Dubbel vaginaal.

Begin vorig jaar was ik een tijdje werkzaam in Brabant en uit verveling plaatste ik enkele advertenties op datingsites. Ik was op zoek naar een stel waar ik toe kon kijken en masturberen, meer niet, maar ik stond wel open voor andere voorstellen. Ik zou slechts een paar weken in Brabant verblijven, dus alles moest wel snel gepland worden. Ik kreeg een paar reacties, maar deze reacties waren niet echt serieus of bijzonder. Nadat ik mijn advertenties nog een paar keer had geplaatst kreeg ik uiteindelijk een reactie van een leuk stel. Ze noemden zich Jordy en Ineke en woonden in Heusden, hij was 32 en zij 29 jaar. We stuurden ongeveer een dag of twee wat mails over en weer en ik liet hun weten dat ik wel naar Heusden wilde komen.

Daarop stuurden ze mij nog wat foto’s en het adres waar wij elkaar zouden ontmoeten. Ze hadden besloten om mij te ontmoeten in een restaurant, waar we dan eerst een drankje zouden nemen en als het van beide kanten klikte zouden we verder afspreken. Ik wachtte vol spanning in het restaurant om ze te ontmoeten. Toen ze aankwamen was ik blij om te zien dat het inderdaad het stel was van de foto’s. Hij was een vrij grote man en zij zag er net zo uit als op de foto’s, een goed uitziende vrouw met een gemiddeld postuur. We zaten aan een tafeltje en dronken een paar drankjes en hadden het over koetjes en kalfjes. Ineke had een paar prachtige borsten die goed te zien waren vanwege een lage split, het was dan ook moeilijk voor mij om niet constant naar haar borsten te staren. Ze vroegen of ik die zaterdag beschikbaar zou zijn, want ze wilden dan wel wat afspreken. Ik ging daar gelijk mee akkoord, hoewel het pas woensdag was en ik me nu al af had willen trekken op haar mooie lichaam. Ik was erg nieuwsgierig om hun te bekijken en haar naakte lichaam te zien als haar kutje gevuld werd door zijn stijve lul, dat zou echt geweldig zijn. Toen ze vertrokken keek ik ze na en ik genoot toen ik haar over het parkeerterrein zag lopen in haar strakke blauwe jurk. Ik kreeg een flinke erectie toen ik haar kontspleet afgetekend zag in die strakke jurk, ik was toen al geil.

Later die avond toen ik weer terug was in mijn hotelkamer pakte ik mijn fleshlight en duwde mijn pik erin, denkend aan haar kont, ik moest gewoon mijn lading kwijt. De rest van de week wachtte ik ongeduldig tot de zaterdagavond zou komen. Toen het eindelijk zaterdag was mailden we weer met elkaar en besloten we om het op mijn hotelkamer te doen. Ik gaf ze het adres en mijn kamernummer en 25 minuten later waren ze er al. Hij droeg een strak overhemd en een spijkerbroek en zij had een zwarte rok en een T-shirt aan, met daaronder een paar zwarte hoge hakken. Ineke trok haar hoge hakken uit en ging op het bed zitten. We dronken wat en toen zei Jordy dat ze op haar buik moest gaan liggen, toen ze dat deed trok hij langzaam haar rok uit. Daar lag ze dan in haar T-shirt en een klein wit slipje. Jordy begon nu met het uittrekken van zijn broek en onderbroek, ik deed hetzelfde en trok een stoel naast het bed. Jordy trok vervolgens haar slipje en T-shirt uit en gooide die op de grond en duwde zijn vingers in haar kutje.

Toen Jordy even later zijn vingers uit haar kutje haalde ging hij staan, zijn pik was stijf en had een gemiddelde grote en lengte, maar wel erg dik, met een grote ronde eikel. Hij plaatste Ineke op haar handen en knieën en schoof zijn dikke lul langzaam in haar natte kutje. Ik zat in een hoek aan de rand van het bed, zodoende kon ik goed zien hoe hij in en uit haar kutje gleed. Hij neukte haar een paar minuten in deze positie en draaide haar toen om, ging op haar liggen en duwde zijn lul weer in haar smachtende spleet. Terwijl hij haar zo lag te neuken, pakte ik haar slipje van de vloer en wikkelde die rond mijn lul en begon me zo heerlijk af te trekken. Mijn pik stond nu volledig overeind en ik genoot van het kijken naar deze prachtige vrouw die hier recht voor mijn ogen werd geneukt.

Jordy hield haar goed beet en draaide in een beweging zijn vrouw en zichzelf om, nu zat zij bovenop hem en ik zag haar mooie kontje stuiteren op zijn pik. Op dat moment voelde ik dat ik dicht bij het punt van klaarkomen zat. Ik haalde haar slipje van mijn pik af, stond op en begon wild aan mijn lul te trekken. Ik pakte wat extra glijmiddel en spoot dat over mijn lul heen, zo voelde het allemaal nog geiler aan. Terwijl ze zo op hem aan het rijden was zag ik haar kontje steeds op en neer stuiteren, het wel alsof haar kontgaatje naar mij aan het knipogen was, dit maakte me echt gek van geilheid! Jordy pakte haar bij haar billen vast en sloeg hard op haar kont en stak toen een vinger in haar kontgaatje. Hij trok zijn vinger er weer uit en zei tegen mij “neuk haar geile kont maar”. Ik kwam bijna klaar toen ik dat hoorde, maar nam gelijk vlak achter haar plaats. Jordy hield zijn lul diep in haar kutje en plaatste mijn stijve pik tegen haar kontgaatje aan. Ze hielden zich beiden even stil zodat ik zonder probleem mijn stijve lul in dat strakke kontgaatje kon drukken. Het duurde even om hem helemaal in haar kontje te duwen, maar met een krachtige stoot zat ik er na even door te drukken tot aan de wortel in.

Ik slaakte een paar enorm geile kreunen toen ze weer begonnen te neuken, ik moest nu echt mijn best doen om te proberen mijn lading vast te houden. Hij begon haar nu weer harder te neuken en al snel gleed mijn lul uit haar kontje. Jordy zei me dat ik hem nu ook in haar kutje moest steken omdat hij zo klaar zou gaan komen. Ik twijfelde heel even omdat bij een dubbele vaginale penetratie er echt pik op pik contact zou zijn, maar tegelijkertijd klonk het geweldig. Dus duwde ik mijn lul boven de lul van Jordy in haar gewillige kut en we begonnen haar allebei gelijktijdig te neuken. Ik kon voelen hoe hard zijn lul in haar was toen ik de mijne erbij stak, hij kreunde vrijwel onmiddellijk dat hij klaar ging komen. Toen hij dat had gezegd kon ik me niet meer inhouden en liet ik mijn lading los. Ik spoot al mijn zaad diep in haar kutje en over zijn lul heen en enkele ogenblikken later voelde ik hem ook in haar kutje spuiten. Ik rolde van haar af en zag al ons zaad uit haar openstaande kut over de ballen van Jordy lopen. Toen ze even later van Jordy afging en naast het bed stond liep het zaad langs haar benen naar beneden, ze ging gelijk naar de badkamer. Jordy viel uitgeput in slaap en even later toen Ineke uit de douche kwam ging ik naar het toilet. Toen ik terug kwam lag Ineke naast Jordy op het bed. Ik ging toen maar op de stoel zitten en viel daar uiteindelijk ook in slaap.

De volgende ochtend was ik om ongeveer 08.00 uur wakker en ze lagen allebei nog steeds te slapen. Ik had een behoorlijk ochtenderectie en dat kwam natuurlijk ook na die fantastische avond. Ik liep naar het bed en schoof het dekbed opzij aan de kant van Ineke. Ik opende voorzichtig haar benen en ze werd wakker. Ik vroeg haar of ik haar nog snel even mocht neuken voordat ze zouden vertrekken. Ze zei me dat ze het goed vond en al snel zat mijn stijve lul weer in haar nog steeds natte kutje. Ze kreunde nu niet en lag er ook vrij rustig bij, maar dat deerde mij niet. Het duurde niet lang voordat ik mijn zak weer in haar kutje leeg spoot. Nadat ik mij had aangekleed werd ook Jordy wakker en namen we afscheid, het was voor mij in ieder geval een onvergetelijke ontmoeting geweest.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb