Een advertentie op internet

Een advertentie op internet.

Ik ben een 40-jarige man en mijn vrouw en ik zijn al 20 jaar gelukkig getrouwd, maar na enkele jaren was de spanning in de slaapkamer wel een beetje verdwenen. We hebben ooit nog eens een aantal seksspeeltjes besteld bij zo'n postorderbedrijf en dat bracht weer een beetje passie in ons leven. Ik fantaseerde vaak dat mijn vrouw het deed met andere mannen, maar ik had haar nog nooit durven vragen of ze seks wilde hebben met vreemde mannen terwijl ik toe zou kijken. De gedachte om mijn vrouw met andere mannen te zien neuken, begon me steeds meer op te winden en op een zaterdagavond na een paar borrels, besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en het onderwerp aan te kaarten.

Ik vroeg haar hoe ze over seks met andere mannen dacht als ze van mij toestemming zou krijgen. Haar eerste reactie was dat ze dat niet wilde, maar ik zag een glinstering in haar ogen waardoor ik al bijna zeker wist dat ze alleen al geil werd van de gedachte. Dus ik drong erop aan, en dat ik er echt geen probleem mee zou hebben en voegde daar aan toe dat het me zelfs wel op zou winden als ik zou mogen toekijken. Weer kwam die glinstering in haar ogen en ik stelde voor om een advertentie op internet te plaatsen en samen te kijken naar de mannen die zouden reageren en een keuze te maken.

We plaatsten een erotische advertentie en al na een uurtje kwamen de eerste reacties binnen. De eerste twee mails waren heel kort en daar konden we niks mee. De derde mail kwam van Vincent uit Amersfoort en hij legde uit dat hij bij zijn vrouw weg was, geen zin had in een relatie en gewoon weer een keer seks wilde. Hij had er geen probleem mee als ik zou toekijken, want de gedachte dat hij andermans vrouw kon neuken terwijl haar man toe zou kijken, wond hem verschrikkelijk op. Na enkele mails heen en weer te hebben gestuurd, maakten we een afspraak voor de zaterdagavond.

Zaterdagavond ging de deurbel en ik deed open. Ik gaf Vincent een hand en voelde me heel even ongemakkelijk. Je vrouw laten neuken door een wildvreemde kerel is namelijk niet iets wat je dagelijks doet. Vincent bleek echter een hele spontane kerel te zijn en al snel maakten we over en weer grapjes om het ijs te breken. We liepen naar de woonkamer, waar mijn vrouw was. Ik schonk een borrel voor ons drieën in en ging expres op de stoel tegenover de bank zitten, zodat Vincent wel naast mijn vrouw moest gaan zitten. Het was te merken dat we alle drie even niet wisten hoe we verder moesten gaan, maar opeens nam mijn vrouw het initiatief.

Ze legde haar hand op het been van Vincent terwijl ze ondeugend naar mij keek. Ik gaf haar een knipoog en het leek wel alsof dat het startsein was voor een avond vol geile avonturen. Mijn vrouw keek Vincent nu aan en verplaatste haar hand steeds verder naar boven in de richting van zijn lul. Ze droeg zelf een jurkje en toen ze haar benen een stukje uit elkaar deed, zag ik dat ze geen string aan had en ik kon zo haar heerlijk geschoren kutje zien. Ik werd gelijk zo geil als boter. Marijke, mijn vrouw streelde over de inmiddels stijf geworden lul van Vincent en ze maakte langzaam zijn gulp los. Haar hoofd ging richting het zijne en ze begonnen hartstochtelijk te kussen. Mijn lul begon nu ook te groeien en ik kon alleen maar blijven staren naar dit verschrikkelijk geile tafereel.

Vincent trok nu zijn broek een stuk naar beneden, waardoor zijn stijve lul de ruimte kreeg en naar frisse lucht mocht happen. Mijn vrouw legde haar hand om zijn pik en begon hem langzaam op en neer te bewegen, terwijl Vincent met de tieten van mijn vrouw begon te spelen. Marijke trok al haar kleren uit en was nu volledig naakt. Ze ging op haar knieën voor Vincent zitten en speelde met zijn lul en ballen. Ze keek een keer achterom, gaf mij een knipoog en zakte met haar mond over de eikel van Vincent. Jezus, wat vond ik dat geil om te zien. Haar zachte lippen gingen op en neer en Vincent begon te kreunen en pakte haar bij haar haren. Mijn vrouw speelde ondertussen met haar clitje en de kamer vulde zich al met de geur van seks. Opeens stond Vincent op, pakte mijn vrouw beet en zei haar op de bank te gaan zitten. Hij spreidde haar benen en dook met zijn mond op haar clitje alsof het de laatste kut op aarde was. Passievol begon hij mijn vrouw te beffen en ik hield het niet meer. Ik haalde mijn stijve lul uit mijn broek en begon zachtjes met mijn lul te spelen. Het geluid van mijn kreunende vrouw en het geile uitzicht deden me trillen van genot.

Ik zag dat Vincent langzaam twee vingers in mijn vrouw haar natte kutje stopte en ze begon steeds harder te kreunen. Vincent begon haar nu steeds harder te vingeren en stopte plotseling en ging op de bak zitten. Het hoofd van mijn nog hijgende vrouw duwde hij in de richting van zijn lul en ze begon hem weer te pijpen. O mijn God, wat was dit geil. Marijke speelde met zijn ballen terwijl haar natte lippen en tong met zijn pik speelden. Na enkele minuten kwam ze overeind en sloeg ze haar been over Vincent heen en ze liet zijn stijve lul soepel in haar kut glijden. Ik had nu volledig zicht op haar kont en Vincent zijn lul die in mijn vrouw gleed. Ik moest stoppen met masturberen, want ik kwam bijna klaar zo geil vond ik het.

Opeens draaide mijn vrouw haar hoofd om en vroeg me om het glijmiddel te pakken. Ik liep naar de kast waar onze seksspeeltjes liggen en pakte de fles glijmiddel. Mijn lul hing nog steeds uit mijn broek en terwijl ik het glijmiddel aan mijn vrouw wilde geven, pakte ze mijn lul en begon mij te pijpen. Ze zoog op mijn lul terwijl de pik van Vincent in haar kutje stampte. Opeens was ik in een trio beland en ik vond het verdomd geil. Ik besloot mijn broek los te maken en uit te doen en mijn vrouw pijpte me zoals ze nog nooit gepijpt had. Ik wil me een echte slet voelen vanavond, zei ze. Achteraf bleek dat dit ook al heel lang een geile fantasie van haar was en nu het eenmaal zover was, wilde ze er blijkbaar ook alles uithalen. Ik wist nog steeds niet waarom ze de glijmiddel nodig had, maar daar zou ik al snel het antwoord op krijgen. Ik wil dat je me in mijn kont neukt, zei ze en ze keek me heel ondeugend aan. Ik ging dus op mijn knieën voor de bank zitten en zag de lul van Vincent nog steeds in en uit haar natte kutje schuiven. Ik deed wat glijmiddel op mijn handen en begon haar kontgaatje in te smeren. Ondertussen gleed ik langzaam met mijn pink in en uit haar kontje en ze begon weer te kreunen alsof haar leven ervan afhing. Maak me geil !, schreeuwde ze en ik drukte zachtjes mijn eikel tegen haar kontje. Die schoof vrij soepel naar binnen omdat ze volledig ontspannen en botergeil was.

Vincent en ik neukten mijn vrouw nu samen en ik moest soms aan heel andere dingen denken om niet gelijk klaar te komen in haar ontzettend strakke kontgat. Ik had mijn vrouw ook nog nooit zo geil gezien en ze zei dat ze niet wilde dat we in haar klaar zouden komen, maar op haar gezicht en lichaam. Blijkbaar wilde ze zich één keer een echte pornoster voelen en toen ik het gevoel had dat ik ging komen, haalde ik mijn lul dan ook uit haar kont. Ook Vincent hield het niet langer en mijn vrouw ging van hem af en ging op de grond zitten, terwijl wij allebei met onze harde lullen voor haar stonden. Ze pijpte ons allebei nog even. Zelfs mijn lul die net in haar kont had gezeten likte ze vol passie en toen ik zei dat ik ging komen, ging ze met haar open mond klaar zitten. Ik pakte haar bij haar haren en spoot mijn zaad op haar gezicht en deels in haar mond. Ze kreunde nog steeds van geilheid en begon, terwijl ze mijn sperma op haar gezicht en mond had, Vincent weer te pijpen. Die hield het ook niet meer en gebruikte zijn ene hand om het af te maken terwijl hij met zijn andere het gezicht van Marijke vast hield. Hij kwam met een luide kreun klaar en het gezicht van mijn vrouw droop nu van het sperma.

Ze stond op, pakte met elke hand een lul vast en zei dat ze dit graag nog eens wilde herhalen en vertrok toen naar de badkamer. Vincent begon zich aan te kleden en nadat we afscheid genomen hadden, liet ik hem naar buiten. Mijn vrouw en ik denken nu nog vaak terug aan die eerste avond dat ze met een andere man neukte. Inmiddels laat ze zich bijna elk weekend neuken door mannen die we vinden via erotische advertenties. Ja, sinds mijn vrouw andere mannen neukt, is ons seksleven een stuk spannender.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb