Dus dat is cuckold.

Het sexleven van Geert en Petra was behoorlijk in het slop geraakt. De twee waren al zo lang met elkaar getrouwd dat de spanning in bed ver te zoeken was. Petra kon zich daar maar moeilijk bij neer leggen, want die had net de overgang achter zich gelaten en was regelmatig zo geil als een pakje boter, terwijl haar echtgenoot alleen nog maar zijn vijf minuten ding deed, zich omdraaide en in slaap viel.

Ze vond het dan ook de hoogste tijd worden voor een goed gesprek, desnoods wilde ze er een open huwelijk van maken, zodat ze in ieder geval nog goed geneukt kon worden. Het was haar allang opgevallen dat ze het goed deed bij jongemannen, want het was haar al twee keer overkomen dat ze in de supermarkt door een jonge knul werd aangesproken. De eerste was wel schattig, want die werd helemaal rood toen hij haar vroeg of ze misschien zin had om een kopje koffie te drinken. De andere was begonnen met: “je ziet eruit alsof je mijn grote pik goed kan gebruiken.” Daar kreeg zij een rode kop van en had ze nogal fel gereageerd om zichzelf een houding te geven. Ze was namelijk desperate genoeg om op zijn aanbod in te gaan.

Dat was voor haar de reden geweest om met haar echtgenoot rond de tafel te gaan zitten en te kijken of ze tot een oplossing konden komen. Ze had iets meer rum dan normaal door zijn cola gedaan op die zaterdagavond en dat bleek zijn uitwerking te hebben. Petra vroeg hem of een gegeven moment hoe ze hun saaie seksleven een impuls konden geven. Het enige dat hij gedaan had was zijn laptop openklappen en naar een site gegaan met allemaal cuckold video’s. Ze had geen flauw idee wat cuckold inhield, maar ze had het al snel door, na het kijken van een paar video’s dat het iets was dat op haar lijf geschreven was. Vroeger was ze altijd meegaand en zachtaardig geweest, maar ze had gemerkt dat er na haar overgang een paar dominante trekjes naar boven waren gekomen, waar ze nu een goede uitlaatklep voor had.

“Dus jij vindt het geil als ik door een andere man geneukt wordt en jij toekijkt“ had ze op strenge toon tegen haar Geert gezegd en ze zag de geilheid in zijn ogen voordat hij zijn hoofd naar beneden deed en gedwee “ja” knikte. “Misschien dat ik je fantasie uit laat komen, maar daar moet je er heel erg je best voor doen.” Ze had haar hoge hakken uitgetrokken en hield haar voet voor zich uit. “Ga maar eens beginnen met mijn voeten te kussen, dan kijken we daarna wel verder.” Dit was de ultieme test voor haar en voor haar Geert om te kijken of dat cuckold gebeuren iets zou kunnen worden. Petra was verbaasd hoe snel haar echtgenoot op zijn knieën voor haar zat en omzichtig haar voeten begon te zoenen. Ze kreeg het er zelfs warm van en zei na vijf minuten dat hij moest stoppen en op zijn knieën moest blijven zitten, op dezelfde strenge toon die ze zich verbazingwekkend snel meester had gemaakt.

Ze stond op, trok haar rokje omhoog en trok haar panty’s uit. Vervolgens liet ze haar onderbroekje over haar benen op de grond glijden en ging ze met haar benen wijd op de stoel zitten. “Bef me en geef me een orgasme. Dan mag je volgende week toekijken als ik door een jongeman geneukt wordt die zijn pik wel langer dan vijf minuten stijf kon houden.” Ze schrok van haar eigen tekst en haar zachtheid leek weer de bovenhand te nemen. Ze wilde het liefst haar Geert vastpakken om hem lekker te knuffelen, maar voordat ze dit uit kon voeren, voelde ze de tong op haar clitoris en ging er een schok door haar lijf heen. Geert was nooit van het beffen geweest en deed het altijd met een beetje tegenzin tijdens het voorspel, maar wat ze nu voelde had ze nooit van hem verwacht.

Hij draaide met zijn tong cirkeltjes om haar clitoris heen en deed zijn uiterste best om haar maar zo goed mogelijk te beffen. Hier kon ze wel aan wennen, dacht ze terwijl ze haar dijen stevig tegen elkaar drukte en ze het hoofd van Geert klemvast had. Die bleef stug door beffen terwijl hij moeizaam door zijn neus probeerde te ademen. Dat maakte hem geen ene moer uit, want hij was in de zevende hemel. Het idee cuckold zat al een tijdje in zijn hoofd en hij was blij dat zijn Petra hem direct begreep en zijn grote fantasie uit liet komen. Hij zou haar een orgasme bezorgen zoals ze dat nog nooit had gehad en toen hij haar dijen strak tegen zijn hoofd aangedrukt voelde worden, wist hij dat het niet meer lang zou duren. Petra was naar voren gekomen en pakte het hoofd van Geert stevig vast. Ze hard als ze kon drukte ze die tegen haar kutje aan. Ze kwam heftig klaar en het hele gezicht van Geert zat onder haar sappen toen ze begon te squirten. Ze wist op dat moment nog niet wat dat was, maar dankzij de links van haar Geert leerde ze binnen een weekend meer over sex dan in de 28 jaar huwelijk die ze achter de rug hadden.

Het versieren van de jongeman, die een rood hoofd kreeg toen hij vroeg of ze een kopje koffie met hem wilde drinken, was eigenlijk te eenvoudig. Ze had een kort rokje en lange laarzen aangetrokken en er voor gezorgd dat haar decolleté niets te wensen overliet. Ze was hem een paar keer op dezelfde dagen tegengekomen, op hetzelfde tijdstip. Daar hield ze van, een man met vaste gewoontes en ze wist precies wanneer ze haar wekelijkse inkopen moest gaan doen. Ze stootte met haar winkelwagentje “per ongeluk” tegen hem aan, toen hij gebukt stond om iets van de onderste plank te pakken. Voordat hij doorhad wat er precies aan de hand was, zat hij naast Petra in de auto op weg naar haar huis. Onderweg had ze een paar keer zijn hand op zijn knie gelegd en ze liet duidelijkheid merken wat de bedoeling was.

Hij begreep pas echt dat zijn fantasie om deze geile mature milf te neuken uitkwam, toen ze naakt voor hem op haar knieën zat en hem geil aan het pijpen was. Geert zat verborgen in de inloopkast en keek door een van tevoren gemaakt spiekgaatje hoe zijn vrouw, waar hij al 28 jaar mee getrouwd was, zich keihard liet neuken door een jongeman. Ze keek af en toe expres opzij en liet overdreven zien dat ze nog nooit zo heerlijk geneukt was. Geert zijn pik had nog nooit zo stijf gestaan en hij wilde zich het liefst aftrekken, maar dat had Petra hem verboden. Hij mocht pas klaarkomen als zij vond dat het daar tijd voor was.

Nadat haar kutje was volgespoten en haar nieuwe minnaar ook nog over haar grote tieten was klaargekomen en zij zijn zaad had doorgeslikt vond ze dat het tijd werd om Ronald van haar verdere bedoelingen op de hoogte te brengen. Ze vroeg of hij misschien de zaterdag erop ook zin had om sex met haar te hebben, maar dan wilde ze wel dat haar man toe zou mogen kijken. Ronald was in de zevende hemel na de heerlijke sex met Petra en hij vond alles best, als hij haar maar kon neuken. Ze fluisterde hem in zijn oor dat haar echtgenoot zo direct zijn zaad uit haar kutje zou slurpen en hij kreeg spontaan weer een stijve. Petra was echter uitgeput en ze besloot op dat moment dat ze weer trouw naar de sportschool zou gaan. Dat was hard nodig als ze die jonge kerels wilde bijhouden in bed.

Ze werkte Ronald met zachte hand de deur uit en ging toen uitgeteld op bed liggen en naar Geert riep ze dat hij haar kutje schoon moest likken. “Volgende week mag je kijken, maar met al je kleren aan en waag het niet om je ermee te bemoeien.”

Geert keek gelukzalig omhoog in het gezicht van zijn Petra en knikte wederom gedwee dat hij het begreep. Nadat ze nog een klein orgasme had gehad van het beffen van Geert besefte Petra dat het ze gelukt was om hun sexleven nieuw leven in te blazen. En hoe!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb