Een andere oppas

Een andere oppas.

Mijn vrouw had wel weer eens zin om uit eten te gaan. Dus moest er een oppas geregeld worden om op onze kinderen te passen. Lena werd gebeld, een meisje dat bij ons in de buurt woont en wel vaker oppast. Ze zei dat ze komende vrijdag niet kon, maar dat ze haar vriend wel kon vragen. Hij paste vaker op dus de kinderen zouden in vertrouwde handen zijn. Lena belde hem wel even. Tien minuten later belde ze terug dat Ferdo kon.

Vrijdagavond ging keurig om acht uur de bel. Een schuchtere, donkere jongen van een jaar of achttien en ongeveer 1m85 lang stond voor de deur. “Dag meneer, ik ben Ferdo, ik kom oppassen”. Toen hij zijn jas uitdeed zag ik dat hij een strak shirt droeg en een gespierd bovenlichaam had. Bij zijn binnenkomst in de kamer zag Dora dat ook meteen, geloof ik, want ze bekeek hem goedkeurend. Dat was wederzijds, want hij bekeek haar ook goed. Nou zag ze er ook lekker uit. Ze droeg een diep uitgesneden blousje, met daaronder een beha die haar borsten behoorlijk omhoog duwde. Verder droeg ze een kort rokje. Ferdo’s mond viel bijna open. Zijn ogen bleven even op haar  borsten hangen. Toen gaf hij haar een hand: “Dag mevrouw, ik ben Ferdo”. “Hallo Ferdo, ik ben Dora”, antwoordde ze vriendelijk. Toen ze hem liet zien waar alles stond liep hij kijkend naar haar wulps draaiende billen achter haar aan. We gingen snel weg want we hadden om kwart over acht een tafeltje gereserveerd. “Hij vond je wel leuk, hoor.”, zei ik tegen Dora. “Ach, wel nee, joh, ik ben toch veel te oud voor zo’n jongen”, antwoordde ze snel, maar ze bloosde van plezier. “Dat vond hij niet, volgens mij”. Op de een of andere manier wist ze het tempo er tijdens het eten goed in te houden, alsof ze graag snel terug naar huis wilde, zodat wij inderdaad al snel weer op weg naar huis waren. “Hij vond je echt wel leuk”, zei ik opnieuw. “Niet”, zei ze snel. “Wel, dat zul je wel merken als je een beetje met hem flirt, biedt hem straks nog maar wat te drinken aan en dan ga ik vast naar boven, dan merk je het wel en misschien kijk ik wel stiekem toe, maar 1 ding, je mag niet met hem neuken.” “Oké, maar ik weet zeker dat hij dat niet eens wil en dat hij binnen de kortste keren naar huis gaat”.

Thuis aangekomen hangt Ferdo op de bank. Als we binnenkomen zet hij meteen de televisie uit. “Alles goed gegaan?”, vraag ik. “Ja, meneer, ik heb ze helemaal niet gehoord”. “Mooi zo”. Ik zet een rustige CD op en zeg dat ik naar boven ga. “Drinken jullie nog maar even wat, het is nog vroeg per slot van rekening”. Na een kwartiertje sluip ik weer naar beneden. Dora stelt me niet teleur. Op de een of andere manier heeft ze al een extra knoopje van haar blousje los gemaakt, waardoor de bovenrand van haar zwarte behaatje net zichtbaar is. Ze zit op de bank, en Ferdo op een stoel tegenover haar. Ze heeft haar benen over elkaar geslagen waardoor een groot gedeelte van haar blanke dijen zichtbaar is. De vriend van Lena zit bijna ademloos naar haar te kijken terwijl hij probeert zijn aandacht bij het gesprek te houden. Dora merkt het en geniet ervan. Als ze hem nog wat te drinken in schenkt blijft ze lang voorover gebogen. Ongegeneerd staart hij in haar blousje waar hij haar borsten, waarschijnlijk inclusief haar tepels, kan zien. Als ze weer zit vraagt ze plagerig: “Vind je ze mooi?” Hij knikt geschrokken. “Wil je er iets meer van zien?”, vraagt Dora. “Ja, mevrouw”, antwoordt hij met hese stem. “Kom maar eens naast me zitten op de bank, dan”. Hij aarzelt niet. “Iets dichter bij, Ferdo. Wil je het bovenste knoopje los maken?” Hij knikt en zijn donkere hand gaat naar het bovenste knoopje dat nog vast zit. Met trillende vingers maakt hij het open. Er wordt nog meer zichtbaar van haar kanten behaatje en haar roomblanke borsten. “Mooi?”, fluistert ze. Hij knikt. “Wil je alle knoopjes los?” Opnieuw knikt hij. “Maak ze maar los, dan.” Zijn donkere vingers maken de knoopjes van haar blousje los. Ze duwt haar borsten wat naar voren en daardoor valt haar blousje helemaal open. Ferdo kreunt zachtjes. Dora kromt haar rug waardoor haar borsten nog verder naar voren komen en de stof van haar zwarte kanten beha strak om haar tieten spant. “Streel maar zachtjes met je vingertoppen over mijn borsten”, zegt ze. Hij doet keurig wat ze hem zegt.

De donkere vingers van de jonge jongen gaan zachtjes over haar kanten beha. “Raak mijn tepels maar aan, Ferdo, of wil je dat niet?”, vraagt ze plagerig. Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Zijn vingers glijden naar de gevoelige tepels van mijn vrouw. “Knijp er maar zachtjes in, mmm.. ja.. zo… voelt dat lekker?” Ferdo knikt en kneedt zachtjes haar tepels. Ik weet hoe gevoelig haar tepels zijn en ik zie ze hard worden onder zijn vingers. Hij wordt iets brutaler en zijn handen zwerven nu over haar tieten, strelend, knedend. Dora’s ademhaling wordt wat onregelmatiger. Ze doet haar blousje uit. “Je beha ook”, fluistert Ferdo. Hij schrikt van zijn eigen brutaliteit en begint te blozen. Ze kijkt hem uitdagend aan. “Wil je dat graag? Mijn borsten zien?” Hij knikt schuchter. “Goed, dan”, zegt mijn vrouw en ze maakt haar behaatje los en laat hem langzaam van haar borsten glijden. Haar tieten staan parmantig naar voren met harde tepels. Ferdo kwijlt bijna als hij haar borsten tevoorschijn ziet komen. “Je vindt ze wel mooi, he?” Opnieuw knikt hij. “Raak ze maar aan”. Zijn handen gaan weer naar haar tieten. Nu zie ik de donkere handen van de jongen de blanke tieten van mijn vrouw kneden. Ze geniet duidelijk van zijn handen en ze leunt wat achterover op de bank. Hij kneedt en streelt en knijpt haar borsten zachtjes en bekijkt haar ondertussen goed. Hij kijkt naar haar reacties om te zien wat ze lekker vindt. Al snel kneedt hij haar tieten op zo’n manier dat Dora zachtjes begint te kreunen. Ze is verrast over zijn raffinement. Ze had gedacht gemakkelijk het initiatief te kunnen houden maar hij leert snel. “Wil je ze kussen?”, vraagt ze. “Graag, mevrouw”. “Ga maar eens lekker achterover zitten, dan”, zegt ze. Hij doet snel wat ze zegt. “Kom eens, dan doen we eerst je shirt uit”. Als zijn gespierde bovenlichaam ontbloot is gaat ze voor hem staan, ze zet haar knieën aan weerszijden van zijn benen en gaat langzaam op zijn schoot zitten. Haar borsten zijn nu ter hoogte van zijn mond. Ze buigt iets naar voren en streelt met haar tepels langs zijn gezicht, over zijn wangen en langs zijn lippen. Zo beweegt ze haar tieten heen en weer. Dan legt ze een tepel tegen zijn lippen. “Kus mijn tepel, Ferdo, ja.. zo, en neem hem nu in je mond, jaa.. zoo.. mmm… en zuig er nu zachtjes op, oohh.. jaa… toe maar..” Zo laat ze Ferdo op haar tepel zuigen. “Dat wist je niet, he, dat dat zo lekker kon voelen.” Hij schudt van nee. Na een tijdje haalt ze haar borst uit zijn mond en duwt haar andere borst tegen zijn lippen. Al snel verdwijnt die tepel in zijn mond en sabbelt en zuigt hij erop. “Mmm, jaa..”, kreunt Dora. Ze begint zijn hoofd te strelen, zijn achterhoofd en duwt hem tegen haar borst.

Ze begint geil te worden door die jonge neger. Wat begon als een flirtspel om te zien of hij haar echt leuk vindt begin serieuzer en serieuzer te worden. Kennelijk beseft ze zelf ook dat ze een beetje de controle begint te verliezen. Ze schuift van hem af en blijft geknield voor hem zitten. “Maak je broek eens los.”, zegt ze tegen hem. Aarzelend doet hij wat ze zegt. Dora heeft de leiding weer. Hij knoopt zijn gulp los. “Doe alles maar uit.” Hij schuift zijn broek en strakke boxershort in een keer van zijn heupen. Zijn keiharde, donkere lul springt tevoorschijn. Dora kijkt verbaast als ze ziet hoe groot zijn paal is. Ze schat 20 cm, veel groter dan ze gedacht had bij een jongen van 18. Ze weet een kreun nog net in te houden. Tot haar genoegen zie ze al wat vocht bij zijn eikel. “Zal ik hem eens strelen?”, vraagt ze met haar plaagstemmetje. “Wilt u dat doen, mevrouw?”, fluistert hij hees. Haar handje gaat al naar zijn grote donkere paal, ze pakt hem vast en begint hem zachtjes af te trekken. Ferdo begint meteen te kreunen. “Mmm, oohh.. mevrouw, mmm..” “Vind je het lekker?” “Ooohh, jaa.. mevrouw, zalig..”. Haar blanke handje gaat op en neer over zijn paal. Ik zie hoe hij begint te bewegen met zijn heupen om zijn lul sneller door haar handje te laten glijden. Dan laat ze los. “Oohh, alstublieft.. ga door.”, kreunt hij. “Je vindt het echt lekker, hè?” “Ja, mevrouw, het is heerlijk.” Dan streelt ze zijn lul weer. Op en neer gaat haar blanke handje over zijn grote lul. “Ik wil je nog iets anders laten voelen”, fluistert ze. En meteen duwt ze haar donkerrood gestifte lippen tegen zijn eikel. “Oohh mijn God..”, kreunt Ferdo. Hij leunt achterover tegen de bank en laat zich verwennen door de mond van mijn vrouw. Ze sabbelt op zijn grote eikel. Dan laat ze hem dieper en dieper in haar mondje glijden. Ik zie haar lippen langs zijn staaf glijden.

Ik ben jaloers op de gulzigheid waarmee ze zijn lul opslokt. Ik heb maar ongeveer 17 cm en mij pijpt ze zelden. Dan begint ze hem te pijpen met draaiende bewegingen van haar hoofd. Ze kijkt hem aan om zijn reactie te zien. Maar hij ligt met zijn ogen dicht te kreunen en te genieten. “Oohhh.. mevrouw, wat lekker.. oohh..” Ze ziet dat hij al op weg is naar een orgasme. Meteen stopt ze. “Hoe voelt dat, een vrouwenmond om je paal?”, vraagt ze plagerig. “Ohh.. mevrouw, alstublieft… ongelooflijk lekker, oohh.. mevrouw, ga toch door.” Dora gaat echter staan en doet haar rokje en slipje uit. Ze gaat naast hem zitten. “Nu ben ik weer aan de beurt.. kniel eens voor me.” “Kus de binnenkant van mijn benen en kom dan langzaam met je mond omhoog.”, fluistert ze hees. Hij legt zijn donkere handen op haar blanke huid en begint de binnenkant van haar knieën te kussen. Langzaam gaat hij richting haar dijen, kussend en likkend. Dora spreidt haar benen verder en verder. Ze houdt haar adem in als hij dicht bij haar bijgeschoren kutje komt. Hij aarzelt. “Lik mijn kutje maar, gebruik je tong.”, zegt ze. “Jaaa, zoo..”, kreunt ze als ze zijn tong tussen haar schaamlippen voelt glijden. Hij begint haar als een bezetene te likken. “Oohh, langzamer, lik me langzaam, lik me overal, ja.. zo is het beter.” Zijn hoofd is nu diep tussen haar benen verdwenen en aan haar gekreun te horen likt hij haar goed. “Oohh.. jaaa, zo is het goed..” Hij let weer goed op haar reacties en vindt al snel haar klitje. “Oohh.. jaa, daar is het lekker.. goed zo, jongen.” Ze legt een hand op zijn hoofd en duwt hem tussen haar benen. Hij likt haar geiler en geiler. Onder mijn ogen begint mijn vrouw onder de tong van een achttien jarige jongen haar controle te verliezen. Ze begint met haar kut tegen zijn tong te draaien. Ferdo merkt het ook.

Hij stopt even en vraagt schuchter: “Mag ik u neuken, mevrouw?” “Oohh.. neee..”, kreunt ze, “dat mag niet, ik ben getrouwd, Ferdo.” Kennelijk is ze onze afspraak dat ze met hem mag flirten, maar niet neuken nog niet vergeten. “Lik me nog maar even, dan maak ik je daarna klaar.”. Zijn hoofd verdwijnt weer tussen haar benen en hij begint haar weer te likken. Al snel begint Dora weer te kreunen. Ze duwt haar dijen omhoog naar zijn tong. Hij legt zijn donkere handen onder haar billen. Hij trekt haar billen wat uit elkaar. Daardoor komt ze helemaal wijd open te liggen voor zijn tong. Hij duwt zijn tong in haar kutje. “Oohh.. mmm….”, kreunt ze. Hij steekt zijn tong diep in haar en ik zie hoe ze met draaiende bewegingen zijn tong neukt. “Oohh.. Ferdo, mmmm… jaaa…”, kreunt ze. Dan duwt hij een vinger tegen haar kut. “Oohh.. nee..”, kreunt ze. Maar ze kan geen kant op en wil dat waarschijnlijk ook niet. Hij schuift brutaal zijn vinger in haar. “Oohh.. mmm…”, kreunt ze. Hij begint mijn vrouw te vingeren, terwijl hij haar blijft likken. “Oohh, wat lekker, mm.. jaa, je vinger.. je tong…”. Dan stopt hij en kijkt haar aan. Hij komt overeind, zijn gespierde bovenlijf boven haar, zijn grote paal beweegt trillend heen en weer, zo hard is die. “Mag ik u neuken, mevrouw?” Ze kijkt naar zijn enorme paal en kreunt: “Goed dan, heel eventjes..” Ze denkt kennelijk dat heel eventjes neuken niet telt.

Dora gaat schuin op de bank liggen. Ze trekt een been op en zet haar voet op de bank, het andere been ligt langs de bank. Ferdo komt boven haar hangen, steunend op de bank met zijn beide armen, zijn onderlichaam tussen haar benen. Zijn grote paal hangt boven haar onderbuik. Dan zie ik Dora’s hand zijn lul vastpakken en hem naar haar kut leiden. “Duw nu maar voorzichtig”, kreunt ze. Langzaam schuift hij zijn lul in haar. Wat een ongelooflijk geil gezicht om de lul van die jonge neger in haar blanke kut te zien glijden. “Oohh.. mevrouw, wat lekker..”, kreunt Ferdo. “Oohh.. jaa, toe maar, dit is wat je graag wilt, he?”, kreunt Dora. Dieper en dieper glijdt zijn lul. Dan zit hij tot aan zijn ballen in haar. Als ze gewend is aan zijn grootte fluistert ze: “En nu heen en weer bewegen, langzaam.. zodat je niet te snel klaarkomt.”. Ferdo begint te bewegen. Hij hangt nog steeds leunend op zijn armen boven haar. Zijn lul is bijna het enige dat haar aanraakt. Maar die raakt haar dan ook goed aan. “Oohh.. wat lekker, zo geil..”, kreunt hij. Met langzame stoten beweegt hij in haar. “Ja, zo is het goed, je doet het goed..”, fluistert ze. Ze begint mee te bewegen in zijn ritme. Haar heupen draaien tegen zijn onderlichaam.

Daar ligt mijn vrouw op onze bank een jonge neger te neuken. Kennelijk vindt Ferdo het ook een geile gedachte want hij begint meteen te kreunen: “Oohh.. mevrouw, ik ga komen, oohh.. mevrouw…” En voordat Dora het tempo kan verlagen om zijn orgasme nog wat uit te stellen begint hij te schokken. “Nee, nog niet…”, kreunt ze. “Oohh, ik kom..”, gromt hij. Schokkend spuit hij zijn zaad diep in Dora. “Oohh, mm.. jaa, oohh.. mevrouw..”, kreunt hij. “Te snel.”, kreunt ze, “te snel.”. Als hij uitgeschokt is zakt hij door zijn armen en gaat op haar liggen. Dan zie ik dat zijn billen weer beginnen te draaien. Hij begint Dora weer te neuken. “Oohh.. mijn God, wat doe je..”, kreunt ze. “Ik ga weer verder, mevrouw, is dat niet goed?” “Niet goed?”, kreunt ze, “dat is juist heerlijk.”. Hij gaat weer op zijn armen steunen en begint haar opnieuw te neuken. Ondertussen kijkt hij haar in haar ogen en kijkt hij naar haar reacties. Met langzame draaiende bewegingen van zijn heupen neukt hij haar. Keer op keer schuift zijn grote, donkere paal in haar heen en weer. “Oohh.. wat lekker, oohh.. mijn God, mmm..”, kreunt ze. Af en toe verhoogt hij zijn tempo en ziet dan Dora’s gezicht van genot verkrampen. Dan verlaagt hij zijn tempo en voelt hij hoe mijn vrouw verlangend met haar heupen tegen de zijne aan draait. Hij verhoogt zijn tempo weer en neukt haar nu met harde stoten. Haar tieten dansen mee op zijn ritme. “Oohh.. ja, zo hard, zo diep..”, kermt ze. “Dit vindt u lekker, he, mevrouw”, zegt hij nu plagerig. “Ohh.. jaa, heerlijk.”, kreunt ze, zich niet bewust van het feit dat de rollen nu omgedraaid zijn. Ze is te ver heen om daar nu nog over na te denken.

Hij neukt haar nu hard met zijn grote donkere paal. Mijn vrouw wordt nu gepakt door de oppas. En aan haar kreunen te horen vindt ze het heerlijk om zo geneukt te worden door die jonge neger. “Oohh.. jaa, oohh..” Dan pakt hij haar handen en legt ze boven haar hoofd. Met een hand houdt hij ze daar vast. Ze is nu helemaal van hem. Bij iedere stoot bewegen haar tieten heen en weer. Hij kijkt haar in haar ogen. “Kijk me aan, mevrouw”, zegt hij. Ze kijkt hem in zijn ogen, terwijl hij haar neukt. “Oohh, mmm…”, kreunt ze. “Dat wist u niet, dat het zo lekker kon zijn hè?”, zegt hij. “Nee”, kermt ze. De rollen zijn volledig omgedraaid en Ferdo buit dat volledig uit. Bij iedere harde stoot kreunt Dora harder en harder. “U krijgt van uw man niet genoeg zeker?” Op dat moment beseft ze dat ik waarschijnlijk sta te kijken. Ze antwoordt niet. Hij duwt haar armen harder tegen de bank. “Nou mevrouw, wat is het antwoord?” Ze schudt van nee. “U houdt wel van een grote lul, he, mevrouw?” Weer antwoordt ze niet. Plagerig trekt hij zijn lul terug uit haar. Alleen het topje van zijn eikel is nog in haar. “Oohh, ga door..”, kreunt ze, “alsjeblieft, ga door.” En ze duwt haar kut tegen zijn lul om hem maar weer snel in haar te voelen. “Alleen als je antwoord geeft, je houdt van een grote, donkere lul, he, geil sletje?” Ze kijken elkaar aan, hij heeft haar handen boven haar hoofd vast, zijn lul staat tegen haar kutje. Ze is nu helemaal van hem, en ze weten het allebei. De rollen zijn totaal omgedraaid. De jonge oppas is de baas over mijn vrouw. En hij weet dat ze ernaar smacht om zijn lul weer diep in haar blanke kut te voelen. Ik ben benieuwd hoe lang ze zal vol houden niet te antwoorden. Want dat ze “Ja” zal gaan zeggen is wel duidelijk. “Zegt het maar, je houdt er van, je geilt erop.” Even duwt hij zijn lul iets in haar en meteen kermt ze: “Ja, ik hou er van, oohh.. toe, neuk me alsjeblieft..” Hij kijkt haar triomfantelijk aan en begint haar meteen hard en snel te neuken. “Oohh, ik kom bijna..”, kermt Dora al snel. Met draaiende stoten neukt hij haar nu met zijn grote lul.

Hij verhoogt zijn tempo. “Je gaat nog een keer mijn zaad krijgen, geil sletje”, kreunt Ferdo. “Oohh.. jaa, geef het me, ik kom bijna.”, kreunt ze. Hij duwt haar armen stevig in het kussen van de bank en neukt haar. In en uit zie ik die grote lul gaan. “Ik kom bijna..”, kreunt Ferdo. “Ik ook..”, kermt mijn vrouw. Dan zie ik hoe Ferdo begint te schokken. Een achttien jarige jongen komt voor de tweede keer in twintig minuten klaar in mijn vrouw en brengt haar daarmee ook over de rand. “Oohh.. Ferdo, jaaaaa…. ik kommm, ooohh.. ik kommmm….. oohh.. zo lekker, jaaaaaa…. mmmm…” Schokkend komt ze klaar en onder de stoten van hem blijft ze lang klaarkomen. Als hij uitgeschokt is, is zijn dominantie ook weer verdwenen. “Dank u wel, mevrouw”, fluistert hij. “Jij ook, bedankt”, kreunt Dora. “Als u nog eens een oppas zoekt.” “Dan zal ik je zeker bellen, Ferdo.” Ik verdwijn snel naar boven. Na een minuut of tien komt Dora boven. “Je had gelijk, Paul”, fluistert ze hees, “hij vond me echt wel leuk.”

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten