Echte spuitgasten.

Mijn man Daan is al enige jaren vrijwilliger bij het brandweerkorps van ons dorp. Hij is er erg fanatiek in en slaat geen brandje over. Op zaterdag werkt hij altijd aan het onderhoud van de kazerne en de wagens. Afgelopen zaterdag was hij weer op de kazerne. Ik verveelde me thuis een beetje, dus besloot voor de mannen een lunch te maken zodat ik een goed excuus had om even gezellig langs te gaan. Ik belde Daan op en vroeg hem hoeveel jongens er waren. Hij antwoordde dat ze met zijn vieren waren. Erwin, Niek, Tom en hij. Niet de vaste club, maar wel de gezelligste mannen van het korps! Wat een goede timing om daar te gaan lunchen.

Erwin is de beste vriend van Daan, een leuke spontane vent! Niek is de commandant, hij is bijna even oud als mijn vader maar hij ziet er nog fantastisch uit voor zijn leeftijd! Tot slot Tom, over hem gaan er vele spannende verhalen rond in het dorp en op de kazerne maar niemand weet wat daarvan waar is. Ik zei Daan dat ik rond een uur of twaalf de lunch bij ze kwam brengen en ik hing op. Ik zag dat ik nog genoeg tijd had. Ik besloot even lekker te douchen voor ik de boodschappen ging doen. Toen het hete water eenmaal over mijn lijf liep dacht ik aan een ‘verhaal’ wat over Tom de ronde doet. Hij schijnt seks te hebben gehad met een vrouw van een van de korpsleden. Ik bedacht me hoe het zou zijn om seks met Tom te hebben. Ik liet mijn fantasie de vrije loop en voelde zijn ruwe handen over mijn lijf gaan. Het hete water wakkerde het geile gevoel alleen maar aan dus ik besloot mijn tarzan erbij te pakken. Ik ging op de vloer van de badkamer liggen en liet het hete water over mijn kutje lopen. Ik streelde mijn borsten en stelde me voor hoe Tom me zou nemen. Ik zette mijn tarzan aan en duwde hem zachtjes tegen mijn schaamlippen. Deze gingen na mijn geile gedachten gewillig uit elkaar. Ik duwde iets harder en mijn tarzan verdween langzaam in zijn geheel naar binnen. Het vibrerende uitsteeksel raakte mijn klitje. Ik neukte mezelf met de tarzan en stelde me voor hoe Tom’s lul in en uit mijn kutje bewoog. Ik was zo verschrikkelijk geil dat ik wist dat ik het niet lang uit zou houden. Daan en ik hadden het de afgelopen dagen verschrikkelijk druk gehad, dus de seks was even op een laag pitje beland. Dus niet veel later liet ik me helemaal gaan in een heerlijk orgasme! Ik haalde de tarzan uit mijn kutje en haalde mijn tong even langs het topje. Ik proefde mijn eigen kutje. Hm wat was seks toch heerlijk!

Ik ging onder de douche vandaan en liep de slaapkamer in. Ik besloot me, in mijn stoute bui, lekker sexy aan te kleden. Ik trok mijn lange zwarte kousen aan en daarover mijn jarretelgordel. Ik zette de kousen vast maar trok geen slipje aan. Ik trok mijn mooie bij passende BH aan. Deze is doorschijnend dus geeft alleen ondersteuning en is niet bedekkend. Ik besloot er mijn mooie kanten rok over aan te trekken. Deze valt tot net over mijn knieën. Vervolgens trok ik mijn blouse aan met een mooi laag uitgesneden hals. Ik liep terug naar de badkamer en deed wat make-up en parfum op. Toen ik mezelf in de spiegel bekeek zag ik de geile blik in mijn ogen. Ik hoopte dat Daan het ook zou opvallen, zodat hij me vanmiddag lekker zou nemen als hij thuis kwam. Met een beetje geluk kon ik hem alvast lekker opgeilen, maar dat lag eraan waar de andere heren zich bevonden. Ik keek even op de klok. Het was ondertussen tijd om boodschappen te gaan doen. De supermarkt is dichtbij dus ik besloot de boodschappen lopend te gaan doen. Ik liep met een grote tas naar de supermarkt en kocht daar de benodigdheden voor een lekkere lunch. Toen ik met de kar naar buiten liep bedacht ik me dat ik nog een kwartiertje met de zware tas naar de kazerne moest lopen. Dus ik belde Daan op om te vragen of hij me op kon halen. Maar Tom nam Daan’s telefoon op en zei dat Daan iets aan het repareren was aan de auto. Hij zou me wel even oppikken. Ik zette de tas neer en wachtte af. Niet veel later kwam hij aanrijden.

Hij stapte uit en deed de portier voor me open. Maar toen ik de tas pakte bleef mijn armband in mijn rok haken en tilde ik deze iets te hoog op toen ik de tas in de auto probeerde te zetten. Snel kwakte ik de tas in de auto. Mijn jarretels werden zichtbaar. Ik hoorde iemand achter me fluiten, ik stapte snel in en sloeg de portier dicht. Dat heb ik weer hoor! Ik prutste aan mijn rok maar kreeg de armband niet los. Tom stapte in, bukte voorover en zei lachend ‘kom eens dan help ik je even’ Een beetje beschaamd liet ik hem zijn gang gaan. Gelukkig ging hij vrij snel los en ik trok mijn rok snel naar beneden. Ik keek Tom aan en zag dat hij zijn ogen over mijn lichaam liet gaan. Ik deed alsof ik niets door had waarna hij terug reed naar de kazerne. Maar ik moet zeggen dat ik het een heerlijk idee vond dat hij me zo begerig had bekeken. Bij de kazerne aangekomen stapte ik uit. Tom bood aan de boodschappen alvast in de kantine te zetten. Ik liep even naar Daan die onder een auto lag. Ik ging met mijn benen wijd over hem heen staan en riep hem. Hij rolde onder de auto vandaan en keek recht omhoog onder mijn rok. Hij keek even snel om zich heen en zag dat de anderen ons niet konden zien. Hij ging met zijn hand over mijn been omhoog en eindigde bij mijn natte kutje. Terwijl hij me heerlijk aan het strelen was vertelde ik hem wat er net was gebeurd. Daan schoot in de lach en zei ‘Dat maakt het voor hem niet makkelijker zijn handen thuis te houden. Hij vind je al een lekker ding!’ Ineens hoorde ik de stem van Erwin achter me. Hij begroette me maar stopte even met praten toen hij zag waar Daans hand zich bevond. Daan trok snel zijn hand terug. Ik groette Erwin terug en zei tegen beide mannen dat ik in de kantine de lunch vast klaar ging zetten. Toen ik langs Erwin liep gaf ik hem een knipoog. Ik liep de hal uit naar de kantine.

Onderweg hoorde ik een geluid uit de doucheruimte komen. Deze wordt gebruikt als opslagruimte. Omdat ik Niek nog niet had gezien besloot ik even te kijken wie er binnen was. Ik stak mijn hoofd om de deur en zag Tom in een hoekje staan. Met zijn behoorlijk stijve lul in zijn hand. Snel trok ik mijn hoofd terug! Had hij me gezien? Ik moest maar snel naar de kantine gaan en net doen alsof ik niets had gezien. Maar wat was het toch geil om een man zich af te zien trekken. Ik keek om me heen en zag verder niemand. Ik trok mijn stoute schoenen aan en stapte de doucheruimte in. Tom schrok zich een ongeluk! Hij stamelde een excuus maar voor hij uitgepraat was zei ik hem door te gaan. Ik ging voor hem staan en fluisterde in zijn oor ‘ dus je vind me lekker hè? Zal ik je eens laten zien wat ik onder mijn rok aan heb?’ Hij knikte gewillig en ging door met aftrekken. Ik ging op een bankje tegenover hem zitten en zette een been op het bankje. Ik schoof mijn rok stukje voor stukje omhoog terwijl ik hem geil aankeek en met mijn hand over mijn been streelde. De ogen van Tom volgden alles op de voet. Op het moment dat hij kon zien dat ik geen slipje aan had en ik twee vingers in mijn natte kutje stopte, kwam hij zacht grommend klaar. ‘ Wat is het ook een lekkere meid hè’ hoorde ik opeens naast me. Het was Daan. Nu was het mijn beurt om me rot te schrikken en mijn excuses te stamelen. Tom wist niet hoe snel hij zijn broek op moest hijsen en draaide ons beschaamd de rug toe. Maar toen ik Daan aankeek zag ik geen woede.

Hij pakte mijn handen in een hand vast en hielt ze boven mijn hoofd tegen de muur. ‘ zo dus je bent mijn collega een beetje aan het opgeilen, dame? ‘ vroeg hij met een ondeugende blik. ‘Tom wil je me even komen helpen om mijn meisje erop te wijzen wat voor consequenties dit kan hebben’ vroeg Daan. Tom keek Daan verbaasd aan. Daan zei: ‘ Het is al goed. Pak dat T-shirt daar even en scheur er twee repen van’ Tom deed wat Daan hem vroeg. Daan trok ondertussen mijn blouse en BH uit en bond mijn handen met een reep vast. ‘heeft ze geen heerlijke tieten?’ vroeg hij Tom. Tom stond nog steeds een beetje onwennig te kijken. Daan bond de andere reep T-shirt als een blinddoek voor. ‘Zo Tom trek jij haar rokje maar uit dan doe ik even wat uit’ hoorde ik Daan zeggen. Ik voelde twee warme ruwe handen langs de band van mijn rok gaan. ‘Toe maar’ zei Daan en daarmee nam Daan Tom’s laatste twijfel weg. Hij trok de rok in een ruk uit. Wat was dit spannend zeg! Zonder waarschuwing voelde ik een paar vingers in mijn natte kutje gaan maar deze werden al snel vervangen door de stijve lul van mijn man. Ik voelde dat hij het was en stelde me voor dat Tom achter hem stond te kijken hoe ik werd genomen. Maar niets was minder waar. ‘Wat sta je daar nog man! Kleed je uit’ zei Daan tegen Tom. Niet lang daarna hoorde ik Daan zeggen: “Doe je mond open ‘. Enkele seconden later voelde ik het lid van Tom mijn mond in glijden. Terwijl Daan me nu echt begon te neuken en steeds harder begon te stoten pijpte ik Tom’s heerlijke lul weer tot vol ornaat.

Ik proefde nog wat van de smaak van zijn sperma. Ik voelde Daan uit me gaan en ook Tom trok zich terug. Maar voor ik iets kon zeggen duwde Daan zijn stijve in mijn mond. ‘ Proef dat heerlijke kutje van je. Pijp me’ beval hij. Zo kon ik Daan helemaal niet! Hij was altijd heel lief en teder. Maar ik besloot dat ik deze kant van hem mega geil vond! Ik liet mijn tong langs zijn eikel glijden en begon hem te pijpen zoals hij dat lekker vond. Ik voelde twee handen mijn kontje vastpakken en mijn billen masseren. Daans hand pakte een borst vast en hij kneep er hard in terwijl hij mijn mondje begon te neuken. “ Doe je benen eens iets wijder lieverd?’ hoorde ik Tom vragen. Maar voor ik kon reageren trok Daan zijn lul terug en trok mijn benen ruw uit elkaar. ‘ Ze heeft niets te willen Tom’ hoorde ik hem zeggen. Daan pakte mijn hoofd weer vast en schoof mijn mondje weer over zijn lul. Ineens voelde ik Tom’s tong tussen mijn lippen opduiken. Ik dacht dat ik gek werd! Ik konkelde van genot. Wat was het toch heerlijk om seks met twee geile kerels te hebben! Overal voelde ik handen. Tom ging steeds sneller en sneller over mijn klitje terwijl hij met twee vingers mijn kutje neukte. Ik voelde een hoogtepunt aankomen, maar ineens stopte beide heren. ‘Wat gaan jullie doen? Jullie laten me hier niet zo zitten hoor! Jongens?’ Ik hoorde dat ze zich aankleedde ‘ We zijn zo terug. Ga op de grond liggen en blijf hier.’ hoorde ik Daan zeggen. Voor ik kon vragen wat er aan de hand was hoorde ik ze beiden weg lopen.

Ik hoorde een gedempt gesprek op de gang. Het leek uren te duren. Ik probeerde te horen waar het over ging, maar ze hadden de deur achter zich dicht getrokken. Na een tijdje ging de deur weer open en hoorde ik voetstappen mijn kant opkomen. Verbeelde ik het me, of waren het er meer dan je van twee personen kan verwachten? De deur werd op slot gedaan. ‘Zo Tess, ik heb een verrassing voor je’ hoorde ik Daan zeggen, voor ik iets kon vragen. Ik voelde dat iemand mijn handen losmaakte. ‘Die ga je nodig hebben’ zei Tom. Was er iemand bijgekomen? Was het Erwin of Niek? Of was het iemand anders? De kazerne is op zaterdag een aanloopplaats voor de vrijwilligers die even gezellig willen kletsen. Het kon dus iedereen zijn. Stel je voor dat de commandant mij hier zo zag zitten! Zou hij boos worden of stond hij nu ook klaar om me te nemen? Hoe was het ter sprake gekomen? Ik bedoel Daan zou toch niet de hal ingelopen zijn om te vragen of er nog meer geïnteresseerden waren om zijn vrouw te neuken? ‘Ontspan maar Tess het is goed.’ zei Daan. Ik besloot om het op me af te laten komen. Ik luisterde naar wat er om me heen gebeurde. Ik hoorde gestommel. Waarschijnlijk waren de heren zich aan het uitkleden. Ineens werd ik opgetild en op een kleed of iets dergelijks gelegd. Toen voelde ik een hand op mijn borst en deze kneep in mijn tepel. Iemand nam mijn andere tepel in zijn mond en ik voelde hoe zijn tong langzaam rondjes draaide. Ik voelde een paar andere handen over de binnenkant van mijn benen gaan en ik voelde een hoofd tussen mijn benen komen. Een warme tong likte mijn druipende kutje. Toen de tong zich op mijn klitje concentreerde voelde ik wederom twee vingers mijn kutje in glijden. Ik had het niet meer!

Al die handen die over mijn lichaam gingen, en het gekreun van die heerlijk geile mannen. Ik deed mijn mond open om te vragen of de blinddoek af mocht maar meteen stopte iemand zijn stijve naar binnen. Ik begon hem te pijpen en ik hoorde al snel dat het die persoon wel beviel. Mijn hand werd gepakt en om een andere lul gelegd. Ik schrok me kapot. Mijn man was aardig groot geschapen maar deze jongen was pas echt groot. Mijn andere hand werd om het lid van een derde persoon gelegd en mijn man duwde ruw de zijne in mijn kutje. Hij begon hard te stoten en vroeg schor ‘is het naar jullie zin mannen?’ Ik hoorde de jongens instemmend kreunen. Een kleine optelsom vertelde mij dat er dus vier mannen waren! Een van de mannen vingerde mijn klitje terwijl Daan me keihard nam. Dit was heerlijk. Ik wou dat het uren zo door zou gaan. Maar al veel te snel voelde ik dat ik dat niet lang meer vol zou houden. Ik stopte met het bevredigen van de drie mannen ik voelde een fantastisch orgasme opkomen. Al mijn spieren spande zich aan en toen dat heerlijke gevoel! Het leek wel een minuut te duren. Ik voelde dat Daan ook klaar ging komen. Hij haalde zijn paal uit mijn kutje en ik voelde zijn zaad op mijn borsten terecht komen. Ik pakte mijn borsten vast en wreef zijn zaad over mijn borsten uit. ‘ Heb ik gezegd dat je mag stoppen met de jongens?’ vroeg Daan. Ik opende mijn mond om te antwoorden maar voor ik iets kon zeggen drukte iemand zijn paal tegen mijn lippen. Ik opende mijn mond iets meer en nam hem in mijn mond. Daan bukte over me heen en deed mijn blinddoek af. Zo zag ik dat ik Niek aan het pijpen was.

Wat een rare ervaring. De commandant naakt en met zijn stijve lul in mijn mond. Achter Niek zag ik Erwin staan. Hij was zichzelf aan het aftrekken. Die heerlijk grote lul behoorde hem dus toe. Mijn man dirigeerde Tom naar mijn kutje. Tom keek Daan vragend aan. ‘Toe maar, neuk haar zoals je wilt’ zei Daan. Tom liet zijn lul tussen mijn schaamlippen door glijden en trok zich terug. Hij herhaalde dit een aantal keren. Ik was er weer helemaal klaar voor. Ik werd gek van verlangen. Ik had zin in hem. Waar wachtte hij op? Ik wilde wel weer eens een andere lul in mijn kutje voelen. Ik wenkte Erwin en ik nam zijn heerlijk grote paal in mijn hand. Deze wou ik zeer zeker ook hebben hm! Ik begon hem af te trekken. Ondertussen duwde Tom zijn lul opnieuw tegen mijn kutje aan maar stopte weer vlak voor hij naar binnen ging. Ik draaide en konkelde onder hem en smeekte met mijn ogen om genomen te worden. Toen ineens zonder waarschuwing duwde hij in een keer diep door. Hm wat was dit heerlijk. Ik stopte met pijpen en nam de lul van Niek in mijn andere hand. Ik zag Daan achter Tom staan met zijn armen over elkaar. Hij keek tevreden naar het hele tafereel en gaf me een knipoog. Tom begon in me te bewegen en niet veel later lekker hard te stoten. Ik trok de beide heren in hetzelfde tempo af. Niek was de eerste die zijn warme zaad over mijn tieten spoot. Ik blijf het een heerlijk gevoel vinden als mannen over mijn tieten komen. Niet veel later voelde ik dat ook Erwin op het punt van klaarkomen stond. Ik keek hem aan en opende mijn mond. Hij kwam iets dichterbij mijn hoofd zitten en hij nam het zelf over. Ondertussen keek ik hem in zijn ogen en zei: ‘Kom maar schat, spuit dat heerlijke zaad van je in mijn mondje. Ik wil je proeven’ Dat liet Erwin zich geen twee keer zeggen. Het bleef maar komen. Het meeste kwam in mijn mond terecht. Maar ook wat op mijn oog en kin. Ik veegde het met een vinger weg en stak mijn vinger in mijn mond terwijl ik Tom aankeek. ‘nu jij nog schatje’ zei ik tegen hem. Ik stond op en liet Tom op mijn plaats liggen. Ik liet me langzaam over zijn lul zakken en begon hem snel te berijden. Daan kwam achter me staan en pakte mijn tieten vast. Hij zei: ’Dit vind je lekker hè sletje van me. Neuk hem maar, laat hem je geile kutje volspuiten.’ Ik hoorde Tom zijn adem inhouden en kort daarna volgde zijn orgasme. Ik voelde hoe zijn zaad mijn warme kutje ingespoten werd. Ik bleef nog even op hem zitten en bukte voorover. Hij pakte mijn borsten vast en kuste ze beide. Ik zoende hem op zijn mond en stapte van hem af.

Niek was zich aan het aankleden. Ik liep op hem af en gaf ook hem een zoen. Hij zoende me begerig terug. Hij drukte een aantal zachte kussen in mijn nek en fluisterde in mijn oor ‘dank je lieverd, dit had ik echt even nodig’. Daarna haalde hij zijn handen door zijn haar en liep de ruimte uit. Ik draaide me om en zag dat Tom en Daan zich ook aan het aankleden waren. Enigszins teleurgesteld wou ik naar mijn kleding lopen. Wat was het heerlijk, ik wou nog helemaal niet stoppen! Erwin kwam voor me staan, het was alsof hij mijn gedachten gelezen had. Hij keek me geil aan en vroeg ‘wat ga je doen? Ik ben nog helemaal niet klaar met jou!’. Hij trok me tegen zich aan en tilde me op. Hij liep naar een palet met spullen en zette me er bovenop. Hij spreidde mijn benen en keek me diep in mijn ogen. ‘Kan je hem hebben schatje?’ vroeg hij. Ik keek naar zijn heerlijke lul en zag dat hij er al weer klaar voor was. Zonder iets te zeggen pakte ik zijn gespierde lijf vast en trok hem tegen me aan. Hij glimlachte en duwde langzaan zijn enorme lid naar binnen. Ik kreunde even toen ik voelde hoe hij me vulde. Dit had ik niet willen missen! Ik hoorde achter me de deur dichtgaan. We waren nu alleen. ‘Je wilt niet weten hoe vaak ik je al genomen heb in mijn gedachten’ zei Erwin terwijl hij langzaam in me begon te bewegen. Ik voelde hoe hij in me nog meer groeide! Ik klampte me aan hem vast en zette mijn nagels in zijn rug. Wat was dit een heerlijke man. Wat voelde hij heerlijk in me. Hij begon iets sneller in en uit te bewegen. Ik liet mijn handen over zijn gespierde rug gaan, over zijn heerlijke strakke billen en terug naar zijn schouderbladen. Ik liet een hand weer naar beneden afzakken en speelde achterlangs met zijn ballen. Hij tilde me op en lag me met mijn buik op het palet. Mijn kontje zijn kant op, zo kon hij me achterlangs nemen. Hij kneedde mijn billen alsof zijn leven ervan af hing. Ik kreunde van genot, mijn borsten schudde heen en weer op zijn ritme mee. Hij pakte ze vast en kwam op deze manier nog dieper in me. Hij kreunde in mijn oor. ‘Oh Tess wat ben je lekker strak, ik hou dit niet lang meer vol’. Hij liet zijn handen weer over mijn rug glijden en greep mijn billen weer vast. Hij stootte nu steeds sneller en sneller. Ik voelde hoe zijn spieren zich aanspande en ik hoorde aan zijn ademhaling dat hij op het punt stond om klaar te komen. Opeens stopte hij met bewegen en ik voelde hoe hij zijn zaad in me spoot. Wat een heerlijk gevoel. ‘Oh god wat ben je lekker’ kreunde ik. Hij trok zich langzaam uit me terug en zoende me. Hij zoende me in mijn nek en op mijn rug. ‘Kom dan gaan we even douchen’ zei hij.

Hij liep weg en zette de douche aan. Ik liep achter hem aan en kuste hem nog een keer voor ik onder de douche ging staan. Het vocht liep langs mijn benen. Zijn zaad, dat van Tom en dat van Daan. Hij pakte wat douchegel en begon me in te zepen. Zijn handen sloegen geen plekje over. Wat voelde dit heerlijk! Ik werd weer helemaal warm van binnen. Hij liet het warme water over mijn lichaam lopen en terwijl ik schoonspoelde begon hij me hartstochtelijk te zoenen. Hij gaf plagerige kusjes op mijn ogen, mijn neus, in mijn nek, op mijn borsten, mijn buik en langzamerhand meer en meer naar beneden. Hij tilde me op en zette me tegen de douchewand aan. Hij zette zijn schouders onder mijn benen en begroef zijn hoofd tussen mijn benen en ik voelde zijn tong tussen mijn lippen door glijden. Wat een heerlijke sterke kerel was hij toch! Hij likte en zoog mijn klitje terwijl zijn handen zachtjes mijn borsten masseerde. Zijn tongwerk, zijn handen, zijn gekreun, zijn geur, zijn spieren oh wat een overweldigend gevoel. Ik kwam onbeschrijfelijk lekker klaar. We bleven alle twee nog even onder de douche staan. Na een laatste heerlijk warme zoen zei hij ‘ik weet niet wat Daan ervan vind maar ik moet je echt af en toe zien’. Ik knikte gewillig. ‘We zullen zien’ zei ik. We trokken onze kleding weer aan en liepen de doucheruimte uit. We liepen naar de kantine en vlak voor we de deur doorliepen kneep Erwin nog even in mijn billen.

In de kantine was het een gezellige boel. De tafel was gedekt en ze waren al begonnen met eten. Ik zag dat er nog drie andere heren waren. We gingen zitten en deden alsof er niets was gebeurd. Ik was bang dat een van de nieuwkomers op zou merken dat ik en Erwin beide gedoucht hadden, maar als het ze al opgevallen was liet niemand er iets van blijken. Hier en daar kreeg ik een kleine knipoog van de heren van net. Na de lunch zei Tom dubbelzinnig ‘het was heerlijk Tess’ Niek bevestigde dit en hij zei daarna ’kom op heren dan gaan we weer verder anders komen de werkzaamheden nooit af’. Iedereen liep de kantine uit op Daan en Erwin na. Daan pakte me vast en kuste me in mijn nek terwijl hij tegen Erwin zei ‘hebben jullie het nog gezellig gehad nadat we zijn vetrokken’. Erwin liet zijn blik met de mijne kruisen en zei daarna tegen Daan ‘zeker!’Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.’ ‘Hm, als ik er maar niet achter kom dat er meer dan seks is. Verder laat ik jullie er vrij in’ zei Daan terwijl hij me aankeek. Ik was verbaasd over deze reactie. ‘Vind je dat niet erg?’ vroeg ik hem. ‘Van Erwin kan ik het wel hebben. Maar haal het niet in dat mooie koppie van je om nog aan andere kerels te zitten’.

Ik wist niet zo goed wat ik hiervan moest denken. Maar ik wou eerst antwoord op een, nog altijd aanwezige, vraag. ‘Ik heb een vraag, Daan’ zei ik ‘hoe is het zover gekomen dat Erwin en Niek erbij zijn gekomen?’ Ik neem aan dat je niet hebt gevraagd; Wie wil er nog meer met mijn meisje neuken?’ Daan glimlachte en ik zag zijn ogen ondeugend glinsteren. Maar voor hij kon antwoorden ging de pieper af en rende beide heren de kantine uit. ‘Saved by the bell’ hoorde ik Erwin nog roepen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten