op mijn mond. Haar tong zocht wild alle plekjes in mijn mond terwijl ze met haar handen zowat de haren uit mijn hoofd trok. Arnold was nu achter haar gaan staan en begon terwijl we zoenden haar broek los te maken. Hij schoof haar broek tot op haar enkels en het enige wat ze nu nog aan had was haar witte string. Arnold’s handen masseerde haar ronde billen en hij gaf er een goedkeurde tik op. Hij duwde zijn erectie tegen haar billen aan en begon van achteren tegen haar aan te rijden. Ik merkte dat Marloes helemaal wild werd en ze duwde mijn hoofd naar beneden tegen haar borsten aan. Haar tepels waren keihard en ik begon er zachtjes aan te likken. Arnold werd wat ongeduldig en ik hoorde hem in Marloes oor fluisteren of ze hem wilde pijpen.

Ik wist dat Marloes nu zo opgewonden was dat ze alles wel zou doen maar gelukkig vroeg ze hem om een condoom om te doen. Arnold liep gehaast naar zijn slaapkamer, zelf had ik nog steeds al mijn kleren aan. Marloes hielp me mijn kleren uit te doen en ik zag dat er in haar string een donkere plek zat van haar kutvocht. Ze pakte mijn lul vast en begon er heerlijk aan te trekken, ik merkte nu pas hoe opgewonden ik ook was en moest me concentreren om niet te snel klaar te komen. Arnold kwam de woonkamer binnen gelopen terwijl hij het laatste stukje van het condoom omlaag rolde. Hij kwam naast me staan en grijnsde van plezier. Marloes ging op haar knieën voor ons zitten en had twee stevige erectie’s voor haar gezicht staan. Met haar rechterhand pakte ze mijn ballen vast en begon ze me te masseren terwijl ze met haar linkerhand het randje van Arnold’s condoom vast hield en met haar tong over het plastic tuitje van de condoom heen likte. Arnold’s paarse eikel leek nog verder op te zwellen en ze zette haar lippen op zijn eikel en begon langzaam over zijn eikel heen te glijden. Ze begon hem nu harder te pijpen en liet zijn pik verder in haar mond glijden. Arnold legde zijn handen op haar hoofd en dirigeerde haar in een stevig ritme. Ze was mij nu wild en hard aan het aftrekken en het viel niet aan haar te zien dat het voor haar de eerst keer was met twee mannen. Ze leek er geen enkel probleem mee te hebben en deed alsof ze niet anders gewend was. Arnold had het tempo verhoogd en duwde plotseling haar hoofd helemaal naar zich toe waardoor haar neus in zijn schaamhaar zat en haar lippen helemaal tot aan het randje van het condoom zaten. Ze bleef zo een paar seconden zitten maar liet toen zijn keiharde lul uit haar mond glijden en boog zich naar mij toe. Ze begon te sabbelen aan de zijkant van mijn lul en likte hem van boven tot onder nat. Daarna liet ze haar tong over mijn eikel glijden en likte het voorvocht op. Terwijl ze dit deed keek ze me behoorlijk geil aan.

Arnold stond nu toe te kijken en was zichzelf aan het aftrekken maar wilde duidelijk meer. Terwijl Marloes me heerlijk pijpte en met twee handen mijn billen masseerde ging Arnold achter haar op zijn knieën zitten en pakte hij haar borsten vast en kneedde ze in zijn handen en met zijn vingers kneep hij zachtjes in haar tepels. Marloes had van opwinding een rood hoofd gekregen en leek het behoorlijk naar haar zin te hebben. Arnold zette zijn handen op haar heupen en alsof Marloes de hint begreep stopte ze met pijpen en ging ze op zijn hondjes voor hem zitten. Zelf wilde ik ook meer en ging voor haar op mijn knieën zitten zodat ze me verder kon pijpen. Arnold duwde met een hand haar string wat opzij en liet zijn andere hand over haar kletsnatte gleuf glijden. Ze kreunde tijdens het pijpen door van opwinding en liet zover als ze kon mijn pik in haar mond glijden. Marloes had nog steeds haar string aan maar omdat het voor Arnold kennelijk te veel tijd koste om hem uit te doen hield hij het bandje van de string opzij en duwde met zijn andere hand zijn eikel tegen de kut van Marloes aan. Ik voelde Marloes sidderen terwijl hij zijn hele erectie in haar liet glijden. Hij begon haar langzaam te neuken en maakte een opmerking dat ze lekker strak was. Arnold zette een vinger tegen haar kontgaatje en probeerde deze naar binnen te duwen. Dit is iets waar Marloes niet van houdt en ze stopte geïrriteerd met pijpen en duwde zijn hand weg.

Marloes was opeens wat gespannen en er viel een pijnlijke stilte tussen ons drieën. Marloes gaf uiteindelijk te kennen dat ze wilde dat we wisselden van positie. Arnold was hier duidelijk niet blij mee omdat hij nog maar net bezig was, maar wist ook dat hij weinig keus had. We wisselden van positie en ik merkte toen ik mijn pik in haar stopte dat er al een in had gezeten. Marloes was kletsnat en leek weer helemaal in de stemming. We waren nog maar net bezig toen ik merkte dat Arnold zijn opwinding steeg en dat hij zijn controle verloor en terwijl Marloes aan zijn eikel aan het zuigen was kwam hij schokkend klaar. Ik neukte Marloes ondertussen hard in haar kut en gleed met mijn vinger over haar clitoris heen. Marloes was zelf ook al heel erg ver en al snel voelde ik hoe ze klaar ging komen en toen kon ik mezelf ook laten gaan. Het orgasme duurde lang en ik spoot een behoorlijke lading sperma haar kut in, Marloes was aan het sidderen van haar orgasme. Arnold stond genietend toe te kijken en had zijn condoom flink vol gespoten.

We zijn daarna niet zo heel lang meer gebleven en zijn toch nog naar huis gegaan. Spijt hebben we er zeker niet van want het was een hele spannende en nieuwe ervaring voor ons.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten