Een avond die hij nooit zal vergeten.

Mijn man en ik zijn nu vijf jaar getrouwd en wat mij betreft vind ik onze seks samen gewoon “geweldig“. Ik doe veel dingen voor mijn man om onze seks interessant te maken en niet saai. Zo doen wij aan rollenspel, verkleed ik me soms als een hoer, en spelen we ook verkrachtingen en een aantal keren hebben we zelfs een trio gedaan, ik met mijn man en een andere man. Maar nu had mijn man gevraagd of ik mij door een ander wilde laten neuken zonder zijn aanwezigheid.

Ik kwam afgelopen vrijdag thuis van het werk en had een behoorlijk kinky gevoel en was in de stemming voor iets wilds en geks. Ik ging naar de slaapkamer trok mijn kleren uit en ging vervolgens naar de badkamer voor een ontspannend bad. Ik begon mijn naakte lichaam te wassen en liet mijn zeepachtige hand langzaam over mijn nek naar mijn borsten glijden, langs mijn buik naar beneden tussen mijn benen en begon te spelen met mezelf. Ik begon na te denken over de eerste keer dat ik een orgasme had beleefd met een andere man. Begrijp me niet verkeerd, ik heb genoeg mannen gehad voordat ik getrouwd was die mij een heerlijk orgasme hebben bezorgd. Maar om de een of andere reden was het die keer anders, misschien omdat mijn man er toen bij aanwezig was. Hoe dan ook, het volgende wat ik deed was het fantaseren dat ik weer heerlijk door een andere man werd geneukt. Het was zo ontzettend geil en ik was langzaam klaar aan het klaarkomen, ondertussen fluisterend, neuk me, neuk me. Ik kon bijna gewoon voelen hoe de warmte van een andere man mijn lichaam vulde met elke centimeter die hij in mij schoof. Toen kwam ik gigantisch klaar. Ik lag in het bubbelbad gedurende enkele minuten na te genieten, toen langzaam mijn fantasieën vervaagde samen met mijn orgasme, vervolgens stapte ik uit bad en droogde me af.

Ik liep naar het dressoir en in gedachten hoorde ik tegen mezelf zeggen, dus hij wil dat ik me laat neuken door andere mannen hè, oké, ik zal neuken, ik zal elke man die ik zie neuken! Ik geef hem een avond die hij nooit zal vergeten ! Ik pakte een zwarte korte rok, zwarte doorzichtige blouse, beha en een zeer sexy zwarte kanten slip met aangehechte jarretels en een paar zwarte nylons. Ik ging terug naar de badkamer en schoor mijn benen en mijn kut, die ik overigens al jaren mooi glad houd. Vervolgens heb ik me aangekleed en mijn make-up opgedaan, rode lippenstift met glans en heldere rode nagellak.

Toen mijn man even later thuis kwam liep ik hem tegemoet bij de deur en vertelde hem op te schieten omdat we uitgingen! Hij dacht dat ik mijn outfit voor hem had aangetrokken en vroeg mij wat de gelegenheid was. Ik vertelde hem dat ik had besloten om hem te geven wat hij altijd al wilde en dat hij dat zou krijgen, maar dan moest hij wel opschieten voordat ik van gedachten zou veranderen. Onnodig om te zeggen dat hij binnen een half uur omgekleed was, en we al snel onderweg waren naar een club.

Onderweg naar de club zei ik tegen mijn man dat we aan verschillende tafels zouden gaan zitten en ik zou dan proberen of ik een andere vent aan de haak kon slaan. “Natuurlijk lukt je dat“ zei hij, “de manier zoals je nu gekleed bent kan je daar wel op rekenen.“ We liepen allebei de club binnen, toen was het ongeveer 20.30 uur en we gingen onze eigen weg, ik ging zitten aan een tafel bij de dansvloer en mijn man nam plaats aan de bar.

De avond leek lang te duren en ik vroeg me af hoe ik het aan zou moeten pakken om snel met een andere man te kunnen neuken. Ik had al met een paar mannen gedanst en verschillende toenaderingspogingen ondernomen tegen hen, die geen van allen leken te werken. Toen ik aan het dansen was met deze ene man, besloot ik om iets anders te proberen, tijdens een langzame dans gleed ik met mijn hand naar beneden om zijn kont en trok hem heel dicht tegen me aan en fluisterde ik tegen hem, “ik ben heel erg nat.“ De man antwoordde, “goed ik denk dat ik daar wel iets aan kan doen.“ Ik zei enigszins geil “laten we gaan.“ We liepen de club uit naar zijn auto en kropen op de achterbank, hij begon mij te kussen en ik voelde zijn hand onder mijn rokje, hij begon me heerlijk te vingeren. Mijn hand legde ik op zijn kruis en ik voelde duidelijk zijn stijve pik, hij kreeg het steeds moeilijker en moeilijker. Ik opende zijn broek en liet mijn lippen over zijn lul heen glijden​​. Zijn vingers bleven maar spelen met mijn klit, terwijl hij ook mijn schaamlippen heerlijk bewerkte. Tot ik plotseling begon klaar te komen, niet lang daarna begon hij te kreunen en toen voelde ik mijn mond gevuld worden met zijn hete sperma. Slik het allemaal door, dacht ik bij mezelf, dit is niet anders dan hetgeen ik altijd doe bij mijn man. Ik manoeuvreerde daarna zijn lul onder mijn rokje die ik iets had opgetrokken, mijn slipje schoof ik iets opzij en ik trok hem op me. Ik wreef zijn pik langs mijn natte kut en voelde hem naar binnen schuiven. Hij neukte en neukte en neukte me, om zijn lul zonder dat hij klaar was gekomen er na een paar minuten weer uit te trekken, hij kon niet meer. Ik baalde behoorlijk, ging weer zitten, trok mijn slipje weer goed en zei tegen hem, misschien de volgende keer beter, en ik keerde terug naar de club.

Ik ging nu even dansen met mijn man en vertelde hem precies wat ik gedaan had, daarna ging ik weer terug naar mijn tafel en bestelde een drankje. Enige tijd later werd ik gevraagd om te dansen door een niet zo slecht uitziende man, hij was een stuk jonger dan ik, maar ik dacht, wat maakt het uit en nam hem na de dans mee terug naar mijn tafel. Zijn naam was Rob en hij was pas 22, ongeveer 10 jaar jonger dan ik, blond haar en blauwe ogen en een niet zo slecht uitziend lichaam. Rob leek geen probleem te maken van het verschil in leeftijd en probeerde ook niet van mij af te komen, ondanks dat ik ouder dan hij was, hij zag er wel een stuk ouder uit dan hij was. Ik voelde me bijna een beetje schuldig vanwege mijn bedoelingen, maar aan de andere kant, was hij nog steeds een man, alle mannen zijn gelijk. Waarschijnlijk dacht hij tijdens ons praten aan een manier om zo snel mogelijk in mijn slipje te geraken. Het grappige was, ook ik dacht aan een manier om hem zo snel mogelijk in mijn slipje te krijgen.

Tijdens ons gesprek, speelde opeens weer de gedachte terug naar de achterbank van de man hiervoor, ik kon nog steeds niet geloven wat ik had gedaan. De pik zuigen van deze man was een ding, maar wat me echt opwond was dat ik hem klaar had laten komen in mijn mond en alles had doorgeslikt. Hoe meer ik erover nadacht, hoe meer zin ik leek te krijgen in deze jongen. Vervolgens fantaseerde ik al hoe ik seks zou gaan hebben met deze jongen. Ik was inmiddels al zo heet, ik voelde het gewoon tintelen tussen mijn benen, ik moest mezelf even verontschuldigen en ging naar het damestoilet, even afkoelen voordat ik ter plekke klaar kwam.

Ik zat op de wc in het damestoilet en voelde mezelf, ik kon niet geloven hoe nat ik was, ik was helemaal doorweekt en mijn slipje dreef gewoon. Ik begon mezelf te vingeren, ik was op weg naar een geweldig orgasme, mijn lichaam bevond zich op zijn hoogste erotische piek. Bijna was ik verloren in mijn eigen geile genoegens, tot ik plotseling mijn hand weg trok, denkend, nee ik wil dit bewaren, ik wil deze jongen. Hoe moeilijk het ook was ik stopte met vingeren, veegde mezelf een beetje droog en ging de wc weer uit. Ik stond nog even voor de spiegel, deed weer wat lippenstift op mijn lippen en ging terug naar de tafel en Rob. Ik dacht bij mezelf, het is nu of nooit maar ik moet niet proberen om het te forceren, rustig blijven en kijken of ik hem kan verleiden. Opeens vroeg ik hem “wil je misschien ergens anders heen“? Zijn reactie was, “waar naar toe?“ Alsof hij wist wat ik in gedachten had antwoordde ik zedig “misschien ergens waar we wat meer privacy hebben“. Rob keek me aan en ik keek naar hem, wachtend op zijn antwoord, ondertussen liet ik mijn tong langzaam over de rand van mijn glas glijden. Het duurde even voordat Rob eindelijk begon te spreken en gelijk voelde ik vlinders in mijn buik, ook al was ik nog niet zeker wat hij zou gaan zeggen. Natuurlijk wilde ik niets liever dan dat hij zou zeggen, “oké, laten we gaan“. Rob keek me doordringend aan en zei dat hij overal wel met mij naar toe wilde gaan, maar er was een probleem. Hij was namelijk met twee vrienden en die met hem waren meegereden dus die kon hij moeilijk achter laten. Ik dacht even na en zei toen tegen Rob, “Ik heb een geweldig idee als jij en je vrienden er zin in hebben kunnen we allemaal een beetje plezier te hebben.“ Rob antwoordde ”wat heb je precies in gedachten?“ Ik zei, “als jullie willen kunnen we misschien ergens een privé plekje opzoeken en wat lekkers proberen.“ Rob zei “begrijp ik het goed, jij hebt zin om een keer met drie mannen te rotzooien?“ Ik antwoordde “zoals ik me nu voel, wil ik dat zeker doen“. Rob zei toen “dat klink veel belovend, geef me even een paar minuten dan zal ik proberen om mijn vrienden te vinden,“ en hij liep weg. Ik ging naar de bar waar mijn man zat en vertelde hem wat ik van plan was en vertelde hem gelijk dat ik misschien niet naar huis zou komen die avond. Hij was direct enthousiast over de hele zaak, ik gaf hem een kus en zei hem ”nou, tot later dan schat.“

Ik liep door de club op zoek naar Rob, die stond voor de wc's te praten met een paar jongens. Zouden dat zijn vrienden zijn die vanavond mee zouden gaan? Ik liep naar hun toe om een ​​betere indruk te krijgen, ik keek ze aan en dacht bij mezelf, niet slecht, helemaal niet slecht. Ik draaide me om en liep naar het damestoilet om mezelf wat op te maken, lippenstift en een beetje parfum. Ik was behoorlijk enthousiast over deze jongens en klaar en bereid om te doen waar ze zin in zouden hebben, en dat was op dat moment zo ongeveer alles. Ik liep uit het damestoilet en Rob stond nog steeds op dezelfde plek te praten met dezelfde jongens en ik liep naar hem toe. Het bleek dat deze jongens inderdaad zijn vrienden waren. Rob stelde hun aan mij voor, Ferry en John en ze zeiden dat ze meer dan blij waren om op mijn aanbod in te gaan. Ik zei “geweldig, zullen we gaan dan?“  

Zo liepen we met ons vieren over de parkeerplaats naar Rob’s auto, ik ging voorin zitten en Ferry en John stapten achterin de auto. Rob vroeg waar ik naar toe zou willen gaan. Ik zei “rij maar naar het dichtstbijzijnde hotel.“ Rob reed de grote weg op en stopte even later bij een hotel “wat dacht je van hiervan?“ “Ik denk dat ze hier wel een kamer vrij zullen hebben?“ zei ik. Rob parkeerde de auto en liep het hotel binnen, even later kwam hij terug met een kamersleutel en zei “geregeld we hebben kamer 47.“ Ik werd plotseling toch wel erg nerveus toen we naar de kamer liepen, niet dat ik er van af wilde zien of zo, ik hoopte alleen dat ik in staat zou zijn om deze jongens echt te kunnen bieden wat ze ongetwijfeld verwachtten.

Bij de kamer aangekomen opende Rob de deur en liet mij als eerste de kamer binnen, gevolgd door de andere jongens. Ik liep naar het bed en ging op de rand van het bed zitten met mijn benen over elkaar, ik trok mijn rok naar beneden tot over mijn knie. Ik wilde toch nog wel een beetje doen overkomen dat ik een dame was. Ik was nu echt nerveus, want ik keek naar Rob en die deed de deur op slot en trok de gordijnen dicht. Ik denk dat ik wist wat er nu zou gaan komen, het was slechts iets meer dan een uur geleden dat deze Rob me had gevraagd om even met hem te dansen. Dat leek slechts een paar minuten geleden en nu, kijk eens waar ik nu ben. Diep van binnen wilde ik terug naar de club, maar aan de andere kant wilde ik nu hier zijn. Rob kwam naar me toe en ging naast me zitten, hij plaatste zijn arm om me heen en we begonnen te kussen. Rob was een goede uitziende man en ik was blij dat hij begon, dat gaf me een ontspannen gevoel, alsof ik alleen met hem was met niemand anders in de kamer. Zijn tedere kussen ging over in een tongzoen, mijn benen werden door hem voorzichtig geopend maar die hield ik weer tegen elkaar gedrukt toen hij me achterover op het bed legde.

Kort nadat ik zo in deze positie lag stopte Rob met zoenen, hij keek me aan en ging langzaam met zijn vinger over mijn gezicht, langs mijn nek naar mijn borsten, die waren nog mooi verscholen onder mijn kleren als een cadeautje wachtend om te worden betast. Een voor een begon hij de knopen van mijn blouse te openen, hij vertelde me hoe sexy ik was, opende mijn bh en schoof die langzaam van mijn lichaam af. Het idee alleen al dat ik hier door een vreemde man werd uitgekleed dan mijn eigen man, was al waanzinnig opwindend voor mij. Hier zo te zitten met Rob liet me bijna vergeten dat er andere ogen naar mij keken die nauwlettend in de gaten hielden wat er allemaal gebeurde. Rob’s vingers gleden over mijn borsten, licht knijpend in mijn borsten en zachtjes knijpend in mijn tepels, dat bezorgde mij tintelingen door mijn hele lichaam. Rob haalde zijn handen van mijn borsten en begon teder mijn tepel te likken terwijl hij op hetzelfde moment zijn hand begon te bewegen over mijn been en mijn rok voorzichtig omhoog schoof. Om de een ​​of andere reden leek het gemakkelijker om hier met ontblote borsten te zitten dan het was om mijn benen te spreiden, misschien omdat de borsten van een vrouw de zichtbare delen zijn van ons lichaam. Hij realiseerde zich dat het tijd werd voor de laatste stap, tijd om echt door te pakken. Ik schaamde me een beetje, wetende dat die andere jongens stonden te kijken en wetende dat ook hun van mijn lichaam wilde genieten. Ik spreidde mijn benen en liet zijn hand de vrije weg richting mijn kruis. Zijn vingers kronkelden nu aan de binnenkant van mijn string, ze bewogen in en uit mijn zeer vochtige kut en gleden over mijn klit. Hij bracht me op het punt waar ik de hele avond al op wachtte, een orgasme, en ik wilde dat hij me klaar zou laten komen. Ik was aan het kreunen en hijgen toen zijn vingers zo druk bezig waren met mijn kut. “Oh God ja, niet stoppen, ik ga komen,“ kreunde ik. Mijn lichaam trilde en schudde door het gevoel dat ik klaar ging komen, maar ik probeerde het zo lang als ik kon tegen te houden. Toen liet ik mezelf gaan, ik explodeerde in wat leek als een nooit eindigende reeks van orgasmen, zowel vaginale en klitorale orgasmen. Rob stapte nu van het bed af en begon zich uit te kleden, terwijl ik bleef liggen met mijn hand op mijn kruis, ik was nog steeds in een andere wereld.

Rob kwam weer terug op het bed en kroop nu tussen mijn benen die ik automatisch voor hem opende. Hij zei me hoe sexy ik eruit zag en bewoog zijn hoofd tussen mijn benen, ik voelde zijn lippen over mijn zachte schaamheuvel en zijn kussen die langzaam afgleden naar mijn vochtige spleet. Zijn tong ging over de gehele lengte van mijn spleet en hij drukte het puntje van zijn tong in mijn toch al zeer natte kut. Rob stopte met likken om vervolgens zijn naakte lichaam over mij heen te plaatsen en zijn meer dan gemiddeld grote pik in mijn kut te laten verdwijnen. Met een lichte voorzichtigheid voelde ik zijn apparaat langzaam in me glijden, totdat elke centimeter, minstens 18 of 19 cm in mijn kut zat. Ik begon te kreunen vanaf het moment dat hij helemaal in mij zat, het was puur genot om met hem te mogen neuken. In het begin was het een beetje pijnlijk omdat de lul van Rob veel groter en dikker was dan die van mijn echtgenoot of andere mannen waar ik ooit het bed mee had gedeeld. Ik voelde me bijna weer een maagd, seks voor de eerste keer, maar toen ik voelde dat mijn opening wijd open stond voor hem overwon het genot alles. Alle gevoel van mijn nette dame verschijning vervaagden door mijn kreunen en een waanzinnig orgasme.

Hij pompte zijn heerlijke lul steeds dieper en sneller in mijn kut, mijn benen hield ik strak rond zijn billen heen. Er gebeurde gewoon ongelofelijke dingen met mijn lichaam. Rob fluisterde al kreunend of het goed was dat hij in mijn kut klaar ging komen. Ik giechelde en zei “ja, kom maar“ en tussen mijn gekreun door, “spuit mijn kut maar vol, geef het allemaal aan mij, ik wil je hete sperma in me voelen.“ Rob begon te hijgen en vertraagde zijn tempo een beetje, ik kon voelen hoe zijn pik begon te zwellen en zijn lul nu extra hard werd. Ik hou van dat gevoel als een man op het punt staat van klaar komen. Vervolgens spoot hij zich leeg in mijn kut, OOOOOOOhhhhhhhhhhh, ik voelde straal na straal na straal zijn hete zaad diep bij me naar binnen schieten, lekker diep in mijn kut. Toen hij zich leeg had gespoten viel hij ademloos op mij. Langzaam trok hij zijn lid uit mijn kut, hij stond en ging naar de badkamer. Ik zat op de rand van het bed en keek naar zijn zaad wat uit mijn kut droop.

Toen Rob weer de slaapkamer binnenkwam keek hij hoe ik met mijn vingers een grote hoeveelheid sperma uit mijn kut haalde en het uitwreef over mijn schaamlippen, de rest likte ik van mijn vingers af. Rob merkte op dat dit echt een geil zicht was, ik boog iets naar voren en keek naar de grote klodders sperma die uit mijn opening lekte. Terwijl de andere twee jongens bij mij kwamen staan om het ook te zien begon Rob vervolgens zijn kleren aan te trekken. Hij zei dat hij even naar buiten ging om wat bier te halen en zou zo weer terug komen. Toen ik opstond van het bed voelde ik de grote hoeveelheid sperma langs mijn benen lopen, ik ging weer met mijn hand over mijn kruis en smeerde het allemaal over mijn kut heen en likte het zaad weer van mijn vingers. Op deze manier gaf ik de andere twee jongens ook een klein showtje, vervolgens liep ik naar de badkamer om het allemaal een beetje schoon te maken. Even later ging ik weer terug naar de slaapkamer in mijn slipje en beha, maar ik liet mijn blouse open, dat zag er wat opwindender uit. Ik liep naar Ferry toe en begon hem te kussen, ik voelde zijn harde pik door zijn broek heen. Al snel zat ik op mijn knieën voor hem  en opende ik zijn broek die ik naar beneden trok tot aan zijn knieën. Ik werd terstond weer bloedgeil, alleen al door het zien van zijn erectie die via de bovenkant van zijn boxer tevoorschijn kwam, met ongeveer een centimeter of wat. Zijn grote eikel stak zo mooi boven de rand van die boxer uit. Ik begon met mijn vinger over de eikel te wrijven en te voelen aan de vorm van zijn harde pik door de zachte stof van zijn boxer. Ik wilde zijn boxer nog niet uittrekken en ging met mijn lippen om zijn pik heen en met mijn tong gleed ik langs zijn lange staaf om de grote druppels sperma van zijn eikel te likken die zich daar hadden gevormd.

Ferry liet mijn blouse van mijn schouders glijden opende mijn bh en trok mijn slipje uit, nu was ik weer geheel naakt en hij keek vol bewondering naar mijn borsten. Ik had er niet meer op gerekend om ook nog seks met deze jongens te hebben. Ik dacht dat we gelijk met zijn allen al los zouden gaan en dat ze mij met hun drieën zouden nemen. Zoals Ferry mijn borsten streelde en met zijn mond verwende was zalig gewoon. Ferry bewoog me naar het bed en legde me neer, hij trok zijn boxer nu uit en legde me op het bed. We kusten elkaars lichamen een korte tijd. Ik voelde aan zijn pik en gleed met mijn vingers over de slijmerige druppels sperma die langzaam uit zijn eikel vloeide, terwijl hij zijn hand in mijn kruis had en met zijn vingers mijn kut en klit beroerde. Na onze korte maar erotische zoensessie, draaiden we ons in de 69 positie, onmiddellijk nam ik zijn pik in mijn mond. Ik bewoog mijn lippen op en neer langs de hele schacht, terwijl op hetzelfde moment Ferry’s tong over elke centimeter van mijn kut bewoog, spoot het vocht gewoon uit mijn kut, wat hij hongerig oplikte. Na ongeveer 10 minuten flink zuigen aan zijn pik begon hij te kreunen, ik voelde dat zijn pik begon te zwellen en toen voelde ik dat zijn hete lading de achterkant van mijn keel raakte. Geheel opgaand in mijn eigen orgasme slikte ik elke druppel sperma door die mijn mond inspoot. Maar op het moment dat ik het absolute hoogtepunt bereikte ging de deur open en kwam Rob weer binnen met een aantal blikjes bier. Ik lag nog bovenop Ferry druk zuigend aan zijn overheerlijke pik en keek Rob aan toen hij naar het bed liep. Maar ik bleef Ferry gewoon door zuigen zijn sperma smaakte zo ontzettend lekker. Ferry zei toen ik van hem af was gestapt, “ God, wat was dat goed, geen enkele vrouw heeft mij ooit gezogen zoals jij, en je slikte het allemaal door. De meest meisjes, tenminste degene die ik ken zuigen wel maar laten me niet klaar komen in hun mond en degenen die het wel doen spugen het uit.“ Ik lachte, trok een blikje bier open en zei “ik ben de beste.“ Waarop Ferry bevestigend zei “dat ben je zeker.“ Ik merkte op dat ik nog nooit klachten had gekregen over mijn zuig en slikwerk.

Het was nu hoog tijd voor een kleine pauze en zeker om een paar minuten bij te komen van mijn vorige orgasme. Ik ging op een kleine tafel zitten bij het ​​raam en nipte van mijn bier. Rob vroeg me opeens “zeg eens eerlijk, wat brengt een vrouw ertoe om met 3 jongens mee te gaan, ik kan zien dat je geen hoer bent, dus waarom doet een mooie vrouw dit met ons drieën.“ Ik dacht even een seconde na en zei ”wil je echt de waarheid weten? Oké, het is een idee van mijn man. Zijn fantasie was dat ik mij zou kleden als een hoer om een kerel te zoeken en hem te laten doen wat hij met mij wil, maar ik denk niet dat hij had verwacht dat ik met drie man tegelijk aan zou pappen.“ Toen vertelde ik hen over de jongen die ik ontmoette voor Rob en hoe mijn man zo opgewonden raakte toen ik hem vertelde hoe ik hem op de achterbank van zijn auto klaar had gepijpt en zijn sperma door had geslikt, en hoe de man probeerde om me te neuken, maar dat niet lukte. Toen zei ik “dat was niet genoeg voor hem, hij wilde dat ik een vent zou vinden om mij te neuken en in mij klaar te laten komen.“ Hun eerste reactie was “wow, je bent getrouwd en je man wil je door andere mannen laten neuken.“ Rob zei toen “nou, als dat is wat hij wil, dan we zullen je iets geven om hem te vertellen.“ Ik antwoordde ” dat doen jullie zeker.“

Ik was klaar met mijn tweede biertje en keek naar John, hij keek mij aan alsof hij zou worden vergeten. Hij was de enige man die nog geen seks met me had gehad, ik stond op en ging naar het bed waar hij nu op zat. Ik kroop tussen zijn benen op het bed en nam zijn pik in mijn hand waarmee ik hem een beetje af begon te rukken. Ik liet mijn vingers over zijn eikel glijden en over het voorzaad dat ik uit zijn lul had geperst, toen boog ik naar beneden en nam zijn lul in mijn mond. Na een paar minuten zuigen aan John’s lul voelde ik dat mijn benen werden gespreid en iemand me op zijn hondjes begon te neuken. Ik bleef zuigen aan John’s lul tot hij klaar kwam en weer slikte ik elke druppel van het sperma door. Toen voelde ik de bekende puls in mij, ik wist het. Ferry, die neukte mij op zijn hondjes en was net in mijn kut klaar gekomen, zijn pik zat nog diep in mij. Ik kwam wat omhoog en draaide me wat richting Ferry en begon hem te kussen, terwijl zijn handen mijn borsten streelden. Met mijn hand ging ik naar beneden richting mijn kut, het was een heerlijk gevoel dat Ferry’s pik nog steeds in en uit mijn kut gleed. Vervolgens begon ik mezelf te vingeren met het zaad wat langs mijn klit liep en zo kwam ik nogmaals tot een orgasme.

Het was weer tijd om even de badkamer in te gaan en na mijn terugkeer pakte ik weer een biertje, dat was de tweede pauze. Daarna leidde Rob me naar het bed en legde me neer, toen begon hij met zijn pik over mijn tepel te wrijven. Hij positioneerde zich boven mijn borsten en probeerde zo zijn enorme pik in mijn mond krijgen. Het was behoorlijk nat tussen mijn tieten, door het heen en weer schuiven van zijn lul terwijl ik mijn borsten samen kneep. Na ongeveer 15 of 20 minuten van lul zuigen en tiet neuken ging Rob rechtop zitten en pakte zijn pik beet, na nog even te rukken kwam hij klaar, hij spoot zijn lading over mijn gezicht  in mijn mond, nek en over mijn tieten. Ik kwam omhoog en wreef de witte dikke zaadmassa over mijn hele gezicht en borsten en likte mijn vingers af. Ook Rob smeerde zijn sperma over mijn tieten met zijn pik en duwde zijn lul daarna weer in mijn mond om hem schoon te likken.

Na nog een keer naar de badkamer te zijn gegaan kwam ik weer terug naar het bed, en werd ik nog een keer gepakt door John. Terwijl ik mezelf vingerde en hem vertelde hoe graag ik hem in mij wilde voelen. Begon John mijn kut te likken en kwam toen op mij liggen, zijn pik gleed in mijn kut, terwijl ik op hetzelfde moment mijn klit vingerde, totdat we allebei samen klaar kwamen.

Nu liep ik voor de laatste keer naar de badkamer, ik trok mijn kleren weer aan en de jongens waren ook weer aangekleed toen ik uit de bakkamer kwam. We checkten uit het hotel en ze brachten me keurig naar huis, waar mijn man me ook nog flink heeft genaaid. Hij kwam maar liefst drie keer klaar toen ik mijn verhaal vertelde zoals hierboven is beschreven.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb